eitaa logo
کانال سیاسی،انقلابی ،بابصیرت در مسیر ولایت
158 دنبال‌کننده
19.2هزار عکس
13.9هزار ویدیو
181 فایل
#ماملت_امام_حسینیم
مشاهده در ایتا
دانلود
✴️ جمعه 👈21 تیر 1398 👈12 ژوئیه 2019👈9 ذی القعده ۱۴۴۰ 🏛مناسبت ها اسلامی و دینی. 🌓امروز ساعت 19:37 قمر از برج عقرب خارج میشود. ولی طبق نظر علامه حسن زاده املی تا یکروز پس از خروج قمر از برج عقرب نیز احتیاط شود و از کارهای اساسی و زیر بنایی اجتناب گردد. ✈️مسافرت. بعد از ظهر و همراه صدقه باشد. 👶روز مناسبی برای نوبت زایمان است و نوزاد امروز شایسته و در همه کارها موفق و روزی گشاده دارد ان شاءالله. 🤕بیمار امروز خوب میشود ان شاءالله. 🔭 احکام نجوم. 🔘کندن چاه و قنات. 🔘از شیر گرفتن کدوک. 🔘امور ابیاری و لوله کشی و ابرسانی . 🔘بذر افشانی و کاشتن.. 🔘جراحی و معالجات چشم. 🔘حمله به دشمن. 🔘مسهل خوردن. 🔘استحمام. 🔘دوا و معجون گذاشتن بر زخم و دمل و کورک. 💑 انعقاد نطفه و مباشرت 👩‍❤️‍👩امروز.... .. 💑امشب... برای در جمعه شب (شب شنبه )دلیلی برای تاثیر ان بر فرزند وارد نشده. 💇💇‍♂ اصلاح سر و صورت طبق روایات، (سر و صورت) در این روز ماه قمری ،خوب نیست و باعث درد و بیماری گردد. 💉حجامت خون دادن فصد و زالو انداختن.... یا ، زالو انداختن خوب نیست و باعث درد در اعضا شود. ✂️ ناخن گرفتن جمعه برای ، روز بسیار خوبیست و مستحب نیز هست. روزی را زیاد ، فقر را برطرف ، عمر را زیاد و سلامتی آورد. 👕👚 دوخت و دوز. جمعه برای بریدن و دوختن، روز بسیار مبارکیست و باعث برکت در زندگی و طول عمر میشود.. ✴️️ وقت استخاره در روز جمعه از اذان صبح تا طلوع آفتاب و بعد از زوال ظهر تا ساعت ۱۶ عصر خوب است 😴 تعبیر خواب... خواب و رویایی که امشب. (شبِ شنبه)دیده شود تعبیرش در ایه 10سوره. مبارکه یونس باشد. دعواهم فیها سبحانک اللهم و تحیتهم فیها سلام ... و از مفهوم و معنای ان چنین استفاده میشود که از خواب بیننده عمل خیری صادر شود که در دنیا و اخرت برایش نافع باشد ان شاءالله. و چیزی همانند ان قیاس گردد... کتاب تقویم همسران صفحه 115 ❇️️ ذکر روز جمعه اللّهم صلّ علی محمّد وآل محمّد وعجّل فرجهم ۱۰۰ مرتبه ✳️️ ذکر بعد از نماز صبح ۲۵۶ مرتبه موجب عزیز شدن در چشم خلایق میگردد . 💠 ️روز جمعه طبق روایات متعلق است به . سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد 🌸ز زندگیتون مهدوی 🌸
🔴 !؟ ▪️فقط همین را کم داشتیم که بیاید نخود آش گاندو بشود !!! ▪️پای علی مطهری هم به پرونده باز شد ! ▪️او هم به حرف آمده که : سریال «گاندو» بیشتر بود تا واقعی ! 👈او همچنین گفته : من این اقدامات را و دنباله اقدامات کسانی می‌دانم که مصمم بودند برجام اجرا نشود و آنقدر کارشکنی کردند تا به هدف‌شان رسیدند و زمینه خروج ترامپ از برجام فراهم شد! 😏بنده حقیر عار دارم که برای حرف های سخیف علی مطهری بعنوان یک شخصیت پاسخ بنویسم ! ☝️اما از جهت اینکه این شخص من در مجلس است لازم شد او را به پاسخگویی کنم !!! 1️⃣اول از همه از علی مطهری سوال می کنم که : 👈دستگیری جیسون رضائیان هم تخیلی بود !؟ 👈دستگیری آن جاسوس در دفتر حسام آشنا هم تخیلی بود !؟ 👈نازنین زاغری هم تخیلی بود !؟ 👈نزار زاکا هم تخیلی بود ؟ 👈سیامک نمازی چی !؟ 👈سید امامی چی !؟ ✋🏻وخیلی های دیگر .... 👆🏻اینها که واقعی بودند ! 👈خب کدام عکس العمل مثبت را در مورد این کارهای بزرگ و با ارزش برای کشور نشان دادی !؟ 2️⃣دوم : آقای مطهری کجای گاندو شما را به گویی کشانده !؟ 👈اینکه جاسوس بزرگی همچون جیسون رضائیان را بچه های سپاه به تور انداختند !؟ 😏یعنی باید می گذاشتند جیسون رضائیان دفتر رئیس جمهورمان را جارو می کرد و بعد صدایتان در می آمد که مگر اطلاعاتی ها چکار می کردند که این جاسوس دارو ندارمان را برد !!!؟ ▪️خب مرد ناحساب تو بگو چگونه این جاسوس به آن مراتب نفوذ کرده بود !؟ ▪️غیر از این بود که با های پر نفوذی در دولت این اتفاق افتاده بود !؟ ✋🏻خب مگر چیزی غیر از این را نمایش داد !؟ 👈مگر دوستانتان در دولت از این جاسوس بعنوان یک امتیاز مثبت در جریان امضای برجام استفاده نکردند !؟ ▪️این را هم می کنید که جیسون چنان برای آمریکا مهم بود که آنهمه را بخاطرش پرداخت کرد !؟ ▪️کجای گاندو شاخ به پهلوی شما زده که آن را رفتاری می دانید !؟ 3️⃣سوم : جناب مطهری برجام را ها کردند !؟ 😏یعنی افراطی ها کاری کردند که از برجام خارج شد !؟ ☝️اما ترامپ که چیز دیگری می گوید !؟ 😏نکند ترامپ هم افراطیها در دولت امریکاست !؟ 👈این نیست که شما بگوئید علت اجرا نشدن برجام ها بودند و بگوید این برجام از همان ابتدا و مایه آمریکاست !؟ 4️⃣چهارم : جناب مطهری یادتان هست که گفتید اگر را نگویم می شوم !؟ 😊پس چرا در این شش سال را به نگفتید !؟ 👈پس چرا نشدید !!!؟ 😣شما نماینده مردمی بودید که به دلشان ماند یکبار از انها کنی !؟ 👈آیا نظارت بر وظیفه دولت نبود !؟ 👈آیا گرانی کمرشکن و بی خانمانی مردم را نمی بینید !؟ 👈آیا وظیفه نمایندگی شما نبود که بجای عربده کشی در مورد و دفاع از آمریکا و دفاع از رفتار !! از مردمی که نماینده آنها بودی می کردی و از دولت می خواستی تا بر این بازار آشفته نیازمندی های مردم کند !؟ 👈آیا تو نماینده مردمی نیستی که بخاطر اجاره بهای منزل به نشینی و نشینی شهرها مجبور شدند !؟ 😡آخر چرا از حق نمی شوی تو !!؟
🌙🔴🌎خود باختگی دولت در گاندوی انگلیسی! ▪️پس افشای فشار دولت برای آزادی به بهانه برجام در سریال ، شنیده‌ها حاکی از فشار دولت برای آزادی ابر جاسوس انگلیسی به بهانه آزادی نفتکش حامل نفت ایران دارد!
