eitaa logo
الشیخ علی | عربی‌فصیح‌ وعراقی✨️
61هزار دنبال‌کننده
479 عکس
848 ویدیو
0 فایل
🙏علی خدری استاد سطح عالی حوزه علمیه قم 📚مؤلف نحو و... 🌞آموزش تثبیت محور_کاربردی ✅️مکالمه عربی فصیح_عراقی یکساله ✅️صرف_نحو_ترکیب بازبان ساده 🤩کانال عربی صلواتی https://eitaa.com/karbala1414 🔎نظرات شما https://eitaa.com/karbala1412 ارتباط @Arabi1414
مشاهده در ایتا
دانلود
عربی فصیح وعراقی ۱. مرحله مقدماتی: یکی از مسائلی که همیشه، همه زبان آموزان عربی از آن رنج می برند؛ قاطی شدن و قاطی کردن صیغه های فعل می باشد. چرا که فعل در زبان عربی : یا مذکر می باشد یا مونث یا مفرد می باشد و یا مثنی و یا جمع ویا غائب می باشد ویا مخاطب و یا متکلم ویا معلوم می باشد و یا مجهول ویا حرف جر می خواهد یا نه امروزه اکثر یا همه کلاسها و روشهایی که به آموزش زبان عربی می پردازند نتوانسته اند این مشکل اساسی رو حل کنند . ما به لطف روش تثبیت محور در مرحله مقدماتی (۸۰ جلسه فصیح _ ۴۰ جلسه عراقی) این مشکل را یکبار و برای همیشه حل خواهیم کرد. همین درس ۲۰ دقیقه ای یا کمتر را اگر روزی دوبار خوب گوش داده و یکبار از حفظ بنویسید (که با دوبار گوش دادن؛ از حفظ نوشتن را به راحتی انجام خواهید داد) به راحتی مشکل فعل و صیغه ها را برای همیشه حل کرده و با خود می گویید همش همین بود!!!!😳 امان از آموزش در آموزش و پروش، و دانشگاههای ما، که فقط وحشت از زبان عربی را بالا می برند. اینجاییم که ثابت کنیم می شود در زمان کمتر از یکسال راحت عربی صحبت کرد. و اینجاییم تا بگوییم باید سیستم آموزشی آموزش و پرورش و دانشگاههای ما باید عوض بشود. 😳 تقریبا همه ما که دانش آموز بودیم و ۶ سال در دوره مدرسه عربی خوندیم نمی تونیم دوتا کلمه عربی با عربها صحبت کنیم. واقعا افتضاحه!!! 😳😳 حتی خیلی از دانشجوهای زبان عربی کشور چه لیسانس و یا حتی ارشد نمی توانند عربی حرف بزنند. (۶ سال لیسانس و ارشد زمان می بره که با ۶ سال مدرسه میشه ۱۲ سال)
۲. مرحله متوسطه: در این مرحله کاربردی بودن شیوه آموزش را متوجه خواهید شد. در این مرحله سراغ موضوعات مختلف خواهیم رفت. مثال: خانواده، خانه، رنگ، آب و هوا، بازار، خوردن و آشامیدن، درمان و درمانگاه، مسافرت، و... . در این مرحله هم: تثبیت مطالب و کاربردی بودن به صورت اساسی ملاحظه می شود به حدی که برای عادی صحبت کردن نیازی به فشار آوردن به ذهن ندارید کلمات و جملات به راحتی به ذهن می نشینند و لازم نیست مثل دوره مدرسه یا آموزشگاههای زبان بزور کلمات و معانیشون یا جملات را داخل ذهن کنید.
