هدایت شده از حضرت معصومه سلام الله علیها
قسمتی از اشعار حاج شیخ غلامحسین ابویی درسوگ شهید صدوقی:
فریاد که ازفتنه اعدای صدوقی
افتاد ز پا قامت رعنای صدوقی
درسنگر مسجد جلو جبهه محراب
آغشته به خون شد رخ زیبای صدوقی
#شهیدصدوقی
#شهیدمحراب
🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷
بسم الله الرحمن الرحیم..
امشب میزبان شهید سرافراز موسی اسکندری هستیم
وي سال 1337 در خانوادهاي مذهبي در اهواز چشم به جهان گشود. از ابتداي كودكي با مسجد محل ارتباط داشت و همگام با تحصيل، با اسلام و قرآن نيز آشنايي نزديك يافت. در دوران حكومت پهلوي، در مسجد حجازي اهواز تلاشهاي بسياري در راستاي نهضت امام خميني(ره) انجام داد.
پس از پايان تحصيلات متوسطه به عنوان سرباز وارد ارتش شد. در پادگان به پخش اعلاميه و نوارهاي مذهبي و سياسي در جهت آگاهي دادن به ساير سربازان پرداخت و به همين خاطر زنداني شد و مورد شكنجه قرار گرفت. با فرمان انقلابي امام خميني(ره) مبني بر فرار سربازان از پادگانها، زمينه فرار بسياري از سربازان را فراهم ساخت و در نهايت به همراه همرزمش شهيد "بهلول" خود نيز از پادگان گريخت.
سپس بلافاصله به قم رفت و به كميته استقبال از امام(ره) پيوست. پس از آن براي مبارزه مسلحانه با رژيم پهلوي مجدداً به اهواز آمد. وي سال 1358 در رشته ادبيات در دانشگاه جندي شاپور اهواز پذيرفته شد و چون به خوبي ميدانست انقلاب نياز به كادري متعهد و مجرب دارد به برپايي كلاسهاي فرهنگي در سطح دانشگاه پرداخت.
وي مساجد را بهترين سنگر براي نشر معارف ديني و پايگاه انقلاب ميدانست و با تاسيس "شوراي هماهنگي مساجد"، نخستين كانون منسجم و تشكيلاتي را در اهواز پيريزي كرد. اين امر باعث انسجام و متمركز شدن نيروهاي مذهبي در كانونهاي مساجد اهواز شد و با آغاز جنگ اين كانونها نيروي خود را در جبهه به كارگرفتند و به مبارزات مردمي سازمان دادند.
با شروع جنگ تحميلي به كمك افرادي همچون شهيد علمالهدي به ساماندهي و راهاندازي بسيج مساجد پرداخت. وي چندي بعد طرح مهم ايجاد لشكر قدس(نوجوانان) را داد و خود به تاسيس آن اقدام كرد. اين لشكر بعدها به بسيج نوجوانان تغيير نام داد.
از نزديكانش نقل شده است، روي ديوار كتابخانهاش نوشته بود،"خدايا! من منتظر لقاء تو هستم" شهادت برادرش"مهدي" در روحياتش تاثير عميقي داشت. در بسياري از عملياتها در كنار بسيجيان در خطوط مقدم جبهه جنگيد و از اينكه دور از خط مقدم به فرماندهي نيروهايش بپردازد اكراه داشت.
در اينباره از وي نقل شده است. در پاسخ به يكي از بسيجيان كه به وي گفته بود: "شما برگرديد تا ما دلمان خوش باشد كه شما هستيد" گفته بود: "ما دلمان خوش است كه خدا هست". با شنيدن خبر حمله دشمن بعثي به خرمشهر، عازم آنجا شد و در مقام فرماندهي به مقاومت پرداخت. سپس براي مدتي به عنوان مسئول فرهنگي بنياد شهيد ـ در حالي كه خودش از خانوادههاي شاهد به حساب ميآمد ـ به خدمت به خانوادههاي شاهد پرداخت. مسوليت آموزش سپاه منطقه هشت و مسئوليت آموزش تيپ امام حسن(ع) از جمله ساير مسئوليتهاي در دوران جنگ تحميلي بود.
