eitaa logo
کانون پر مهر خانواده
1.7هزار دنبال‌کننده
6.4هزار عکس
5هزار ویدیو
114 فایل
آموزش برای تمامی اعضا خانواده مباحث مشاوره قبل و بعد از ازدواج تحت نظرکانون تشکیل وتقویت خانواده مهر آفرین استان اصفهان (دولت آباد) کپی از مطالب کانال با ذکر صلوات بلا مانع ارتباط با ادمین @Ramazanian7 تبادل و تبلیغات ارزان @Ramazanian7
مشاهده در ایتا
دانلود
برای کنترل رفتار کودکان و آرام نگهداشتن آنها👇 - هر رفتار خوبی را که از کودک می‌بینند، با محبت کردن و توجه‌های کوتاه مدت، پاداش دهند. حتی اگر کودک در زمان گذراندن تنبیه خود است. - هر زمان که تغییری در رفتار او به سمت خوب شدن دیدند، او را تحسین کنند. مثلا اگر کودک اسباب بازی‌های نامرتب خود را منظم سرجایش گذاشت، از او تعریف کنند. - در برابر رفتار بد، فورا با یک توضیح کاملا شفاف از کار غلط آنها، واکنش نشان دهند. - اگر کودک به بدرفتاری خود ادامه داد، او را به اتاقش فرستاده و به او بگویند، مدتی بنشیند – مثلا چند دقیقه – و به رفتار بد خود فکر کند. والدین با این ترفندهای بسیار ساده که بنابر تحقیقات، موثرترین هستند، می توانند رفتارهای نامناسب کودکان خود را مهار کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پرسمان روان شناسی و مشاوره اسلامی 🔴🔵🔴 🔶 سلسله مباحث 🔶 ✅ استاد : حجت الاسلام و المسلمین
💠 مراحل گذار از دوران سوگ کسانی که عزیزی را از دست می‌دهند و به اصطلاح وارد دوران سوگ می‌شوند این مراحل را طی می‌کنند: 1️⃣ شوک و ناباوری شخص در این مرحله نمی‌تواند باور کند که چه اتفاقی افتاده است. 2️⃣ عصبانیت و پرسش پرسش همیشگی: «چرا باید برای من این اتفاق بیافتد؟» عصبانیت، واکنشی طبیعی است و در این مرحله از سوگ، موضوعی عادی به شمار می‌رود. 3️⃣ جر و بحث و چانه‌زدن این موضوع فعالیتی است که جهت به تعویق انداختن واقعیت مرگ به کار می‌رود. 4️⃣ آشفتگی و غم افسردگی می‌تواند خفیف یا شدید و از نظر مدت زمان متفاوت باشد، اما اگر خیلی طولانی شود، بهتر است با یک روانشناس یا روانپزشک مشورت شود. 5️⃣ پذیرش واقعیت و بازسازی زندگی این مرحله به این معنا نیست که از موقعیت پیش‌آمده راضی هستند، بلکه پذیرفته‌اند که از دست‌دادن و مرگ غیرقابل تغییر است. بعضی از افراد این مراحل را به خوبی پشت سر نمی‌گذارند و در حالت سوگ می‌مانند و حتی دچار افسردگی و مشکلات دیگر می‌شوند که باید در روند درمان قرار بگیرند.
💢 | رابطه ازدواج و آرامش 🍁 مرد برای پیدا کردن آرامش، به زن در محیط خانواده احتیاج دارد؛ زن هم برای یافتن آرامش، به مرد در محیط خانواده نیازمند است. 📚 امام خامنه‌ای مدظله‌العالی؛ 30 مهر۱۳۷۶
پرورش عزت نفس در خانواده 🔹خانواده از نظام‌های حمایتی مهم انسانی است که در چارچوب آن به نیازهای مختلفی پاسخ گفته می‌شود. اگر محیط خانواده نامساعد و استرس‌زا باشد، فرزندان دچار مشکلات رشدی در دوره کودکی و نوجوانی می‌شوند. اگر نشاط و فضای صمیمی در خانواده وجود داشته باشد و فرزندان خانه مورد تکریم والدین قرار گیرند، عزت نفس فرزندان نیز ارتقا می‌یابد. پيامبر اکرم صلی‌الله‌علیه‌وآله می‌فرماید: «أَكْرِمُوا أَوْلاَدَكُمْ وَ أَحْسِنُوا آدَابَهُمْ يُغْفَرْ لَكُمْ»؛«فرزندانتان را گرامى داريد و خوب تربيت كنيد تا خداوند شما را بيامرزد». 📚بحارالأنوار، ج۱۰۱، ص۹۵.
