ویژه نامه شهید پیروز.pdf
6.41M
🔰 «شهید پیروز»؛ ویژهنامه مجازی نشریه مسیر منتشر شد
🔻 پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در آستانهی چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، ویژهنامهی مجازی نشریه مسیر را با عنوان «شهید پیروز» منتشر میکند.
👈 این ویژهنامه در دو پرونده «پاسداشت ایامالله» و «مکتب حاجقاسم» به بررسی و تحلیل خطبههای نمازجمعه رهبر انقلاب در رثای سردار سلیمانی پرداخته است و برای نخستین بار تصاویری از دستنوشتههای رهبر انقلاب برای متن خطبههای عربی نماز جمعه ۲۷ دی، متن نامهی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی به فرزندش و تصاویری ویژه از جلسات و همراهی حاج قاسم با رهبر انقلاب منتشر شده است.
➕ گفتوگو با شخصیتهای برجستهی محور مقاومت، کارشناسان مسائل منطقه و همرزمان شهید سلیمانی
#هم_اندیشی
#علامه_مصباح_یزدی
🔸 #قطب_علمی_فلسفه_دین پژوهشگاه با همکاری نهادهای علمی و فرهنگی کشور برگزار می کند:
🔰 هم اندیشی علمی "#علامه_مصباح_یزدی(ره) و #فلسفه_دین"
🎙 با سخنرانی:
حجت الاسلام والمسلمین #مجتبی_مصباح
حجت الاسلام والمسلمین #ابوالفضل_ساجدی
پروفسور #محمد_لگنهاوزن
دکتر #محمد_محمدرضایی
دکتر #رمضان_علی_تبار
📅 سه شنبه 21 بهمن ماه ۹۹ ساعت 09:00
📣 پخش زنده و مستقیم از :
🌐 aparat.com/iictchannel/live
🔸 عضویت:
👇👇👇👇
eitaa.com/joinchat/905248775C8cd586abfc
#هم_اندیشی
#علامه_مصباح_یزدی
🔴 هم اکنون...
🔰 سخنرانی دکتر #محمد_محمدرضایی استاد تمام فلسفه دانشگاه تهران در هم اندیشی علمی " #علامه_مصباح_یزدی(ره) و #فلسفه_دین"
📣 پخش زنده و مستقیم از :
🌐 aparat.com/iictchannel/live
🔸 عضویت:
👇👇👇👇
eitaa.com/joinchat/905248775C8cd586abfc
🎊 #جشنواره_آفاق 🎊
➕/🔻به اطلاع کلیه علاقهمندان مباحث علوم انسانی و اسلامی میرساند؛ به مناسبت ایامالله #دههفجر و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، مدرسه درسگفتار آفاق #تخفیفویژه ۵۰ درصدی خرید #درسگفتارها و سایر #دورههایمجازی را برای علاقهمندان و دانشپژوهان حوزه علوم انسانی در نظر گرفته است.
به این منظور از شما دعوت میشود تا با مراجعه به سایت مدرسه آفاق حکمت، از این تخفیف بهره مند شوید.
⛔️این کوپن تخفیف تا روز جمعه ۲۴ بهمن معتبر می باشد.
⭐️⭐️⭐️
#مدرسهدرسگفتارآفاق
مرجعآموزشآزادعلومانسانیواسلامی
🆔 @afaghehekmat
🌐 afaghehekmat.ir
💠دولت و رئیس جمهور و امثال این ها توجه بُکنند که خدمتگزارند، این مطلب را ایمان بیاورند که به این مردم خدمت میخواهیم بکنیم. شما باید در روحیهتان این مطلب را حفظ کنید، و مردم هم باید مواظب شما باشند.
#امام_خمینی
📚صحیفه نور ،جلد ١۶،صفحه ٣٣
👥کانال صحیفه نور امام خمینی(ره)
@Sahifeh_noor
🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
8.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید | امام خمینی (ره)
🔹 این مساجد است که این بساط را درست کرد، این #مساجد است که نهضت را درست کرد.
🔺 در عهد رسول الله هم و بعد از آن هم تا مدت ها مسجد مرکز اجتماع سیاسی بود مرکز تجییش جیوش بود.
🔸 محراب یعنی مکان حرب مکان جنگ، هم جنگ با شیطان و هم جنگ با طاغوت. از محراب ها باید جنگ پیدا بشود چنانچه پیشتر از محراب ها و از مسجدها پیدا می شد.
💯 ای ملت! مسجدهای خودتان را حفظ کنید. ای روشنفکران! مسجدها را حفظ کنید، #روشنفکر_غربی نباشید #روشنفکر_وارداتی نباشید ای #حقوقدان_ها !
👈 مسجدها را حفظ کنید، بروید به #مسجد ، نمی روید این مسجدها را حفظ کنید تا این نهضت به ثمر برسد، تا مملکت شما نجات پیدا کند
#امام_خمینی
صحیفه نور؛ جلد ۷؛ صفحه ۵۵
@sahifeh_noor
#هم_اندیشی
#علامه_مصباح_یزدی
🔴 هم اکنون...
🔰 پخش هم اندیشی علمی " #علامه_مصباح_یزدی(ره) و #فلسفه_دین"
🎙 با سخنرانی:
حجت الاسلام والمسلمین #ابوالفضل_ساجدی عضو هیات علمی موسسه امام خمینی(ره)
📣 زنده و مستقیم از :
🌐 aparat.com/iictchannel/live
🔸 عضویت:
👇👇👇👇
eitaa.com/joinchat/905248775C8cd586abfc
🛑 فضای مجازی چگونه احمق میکند؟
✅ کتاب «فقر احمق میکند» زوایه جالبی را برای تبیین مسئله فقر طرح میکند. این کتاب که به قلم یک روانشناس و یک اقتصاددان نوشته شده، بر این فرض استوار است که فقر با ایجاد اشتغالات ذهنی فراوان ذیل نیازهای روزمره و ضروری مثل تأمین خوراک، پوشاک، مسکن، بهداشت و درمان، تحصیل فرزندان و...، پهنای باند ذهن افراد فقیر را اشغال کرده و این اشغال شدن، موجب ایجاد اختلال در قوای شناختی افراد فقیر میشود. این اختلال شناختی باعث اتخاذ تصمیمات بد در آنها شده و اساساً احمق بودن درواقع همین تصمیمات بدی است که مثلاً موجب ترجیح نفع کوتاهمدت بر نفع درازمدت شده یا نوعی از ناتوانی را در پی دارد که برآمده از تحلیل پیامدهای تصمیم و تصمیم بدی است که حالا پایه تصمیمات بد دیگر میشود. درواقع این تصمیمات بد نیست که افراد را فقیر میکند بلکه این فقر است که موجب تصمیمات بد در افراد شده است. بنابراین سیاستهای رفع فقر از این جهت توجیه میشوند که تلاش دارند تا پهنای باند ذهنی افراد را باز کرده و به تبع آن، افراد شرایط اتخاذ تصمیمات بهتری برای خود و جامعه داشته باشند.
🔴 مشابه همین منطق، میتوان ادعا کرد؛ فضای مجازی نیز بهخصوص به شیوهای که غالباً در ایران استفاده میشود؛ مانند فقر میتواند تولیدکننده نادانی باشد. درواقع شاید بتوان گفت: فضای مجازی، احمق میکند!
🔴 مصداق بارز این احمق شدن را اما میتوان در بسیاری از چهرههای ورزشی، هنری و موسیقیایی دید که تحت عنوان سلبریتی شناخته میشوند. برخی حرفها و گزارههایی که از سوی این افراد طرح و بیان میشود، چنان عجیبوغریب و بیحسابوکتاب است که انسان را در وضعیت «ما هیچ؛ ما نگاه» قرار میدهد. اعلام مرگ مرحوم علی انصاریان در اثر ابتلاء به کرونا به عنوان شهید واکسن، فریادهای جگرخراش یک بازیگر بر سر وطن به عنوان خراب شده یا بکار بردن تعابیری مثل سرزمین نفرین شده برای ایران و...، در این چارچوب قابلتأمل است.
🔴 حال میتوان پرسید چرا و چگونه فضای مجازی احمق یا نادان میکند؟ فضای حاکم بر شبکههای اجتماعی مثل توئیتر و اینستاگرام متکی بر کنشها و شاخصهایی نظیر آمار لایک، فالوئر، ریپلای، ریتوئیت و میزان ایمپرشن و... است. این یعنی شاخصهای کمّی فوق، سنجه وزنکشی حرفها و مواضع و دیدگاههاست. این وضعیتِ ساختاری اما به تدریج در قوای شناختی افراد دائمالمصرف که مدام در معرض آن هستند، ایجاد اختلال میکند. اختلالی که باعث میشود جدیترین معیار و دغدغه در تولید پیام، چه از منظر محتوایی و چه به جهت فرمی، ناظر به همین جلب توجه آماری باشد. به بیان دیگر اینکه «چه بگویم و چگونه بگویم» تا بیشترین بازخورد و توجه اجتماعی را جلب کنم، به مهمترین دغدغه کاربران شبکههای اجتماعی تبدیل میشود. در واقع در این ساختار، کسب کف و هورا، جایگزین واقعیت و استدلال میشود تا در فضایی که واقعیت و استدلال کمارزش است، به ناچار، نادانی تولید و توسعه یابد.
