♦️ #اینفوگرافی | ثروتمند واقعی
💯 ثروتمند کسی نیست که پول زیادی دارد.
✅ ثروت واقعی فقط داشتن پول نیست؛ ثروت واقعی موارد زیر است:
1. نگرش مثبت
2. رابطه درست
3. ادب
4. یادگیری مادام العمر
5. انضباط شخصی
6. سلامتی و تندرستی
7. آرامش خاطر
8. داشتن خلاقیت
9. عشق ورزیدن به کار
10. داشتن برنامه و هدف
11. داشتن قلب و زبان شاکر
12. درک دیگران
13. استفاده مؤثّر از زمان
14. بخشندگی
15. اعتماد به نفس
📚 کلید طلایی ثروت؛ ناپلئون هیل.
◀️ تکنیکهای خوب سخنگفتن از نگاه امام علی علیهالسلام
🟧 از نگاه امام علی علیهالسلام گفتوگوی همراه با ادب و احترام، آمادگی روحی داشتن، علم و آگاهی داشتن و بااحتیاط سخنگفتن بخشی از مهارتهای ارتباطی سخن گفتن هستند.
🟩 در اینجا به برخی از این مهارتها اشاره میکنیم:
1️⃣ بجا سخن نمودن: یکی از ویژگیهای سخنگفتن مؤثر، اعتدال در سخنگفتن همراه با متانت در کلام است که باعث جذابیت و پذیرش بهتر از سوی مخاطب میگردد.
2️⃣ عفت کلام و آراستگی در سخن داشتن: سلامت و عفت کلام شرط سخن شایسته است. رعایت این نکته مهم که برخاسته از ادب، عزتنفس و رشد شخصیتی گوینده است، موجب تقویت احترام متقابل و جذابیت در گفتار میشود.
3️⃣ سنجیدگی در سخن گفتن: در سخن گفتن باید سنجیده سخن گفت و در بیان مطالب درنگ نمود، شایسته نیست هرآنچه که فرد میداند بیان کند.
👂اهمیت مهارت «گوش دادن» از دیدگاه امام علی علیهالسلام
🔹 مهارت ارتباطی از دیدگاه امام علی علیهالسلام در نهجالبلاغه به آن دسته از رفتارهایی اطلاق میشود که به انسان کمک میکند از ابتدا تا انتهای عمل ارتباطی خود، راه رضای حق را گم نکند؛ همان اصول اخلاقی که مسیر رضای الهی را در انواع ارتباطات و تعاملات با گروههای گوناگون مردم به انسان نشان میدهند.
🟣 مهارتهای لازم برای گوش دادن فعال:
۱. توجه کردن ۲. همدلی داشتن ۳. دعوت به دادن اطلاعات بیشتر ۴. خلاصه کردن
🟤 موانع گوش دادن:
ذهنخوانی، سیر در خیالات، پیشداوری منفی، گزینشی گوش سپردن، وسط کلام او صحبت نمودن، احساس حقبهجانب داشتن، و گوش دادن بهقصد ستیزهجویی.
☸️ اهمیت مهارتهای ارتباطی در زندگی از دیدگاه امام علی علیهالسلام
👤 انسان موجودی اجتماعی است که ارتباط و انس با دیگران، از ضروریات زندگی او به شمار میآید. در آموزههای دینی، ارتباط، لازمه زندگی انسان و از نیازهای جوامع بشری دانسته شده است. چنانکه امام علی علیهالسلام میفرماید: «اَلْمُؤْمِنُ مَأْلُوفٌ وَ لاَ خَیْرَ فِیمَنْ لاَ یَأْلَفُ وَ لاَ یُؤْلَفُ؛ مؤمن با مردم الفت (ارتباط) دارد و کسی که الفت نگیرد و با او الفت نگیرند، خیر ندارد».
🟠 یکی از مؤلفههای مهم مهارتهای زندگی، یادگیری مهارتهای ارتباطی است. رفتارهای ارتباطی مانند رفتارهای اجتماعی، آموختنی است. این مهارت از زیرشاخههای مهارتهای زندگی است که متشکل از دو مهارت ارتباط مؤثر و مهارت روابط میانفردی است.
🔵 از آنجاییکه دستیابی به تمام ابعاد وجودی انسان کاری دشوار است، بهرهگیری از گفتار و کردار پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآلهوسلم و اهلبیت علیهمالسلام، که از علم الهی برخوردارند، در چگونگی ارتباط درست راهگشاست.
🟢 در نتیجه میتوان گفت تقویت رابطه فرد با خدا، تأثیر مستقیمی بر رابطه انسان با دیگران دارد و هرچه فرد پیوستگی بین خود و خدایش را تقویت کند، رابطهاش با دیگران نیز بهبود مییابد.
📚الکافی، ج۲، ص۱۰۲
🔴 خطاب به #زوجین محترم
#دست_یکدیگر_را_نگیرید
گاهی دیده میشود زن و شوهرها در اماکن عمومی و در منظر دیگران دستان یکدیگر را گرفته و یا تماس بدنی غیر متعارف دارند.
یقینا در جامعه افرادی هستند که مجردند و در حال حاضر به دلایلی توانایی و یا شرایط ازدواج ندارند و دیدن این حرکات از طرف زن و شوهرها میل و خواسته آنها را تحریک کرده و افکارشان را پریشان میکند.
همانطور که ما آدمها خوردن غذا در مقابل فرد گرسنه و یا نوازش فرزندمان در مقابل کودک یتیم را عملی غیر منصفانه و ناپسند میدانیم باید نسبت به دیگر محرومیتهای انسانها نیز حساس باشیم و ناخواسته به آنها بیرحمی نکنیم.
http://eitaa.com/joinchat/2585002003Cee0a7f99a0
🌷 امام هادی(علیه السلام) فرمودند :
✍ بی نیازی و ثروت آن است که آرزویت کم باشد و به آنچه برایت بس است راضی باشی.
📖 الدرةالباهرة ، ج۱ ، ص۴۲
http://eitaa.com/joinchat/2585002003Cee0a7f99a0
پشتکار و تلاش یا باور درست؟
وقتی زندگینامه افراد موفق رو بررسی میکنم یه تفاوت اصلی بین اونا و آدمهای معمولی وجود داره، شاید پشتکار و تلاش یکی از عامل های موفقیت باشه اما عامل اصلی نیست! درواقع عامل اصلی که باعث موفقیت میشه ” باور درست داشتن به هدف و ایمان به راهی که میری ” هست.
http://eitaa.com/joinchat/2585002003Cee0a7f99a0
میدونستی که هر چقدر هم رابطهتون با یه سریا نزدیک باشه باید این چیزا رو برای همیشه پیش خودتون نگه دارید.. 👇🏼
- مشکلات زندگیت
- رازهایی که دوست نداری کسی بفهمه
- قدمهای بعدیت
- نقاط ضعفت
- رابطهی عاطفیت
- هدفت
http://eitaa.com/joinchat/2585002003Cee0a7f99a0