🛑مستند بدون حکم...
برخورد مرحوم ابوترابی با کسی که قرآن را در اسارت پاره کرد؛ به ابوترابی می گفتند تو غیرت دینی نداری، ولی وقتی اسم اسرائیل آمد...!!!
لینک قسمت دوم👇
https://telewebion.com/episode/0xd31416e
بچه های انقلابی حتما این مستند را ببینید. اقدامات و خط مشی یک انقلابی، زمانی که هنوز خطوط و راهبردهای انقلاب اینقدر تبیین نشده بود ببینید چقدر به روز، عمیق و راهبردی بوده است.
#سرمشق
12.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا مرگ بر اسرائیل؟
بخاطر عقاید خطرناک و انسان ستیزانه این موجودات خون آشام و کودک کش
که به چند مورد از عقاید قلبی آنها در زیر اشاره می کنم👇
۱:از غیر یهودیان باید دوری جست
۲:غیر یهودیان دارای لیاقت برای معاشرت با یهودیان نیستند.
۳:غیر یهودیان نجس هستند.
۴:غیر یهودیان بتپرست هستند.
۵:غیر یهودیان شیطانی هستند.
۶:غیر یهودیان باید نابود شوند.
الف:غیر یهودیان بهطور غیرمستقیم نابود شوند:
۱:به وسیله کمک نکردن به آنان.
۲:به وسیله خراب کردن کارهایشان.
۳:به وسیله فریب دادن آنان به کمک قانون.
۴:به وسیله اشیایی که برای زندگی لازم است.
ب: غیر یهودیان بهطور مستقیم نابود شوند.
۱:مرتدها کشته شوند.
۲:کفار.
۳:شاهزادگان آنان نابود شود.
۴:تمامی غیر یهودیان کشته شوند.
۵:کشتن یک غیر یهودیان قربانی مورد قبول خداوند است.
۶:بهشت به کسانی که غیر یهودیان را بکشند قول داده شدهاست.
۷:در تمامی اعیاد میتوان یک غیر یهودی را سر برید.
۷مسیح ما (دجال)منتقم خواهد بود.
نکته: زمین در چنگال سرمایه داران یهودی اسیر شده و اسرائیل به پشتوانه همین مسئله دست به کشتار دست جمعی فلسطینیان زده، و با این کشتار در واقع در حال انجام مناسک عبادی خود است.
لذا اینجاست که باید گفت و نوشت:
مرگ بر اسرائیل
🛑 انیمیشن شش ابر قهرمان Big Hero 6 (پسربچه و ربات مهربان)
یکی از آثار پخش شده پُرتکرار از صدا و سیما
🔺 نمایش گذر از عواطف انسانی و اصالت بخشیدن به عواطف هوش مصنوعی...
#نبوت_هالیوودی
#جنگ_شناختی
کانون غرب شناسی و اندیشۀاسلامی
🛑 انیمیشن شش ابر قهرمان Big Hero 6 (پسربچه و ربات مهربان) یکی از آثار پخش شده پُرتکرار از صدا و سی
[In reply to موسوی]
🛑 انیمیشن شش ابر قهرمان Big Hero 6 (پسربچه و ربات مهربان)
یکی از آثار پخش شده پُرتکرار از صدا و سیما
🔺فیلم با نمایش یک مبارزهِ رباتیک آغاز می شود که به شکل عجیبی به صورت زیرزمینی و توسط گروه های تبهکار برگزار و نشان از شنیع و غیراخلاقی بودن آن دارد(دقیقه ۲ فیلم)، این شروع محیرالعقول حکایت از فیلمی عجیب دارد که با تداعی لحظات چالشی نوجوانان همسن و سال قهرمان داستان برای مشارکت در یک مسابقه، آنان را به داشتن یک نگاه متفاوت فرا میخواند (دقیقه ۱۴ فیلم)، نگاه متفاوتی که شاید در بیان غیر منتظره و حتی غیر معقول به نظر برسد ولی در سحر تصاویر، مضامینش به راحتی در ضمیرناخودآگاه مخاطب حک خواهد شد.
🔺تصویر اغراق آمیزی از قدرت ربات ها (دقیقه ۱۷) و در پی آن مرگ و فقدان برادر قهرمان داستان که نهایت صرف زمان برای روایت آن فقط یک دقیقه از فیلم را به خود اختصاص داده و با چند پِلن کوتاه و بدون دیالوگ از آن گذر می شود (دقیقه ۲۲ فیلم) مخاطب را با ابهام و سوالی درگیر می کند که این خلع و فقدان چطور برای قهرمان داستان جبران می شود و همگی خُرد روایت های قبلی چه رابطی با این صحنه دارد و پیام داستان چیست که فیلمساز مخاطب خود را با صحنه مرگ و فقدان سریع و زودگذر مواجه می کند؟!
