خشونت علیه زنان؛خشونت علیه بشریت
👊 خشونت علیه زنان به طور مشخص و دیگر مصادیق آن تحت عناوین و اشکال مختلف در تمامی کشورها مشاهده می گردد. خشونت و بدرفتاری علیه زنان چه از نظر انسانی و چه از نظر دینی قابل توجیه نیست.
🤚🏻 برای اینکه خشونت را در خانواده و جامعه کاهش دهیم، باید شیوههای تربیتی خانوادهها، رواج خشونت در خانه، عوامل محیطی و اجتماعی را بررسی و مورد توجه قرار داد و با باورهای غلط رایج شده در جامعه؛ مثل غیرت بی جا مبارزه کرد.
⛔️کشورها و رسانه های معاند و مخالف اسلام؛ارزشهایی؛ همچون حیا، غیرت، حجاب و... را با طرح مسائلی؛ همچون عدم رعایت حقوق بشر، عدم آزادی، عدم برابری جنسیتی، خشونت علیه زنان زیرسوال می برند و اینکه با دستاویز قرار دادن مسئله حجاب به عنوان نمونه ای از خشونت علیه زنان، به اسلام و احکام اسلامی هجمه وارد میکنند.
❇️ اسلام و احکام اسلامی بهترین معاهدهها و کنوانسیونها را در مورد منع خشونت در مورد زنان وضع کرده که در صورت رعایت آنها، دیگر نیازی به وضع قوانین و معاهدههایی دیگر نیستیم.
🌺 سرگردانی امت در عصر غیبت
🔸 عصر غیبت، دوران سرگردانی امت اسلامی است. روایات زیادی وجود دارد که بر این امر اشاره دارد.
🔹 امام باقر علیهالسلام در پاسخ به سؤال فردی مبنی بر تفسیر آیه «فَلَا أُقْسِمُ بِالْخُنَّسِ، الْجَوَارِ الْكُنَّسِ»، فرمود: «مقصود آیه، مولودی است که در آخرالزمان خواهد آمد. او مهدیِ عترت طاهره است؛ او را حیرت و غیبتی است که مردمی به وسیله آن گمراه گردند و گروهی هدایت شوند. خوشا به حال کسی که او را درک میکند».
📚 كمالالدين و تمامالنعمة، ج1، ص330.
فطرت کودک و مدرنیته
👶🏻کودکی دوران فطرت و سرشت پاک هر انسانی است. پیشوایان دینی و کسانی که انسانها را به سوی زندگی سالم هدایت میکنند، اهمیت تربیت در دوران کودکی را مورد توجه قرار دادهاند.
🔶ما امروزه نیازمندیم که کودکان را بر اساس فرهنگ و مذهب خویش در مهدکودکها آموزش دهیم. یکی از وظایف مهم هر پدر و مادری برای فرزندش یاددادن فرایض و واجبات دینی از قبیل نماز، روزه و.... است.
🔺با توجه به بروز شکاف نسلی و تغییرات فرهنگی جامعه، این مهم لازم و ضروری است که والدین به مقوله آموزشهای دینی توجه و اهتمام ویژهای داشته باشند؛ زیرا شکاف نسلی و تغییرات فرهنگی هرچه عمیقتر شوند تأثیرات خود را به وضوح بر زندگی فردی و اجتماعی آینده افراد میگذارند.
هویت دینی در فضای مجازی
⚡️در گذشته هويت(فردی، اجتماعی، دینی) از طریق خانواده و والدين صورت و شکل میگرفت و ارتباطها در محدوده محله، شهر و کشور بود، اما امروزه با ظهور فضای مجازی، مسأله هويت دچار تغییر و تحول شده است و تعاملات تغییر یافته است. هویت دینی نقش مهمی در جامعه ما دارد و از عناصر مهم ثبات، وحدت و انسجام اجتماعی است.
🧍🏻♂️هر فردی که عقاید، گفتار و رفتارش با هم هماهنگ باشد دارای هویت دینی است و ناسازگاری و ناهماهنگی بین این موارد سبب بروز و ایجاد بحران در هویت می شود. کسانی که خود را دارای هویت می دانند در هنگام مواجه با مشکلات، به هویت خود رجوع کرده و به دنبال حل آنها میروند. برخلاف افرادی که در خود احساس هویت ندارند و در برابر مشکلات دچار سرگردانی میشوند.
👌از مهمترین شاخصههای بحران هویت «تعارض ارزشها» در سطح کلان جامعه است و نبود نظارت و کنترل میتواند انسجام اجتماعی را مورد تهدید قرار دهد. این مسأله، همان چیزی است که در نتیجه گسترش ارتباطات، هویتها را در مواجهه با فرهنگهای دیگر دچار تضاد ارزشی و در نهایت بحران هویت میکند.
📌هر فرد و جامعهای که هویت خویش را بر اساس دین تعریف و تمایز خود را با دیگران در هویت دینی جستوجو کند، خواهد توانست در عصر حاضر از تبعات فکری، رفتاری، اجتماعی و اعتقادی دوران جدید در امان بماند.