۳. مرحله پیشرفته: در این مرحله با توجه به آموزشی که در دو مرحله قبل براساس روش تثبیت محور و کاربردی دیده اید، می توانید مطالب مختلف و کاربردی روز مره را به صورت داستان وار صحبت کرده یا نوشته و با همت و تمرین مناسب در این مرحله به اوج مکالمه برسید ان شاء الله. ودر کشورهای عربی کارهای خود رو با حالت عادی انجام داده و از صحبت کردن با زبان عربی(زبان قرآن) لذت ببرید. 🔴 تثبیت محور بودن و کاربردی بودن یا پایه ای و اساسی آموزش دادن در روش ما به چه شکلی و به چه معناست؟ بزودی توضیح داده خواهد شد ✅ اگر صرف و نحو را بخوانید تسلط بسیار زیادی بر زبان عربی پیدا خواهید کرد. ما در اینجا و بعد ۲۰ سال تدریس صرف و نحو و بلاغت و ... در حوزه علمیه قم مقدس و تالیف کتب درسی حوزوی؛ دوره صرف و نحو را با روش ساده و البته دقیق و فنی و استثنایی در ۵۰ جلسه آماده کرده ایم که در دو ماه به این علمها مسلط می شوید و کمک بسیار زیادی به شما در درک زبان عربی وحتی فهم قرآن و روایات و ادعیه خواهد کرد (البته علم صرف الان بالفعل موجود هست در ۴۶ جلسه، و علم نحو بزودی آماده می شود)
🔺 تثبیت محور به چه معناست؟تثبیت محور بودن: بدین معناست که وقتی شما مطلبی را یاد می گیرید و قرار هست در ذهن شما جا بگیرد؛ اون روش آموزشی طوری باشد که اولا: به راحتی در ذهن شما جا بیفتد (مثل آموزشهای روزگار ما نباشد که تا چند مدت و شاید طولانی مدت، باید دفتر یا کتاب مداوم دستتون باشه و از اول به آخرش برید و بیایید، واز نظر روانی زجر و سختی بیجایی به ذهنتون وارد کنید به طوری که شخص از یادگرفتن مسائل علمی دلسرد شود. نتیجه طولانی مدت چنین سیستم آموزشی این هست که شخص از آموختن علم دلسرد شده و انگیزه اش را از دست می دهد. (چنین چیزی را ما در نظام آموزشی خودمون و خیلی از کشورها می بینیم) ثانیا: تا مدت زیادی در ذهن بماند یعنی اینجور نباشد که امروز یاد بگیریم و روزهای بعد براحتی از ذهن ما خارج شود مثل اینکه اصلا ما چنین چیزی را نیاموخته ایم. 🔴 اما روش تثبیت محور بودن؟؟ ۱. باید برنامه آموزشی تثبیت محور باشد یعنی برنامه ای که به شما علمی یا فنی را آموزش میدهد تثبیت محور باشد. ۲. استاد هم آموزش را براساس تثبیت محوری مدیریت کند. ۳. علم آموز هم باید در مطالعه و تمارین نظری و عملیش از روش تثبیت محور استفاده کند ✅ اگر این سه روش کنار هم قرار بگیرند، شخص هم اون علم رو دقیق و فنی یاد می گیرد و کم کم عادت و بعدش برایش ملکه می شود . وهمچنین انگیزه و علاقه اش به علم بخاطر اون لذتی که از اون علم می برد بالا می رود. بزودی در ویویویی این مطالب رو بیشتر و عینی تر توضیح خواهم داد.
🔺 پایه ای و اساسی یعنی چی؟ ✅ یعنی جوری باشد که چارجوب اصلی زبان (مثل شناژ و ستون و مجموعه یه ساختمان قوی و واقعی) را به شما آموزش دهد. از نقطه معینی و به صورت پلکانی شروع کرده و تمام آن چیز که یک زبان آموز نیاز دارد تا بتواند در موضوعات مختلف صحبت کند به او آموزش دهد 🔴 اینکه بعضی ها می گویند در ۲۰ جلسه یا امثال آن یک زبان را به شما آموزش می دهیم شک نکنید که این کار پایه ای و اساسی نبوده، و اغراض دیگری غیر آموزشی از آن مشام می رسد. مواظب باشید سرتون کلاه نره با تبلیغات رنگارنگ 🤥
🔺 کاربردی و متنوع به چه معناست؟کاربردی یعنی: آموزش به شکلی باشد که متناسب و مطابق نیاز روز زبان آموز باشد، نه اینکه چیزهایی رو آموزش دهد که فعلا فعلا ها بدردش نمیخوره. (هر چند ازنظر علمی اون مطلب مفیدی باشد) ودیگر اینکه زبان آموز بتواند راجع به نیازهاش جملات مورد نیازش رو بگوید و نه اینکه فقط تعدادی کلمه و معنا حفظ کرده باشد. و متنوع یعنی: به گونه باشد که تنوع آموزشی آن مانع کسالت زبان آموز در دوره آموزش شود.
🖥 نمونه کارتونهای آموزشی کلاس 🔴 دارای تکراری هست که خسته نمیشید و مطالب در ذهن شما تثبیت می شود 👇👇👇
🖥 کارتونهای مرحله متوسطه 🔴 هر مقطع، سه بار تکرار میشه: ۱. خیلی کند ۲. کند ۳. عادی این روش کلمات و جمله ها را به آسانی در دهن شما تثبیت می کند. 👇👇👇