اواخر جنگ به عنوان رئيس ستاد لشكر وليعصر(عج) انتخاب شد و با تمام توان و فعاليت شبانهروزي به حل مشكلات رزمندگان مشغول شد. حضور مستمرش در جبهه در دوران تحصيل باعث شد، مرخصيهاي تحصيلي وي تا عمليات كربلاي چهار كه منجر به شهادتش شد، ادامهيابد. در اين عمليات نيز در كنار يارانش در خط حاضر شد، اما به علت موفق نبودن عمليات، از بالا دستور عقبنشيني صادر شد. وي به نيروهاي تحت امرش دستور بازگشت داد، اما خودش ـ عليرغم اينكه قايقي ماموريت يافت تا او را يافت تا او را به عقب برگرداند ـ حاضر به برگشت نشد و از آن قايق هم به عنوان ابراز حمل مجروحين به پشت جبهه استفاده كرد. نقل است با اصرار مجدد نيروها براي بازگشت خودش، به آنها گفت: "چگونه برگردم در حالي كه اين بچهها مجروح اينجا افتادهاند؟!".
سرانجام خود او نيز مجروح شد و در كنار ساير مجروحين كه امكان بازگرداندن آنان نبود، در جزيره سهيل ماند و سرانجام در ديماه سال 1368 به آرزوي ديرينه خويش رسيد.
نقل شده است كه در هنگام تفحّص پيكر مطهّرش قرآن جيبي كه همراه وي بوده پس از سالها در جيبش سالم پيدا شده است. پيكر مطهرش هم سال 1357 در ميان خيل مردم شهيد پرور ايران در کنار برادرش مهدی اسکندری به خاك سپرده شد...گوارای وجودت شهید سرافراز...
در قسمتهايي از خوننامه اين شهيد بزرگوار آمده است:
... به زيارت اهل قبور اهميت دهيد و سعي كنيد هر پنجشنبه ياد قيامت و معاد و آن روز عظيم و «يوم تبلي السرائر» باشيد...
... عزيزانم امام زمان خود را بشناسيد و سعيتان اين باشد كه او را درك كنيد و با او زندگي كنيد كه او واسطه منبع فيض است...
... شما را سفارش مي كنم به پيوند و همدم بودن با قرآن كه نور هدايت است و همراه بودن و همنشين بودن با دعا و نيايش در درگاه رب متعال، كه سپر محكم و شمشير برنده و جوشنده نور است..به امید ظهور مهدی فاطمه..باتشکر از افراد گروه...
✅📖 #چله_زیارت_عاشورا
#روز_دوم
#شهیدسپهبدحاج_قاسم_سلیمانی
#شهیدمحسن_فخری_زاده
#سعیده_علی_زاده
#طلعت_دشتی
#طاهره_علی_زاده
1400/4/ 11 جمعه
1442قمری ۲۱ ذوالقعده
شادی روح مطهرشهیدسلیمانی وشهیدفخری زاده🌷حاجت روایی خانمها علی زاده ودشتی صلوات
🌷اللَّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالعَنْ أعْدَاءَهُم🌷
اللّٰھـُم ؏جِّل لِوَلیڪَ الفَرَجْـ🌷
کانال Karbala
https://eitaa.com/karbala_1400🍃
@Dehlavie
یک لحظه با خطبه غدیر ❤👇
❤حضرت علی علیه السلام شخصیت جامع الشرایط از هر جهت ، برای جایگزینی و جانشینی پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله : ❤
📢ای مردم! این علی:
برادر من ، وصی من ، حافظ علم من و جانشینی من در امّتم است بر آنان که به من ایمان آورده اند .
و جانشین من در تفسیر کتاب خدا و دعوت کننده به سوی خدا و عمل کننده به آنچه موجب خشنودی خداست.
علی جنگ کننده با دشمنان خدا و یاری کننده (دیگران ) بر اطاعت خدا و نهی کننده از نافرمانی خدا میباشد.
جانشین رسول خدا و پیشوای مومنین و امام هدایت کننده از طرف خداست .
و قاتل پیمان شکنان، ستمگران و خوارج است به فرمان خدا.
بر گفته از خطبه غدیر
@ghadir400
۱۲
26روزتا#غدیر
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: شنبه - ۱۲ تیر ۱۴۰۰
میلادی: Saturday - 03 July 2021
قمری: السبت، 22 ذو القعدة 1442
🌹 امروز متعلق است به:
🔸#پبامبر_گرامی_اسلام حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله وسلّم
💠 اذکار روز:
- یا #رَبَّ_الْعالَمین (100 مرتبه)
- یا حی یا قیوم (1000 مرتبه)
- يا غني (1060 مرتبه) برای غنی گردیدن
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹امروز مناسبتی نداریم
📆 روزشمار:
▪️7 روز تا شهادت امام جواد علیه السلام
▪️14 روز تا شهادت امام محمد باقر علیه السلام
▪️16 روز تا روز عرفه
▪️17 روز تا عید سعید قربان
▪️22 روز تا ولادت امام هادی علیه السلام
▪️25روز تا عید بزرگ غدیر
▪️38روز تا اول محرم
وصیت نامه حاج قاسم آرم هیئت.pdf
350.9K
وصیت نامه الهی- سیاسی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی
سردارسپهبد شهیدحاج قاسم سلیمانی، در ۱۲ سالگی، پس از پایان تحصیلات دوره ابتدایی، زادگاه خود را ترک کرد و مشغول به کار بنایی در کرمان شد و چندی بعد نیز به عنوان پیمانکار در سازمان آب مشغول به کار شد و در همان سالها نیز فعالیتهای انقلابی خود را آغاز کرد.
