💑 حساسیت دختر بر خمس دادن خواستگارش کار صحیحی است؟
🔸خواستگار یعنی کسی که بناست به عنوان شوهر دختر انتخاب گردد. اگر شوهر یک زن نماز نخواند، روزه نگیرد، خمس ندهد، چگونه میتوان با او زندگی کرد؟ حتی اگر قول بدهد بعدا این کارها را انجام بدهد باز هم قابل اعتماد نیست زیرا کسی که بیست و چند سال نماز نخوانده مگر ممکن است به راحتی نماز خوان یا خمس بده شود؟ پس حساسیت یک دختر بر اخلاق و تدین خواستگارش کاملا صحیح است و در غیر این صورت معمولا زندگی با زجر و زحمت است و سرانجام آن طلاق خواهد بود.
🔸اما حساسیت در قد، قامت قیافه، پول، کار و خانه خواستگار در درجه بعد است. اگر شوهر یا زن خوب هستند زیر یک چادر هم با نان و پنیر میتوانند زندگی خوشی داشته باشند که البته خداوند متعال پس از مدتی صبر عنایت خواهد فرمود و مشکلات مرتفع خواهد شد.
•
- Dr.Shahin.Farhang.mp3
8.85M
#صوت_زناشویی
🎀 توصیههای جالب برای مقابله با عصبانیت آقا یا خانم
🎤 دکتر #شاهین_فرهنگ
💑 یک شریک زندگی خوب باید چه شکلی باشه؟
۱. با مشکلات به سادگی برخورد خواهد کرد و آنرا پیچیده نمیکند.
۲. اشتباهات گذشته شما را فراموش میکند.
۳. رگ خواب شما و یا زبان عشق شما را میشناسد.
۴. به تنهایی شما احترام میگذارد.
۵. گفتگو با شما در اولویت اوست.
۶. همیشه برای بهبود رابطه تلاش میکند.
۷. به رابطه دوطرفه اعتقاد دارد.
۸. شوخ طبع است.
۹. منطقی است.
۱۰. به خودشناسی رسیده است.
۱۱. خوشبین است.
۱۲. مسئولیت پذیر است.
۱۳. احساسات خود را کنترل میکند.
۱۴. زمانش را با شما تقسیم میکند.
۱۵. مستقل است.
۱۶. از شما حمایت میکند.
۱۷. معتقد است.
۱۸. قادر به گفتن «ببخشید» است.
۱۹. بهترین دوست شماست.
۲۰. صادق و قابل اعتماد است.
۲۱. مقایسه نمیکند.
افزایش ظرفیت روح.mp3
5.85M
.
👤 تا روح بزرگ نداشته باشی❗
به تقویت اراده نمیرسی❌
۲ راه آسان برای بالابردن ظرفیت روح✔️
#آموزشی
هماهنگی بین پدر و مادر؛ عامل تربیّت فرزند
شما، هم دست راست دارید و هم دست چپ، اگر این دو بهصورت مستقل تصمیم میگرفتند، شما دیگر با این دو دست نمیتوانستید کاری را انجام بدهید. اما چون این دو دست خود تصمیم گیرنده نیستند، بلکه مغز و اراده انسان است که بر دست راست و چپ حکومت میکند و اوست که تصمیم میگیرد، لذا دستها باهم همکاری میکنند و هماهنگاند.
با یک دست کاغذ میگیرید و با یکدست مینویسید. خیّاطها با یکدست پارچه را میگیرند، با دست دیگر میدوزند. آشپزها با یکدست، دیگ را میگیرند، با دست دیگر غذا را به هم میزنند و چون فرمانده یکی است این دودست اینچنین باهم همکاری میکنند. اگر خدایناکرده در وجود ما دو فرمانده وجود داشت معلوم است که چه اتفاقی میافتاد.
حال فرض کنید، اگر پدری نسبت به بچهی خود تندی کند، مثلاً بگوید: چرا این کار را کردی؟ آنگاه مادر بگوید: اتفاقاً کار بچه درست بوده و خوب کاری هم کرده است. یا یکی به بچه بگوید: تو خیلی بیادب هستی. دیگری به او بگوید: اتفاقاً تو از همه مؤدبتر هستی.
یکی بچه را بزند و دیگری او را نوازش کند.
چنین برخوردهایی موجب میشود که بچه بیتربیت بار بیاید. وقتی اینگونه عمل شود، بچه شکایت پدر را به مادر و شکایت مادر را به پدر میبرد و ضمن اینکه بین آنها دعوا راه میاندازد، خود بچه نیز نسبت به پدر و مادر بیاعتقاد و بیاعتنا میشود.
[استاد حائری شیرازی]
فرزندتان را نیکو صدا بزنید
🔸ما در طول روز، بارها و بارها فرزندمان را صدا می زنیم. هر اندازه حضور ما و فرزندمان در کنار هم بیشتر باشد، این صدا زدن هم بیشتر خواهد بود.
🔸هر بار صدا زدن، یک فرصت برای ابراز محبت است. کیفیت این ابراز محبت، به میزان هنرمندی ما در انتخاب لحن و واژه ای بستگی دارد که برای صدا زدن برمی گزینیم.
🔸علی، فاطمه / علی آقا، فاطمه خانم/ علی جان، فاطمه جان/ پسر، دختر/ پسر جان، دختر جان/ پسر عزیزم، دختر عزیزم
🔸هر کدام از این صدا زدن ها، پیام خاصی دارند. با اضافه کردن یک «َ م» به آخر پسر یا دختر، می توانید دنیایی از تفاوت تولید کنید.