💠 بهترین عقل
🔹 بزرگی همه انسانها به عقل اونهاست. خیلی از مشکلات شخصی و یا حتی اجتماعی ما آدمها هم به خاطر درست استفاده نکردن از این نعمت بزرگه.
🔸 اگه همه مردم از عقلشون درست استفاده کنن و قبل از انجام هر کاری به پایانش فکر کنن، دیگه پشیمونی معنا نداره.
💥 خیلی وقتها شده که ما یه کاری رو میکنیم و به آخر میرسونیم، اما چون قبلش فکر نکردیم یا از عقلمون درست استفاده نکردیم، ناراحت میشیم که چرا این کار رو انجام دادیم؟
✅ انسان عاقل قبل از اینکه بخواد کاری رو انجام بده، به اون کار و پایانش خوب فکر میکنه، اگر براش سودمند بود، انجام میده، وگرنه اون رو رها میکنه.
🔹 امام علی علیهالسلام میفرمایند: «اَلْمُؤْمِنُونَ أَعْظَمُ أَحْلاَماً» مؤمنین بهترین عقل را دارند. (غرر الحکم و درر الکلم، ج۱، ص۳۹)
💠 #نکته_نگاشت | بهترین همصحبت
🔸 خانمها دوست دارند ساعتها با همسرشان به گفتگو بنشینند و از سیر تا پیاز ماجراهایی که برای خود یا دیگران اتفاق افتاده را تعریف کنند.
🔹 هیچ شخص دیگری نمیتواند جای همسرشان را برایشان پر کند.
🔸 ساعاتی از روز را صرف همصحبتی با همسرتان کنید و با جان و دل، به حرفهایش گوش کنید.
🍃🍃
♦️یک دقیقه مطالعه
دانشمندان در تحقيقات خود به اين نتيجه رسيدهاند که استشمام بوهای مختلف روی نحوه رفتارهای انسان تأثير مستقيم دارد.
- استشمام بوی نان: باعث میشود شما مهربانتر شويد. در واقع بوی نان انسان را نرمتر میکند!
- استشمام بوی نعناع: بهخصوص برای ورزشکاران باعث ايجاد انگيزه و علاوه بر اين، باعث بهبود خُلق و خوی افراد میشود!
- استشمام دانههای قهوه: استرس را به حداقل ميرساند و شادمانی بیشتری را به سمت شما جذب ميکند!
- استشمام بوی پرتقال و ليمو: باعث افزايش انرژی و به دنبال آن شادی و نشاط میشود!
- استشمام بوی سیب: افزایش امیدواری را افزایش میدهد خصوصا در صبح!
- استشمام گل یاس: عطر یاس میتواند شما را از غمگینی برهاند و افکار ناشی از افسردگی را از ذهن دور کند!
- استشمام بوی کاج: عطر و بوی کاج دشمن استرس است و باعث میشود از ته دل بخندید!
- استشمام بوی دارچین: باعث افزایش حافظه و تمرکز میشود!
- استشمام بوی اسطوخودوس: رایحه اسطوخودوس برای رفع اختلالات خواب و آرام شدن ذهن و جسم مناسب است!
- استشمام بوی چمن تازه: برای جلوگیری از آلزایمر و محرک شادی و نشاط است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💕زیبایی
در هیچ چیز ابدی نیست......
بجز یک ذات زیبا که تا ابد زیباست 💕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه راز زیبایی؛
♥️ برای داشتن چشمهای زیبا
در مردم پی خوبی های آنان بگردید
♥️ برای داشتن هیکل زیبا
غذایتان را با فقرا تقسیم کنید
♥️ برای داشتن لب های زیبا
از کلمات پر محبت استفاده کنی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسلام ای شه بی قرینه🖤🏴👌
💢توصیههای مرحوم استاد فاطمینیا برای ماه #محرم
1️⃣ خالصانه در مجالس عزاداری شرکت کنید. طوری باشید که غیر از امام حسین (علیه السلام) چیزی نبینید.
2️⃣ با پاکی ظاهر و باطن به این مجالس مشرف شوید؛ همانطور که با وضوء وطهارت در این جلسات شرکت میکنیم، به وسیله استغفار، طهارت باطنی هم کسب کنیم.
3️⃣ قبل از ورود به مراسم عزای ابی عبدالله علیه السلام بگوییم: خدایا اگر در وجود من مانعی از کسب فیض ابی عبدالله علیه السلام هست، آن را برطرف بفرما.
4️⃣ دهه محرم، دهه تحول است، جناب حرّ یک شخص است، اما حرّ شدن یک جریان میباشد. در این دهه باید متحول شویم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ما در چه مواردی ، مجاز به قضاوت درمورد دیگران هستیم ؟
▫️چرا محاسن دیگران برامون عادی میشه⁉️
▫️و چه اندازه از دریافتهای ما، غیرواقعی و زاییدهی قوهی وَهم اَند؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا پیامبران در خاورمیانه ظهور کردند⁉️
🎤 استاد رفیعی