فیلم بلافاصله سراغ راهکار متفاوت خود می رود تا این سرگشتگی، مخاطب نوجوان را دلزده نکند پس طعم محبت خالص و ناب و البته متفاوتی را به آن می چشاند، محبت ربات هوشمند (دقیقه ۳۹) و تا انتهای فیلم با داستانی دلگش آن را ثابت و به آن اصالت می بخشد.
🔺ولی به موازات محبت ربات که حاصل نرم افزار اوست که فاقد هرگونه رذایل اخلاقی است قهرمان و نقش های مکمل او دائم درگیر و دار خوی انسانی وحشی و لجام گسیخته خود هستند که به وسیله ربات مهربان دفع و یا رفع می گردد، شاید این برداشت از سکانس های فیلم کمی اغراق آمیز و به نوعی بدبینی به نظر برسد ولی کمپانی دیزنی تولید کننده این فیلم در آثار دیگر خود بالاخص فیلم سینمایی انیمیشن دایناسور خوب محصول ۲۰۱۵ (که آن فیلم نیز مثل این فیلم مکرر از صدا و سیما پخش شده است) نشان میدهد که انسان روزگاری حیوانی مانند سایر حیوانات بود و به همین قرار تمام عواطف، احساسات، ارزشها، ضد ارزشها و سایر شئون انسانی احتمالا حاصل تطور ایام و سیره تکاملیای است که طی نموده و نه ذاتی و ماهیتی، ولی بلعکس ذات محبت انگیزه ربات تخطی ناپذیر و غیر تغییر است...!
🔺و اما نکات قابل تأمل دیگری نیز در این میان حائز اهمیت است، اولاً اهمیت این خط فکری است که متولیان صهیونیست آن، کمپانی معظمی مثل دیزینی را موظف به سرمایهگذاری میلیارد دلاری می کند، ثانیاً اصرار بر تبلور و تجسم هوش مصنوعی در ربات که در آثار این زنجیره تبلیغاتی مشهود است و ثالثاً القای جاودانگی هوش مصنوعی و قابلیت تجدید تجسم آن در ربات در مقابل نمایش فانی بودن انسان، نهایت این دنائت و خباثت است، در حالی که در تقدس ربات و هوش مصنوعی فیلم از هیچ کاری فروگذار نکرده و حتی در تقابل «ربات مهربان»، ربات های مکانیکی (میکروربات ها) حتی قربانی و مورد سواستفاده هستند و کوچکترین ذهنیت منفی به آنها در طول فیلم متبادر نمی شود.
18.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ رسانه عربی بررسی میکند:
📍این روزها کدام موشک ایرانی مرزهای شمالی اسرائیل را به آتش کشیده و به بزرگترین نگرانی ارتش اسرائیل تبدیل شده است؟
#عربی
🆔 @Kavoshmedia
7.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تشابه حکومتداری از دستگاه قضا تا کرسی جمهوریت
⏰ «جهان آرا»؛ روزهای زوج ساعت ٢٢ از شبکه افق
🆔 @Jahanara_ofogh
جهان آرا - شنبه 12 خرداد 1403.mp3
42.93M
🎧 بشنوید| برنامه تلویزیونی «جهان آرا»
👈🏼موضوع: تاملی در باب مشی فرهنگی شهید جمهور
🔰صوت کامل گفتوگو با:
👤سید محمد هاشمی
جانشین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی
۴۰ مگابایت
◽️شنبه ١٢ خرداد ماه ۱۴۰۳
🆔 @Jahanara_ofogh
✴️ نشست تخصصی
* پژواک یک نامه:بررسی ابعاد فرهنگی و رسانه ای نامه رهبر معظم انقلاب اسلامی به دانشجویان حامی فلسطین در ایالات متحده *
با حضور:
🔹 *روح الامین سعیدی*
(عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق علیهالسلام)
🔹 *محمد لسانی*
(کارشناس رسانه)
🔹 *مجتبی صمدی*
(رئیس پژوهشکده ارتباطات پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات)
🔹 *محمدمهدی عباسی*
(کارشناس مسائل آمریکا)
🗓 یکشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۳؛ ساعت ۱۶ تا ۱۸
🖋پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات
🛑 *حضور برای عموم آزاد است*
👈 پخش برخط:
skyroom.online/ch/ricac/communication
#لبیک_یا_خامنه_ای
#نامه_رهبر
@KanooneQarbshenasiAndisheIslami
7.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ رئیس جمهور شیلی:
📍از ابراز خشم خود علیه اقدامات ارتش اسرائیل دست برنمیداریم...
☑️ @Kavoshplus
10.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ نماینده کنگره آمریکا:
📍بایدن به تکیه گاه اسرائیل برای نسل کشی در فلسطین تبدیل شده است...