🌙🔴🌎 دولت سیب زمینی 🔹 همونایی که می‌گفتن دولت سیب زمینی نمی‌خوایم، به دولت رای دادن که عرضه کنترل قیمت یه قلم سیب زمینی هم نداره
🌙🔴🌎دستان خالی وزیر اقتصاد، فرد اخراج شده از روابط عمومی بانک تجارت را به وزارت اقتصاد میبرد!
🌙🔴🌎قیمت چای ۵۰۰ گرم در گذر زمان + تو کمتر از ۳ماه از ۲۶ هزار تومن به ۵۸هزار تومن رسیده! یعنی اصحاب کهف رو قشنگ داریم زندگی میکنیم!♂️
‍ ‍ 🌙🔴🌎 چهره های پیشنهادی آیت الله رئیسی برای تصدی حقوقدانی شورای نگهبان چه کسانی هستند؟ ♦️آیت الله رئیسی، رییس قوه قضائیه در نامه‌ای به مجلس شورای اسلامی پنج گزینه را برای تصدی حقوقدانان شورای نگهبان معرفی کرده است. قرار است از بین این ۵ گزینه سه نفر از سوی مجلس انتخاب شوند. سه حقوقدان جدید باید جایگزین نجات‌الله ابراهیمیان، سام سوادکوهی‌فرد و محسن اسماعیلی که دوره شش ساله آن‌ها به پایان رسیده، شوند. با توجه به اینکه سه حقوقدان جدید شورا در برگزاری دو انتخابات مهم مجلس و ریاست جمهوری آینده نقش موثری دارند، ترکیب اعضای معرفی شده از سوی رییس قوه قضائیه نیز اهمیت ویژه پیدا کرده است. 1️⃣محمد حسین صادقی‌مقدم دارای دکتری حقوق خصوصی از دانشگاه دانشگاه تربیت مدرس است از سال ۱۳۹۲ به عنوان مشاور عالی حقوقی و سیاسی احمد جنتی، دبیر شورای نگهبان در حال فعالیت بوده است در تیر ماه سال ۱۳۸۷ طی حکمی از سوی فرهاد رهبر، رئیس وقت دانشگاه تهران به عنوان مشاور عالی رئیس این دانشگاه منصوب شد. 2️⃣علی غلامی دانش‌آموخته دوره دکتری دانشگاه امام صادق (ع)، استادیار حقوق جزا و جرم شناسی، رئیس دانشکده معارف اسلامی و حقوق دانشگاه امام صادق (ع) از سال ۱۳۹۲ تاکنون، عضو کمیته علوم انسانی بنیاد ملی نخبگان از سال ۱۳۹۱ تاکنون است. 3️⃣هادی طحان نظیف او عضو مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان، از سال ۹۳ تاکنون، مدیر گروه حقوق اجتماعی- فرهنگی مرکز تحقیقات شورای نگهبان، از سال۸۸ تا سال ۸۹، مشاور معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان از سال ۸۹، دبیر گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه امام صادق (ع) از سال ۹۵ تا ۹۶، کارشناس و پژوهشگر پژوهشکده شورای نگهبان، از سال ۸۸ تاکنون بوده است. 4️⃣محمد دهقان او نمایندهٔ مردم چناران، طرقبه و شاندیز در دوره‌های هفتم تا دهم مجلس، نایب رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی و عضو کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی است. 5️⃣عبدالحمید مرتضوی او مولف چندین کتاب حقوقی است.مرتضوی قاضی دادگستری است. ظاهرا او مدتی نیز قائم مقام ریاست کل دادگستری استان مازندران بوده است. ♦️ این فهرستِ حقوقدان، جوان و انقلابی تنها یکی از ثمرات حضور آقای رئیسی در قوه قضائیه است.
بعد از کشف حجاب توسط رضا خان، آیت الله حسین قمی از مشهد به تهران هجرت کرد و در باغ سراج الملک شهر ری به تحصن نشست، او معتقد بود اگر پیشرفت جلوگیری از کشف حجاب، بستگی به کشته شدن ۱۰۰۰۰ نفر که در راس آنها حاج آقا حسین قمی ( خودم ) داشته باشد ، ارزش دارد.در جایی به صراحت گفته بودند :امروز اسلام فدایی می خواهد، بر مردم است که قیام کنند.