🔴 طبیعتاً پیامد طرح پرسش بالا و انتقال آن از حاشیه به متنِ فعالیتِ یک فرد در شبکههای اجتماعی، این است که پرسشهای عقلانیتسازِ حرف و سخن، به حاشیه میرود. مثلا این پرسشها که آیا این موضع بر واقعیت متکی است؟ آیا اخباری که مبنای اعلام مواضعاند، از فیلتر راستیآزمایی عبور کردهاند؟ آیا این مواضع با باورها و عقاید من سازگار است؟ آیا احساسات عمومی و منافع هموطنان من در این موضع لحاظ شده است؟ آیا این میزان و به این شکل حرف زدن به حل مسئله کمک میکند؟ و سئوالاتی از این دست که به مواضع ما عقلانیت میبخشد، از دستور بحث خارج میشود. و اینچنین، فضای شبکه اجتماعی که میتواند موجد آگاهی و خردورزی باشد، به مهلکه ترویج و گسترش نادانی میافتد.
🔴 آنچه مایه تأسف است، این است که کژکارکردهای رسانههای اجتماعی در سطح عموم مردم منحصر نبوده و به سطح نخبگان سیاسی و فکری و فرهنگی و حتی تصمیمگیران و تصمیمسازان کشور نیز تعمیم یافته است. آنجا که این افراد نیز در رقابت بیانتهای دیدهشدن، خود را تابع قواعد مبتذل این فضا کرده یا حداقل این فضا را مرجع تحلیل یا مبنای فهم فضای اجتماعی قرار میدهند. اینک تعداد زیادی از افراد را میشناسم که بعد از فعال شدن در بستر شبکههای اجتماعی، به جهت سطح دغدغه و مواضعشان، نسبت به پیش از فعالیت در این فضا، افت قابلتوجهی داشتهاند. تلختر آنکه اگرچه پیامدهای نادانی و گسترش آن همیشه خطرناک و پرهزینه است اما هزینه توسعه نادانی در میان تصمیمسازان، تصمیمگیران و سیاستمداران با هزینه نادانی سلبریتیها هم قابلمقایسه نیست چراکه اگر تبعات نادانی گروه دوم تنها به بخشی از هوادارانشان بازمیگردد، هزینههای نادانی اینها، بهناچار به میلیونها شهروند ایرانی تحمیل خواهد شد.
✍ دکتر پرویز امینی
@KanooneQarbshenasiAndisheIslami
🔷️ وبینار تخصصی
♦️به مناسبت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و بزرگداشت چهلمین روز درگذشت حکیم مجاهد آیت الله علامه مصباح یزدی(ره)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نقده با همکاری کمیته معارف و هیات اندیشه ورز تعالی علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی استان برگزار میکند:
💢موضوع نشست : بررسی دیدگاه آیت الله علامه مصباح یزدی(ره) در باب ضرورت تحول علوم انسانی و نقش آن در بستر سازی تمدن نوین اسلامی
🔻سخنران : حجت الاسلام دکتر خسروپناه معاون محترم علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی
🌐آدرس سایت:https://daanaan.daan.ir
شناسه کلاس : 20947f9
گذر واژه : a12345
🧭 زمان : سه شنبه ۲۱ بهمن ساعت ۲۰ الی ۲۱
@KanooneQarbshenasiAndisheIslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لذت_نقد_هنری
💠مدرسه هنر و علوم انسانی درنگ برگزار می کند:
🔳 "دوره آموزشی مجازی مهارتهای فهم و گفتگو درباره آثار هنری" - فصل اول
↩ ۲۵ بهمن الی 1 اسفندماه
هر روز از ساعت ۱۶ الی ۲۰
ثبت نام در wWw.rcica.ir
سایت پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی
💠 با تدریس اساتید هنر و علوم انسانی:
دکتر #عبدالکریم_خیامی
(لایه های نقد هنری)
دکتر #وحیداله_موسوی
(سبک شناسی هنرهای تجسمی)
دکتر #سید_عماد_حسینی
(نگاهی به تاریخ های سینما)
دکتر #وحید_یامین_پور
(هستس شناسی عرفانی هنر)
دکتر #مجید_سلیمانی_ساسانی
(روایت شناسی)
دکتر #میثم_مهدیار
(اصول جامعه شناسی هنر)
دکتر #سید_حسین_شهرستانی
(چارچوب های زیبایی شناسی هنری)
دکتر #حسین_سرفراز
(نشانه شناسی هنری)
💰هزینه ثبت نام ۸۰ هزارتومان
◀️ #پژوهشکده_فرهنگ_و_هنر_اسلامی
🔸️باشگاه هنر و اندیشه
🔹️با همکاری #دانشگاه_سوره
#مدرسه_درنگ