eitaa logo
حیات طیبه سیاسی/سعیدیسم
3.8هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
1.3هزار ویدیو
8 فایل
💢حیات طیبه سیاسی 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3351708230C80fac9f05b
مشاهده در ایتا
دانلود
13.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🔴من اگر.جای فرماندار بودم اول از اسن عزیزان سوال میکردم به کی رای دادین؟ اگر میگفتن پزشکیان میگفتم لطفا خ... ساکت شو خودت رای دادی این که گفت من بلد نیستیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴خب یکی نیست بگه تو چه غلطی داری میکنی پس وقتی میدونی همه چیز تقصیر دولته غلطت میکنی الان جلوی گرانی را نمیگیری
🔴‏کشوری که صادرکننده گازه صادرکننده نفته چون واردکننده ‎ از کشور متخاصم هست نه گاز داره نه نفت نه برق نه بنزین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. ♨️هم اکنون مردم طرطوس علیه جولانی به خیابانها آمدند
8.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 معارض سوری: ‼️ما می‌خواستیم پرچم ایران را پایین بیاوریم تا پرچم اسرائیل به جای آن در سوریه برافراشته شود اما وقتی می‌بینم اسرائیل تمام توان دفاعی کشورم را هدف قرار داده، به عنوان کسی که سال‌ها برای صلح بین سوریه و اسرائیل تلاش کرده احساس میکنم از پشت خنجر خورده‌ام...
🔴 ژانر دیگه قدیمی شده لطفاً ژانر بعدی باشه باتشکر👋 ✍ فاطیما سلیمانی
. 🛑امتناع آیت الله سیستانی از دیدار با محمد الحسن نماینده سازمان ملل در عراق به دلیل دخالت وی در امور عراق و درخواست مرجعیت برای انحلال حشد الشعبی. آیت الله محمد رضا فرزند آیت الله سیستانی نیز به وی گفت که عراق سوریه و لبنان نیست و فتوا باقی است. .
‌. ♨️ ۱۰ حمله هوایی به صنعا و حُدیده یمن منابع یمنی اعلام کرد که در حملات بامداد امروز، مناطق زیر مورد حمله و تجاوز هوایی قرار گرفته است: 🔹نیروگاه‌های مرکزی تامین برق حزیز و هذیان در شمال و جنوب صنعا، ۴ بار 🔹بندر الحدیده، ۴ بار 🔹منطقه نفتی رای عیسی در استان الحدیده، ۲ بار 🔹در اثر حملات هوایی به شهرهای صنعا و الحدیده در یمن ده‌ها نفر شهید یا زخمی شده‌اند که عمدتا از پرسنل وزارت نیرو هستند.
‌ ♨️ واکنش انصارالله یمن به حمله تجاوزکارانه امروز رژیم اسرائیل/ مقابله به مثل خواهیم کرد محمد البخیتی عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن گفت: 🔹بمباران تاسیسات غیرنظامی توسط آمریکا و رژیم اسرائیل نفاق و دورویی غرب را آشکار می‌کند. 🔹وی تاکید کرد: تا زمانی که جنایات نسل کشی در غزه متوقف نشواد، عملیات نظامی ما در حمایت از غزه ادامه خواهد داشت. 🔹البخیتی تاکید کرد: با هرگونه تشدید تنش از سوی رژیم اسرائیل مقابله به مثل خواهیم کرد.
اگر لیست مدعوین اجلاس خانواده منتشر بشود، معلوم می شود اجلاسی برای خانواده بوده یا اجلاس خانوادگی بعضی مسؤولین! خانواده محترم رئیس دو‌ قوه که بوده اند! کشور با نمایش و سمینارهای پرهزینه و‌ کم فایده اداره نخواهد شد! اگر واقعا مرد خانواده هستند، قانون حمایت از خانواده(همان حجاب) را ابلاغ و اجرا کنند! جهت اطلاع ؛ دبیر همایش: خانم زهرا السادات مشیر همسر جناب قالیباف سخنرانان همایش؛ جناب آقای محمدباقر قالیباف جناب آقای مسعود پزشکیان مهمانان ویژه همایش؛ خانم مریم قالیباف دختر آقای قالیباف خانم زهرا پزشکیان دختر آقای پزشکیان
🔥 تجاوز اسرائیل به یمن / پاسخ فوری و دندان‌شکن ارتش یمن به صهیونیست‌ها ✍ در ادامه‌ی زد و خوردهای شدیدی که دیشب بین نیروهای و ائتلاف صهیونیستی - انگلوساکسونی انجام گرفت؛ ابتدا نیروی هوایی رژیم کودک‌کش در تجاوزی وحشیانه، زیرساخت‌های غیرنظامی یمن را هدف قرار داد. بلافاصله یمنی‌ها، با دو موشک بالستیک به تل‌آویو حمله کردند. (تصاویر فوق، تصاویر آسیب حملات یمن به یافا اشغالی است) 🚨 در جریان حمله به بندر الصلیف نه نفر و در حمله به تأسیسات نفتی رأس عیسی، دو شهروند یمنی به شهادت رسیدند. همچنین هفت نفر در حمله به بندر زخمی شده‌اند. 🔹 رسانه‌های یمن: در نتیجۀ حملات هوایی رژیم به مناطق و تاسیساتی در و الحدیده ۱۱ نفر شهید و ۳ نفر مجروح شدند. 📌 توئیت نصرالدين عامر: موضع یمن در قبال ، ثابت است و اقدامات یمن برای حمایت از غزه متوقف نخواهد شد. پاسخ به تجاوزات اجتناب‌ناپذیر است. 🔥 نیروهای مسلح یمن: نیروی موشکی با انجام یک عملیات نظامی کیفی، دو هدف نظامی کیفی و حساس دشمن اسرائیلی را در منطقه اشغالی بمباران کرد. این عملیات نظامی با دو فروند بالستیک مافوق صوت از نوع فلسطین ۲ انجام شد و به لطف خدا با موفقیت به اهداف خود دست یافت. ✍ یمانیون عزیز، در یک شب، حجت را بر همه‌ی مسلمانان از جمله ایرانی‌ها، تمام کردند. همزمانی که مورد تجاوز شیاطین قرار گرفتند، هم ناو هواپیمابر را بی‌نصیب نگذاشتند و هم را بهره‌مند کردند.
♨️رسانه ترک با انتشار این تصاویر نوشت: به نظر می رسد مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران متوجه شده است که رهبر معنوی واقعی جهان اسلام در اجلاس D-8 در قاهره کیست. ✍مردک نادان داره تمام حیثیت ایران به باد میده 😡😡 💢حیات طیبه سیاسی 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3351708230C80fac9f05b