وی پس از پیروزی انقلاب، به عضویت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درآمد. او در ابتدای جنگ فرماندهی دو گردان از نیروهای کرمانی را برعهده داشت تا اینکه با پیشنهاد شفاهی سردار شهید حسن باقری، تیپ جدیدی از نیروهای کرمان را تشکیل داد که اندکی بعد در زمستان سال ۶۱ به لشکر ۴۱ ثارالله ارتقا یافت که شامل نیروهایی از کرمان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان میشد.
وی در طول دوران دفاع مقدس، با لشکر تحت امر خود در عملیاتهای زیادی از جمله، والفجر ۸، کربلای ۴، کربلای ۵ و تک شلمچه حضور مؤثر داشت.
لشکر ۴۱ ثارالله را باید جزو لشکرهای خط شکن سپاه در سالهای دفاع مقدس نامید که نیروهای آن نقش بسزایی در عملیاتهای بزرگی مثل والفجر۸، کربلای ۵ و... داشتند.
اگر برای بسیاری از همرزمان قاسم سلیمانی، جنگ در تابستان سال ۶۷ به پایان رسید، ولی برای او آغاز دوران جدیدی در میادین نبرد بود.
سرداربه واسطه حضور در مرزهای شرقی و سابقه مبارزه با اشرا و باندهای مواد مخدر در مرزهای ایران و افغانستان، در سال ۱۳۷۶ از سوی رهبرمعظم انقلاب حضرت آیتالله خامنهای، فرماندهی کل قوا از کرمان به تهران فراخوانده و مسئولیت نیروی قدس سپاه به او سپرده شد.
از جمله نقاط درخشان فرماندهی سردار سلیمانی بر نیروی قدس، تقویت حزبالله لبنان و گروههای مبارز فلسطینی بود که نمود عینی آن را در نبردهای متعددی ازجمله جنگ ۳۳روزه حزبالله لبنان و رژیم صهیونیستی و پیروزی مبارزان فلسطینی در جنگ ۲۲ روزه غزه علیه ارتش مجهز اسرائیل دیدیم.
در واقع قاسم سلیمانی توانسته بود استراتژی جمهوری اسلامی یعنی کمک به گروه های مبارز علیه اسرائیل را به خوبی دنبال کرده و هر روز در این مسیر گامهای دیگری بردارد.
قاسم سلیمانی در سال ۱۳۸۹ با حکم حضرت آیتالله خامنهای فرمانده معظم کل قوا با یک درجه ارتقا به درجه سرلشکری نائل آمد اما هنوز هم در افکار عمومی همه او را «حاج قاسم» میخوانند.
اما این پایان ماجرا نبود. با توطئه جدید غرب و پشتیبانی مالی کشورهایی مانند عربستان سعودی، که به شکلگیری گروهکهای تروریستی تکفیری اعم از داعش و جبههالنصرة در منطقه انجامید، قاسم سلیمانی ماموریتی تازه یافت و آن هم مقابله با این تهدیدات در دو کشور عراق و سوریه بود.
سلیمانی در عراق «حشد الشعبی» و در سوریه «بسیج مردمی» (قوات دفاع وطنی) را شکل داد و با کمک آنها و هدایت و مشاوره نیروی قدس سپاه، طی ۶ سال، بساط تروریستها در این دو کشور تقریبا جمع شد.
در واقع باید این طور گفت که او و نیروهایش که با درخواست رسمی دولتهای سوریه و عراق، به این دو کشور رفتند، مانع سقوط دمشق و بغداد شدند و هم او بود که با سفر به مسکو، نقش بسزایی در همراه کردن روسیه و پوتین برای ورود به میدان نبرد سوریه داشت.