🔴 علت تاکید بیشتر اسلام بر روی عفاف زنان 🌼 رهبر انقلاب: هر حرکتی که برای دفاع از زنان انجام می‌گیرد، باید رکن اصلی آن رعایت عفاف زن باشد. در غرب به خاطر این‌که به این نکته توجه نشد کار به این بی‌بند و باری‌ها کشید. نباید بگذارند عفت زن - که مهمترین عنصر برای شخصیت زن است - مورد بی‌اعتنایی قرار گیرد. عفت در زن، وسیله‌ای برای تعالی و تکریم شخصیت زن در چشم دیگران، حتی در چشم خودِ مردان شهوتران و بی‌بند و بار است. البته مردان هم باید عفیف باشند. منتها چون مرد به خاطر برتری جسمانی، میتواند به زن ظلم کند، روی عفت زن بیشتر تکیه و احتیاط شده است. ۱۳۷۶/۰۷/۳۰
علی مطهری ؛گاندو یک سریال تخیلی بود ! راست میگه بنده خدا چون جیسون رضائیان یک خبرنگار معمولی بود که ثواب خدا در سفرهای رئیس جمهور هیئت دولت را همراهی میکرد ، اطلاعات سپاه برای برهم زدن برجام این عمل واکنش زا را انجام داد و ۱۷۰۰۰۰۰۰۰۰دلار را که با دیپلماسی قوبمی جناب ظریف به دست آمد را حاصل دسترنج سپاه قلمداد کردند دریغ از یک جو غیرت ! از شهید مطهری فقط فامیلش رو یدک میکشه !
هرچند جناب ظریف اعلام کرده‌اند که پیشنهادی برای مبادله (جاسوس انگلیسی) با اساساً مطرح نشده است اما وقتی دستگاه دیپلماسیِ کشورمان در این مورد تاکنون کاملاً منفعلانه عمل کرده و از سویی نیز سابقاً بصورت کاملاً اتفاقی! در روز تصویب مذاکرات مبادله شده، باید به افکار عمومی حق داد که هر لحظه منتظر مبادله نازنین زاغری با نفتکش دزدیده شده یا در روز اجرای (یا هر گشایش برجامیِ دیگری) باشند!! ➕ البته قطعاً دستگاه دیپلماسی کشور در نظر خواهد داشت که اولاً پول تانک‌هایی که انگلیس چهل سال پیش از ایران بالا کشیده و پس نمی‌دهد، چندین برابر این نفتکش ارزش دارد و درثانی اگر قرار باشد این نفتکش را به اِزای زاغری پس بگیریم، از هم اکنون بایستی به فکر این باشیم که نفتکش بعدی را که دولت فخیمه دزدید، در اِزای چه چیزی باید آزاد کنیم؟!
از دیروز که گزینه‌های پیشنهادی (حقوقدان) برای عضویت در به مجلس معرفی شده‌اند، عده‌ای شروع کرده‌اند به تخریب یکی از این گزینه‌ها (، نماینده‌ی فعلی مجلس) با اسم رمزِ ؛ از قرار معلوم برای این جماعت، " بابک زنجانی" تبدیل به ابزاری شده برای کاسبی و همانطورکه (با زیرکیِ تمام) هرگونه انتقادی از جناب و فجایع اقتصادیِ دولت‌شان را با این اسم معادل سازی می‌کنند تا کسی سراغ عملکرد فاجعه آمیزشان نرود، امروز نیز رئیسی و شورای نگهبان را (به دروغ) با آن مورد نوازش قرار می‌دهند! ➕ البته بماند که سخنگوی بارها اعلام کرده است که چیزی بعنوان ملاقات با زنجانی از سوی نمایندگان وجود نداشته و صرفاً هیئتی از سه قوه برای شناسایی اموال او تشکیل شده که در یکی از جلساتِ این هیئت در دفترِ زندان، زنجانی به این کمیته احضار شده است!!