صورت بندی جهت داری تکنولوژی .pdf
190.7K
✔️ آیا تکنولوژی جهت دار است؟
یا صرفا ابزار است؟
📗 صورت بندی جهتداری تکنولوژی را بخوانید.
#تکنولوژی
✍ احمد شهگلی
▪️عضو هیئت علمی موسسه حکمت و فلسفه ایران.
@kanooneQarbshenasiAndisheIslami
🔻سعادت هان بانوی نخبه ی کمونیست که مسلمان شد:
🔹هیچ دینی به اندازه ی اسلام منزلت زن را بالا نبرده است....
📚منبع و مطالب بیشتر👇
rahyafteha.ir/16785/
eitaa.com/joinchat/2884567040C4edcdaf490
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شرایط سخت زندگی در لس آنجلس به روایت یک بیخانمان آمریکایی:
🔸زندگی در اینجا باعث میشود همواره به این فکر باشی که چگونه زنده خواهید ماند.
🔹در اینجا حتی از بیخانمانهایی که در خیابانهای کثیف زندگی میکنند مالیت دریافت میشود.
☑️ @Sh_Aviny
10.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺جمعیتی که پیر میشود و مسئولانی که چارهای نمیکنند
نرخ رشد جمعیت ایران طی دهههای اخیر رو به کاهش نهاده و رکورد کاهش موالید توسط ایران در سطح جهان شکسته شده، زنگ خطری که مدتهاست به صدا در آمده ولی سیاست مشخصی برای پیشگیری از خطرات آن دیده نمیشود
گزارش برنامه #چوب_خط راجع به کاهش و سالخوردگی جمعیت را در ایران ببینید
⏯ تماشای فایل کامل این قسما از #چوب_خط در یوتیوب :
https://youtu.be/IFNv1IH6zZo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 در ۳۰ روز گذشته، از هر ۴ جوان آمریکایی، ۱ نفر به خودکشی فکر کرده است!
🔹طی تحقیقی از مردم سراسر آمریکا پرسیده شد که آیا در ۳۰ روز گذشته به طور جدی به خود کشی فکر کردهاید؟ پاسخها تکان دهنده است؛ در گروه سنی ۱۸ تا ۲۴ سال ۲۵.۵ درصد یا به عبارتی از هر چهار نفر یک نفر از این گروه سنی جوابشان بله بود!
🗯 آن آمریکایی که در ذهنمان برایمان مکانی سرشار از آرامش و خوشیهای بیپایان ساختهاند همین است...
#آمریکا_بدون_روتوش
☑️ @Sh_Aviny
🔻آموزش سلاح به دانشآموزان آمریکایی در شهر "آلبوکرکی" در ایالت نیومکزیکو آمریکا
eitaa.com/joinchat/2884567040C4edcdaf490
🔰 سخننگاشت | آموزش مجازی و شبکه شاد خوب است اما مراقب زیانهای فضای مجازی برای بچهها باشید
🔻رهبر انقلاب: در باب آموزش مجازی، شبکهی شاد که به وجود آمده، بسیار چیز خوبی است منتها بایست مراقبت کنید تا این موجب این نشود که جوانها وارد فضای بی بند و بار و رهای اینترنت بشوند و سرشان گرم بشود به یک چیزهای دیگری که هم از لحاظ اخلاقی، هم از لحاظ اعتقادی خطرهای بزرگی برای اینها دارد. ۹۹/۶/۱۱
🏷 ارتباط تصویری رهبر انقلاب با سی و چهارمین اجلاس مدیران و رؤسای آموزش و پرورش
💻 @khamenei_ir
25.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ | فردای روشن با دولت جوانان
🔻حضرت آیتالله خامنهای:«من البتّه -همچنان که قبلاً هم در سال گذشته تأکید کردم و مکرّر هم گفتهام- به دولت جوان و حزباللهی معتقدم و به آن امیدوارم و البتّه دولت جوان صرفاً به معنای این نیست که باید یک رئیس دولت جوان، آن هم مثلاً جوان به معنای ۳۲ ساله داشته باشد؛ نه، دولت جوان، [یعنی] یک دولت سرِ پا و بانشاط و آمادهای که در سنینی باشد که بتواند تلاش کند و کار بکند و خسته و از کارافتاده نباشد؛ منظور این است. بعضیها تا سنین بالا هم به یک معنا جوانند؛ حالا همین شهید عزیزی که شما از او اسم بردید -شهید سلیمانی، و بنده شب و روز به یاد او هستم- شصت و چند سال سنّش بود، ایشان که خیلی جوان نبود؛ اگر دَه سال دیگر هم زنده میماند و بنده زنده میماندم و بنا بود که من مشخّص بکنم، او را در همین جا نگه میداشتم، یعنی کنار نمیگذاشتم او را که جوان هم نبود. بنابراین بعضی اوقات افرادی که در سنین جوانی هم نیستند، کارهای جوانانهی خوبی را میتوانند انجام بدهند. به هر حال به نظر من علاج مشکلات کشور، دولت جوان حزباللهی و جوان مؤمن است که میتواند کشور را از راههای دشوار عبور بدهد.» ۱۳۹۶/۰۲/۲۸
💻 @khamenei_ir
🌼🥀💚🌼🥀💚🥀🌼
#یا_صاحب_الزمان_عج🌸🍃
🏜شده ام در #پے ت✨و در بہ درٺ #مهدےجان ڪے رسد بر من #مسکین نظرٺ مهدےجان
🏜ڪے شود تا ڪہ #عیان بر سر راهم گذرےبر #نگاهم ڪہ بیفتد نظرٺ مهدےجان
#امام_زمان
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🔅سلسلة محاضرات المؤتمر:
✔️ عنوان المحاضرة «أثر حضارة الثورة الإسلامية على أفول الليبرالية الرأسمالية في أمريكا»
🎙 المحاضران: سماحة الشیخ حسن مسلمي (مشرف المحاضرة) وسماحة الشيخ عبدالكريم آل نجف
📆 السبت، ٥ سبتمبر ٢٠٢٠
🕚 ١٠:٠٠ صباحاً بتوقيت طهران
🏢 جامعة المصطفى العالمية
📡 بث مباشر:
🖥 https://www.skyroom.online/ch/usdecline/panels
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
🌐 أمانة المؤتمر الدولي أفول أمريكا
💻 www.usdecline.info
🆔️️ @usdecline
⚡️ حتماً حوزهها مکلفاند که علوم مدرن را بفهمند و سخن دین را نسبت به آن ارائه کنند، ولی این کار یک قواعدی دارد. اگر درست عمل نکنیم، ممکن است خدایناکرده ما در دهههای آینده به یک فضلایی تبدیل شویم که ابزار عرفیسازی دین میشویم.