شاید یکی از اهداف اصلی دشمنان برای سقوط سوریه، قطع کردن ارتباط ایران و حزبالله لبنان بود ولی با شکست داعش و نقش آفرینی نیروی قدس در سوریه و عراق، یک حلقه مستحکم به نام حلقه مقاومت تشکیل شد و زنجیره ایران، عراق، سوریه و لبنان و فلسطین را به هم متصل کرد.
جای تردید نیست که این موضوع خلاف خواست آمریکا و اسرائیل است ولی با فرماندهی «قاسم سلیمانی» در عمق میدان و تشکیل بسیج مردمی در سوریه و عراق این موضوع به واقعیت بدل گشت و اتحادی از جنس پاسداران، فاطمیون، زینبیون، حیدریون و... ایجاد کرد.
نقش بیبدیل سردار سلیمانی در مدیریت منطقه و مقابله با دشمنان، القابی چون «شبح فرمانده»، «قدرتمندترین فرد خاورمیانه» و «کابوس اسرائیل» را از سوی آمریکاییها و اسرائیلیها، برای او به دنبال داشته است.
حضور موثر حاج قاسم در صحنه مبارزه با داعش و شکست این توطئه صهیونیستی در منطقه باعث شد تا در اسفندماه ۱۳۹۷ نشان ذوالفقار به عنوان عالیترین نشان نظامی ایران از سوی فرمانده معظم کل قوا به سردار سلیمانی اهدا شود.
سرانجام سردارعزیز فرمانده خستگیناپذیر جبهههای حق علیه باطل سحرگاه (۱۳ دیماه) در حمله بالگردهای آمریکایی به خودروی حامل وی در اطراف فرودگاه بغداد، شهد شیرین شهادت را سر کشید و به یاران شهیدش پیوست.
روحش شاد و راهش پر رهرو باد
شهیددانشمند محسن فخریزاده مهابادی در سال 1336 در قم متولد شد و در۷ آذر ۱۳۹۹ در منطقه آبسرد دماوند به دست عاملان استکبار (رژیم صهیونیستی )به شهادت رسید.
وی دارای تحصیلات کارشناسی ارشد مهندسی هسته ای بود. از ابتدای روی کار آمدن جمهوری اسلامی و تشکیل سپاه به عضویت سپاه در آمد و درجه نظامی سرتیپ پاسدار را داشت.
با تشکیل واحد تحقیقات ویژه اتمی (تیم ۳۲) در سال ۱۹۸۳ در مرکز تحقیقات سپاه پاسداران ، فخری زاده از همان ابتدای تشکیل در این مرکز فعالیت خود را شروع کرد.
محسن فخری زاده از سال ۱۹۹۲ بعنوان عضو هیئت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه امام حسین سپاه، امکانات این دانشگاه را در جهت تحقیقات هسته ای بکار گرفت و سپس رییس دانشگاه صنعتی مالک اشتر شد. او رییس سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) بود.
نام فخریزاده تحت عنوان دانشمند ارشد وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و رئیس پیشین مرکز تحقیقاتی فیزیک (PHRC) در تاریخ ۲۴ مارس ۲۰۰۷ میلادی، در فهرست تحریم شدگان ایران توسط شورای امنیت سازمان ملل قرار گرفت.
تلاش محسن فخری زاده برای ساخت واکسن کرونا بی سرانجام نمانده بود و با تلاش او و همکارانش به مرحله آزمایشهای انسانی رسیدهبود.»
وسرانجام در عصر ۷ آذر ۱۳۹۹ در میدان خلیج فارس شهر آبسرد دماوند، خودروی نیسانی که حامل مواد منفجره بوده است در کنار خودرویی که شهید فخری زاده درآن قرار داشتند، منفجر می شود و در سویی دیگر افرادی دیگر خودروی هدف را به رگبار بستند. در ادامه این درگیری فخری زاده به دلیل انفجار و اصابت تیر توسط بالگرد به بیمارستان انتقال داده شده تلاشهابرای احیای ایشان به نتیجه نرسید ودر در نهایت به شهادت رسید
روحش شاد و راهش پر رهرو باد
✅📖 #چله_زیارت_عاشورا
#روز_سوم
#شهیدحسین_استبرقی
#فاطمه_دشتی
1400/4/ 12 شنبه
1442قمری ۲۲ ذوالقعده
شادی روح مطهرشهیداستبرقی🌷وحاجت روایی خانم دشتی صلوات
🌷اللَّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالعَنْ أعْدَاءَهُم🌷
اللّٰھـُم ؏جِّل لِوَلیڪَ الفَرَجْـ🌷
کانال Karbala
https://eitaa.com/karbala_1400🍃
@Dehlavie