☑️ @Kavoshplus
🔻 *ویژگیهای رئیس جمهوری اسلامی ایران از دیدگاه آیت الله دکتر شهید بهشتی(ره)*
#از_بهشتی_برای_امروز
🔻 #رئیس_جمهور باید قدرت جذب همکاران فعال و مؤمن را داشته باشد
۱- اعتقاد قلبی و جزمی به اسلام. واقعاً مسلمان و مؤمن باشد و پایبندی عملی به مقررات و تعالیم اسلام داشته باشد. رئیس جمهور یک جامعه اسلامی باید هر جا میرود، در داخل خانهاش، در بیرون خانهاش، در دفتر ریاست جمهوریش، در مهمانیها و ملاقاتها و دیدارهای داخلی و خارجی نشان بدهد که یک انسان پایبند به تعالیم اسلام است. از نظر اخلاقی هم باز نمونه یک انسان مسلمان باشد، صداقتش، راستیش، قابلیت اعتمادش برای همکاران و عموم مردم، برخوردش برخورد متواضعانه باشد، با مردم به فروتنی برخورد کند.
۲- باید مردی باشد آشنا به سیاست، آشنا به کشورداری، آشنا به تنظیم روابط جمهوری اسلامی ایران با کشورهای مسلمان و غیرمسلمان، چون تنظیم این روابط ساده نیست، نکتههای ظریف و ریزهکاریهایی در این زمینه هست که خیلی در خور توجه است. گاهی یک نفر در برخورد با یک سفیر از یک کشور، یک جمله نابجا میگوید و روابط میان این دو کشور را تیره میکند. یا یک جمله نابجا میگوید و یک کشوری را نسبت به قدرت و استقرار یک نظام در کشور خودش دچار شک و تردید میکند. بنابراین باید انسانی باشد آشنا به سیاست و به رموز سیاست.
۳- باید قدرت جذب همکاران فعال و مؤمن را داشته باشد. یعنی کسی باشد که افراد با ایمان و انقلابی و فعال و خلاق این جامعه را جذب کند. بعضی از چهرهها هستند که افرادی را میتوانند جذب کنند که چندان به نظام حکومت اسلامی آشنا نیستند، یا معتقد نیستند، ملتزم نیستند. بعضیها هستند که نه، مبانی و رفتار و موضع اجتماعی آنها طوری است که افراد و عناصر فعال مؤمن به اسلام و نظام جمهوری اسلامی را جذب میکنند.
۴- در ایجاد هماهنگی باید مقتدر باشد، مدیریت رئیس جمهور غیر از مدیریت یک وزیر است، غیر از مدیریت حتی یک نخستوزیر است، غیر از مدیریت یک مدیرکل و یک رئیس اداره است، غیر از مدیریت یک شرکت است. نقش مهم رئیس جمهور در مدیریت این است که بتواند میاں قوه اجرایی یعنی دولت، قوه قانونگذاری یعنی مجلس شورای اسلامی و قوه قضایی در رابطه با مردم و در رابطه با رهبری هماهنگی ایجاد کند.
۵- باید قاطع باشد، چون هماهنگی ایجاد کردن معمولاً به مقدار قابل توجهی از قاطعیت احتیاج دارد. البته قاطعیت غیر از خشونت است. قاطعیت یعنی به موقع تصمیم بگیرد و در تصمیمگیریها دچار تزلزل نباشد. باز قاطعیت غیر از عجله کردن در تصمیمگیری است، اتفاقاً باید بسیار مرد دورنگر و همهسونگر باشد که قدرت تصمیمگیری را پس از همهسونگری داشته باشد.
۶- در زمینه سیاست خارجی مخصوصاً رئیس جمهور باید فرد آگاهی باشد. برای اینکه پذیرش سفرا در قانون اساسی به عهده او گذاشته شده است، پذیرش رؤسای کشورهای دیگر که به ایران میآیند یا شرکت در دعوتهایی که رؤسای کشورها از ایران میکنند، بر عهده اوست. بنابراین باید به سیاست خارجی مخصوصاً آشنا و آگاه باشد و در هر جا بتواند عمل یا عکسالعمل مناسبی را انجام دهد.
۷- رئیس جمهور باید در جمع، به عنوان یک نمونه مطلوب در جامعه قدرت درخشیدن داشته باشد و واقعاً انسانها و افراد و اعضای جامعه وقتی به او و رفتار او مینگرند، احساس اعتماد و اطمینان کنند. اطمینان به اینکه مدیریت درجه اول و رهبری درجه اول کشور را پس از مقام رهبری، به دست انسانی دادهاند که آن انسان نسبت به این امت و نسبت به این نظام و نسبت به امامت این امت وفادار است.
روزنامه جمهوری اسلامی؛ ۲۷ تیر ۱۳۶۰
#شهید_جمهور
#انتخابات_ریاست_جمهوری
#انتخابات
#رئیسی_عزیز
@shahiddoctorbeheshti