⚡️ انسان تا جزو عبادالله نشده و به فرقان دست پیدا نکرده است نباید سراغ کتب ضاله برود.
⚡️ اگر من بدون اینکه جهاز هاضمۀ خودم را تقویت کرده باشم که بتواند اطلاعات را تصفیه کند، انبوهی از اطلاعات فیلسوفان مادی را در جهاز هاضمه خودم بریزم، طبیعی است که مسموم میشوم.
⚡️ این یک انحراف خطرناک است که فرایند اصلاحات اجتماعی را براساس ادبیات مدرن تعریف کنیم و بپذیریم، و بعد بگوییم امام حسین(ع) هم همین کار را میکردند!
🔵 #استاد_میرباقری:
«من یک هشدار جدی میدهم نسبت به این انبوهخوانیهایی که از علوم انسانی و اجتماعی مدرن در حوزه دارد اتفاق میافتد. اینها کتبی هستند که انسان تا #فرقان ندارد نباید سراغشان برود. بله، اگر کسی جزو #عبادالله شد و نورانی به نور هدایت الهی شد و فرقان داشت، میتواند سراغشان برود (فَبَشِّرْ عِبَادِ الَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ). تا به آنجا نرسیدی، «فَلْيَنْظُرِ اَلْإِنْسانُ إِلى طَعامِهِ»؛ آدم باید به طعام خودش نگاه کند؛ در معنای این آیه فرمود: «عِلْمُهُ اَلَّذِي يَأْخُذُهُ مِمَّنْ يَأْخُذُهُ». علمتان را ببینید از چه کسی میگیرید.
این نکته را من جدی میگویم. این کسانی که فیلسوفان دوره مدرن که دست به بدنشان بزنی باید بروی آب بکشی، این نجاست مال روحشان است که به بدن سرایت کرده است. روح کافر نجس است که جسمش نجس میشود. قرآن به ما گفته است اینقدر فاصلهگذاری کنید. حال اگر من بدون اینکه جهاز هاضمۀ خودم هم تقویت کرده باشم که بتواند آن اطلاعات را تصفیه کند، انبوهی از آن اطلاعات آنها را در جهاز هاضمه خودم ببرم، طبیعی است که #مسموم میشوم.
این #انبوهخوانی که بهخصوص جوانان عزیز ما، و گاهی #طلبههای_جوان ما، انجام میدهند، با فرقان، خیلی خوب است و آدم میداند دارد چه کار میکند. اما اگر بخوانیم تا ببینیم که حق کجاست، این اولِ خطاست. آنها حق و باطل را با هم قاطی کردهاند و قاطی کردنش اینطوری است که «كَلِمَةُ حَقٍّ يُرَادُ بِهَا بَاطِلٌ». اگر فرقان نباشد، یکموقعی خداینکرده ما در دهههای آینده تبدیل میشویم به یک فضلایی که ابزار #عرفیسازی_دین میشویم و دین را به نفع مفاهیم عرفی و به نفع مفاهیم مدرن و به نفع علوم مادی تغییر میدهیم و ابزار این کار میشویم.
البته حتماً حوزهها مکلفاند که بر این علوم، #مُشرف بشوند و سخن دین را نسبت به آنها بفهمند و ارائه کنند؛ اصلاً اینطوری، #جامعهسازی و #جامعهپردازی میشود؛ اصلاً مسئله امروز ما این است. ولی این کار یک قواعدی دارد. اینکه ما از آن طرف بیاییم و مفاهیم عرفی را بگیریم و فرایند اصلاحات اجتماعی را براساس ادبیات مدرن [تعریف کنیم و بپذیریم،] و بعد بگوییم امام حسین(ع) هم همین کار را میکردند و [بگوییم] «إِنَّما خَرجْتُ لِطَلَبِ إلاصلاحِ فی أُمَّةِ جَدّی» یعنی همین، و حضرت هم همین کار را میکرده است، این حرف، قطعاً #انحراف است و انحراف خطرناکی هم هست؛ فرق نمیکند آن کسی که این انحراف را دارد خدایینکرده ملبس باشد یا نباشد. باید با قرآن و با معارف اهل بیت(ع) و با یک رفتوبرگشت مستمر بین معارف قرآن و اهل بیت(ع) بتوانیم به مفاهیم اساسی برسیم [و این امور را تحلیل کنیم.]».
☑️ @mirbaqeri_ir
«محفل زمانه شناسی»