eitaa logo
کانون پر مهر خانواده
1.7هزار دنبال‌کننده
6.4هزار عکس
5هزار ویدیو
114 فایل
آموزش برای تمامی اعضا خانواده مباحث مشاوره قبل و بعد از ازدواج تحت نظرکانون تشکیل وتقویت خانواده مهر آفرین استان اصفهان (دولت آباد) کپی از مطالب کانال با ذکر صلوات بلا مانع ارتباط با ادمین @Ramazanian7 تبادل و تبلیغات ارزان @Ramazanian7
مشاهده در ایتا
دانلود
شما همان كتاب هايى هستی كه مي خوانى، همان فيلم هايى كه مي بينی، همان موزيک هايى كه گوش مي كنی، و آدمهايى كه باهاشون وقت مي گذرانی، و مكالماتى و فکرهایی که می کنی و یا حرف هایی که میزنی. پس خردمندانه انتخاب كن که چه خوراكى به ذهنت میدهى! http://eitaa.com/joinchat/2585002003Cee0a7f99a0
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برخی از دلايل بي نظمي بچه ها: 🔺پريشاني و بي نظمي ذهني 🔺نياموختن به موقع آنچه بايد مي آموخته 🔺در ذهن موضوعات مهمتري دارند 🔺نحوه ارتباط و درخواست والدين از بچه ها درست نيست.
وقتی کودکم بهانه گیری می کند چه اقداماتی باید انجام دهم به یاد داشته باشید که شما فرد بالغی هستید: مهم نیست لجبازی در کودک شما چقدر طول می کشد هرگز به تقاضا های غیرمنطقی کودک خود گوش ندهید سعی کنید با او مذاکره کنید. مخصوصا وقتی در مکان های عمومی هستید شاید وسوسه شوید تسلیم خواسته کودک خود شوید تا زودتر قائله را ختم کنید، اما بدانید که این کار نادرست است. زیرا تسلیم کودک شدن به او یاد می دهد که لجبازی بهترین راه برای رسیدن به خواسته هایش است. سعی کنید بعدا با کودک در این مورد صحبت کنید: وقتی طوفان خشم کودک شما فروکش کرد، او را کنار خود بنشانید و در مورد آنچه اتفاق افتاده با او صحبت کنید. با زبان ساده با او همدردی کنید و کمکش کنید تا احساساتش را در قالب کلمات بیان کند. مثلا می توانید به او بگویید: «تو خیلی عصبانی بودی چون غذایت آنطور که میخواستی نبود.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
با بازی کردن می‌توانید توانایی حرف‌شنوی را در فرزندتان تقویت کنید در جست‌وجوی گنج باشید! برای یک کودک کنجکاو هیچ‌چیزی وسوسه کننده تر از پیدا کردن یک جایزه پنهان‌شده نیست! حتی اگر جایزه ساده‌ای مثل عروسک همیشگی‌اش باشد. معمولاً بچه‌ها نمی‌توانند در برابر پیدا کردن وسیله و جست‌و‌جو مقاومت کنند؛ درنتیجه سراغ شی پنهان شده می‌روند. سعی کنید جایی که عروسک را پنهان می‌کنید، خیلی سخت نباشد. مثلاً می‌توانید از پشت مبل استفاده کنید. بعد به فرزندتان برای پیدا کردن نشانه‌هایی دهید و او را راهنمایی کنید. این روش چطور تأثیر می‌گذارد؟ اگرچه فرزندتان برای یافتن جایزه‌ای که پنهان کرده‌اید ترغیب شده و به راهنمایی‌ هایتان توجه می‌کند؛ هم‌زمان در حال پیروی کردن تقویت حافظه‌اش نیز هست. قطعاً اگر این بازی را ادامه دهید متوجه تفاوت فرزندتان در یک‌سالگی با دوسالگی‌اش می‌شوید. هر چه او بزرگ‌تر می‌شود تمرکزش را بیشتر تقویت کنید و بازی را برایش پیچیده‌تر کنید. مثلاً بگویید اول باید به اتاق بازی برود و بعد توپ آبی را پیدا کند یا حتی از این سخت‌تر!
‍ چگونه با نوجوانی که بی احترامی می کند، برخورد کنیم؟ 🌱 رفتارهای مثبت فرزندتان را تحسین کنید. زمانی که فرزند شما آرام است، به این مساله توجه نشان دهید، به فرزندتان در این مورد اشاره کنید و نشان دهید که چقدر خوب است که او می تواند زمان هایی که ناراحت است، آرام باشد. اگر فرزند شما اوقات تلخی می کند، او را زمانی که آرام است تشویق و تقویت کنید. 🌱 به نوجوانتان کمک کنید مهارت های حل مساله را فرا گیرد. بهترین زمان برای صحبت در مورد رفتار نامناسب نوجوانتان زمانی است که او ناراحت و عصبانی نیست. به او بیاموزید که چگونه باید احساساتش را به زبان بیاورد و چگونه قبل از اینکه مشکلات و کشمکش ها تشدید شوند برای آن ها راه حل بیابد. بدین شیوه احتمال بروز رفتارهای نامناسب در نوجوان شما کاهش می یابد. 🌱 برای نوجوانتان جایزه و تقویت کننده در نظر بگیرید. دادن تقویت کننده های مثبت برای رفتارهای مناسب، مثل دادن جایزه و هدیه، خیلی بیشتر از تنبیه کردن تاثیر گذار است. زمانی که او با لحن خوب و مثبت صحبت می کند و رفتارهای مناسب نشان می دهد، شما می توانید جایزه ای را به عنوان نشانه ای از تایید رفتارش برای او در نظر بگیرید. زمانی که ارتباط بین شما و نوجوانتان بهبود یابد، رفتار نوجوانتان نیز بهبود می یابد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برای کنترل رفتار کودکان و آرام نگهداشتن آنها👇 - هر رفتار خوبی را که از کودک می‌بینند، با محبت کردن و توجه‌های کوتاه مدت، پاداش دهند. حتی اگر کودک در زمان گذراندن تنبیه خود است. - هر زمان که تغییری در رفتار او به سمت خوب شدن دیدند، او را تحسین کنند. مثلا اگر کودک اسباب بازی‌های نامرتب خود را منظم سرجایش گذاشت، از او تعریف کنند. - در برابر رفتار بد، فورا با یک توضیح کاملا شفاف از کار غلط آنها، واکنش نشان دهند. - اگر کودک به بدرفتاری خود ادامه داد، او را به اتاقش فرستاده و به او بگویند، مدتی بنشیند – مثلا چند دقیقه – و به رفتار بد خود فکر کند. والدین با این ترفندهای بسیار ساده که بنابر تحقیقات، موثرترین هستند، می توانند رفتارهای نامناسب کودکان خود را مهار کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا