eitaa logo
کانون پر مهر خانواده
1.7هزار دنبال‌کننده
6.3هزار عکس
4.9هزار ویدیو
112 فایل
آموزش برای تمامی اعضا خانواده مباحث مشاوره قبل و بعد از ازدواج تحت نظرکانون تشکیل وتقویت خانواده مهر آفرین استان اصفهان (دولت آباد) کپی از مطالب کانال با ذکر صلوات بلا مانع ارتباط با ادمین @Ramazanian7 تبادل و تبلیغات ارزان @Ramazanian7
مشاهده در ایتا
دانلود
شاید با دیدن افرادی که در نظر دیگران بسیار جذاب هستند؛ در ابتدا پیش خودمان فکر کرده باشیم که آنها صرفا دارای انواعی از ویژگی‌های مادرزادی هستند که با آنها متولد شده‌اند و احتمالاً فکر می‌کنیم که این افراد بسیار خوش شانس هستند چرا که همیشه مورد توجه و علاقه دیگران قرار می‌گیرند. با این حال باید بدانیم که برخلاف عقیده یونانیان باستان ؛کاریزما صرفا یک بهره الهی نبوده و می‌توان با تکرار و تمرین مستمر و هدفمند به شخصیتی کاریزماتیک تبدیل شد؛ زیرا این خصوصیت رفتاری سلسله‌ای از رفتارها،صفات و مهارت‌های ارتباطی است که باید در جهت ایجاد و آموختن آنها تلاش نمود.
🔵شاخصه‌های رفتاری افراد کاریزماتیک چیست؟ افرادی که کاریزماتیک هستند، معمولاً رفتارشان شامل خصوصیات زیر است: 🔴۱- دقت به جزئیات و حواس جمع بودن یکی از مهم‌ترین شاخصه‌های رفتاری افراد کاریزماتیک این است که دقت و توجه بالایی به پیرامون خود دارند و در بهترین زمان ممکن، بهترین بازخورد ممکن را از خود نشان می‌دهند. 🟡۲- افراد کاریزماتیک انعطاف‌پذیری بیشتری دارند افراد کاریزماتیک از انعطاف رفتاری بالایی برخوردارند و اکثراً خودشان محرک اولیه تغییر و تحول و خلاقیت هستند. این به آن‌ها این امکان را می‌دهد که جذابیت و نفوذ بیشتری داشته باشند. 🟢۳- آگاهی نسبت به مبانی گفت‌وگو این افراد به گفت‌وگو اشراف کامل دارند و می‌دانند که چطور باید یک گفتگو را آغاز کنند و آن را پیش ببرند. در واقع یک فرد کاریزماتیک به‌خوبی می‌داند که چقدر و چگونه باید سخن بگوید و چه سخنانی را به زبان بیاورد. 🟠۴- افراد کاریزماتیک کلام یا فن‌بیان خوبی دارند  هوش کلامی که جمعی از مهارت تیزحسی، انعطاف‌پذیری، فن بیان و سخنوری است، یکی از شاخصه‌های برجسته افراد کاریزماتیک است.همچنین ماهرانه صحبت کردن موجب می‌شود به درستی شنیده شویم.
💠 امیرالمومنین امام علی علیه السلام 🔹‌‏إِنَّما قَلبُ الحَدَثِ كَالارضِ الخاليَةِ ما اُلقىَ فيها مِن شَىْ ءٍ قَبِلَتهُ 🔸دل کودکان و نوجوان مانند زمين آماده است كه هر بذرى در آن افشانده شود، مى پذيرد 📗نهج البلاغه، نامه 31
💑 مراقب کلماتتان باشــید !! 🔸خیلی چیزها هست که اصلا نباید به همسر‌تون بگید حتی اگر واقعیت داشته باشند. مثلا نگید که "به نظرت همسایه جدیدمون خیلی جذاب نیست؟" یا مثلا از جملاتی که با "به نظرم مشکل تو اینه که …" شروع میشن اصلا استفاده نکنید. 🔸آیا خودتون هم دوست دارید همچین جملاتی رو از شریک زندگیتون بشنوین؟ باید بدانید چگونه همسرتان را نقد کنید. جملات تاثیر فراوانی در هدایت رابطه دارند، فرقی نمیکنه تو رابطه کاری هستین و یا دارید با دوست قدیمی تون معاشرت می کنید.
. یکی از رفتارهای خوب تو این است که... 🧑‍💼 زندگی‎تان را همانگونه که هست ببینید. 💔 شاید گاهی یکی از رفتارهای بد او باعث شود که شما تمام خوبی‌های او را از یاد ببرید، ↩️ اما مراقب باشید، زیرا اگر او احساس کند که خوبی‎هایش از طرف شما نادیده گرفته می‌شود، به تدریج ناامید شده و عقب‎نشینی می‌کند؛ 👈بنابراین سعی کنید که هر چند وقت یک بار خوبی‌های طرف مقابتان را به زبان آورید. مثلا به او بگویید: «هیچکسی در مهربانی شبیه تو نیست» یا این که «من واقعا به تو از این که فرد سخت کوشی هستی، افتخار می‌کنم». اگر شما سعی کنید که هر از چند گاهی رفتارهای خوب او را به یادش بیاورید و از آن‌ها تقدیر کنید، 💫 صمیمیت میان شما بیشتر خواهد شد.💫 🍃🍃🔸️🌷🔸️🍃🍃
🏡💞👨‍👩‍👦‍👦 ✅️ برآورده کردن ؛ 💁 وقتی نیازهای اولیه یک کودک به موقع و به جا برآورده نمی شود، و یا برعکس ، دیگران بیش از حد مورد نیازش درصدد بر آورده کردن نیازها و یا خواسته های وی بر می آیند، واین روند بارها و بارها پیش می آید، 🔸️این مسئله بر دید این فرد(چه به عنوان یک کودک و چه بعدها به عنوان یک بزرگسال) نسبت به دنیا، آدمها و روابط انسانی تاثیرات مخربی می گذارد، 🔸️ و به دنبال داشتن این دیدگاه مخرب، شاهد 👈 " بروز رفتارهای نامناسب " از این فرد در روابطش با اطرافیان خواهیم بود. 🍃🍃🔸️🌷🔸️🍃🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟠 سرکوب حیای فرزندان ❤️ آیت الله استاد مجتبی تهرانی (ره) ═══✼🍃💖🍃✼══
حالِ خوب را باید خودت بنوازی! با تارهای شادی و نُت‌های بی‌خیالی...! آنقدر بی‌وقفه خوش باش که روی تمام گرفتاری‌ها و نگرانی‌ها را کم کنی! حال خوب را هنرمندانه بنواز !
اگر فرزند شما حاضر نیست به ماسه، نمک، مربا، آرد ، ماست، گل، رنگ انگشتی و ... دست بزند ، و یا اگر دستش کثیف شد با اصرار از شما می خواهد که دستش را بشویید، نشانه تمیزی و بهداشت کودک نیست! این رفتار نشانه حساسیت لمسی کودک است و اگر ادامه پیدا کند می تواند منجر به وسواس شود . بازی هایی مثل ماست بازی، رنگ بازی، شن بازی، گل بازی و .... می تواند در دراز مدت این واکنش های لمسی را از بین ببرد.
شخصی برای اولین بار یک کلم دید. اولین برگش را کند، زیرش به برگ دیگری رسید و زیر آن برگ یه برگ دیگر و... با خودش گفت : حتما یک چیز مهمیه که اینجوری کادوپیچش کردن...! اما وقتی به تهش رسید وبرگها تمام شد متوجه شد که چیزی توی اون برگها پنهان نشده، بلکه کلم مجموعه‌ای از این برگهاست... داستان زندگی هم مثل همین کلم هست! ما روزهای زندگی رو تند تند ورق می زنیم وفکر می کنیم چیزی اونور روزها پنهان شده، درحالیکه همین روزها آن چیزیست که باید دریابیم و درکش کنیم. ما دیر می فهمیم که بیشتر غصه‌هایی که خوردیم، نه خوردنی بود نه پوشیدنی، فقط دور ریختنی بود.
هرگز از هوش خوب فرزندمان نگوییم، از تلاش زیادش بگوییم. اگر از هوشش گفتیم،‌ دیر یا زود، با هر شکست یا اشتباه، باور خود را به هوش بالایش و به حرف‌های ما از دست خواهد داد. زندگی جایی نیست که شکست یا اشتباه، اجتناب پذیر باشد. اما وقتی از تلاش زیادش گفتیم، اگر هم شکست یا اشتباه کرد، باورش را به خودش از دست نمی‌دهد. بلکه تصمیم می‌گیرد که بهتر و بیشتر تلاش کند. هر شکستی او را محکم‌تر و پرتلاش‌تر خواهد کرد. ضمن اینکه به تدریج خواهد آموخت، که چیزی باعث افتخار است که برای تلاشش،‌ زحمت کشیده باشد. نه چیزی که با آن، به دنیا آمده باشد.
راه‌کارهای کمک به کودکان خشن و عصبانی 🔸از تنبیه‌های غیرعلمی دوری کنید 🔸نقش‌تون رو به خوبی ایفا کنید. یک مدل مناسب که می‌تونه عصبانیتش رو کنترل و مدیریت کنه. 🔸پاداشی رو برای رفتارهای غیر خشن در نظر بگیرید. 🔸خودتون الگوی خوبی واسش باشید. 🔸والدینی خونگرم و حامی باشید. 🔸به فرزندتون مهارت‌های رفتاری رو آموزش بدید و اونا رو مدل کنید. 🔸جایگزین‌هایی رو برای خشم و عصبانیت پیدا کنید و به فرزندتون بیاموزید. 🔸خیلی شفاف با بچه‌تون در مورد احساسات صحبت کنید. بهش کمک کنید تا احساسات خودشو به روشی سالم و مناسب بیان کنه و همه راه‌های مناسب برای مدیریت خشم رو درنظر بگیره. 🔸مهارت‌های خودتون رو در تربیت اونا افزایش بدید. 🔸هرگونه اضطراب و استرس رو حذف کنید. 🔸همیشه بعد از بروز خشم به خود و فرزندتون وقت استراحتی بدید. این کار باعث فروکش کردن عصبانیت و ایجاد آرامش می‌شه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکوه و اقتدار 😍 🎥 دفاع غاز پدر از خانواده‌اش جلوی روباه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرزندت حرف گوش نمیده! به هیچ صراطی مستقیم نیست! هیچ تنبیه و تشویقی روش اثر نداره!