🔶 درمان شرابخواری و ترک مشروبات الکلی 🔴 شراب‌خواری از گناهان کبیره است که اسلام به شدت با آن مخالفت کرده؛ تا جایی که پیامبر اسلام صلی‌الله‌علیه‌وآله می‌فرماید: «شارِبُ الْخَمْرِ لَا تُصَدِّقُوهُ اذَا حَدَّثَ، وَ لا تُزَوِّجُوهُ اذَا خَطَبَ، وَ لا تَعُودُوهُ اذا مَرِضَ، وَ لا تُحْضِرُوهُ اذَا مَاتَ، وَ لا تَأْمَنُوهُ عَلى‏ امانَة»؛«گفتار مشروبخوار را تصدیق نکنید، چون به خواستگارى آمد دختر به او ندهید، وقتى بیمار شد از او عیادت ننمایید، چون مُرد به تشییع جنازه‌‏اش نروید و بر امانت گذاشتن نزد او اطمینان نکنید». 🟢 گرایش به شراب‌خواری می‌تواند به دلیل همراهی شرایط استرس‌زای محیطی با عوامل ژنتیکی هر فرد باشد. به این معنا که نمی‌شود فرد شرابخوار را به دلیل عدم مصرف آن توسط سایر اعضای خانواده‌اش یا افراد دیگر در همان شرایط توبیخ و سرزنش کرد و خصوصیات شخصیتی هر فرد نیز در گرایش به مشروبات دخیل است. ازاین‌رو با توجه به ویژگی‌های هر شخص و شرایط متفاوتی که دارد، راه‌هایی برای درمان اعتیاد به مشروبات الکلی و ترک مصرفش مانند دارو درمانی، ذهن آگاهی و حمایت‌های خانوادگی وجود دارد. 📚بحارالانوار، ج۷۶، ص۱۲۷.
🍀 | دعوای خطرناک 🌸 کودکان به‌محض بالا رفتن صدای پدر و مادر، دچار «احساس نا‌امنی» می‌شوند. 🔸 دعوای والدین برای کودکان خطرناک است.
تکنیک‌های شادی‌آفرین در خانه 🔸برای ایجاد نشاط، تمام اعضای خانه مؤثرند. منابع دینی نشان می‌دهد ایجاد شادی و نشاط در خانواده در گرو انجام چند عمل است که اگر به درستی انجام شود، سلامت خانواده‌ را در همه زمینه‌ها تضمین می‌کند. 1️⃣ تعاون و هماهنگی (کارهای خانه را با همدیگر انجام دهیم) 2️⃣ تقسیم کارهای خانه (برداشتن بار سنگین کارهای خانه از دوش مادر و تقسیم آن بر سایر اعضا) 3️⃣ محبت‌افزایی میان زن و شوهر و سایر اعضای خانواده (ابراز محبت به زن با به‌کارگیری از کلماتی مانند دوستت دارم و... همچنانکه رسول خدا صلی‌الله‌علیه‌وآله در این‌باره می‌فرماید: «مردی که به همسرش بگوید: دوستت دارم، این سخن هرگز از قلبش بیرون نخواهد رفت»
🌷 پیامبر اکرم (صلی الله علیه واله) : 🖋 سه دسته از زنان عذاب قبر ندارند و با فاطمه زهرا(سلام الله علیها) محشور خواهند شد : 1⃣ زنی که سخت گیـری های همسرش را تحمل کند و صابر باشد 2⃣ زنی که در برابر بد خُلقی شوهـرش صبـور باشد 3⃣ زنی که مهریه خـود را بـه همسـرش ببخشـد. ✍ خداوند در برابر انجام هر یک ثواب هزار شهید و یک سال عبادت به او خواهد داد. 📚 وسائل الشیعه ، ج۲۱ ، ص ۲۸۵
ارتباط موفق_54 - @Ostad_Shojae.mp3
11.14M
۵۴ 🎤 🔺 برای اهل خویش ، وقت بگذارید! تا وقتشان را آنجا که نمی‌پسندید؛ نگذرانند! ☜ برای تأمینِ - نیازهای عاطفی - و حفظ محبت -و وفای کسانی که دوستشان دارید و برایتان مهمند باید وقت بگذارید! ✘درغیراینصورت، قلب‌شان را از دست خواهید داد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠 💬سوال: این که گفتید دست دادن با نامحرم اشکال داره، خوب آخه ما تو منطقه مون رسمه، انجام ندیم ناراحتی پیش میاد، یا مثلا اونایی که خارج می رن، دست ندن توهین حساب می شه، تو این طور شرایطی دست دادن به وسيله دستكش و امثال اون، چه حكمى داره؟ 🔹 آيات عظام امام و خامنه اى: اگر بدون قصد و نیت لذت جنسی و ترس افتادن به گناه باشه، اشكال نداره؛ ولى بنابر احتياط واجب، نبايد دست ها رو به هم فشار بدن. 🔹 آيات عظام بهجت، تبريزى، سيستانى، صافى، مكارم و وحيد: اگر بدون قصد و نیت لذت جنسی و ترس افتادن به گناه باشه، اشكال نداره. 🔹 آيت اللّه  فاضل: اگر بدون قصد و نیت لذت جنسی و ترس افتادن به گناه باشه، اشكال نداره؛ ولى بهتره دست ها رو به هم فشار ندن. آيت  اللّه  نورى: اگر بدون قصد و نیت لذت جنسی و ترس افتادن به گناه باشه، اشكال نداره؛ ولى نبايد دست ها رو به هم فشار بدن. 🔺امام، تحريرالوسيلة، ج۲، النكاح، م۲۰ و خامنه اى؛ استفتاء، س ۴۷۹، تبريزى، استفتائات، س۱۶۰۶؛ مكارم، تعليقات على العروة، النكاح، م۴۰؛ سيستانى، منهاج الصالحين، ج۳، (النكاح)، م۱۶؛ صافى، هدايه العباد، ج۲، (النكاح)، م۲۰؛ دفتر: وحيد و بهجت. فاضل، تعليقات على العروة، ج۲، النكاح، م۴۰، نورى، تعليقات على العروة، النكاح، م۴۰.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا