eitaa logo
کانال سیاسی،انقلابی ،بابصیرت در مسیر ولایت
158 دنبال‌کننده
19.1هزار عکس
13.8هزار ویدیو
179 فایل
#ماملت_امام_حسینیم
مشاهده در ایتا
دانلود
📛وعده شیطان ✍محمدی: 🔶 ترامپ به امارات وعده اف۳۵ در صورت توافق با اسرائیل داده است. به الکاظمی هم وعده داده که تا سه سال آینده نیروهایش را از عراق بیرون می کند. 🔺کوتاه عرض کنم، در مورد وعده به امارات، ملاحظات امنیتی امریکا نسبت به اسرائیل، اجازه تحقق چنین وعده ای را نمی دهد، چه دموکرات ها باشند و چه جمهوری خواهان. 🔺در مورد عراق نیز، دیر یا زود امریکا به دلایل اقتصادی و امنیتی مجبور است قریب به اتفاقِ نیروهایش را از کل منطقه خارج کند. 🔸در مجموع، وعده های ترامپ، ما را یاد این آیه از سوره نساء می اندازد: 📖 يَعِدُهُمْ وَيُمَنِّيهِمْ وَمَا يَعِدُهُمُ الشَّيْطَانُ إِلَّا غُرُورًا 📖ﺷﻴﻄﺎﻥ ﺑﻪ ﺁﻧﺎﻥ ﻭﻋﺪﻩ [ ﺩﺭﻭﻍ ] ﻣﻰ ﺩﻫﺪ ، ﻭ ﺩﺭ ﺁﺭﺯﻭﻫﺎ [ ﻱ ﺳﺮﺍﺏ ﻭﺍﺭ ] ﻣﻰ ﺍﻧﺪﺍﺯﺩ ، ﻭ ﺟﺰ ﻭﻋﺪﻩ ﻓﺮﻳﺒﻨﺪﻩ ﺑﻪ ﺁﻧﺎﻥ ﻧﻤﻰ ﺩﻫﺪ .(١٢٠)
⭕️ شعر افشین اعلا علیه توافق حاکمان عرب با رژیم صهیونیستی متن شعر خطاب به حکام خائن عرب : 📌 شیری که برازنده فخر است و مباهات سید حسن است آیا یا شیخ امارات؟ 📌 این داده چو قواده به عشرتکده، رونق آن گشته ولی قائد احرار به شامات 📌 آن پخته سخن گوید با تکیه به قرآن این خام ولی چون شتران، حامل تورات 📌 آن لرزه درافکنده به ارکان تل آویو این با تن لرزان شده پنهان به عمارات 📌 ای شیخ! کنی تکیه به قومی که خداوند از دوستی‌اش کرده تو را نهی به آیات؟ 📌 این نهی، ندیدی و نخواندی تو به قرآن؟ یا خوانده‌ای از وحی، فقط لفظ و عبارات؟ 📌 هش دار و بپرهیز، از این غده ی بدخیم جز ننگ چه بخشید مناخیم به سادات؟ 📌 سید حسن از چیست که بی سلطنت و کاخ خورشید عرب گشته و حکام چو ذرات 📌 زیر قدمش له شده است ارتش صهیون با آن همه جنگنده و آلات و مهمات 📌 آیا نکنی شرم ز لبنان و فلسطین؟ آیا نشنیدی تو ز آیات و روایات؟ 📌 ایران چه بدی کرد به اعراب و به اسلام؟ کز کینه او کور شدی، کور به کرات! 📌 بحرین و عراق و یمن و شام چرا سوخت؟ در آتش بدخواهی‌ات ای شیخک بدذات! 📌 آیا نرهاندند نوامیس عرب را سید حسن و قاسم و یاران ز بلیات؟ 📌 خنجر زدی از پشت به اعراب و نشستی با مرتکب آن همه کشتار و جنایات 📌 با قاتل کودک کش صبرا و شتیلا با جانی نفرین شده در ارض و سماوات 📌 یکباره عقال از سر بی عقل بیفکن خو کن چو جهودان به عرق چین و کراوات 📌 بیهوده مکش فیل دبی را به رخ ای شاه! وقتی که ز سرباز یمن هم شده‌ای مات 📌 حیثیت خود دادی چون با ثمن بخس حقانیت فارس شد از خبث تو اثبات 📌 شاهان عرب، طایفه ی لوط و ثمودند هم بنده ی عزی و منات و هبل و لات 📌 خون عرب است آیا ای مردنمایان! این ننگ که بر دامن تان مانده ز عادات؟ 📌 هم قدس ز کف داده و هم مکه و یثرب جز غرب ندارید دگر قبله حاجات 📌 در عقد تل آویو در آیید از این پس بودید چو یک عمر، عیالات ایالات 📌 ای قوم عرب! غیرت اجدادی تان کو؟ بودند نیاکان شما اهل فتوحات 📌 تکرار مبادا شود اندوه فلسطین تا چند برد غرب، از این منطقه، سوغات؟ 📌 دزد است در این قافله، تا چند تغافل؟ موش است در این مزرعه، تا چند مماشات؟ 📌 تند است چرا این همه توفان تجاوز؟ کند است چرا این همه شمشیر مجازات؟ 📌 خواند همه را قدس به یاری، ز چه خوابید؟ اقلیم عرب گشته چرا خانه ی اموات؟ 📌 با این همه، ای غرب! بپرهیز که دارد این بادیه، بس خار مغیلان و نخیلات 📌 دل خوش مکن ای خصم به ویرانی بیروت مکرون! مکن از مکر، گذر سوی خرابات 📌 لبنان نکند روی خود از پارس به پاریس چون دیده از او خیر فراوان، ز تو آفات 📌 سوزنده قانا شده دلسوز شهیدان! غارتگر شبعا شده همدرد جراحات! 📌 ای ننگ به هر کس که شود خام تو ای خصم ای وای به شیخی که کند با تو ملاقات 📌 قوم عرب و اهل خلیج کهن فارس هیهات که ذلت بپذیرد ز تو، هیهات 📌 آینده از آن یمن و غزه و قدس است ای غرب به هش باش! رسد روز مکافات... 🇮🇷بدون مرز @bedonimarz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چهارتا جوان بیگناه که خیلی هم مهربون هستن دارن از یه خانم زورگیری میکنن! الان باز اینارو دستگیر میکنن ضدانقلاب و سلبریتی‌ها هشتگ میزنن !که جوانان بی گناه رو جمهوری اسلامی دستگیر میکنه!
امام صادق علیه السلام می‌فرمایند: هر کسی که پرچم سیاهی در ایام عزای جدم اباعبدالله علیه السلام بر روی در خانه اش یا بالای آن بگذارد، برای آن و عیال آن مادرمان حضرت زهراء علیها السلام صبح و شب دعا می‌کند. 📗 مقتل مبکی العیون ، صفحه ۱۱۱
8.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 مکانیسم ماشه چیست؟! 💬 🔹 ادعای بی اعتمادی امریکا به ایران!؟ ✅ پ.ن1: هم دستاورد چند ساله ی هسته ای را دادید رفت هم شرایط چه بسا بدتری نسبت به قبل از برجام برای کشور ایجاد کردید. 💢 پ.ن2 : اینجا دقیقا جایی است که باید نوشت، خرش که از روی پل گذشت برمیگردد به ریش شما میخندد! 🌐
8.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بی تو ای سلیمانی، دل ماند و پریشانی مداحی جانسوز میثم مطیعی در وصف حاج‌ قاسم عزیزمان + اولین محرم بی حاج قاسممان دو عزا بر دلمان نشانده، تقدیر شده از امسال شب حضرت قاسم برای دو قاسم عزا بگیریم 😔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 دستمزد ۲۵ میلیاردی مهران مدیری از فروشگاه رفاه؟! ♦️خبرگزاری آنا در گزارشی نوشت: برابر گزارش‌های مالی موجود در سایت کدال (صفحه ۵ صورت‌های مالی و در ترازنامه و گزارش حسابرس قانونی مربوط به پایان سال مالی منتهی به ۳۰مهرماه ۱۳۹۸) میزان بدهی این شرکت در آن تاریخ بیش از ۲ هزار میلیارد تومان است که براساس تخمین کارشناسان این عدد در مردادماه ۹۹، یعنی پس از گذشت قریب به یک سال حدوداً بالغ بر ۳ هزار میلیارد تومان ارزیابی می‌شود. ♦️در حقیقت این میزان بدهی مربوط به طلب تأمین‌کنندگان و شرکت‌های تولیدی طرف قرارداد فروشگاه رفاه است که در این وضعیت اقتصادی نابسامان به دلیل دریافت نکردن مطالبات خود از فروشگاه، بعضاً دچار مشکلات عدیده‌ای شده‌اند. ♦️با بررسی مشکلات ایجاد شده برای تأمین‌کنندگان محصولات فروشگاه رفاه می‌توان دریافت که قلب این بنگاه اقتصادی، یعنی واحد بازرگانی، عملاً بلاصاحب است و افراد و مدیرانی جدیدالورود در واحد بازرگانی، با طلب کردن اعداد و ارقامی عجیب و غریب و غیرقانونی، تولیدکنندگان را دچار درد مضاعف کرده‌اند. ♦️این در حالی است که متأسفانه فروشگاه رفاه که عنوان بزرگترین بنگاه اقتصادی خرده‌فروشی ایران را یدک می‌کشد، به‌تازگی کرسی خود در انتخابات اتحادیه فروشگاه‌های زنجیره‌ای کشور را از دست داد و رسول محمدی، مدیرعامل این شرکت نتوانست رأی اعتماد اعضای این اتحادیه و صنعت خرده‌فروشی را کسب کند و در بین پنج نفر اصلی اتحادیه جای نگرفت و شکستی بسیار بزرگ را برای رفاه رقم زد. ♦️پول طلبکاران رفاه در جیب هنرمند میلیاردی! فروشگاه رفاه برای اولین بار در این اتحادیه فاقد کرسی شد و تیم ناکارآمد مدیریتی فروشگاه بلافاصله برای جبران این شکست دست به دامان سلبریتی معروف آقای م.م شده و بازی جدیدی را به نام کمک به نیازمندان و به کام خود به راه انداخته‌اند. ♦️بنا بر اخبار رسیده تیم مدیریتی فروشگاه رفاه در قدم اول رقمی معادل ۲۵ میلیارد تومان جهت همراه شدن هنرمند مذکور در یک شوی خیریه هزینه کرده ‌اند! با بررسی کوتاهی، می‌توان دریافت که متأسفانه این حرکت یک شو تبلیغاتی بیش نیست و به نوعی فریب افکار عمومی است. ♦️سؤال اصلی اینجاست شرکتی که عملاً بیش از ۳ هزار میلیارد تومان بدهی دارد و قانوناً و منطقاً باید اولویت اول آن پرداخت پول تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان محصولات باشد و در سال «جهش تولید» که باید به تولیدکنندگان کمک کرد تا پول خودشان را راحت‌تر دریافت کنند، چرا به سمت حرکات پوپولیستی رفته و پول بیت‌المال را صرف هزینه‌های هنگفت تبلیغاتی کرده و حیف و میل کرده و هر شب روی آنتن زنده صداوسیما حضور دارد؟
🌷امام خامنه ای: نکته مهم در رویارویی مستمر حق و باطل، وعده حتمی پروردگار مبنی بر پیروزی جبهه حق است. تحقق این وعده البته مشروط به پایبندی اهل ایمان به شروطی نظیر نیت صادق، صبر، بصیرت، همت و پایداری است. https://eitaa.com/joinchat/1163132988C3f6ba1c24d
انا لله و انا الیه راجعون نوجوان ناکام امیر حسن معلمی (فرزندامیر معلمی) دار فانی را وداع گفت مراسم تشییع دوشنبه ساعت۸/۳۰ ازدرب منزل حاج ولی الله به سمت روستای قهساره مراسم ترحیم دوشنبه بعدازظهر در روستای کیسار مراسم سوم : سه شنبه حسینیه امیرالمومنین (ع) خیابان شیخ طوسی(انتهای بیست وچهارمتری اول )
🔴اون موقع که حضرت آقا گفتن مردم مؤمن و مسجدی بیشتر از بقیه به پروتکل‌های بهداشتی عمل می‌کنن، فکر نمی‌کردم قراره تو رعایت نظم هم در حد ارتش چین ظاهر بشیم :)