به نام خداوند جان و خرد...
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
(محفل ادبی):
دوازدهمین جلسه محفل ادبی با موضوع زاویه دید... توسط میرزایی بسطامی مدرس داستان نویسی ، روز چهارشنبه ۴ مهرماه سال ۱۴۰۳ از ساعت ۱۶تا ۱۸ در مجتمع فرهنگی و هنری ارشاد اسلامی استان لرستان برگزار می شود.
حضور آزاد و کاملا رایگان می باشد.
💣 توجه توجه: (
پنجمین جلسه کلاسهای مقدماتی و پیشرفته همین روز و همین ساعت برگزار می شود.)💣
🔊دبیرخانه کانون نویسندگان استان لرستان
🔊@kargahghalam
کلاس داستان نویسی در محل سینمای جوان در حال برگزاری است
#بحار۲۱۳
#دوران_افتخار
#ویرادفاع࿐🇮🇷
📡ایتا:@viradefa
کلاس در حال برگزاری است.
روی لینک زیر کلیک کنید:
https://gharar.ir/r/9f6e282d
به نام خداوند هنرنگار
«کار هنری در زمینهی دفاع مقدس یکی از برترین کارهای هنری است. آن کسانی که در این رشته کار کردند، در این صراط حضور داشتند، آن را پیش ببرند و این رشته را مغتنم بشمرند. هشت سال دفاع مقدس ما صرفاً یک امتداد زمانی و فقط یک برههی زمانی نیست؛ گنجینهی عظیمی است که تا مدتهای طولانی ملت ما میتواند از آن استفاده کند، آن را استخراج کند و مصرف کند و سرمایه گذاری کند» مقام معظم رهبری.
به مناسبت هفته دفاع مقدس پاتوق فیلم کوتاه به میزبانی کانون نویسندگان استان لرستان و با مشارکت معاونت سینمایی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان لرستان و انجمن سینمای جوان در بستر برنامه« قرار» برگزار شد.
در این جلسه فیلم کوتاه «نوشابه مشکی» به کارگردانی محمد پایدار و برنده ۴جایزه در جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۱ نقد و بررسی گردید.
در این جلسه هنرمندانی از استانهای مختلف از جمله لرستان، تهران،شیراز و یزد حضور داشتند. استاد سید غلامرضا نعمتپور به نقد این فیلم از منظر فیلمنامه و کارگردانی پرداختند. ایشان به بررسی نقش و اهمیت عنصر طنز در روایتهای جدی از جمله جنگ و دفاع مقدس اشاره کردند و بر استفاده از روشهای جذاب برای انتقال مفاهیم ایثار و شهادت به نسلهای جدید تاکید کردند.
در پایان استاد مهدی موسوی مسئول کانون نویسندگان استان لرستان با گرامی داشت هفته دفاع مقدس اعلام کردند برای پاتوق فیلم کوتاه چهارشنبه هفته بعد فیلمهای فاخر دیگری مورد نقد و بررسی قرار خواهد گرفت.
🔊دبیرخانه کانون نویسندگان استان لرستان
🔊@kargahghalam
کانون نویسندگان
به نام خدا
جلسه محفل ادبی با حضور استاد مریم میرزایی بسطامی تشکیل شد. در این محفل ادبی که به مناسبت هفته دفاع مقدس در محل جلسات سینمای جوان برگزار شد. استاد میرزایی با اشاره به اینکه لازمه ادبیات پایداری تعهد و الزام به مسائل اجتماعی است افزود:
نویسنده به اعتراض در قالب انواع شعر و نثر و اثر ادبی روی میآورد و موضوع اصلی آن دعوت به مبارزه علیه ظلم و برانگیختن مردم علیه کشورهای متجاوز است.
چنانکه ژان پل سارتر ادبیات پایداری را برای نیل به حقیقت و آگاهی میداند.
استاد میرزایی بسطامی در ادامه شعر و ادبیات پایداری چهره ای عام و انسانی دارد، افزود:
این نوع ادبیات بیشتر اجتماعی است و کمتر جنبهی فردی دارد. کما اینکه از زمان کیومرث در شاهنامه، نبرد خیر و شر همواره بوده است. از میان ادبیات کلاسیک و قدیمی نیز شاعری چون سیف فرغانی در نفثه المصدور در قالب نثر از جمله نویسندگان پایداری سراست. اوج ادبیات پایداری در هر گونهی ادبی را میتوان در دوره ی مشروطه مشاهده کرد؛ بهخاطر بی کفایتی شاهان قاجار و شکستهای پیاپی ایرانیان، شاعرانی چون دهخدا، لاهوتی، میرزاده عشقی، فرخی یزدی، عارف قزوینی و... به سرودن شعر و نثر پایداری و حماسی روی آوردند. در ادامه، مشروطه به دلایلی به استبداد صغیر انجامید.
استاد میرزایی بسطامی در انتها به اشاره به دفاع مقدس هشت سال ایران افزود:
اوج ادبیات پایداری در ایران با جنگ هشت ساله و خلق آثاری در شعر و نثر(قطعه ادبی، داستان، رمان و نمایشنامه و فیلمنامه) بود که میتوان تحت عنوان ادبیات پایداری (از نظر تخیل و عاطفه و درون مایه) دسته بندی کرد.
برنامه بعدی محفل ادبی چهارشنبه هفته آینده ساعت 17 در سالن جلسات مجتمع فرهنگی و هنری ارشاد اسلامی برگزار خواهد شد.
در پایان موسوی مسئول کانون نویسندگان استان لرستان ضمن تشکر از استاد مریم میرزایی بسطامی گفت:
ادبیات پایداری یکی از قالبهای مهم ادبیات داستانی است و کانون نویسندگان و پژوهشگران استان لرستان دست تمامی نویسندگان حوزه دفاع مقدس را برای همکاری به گرمی می فشارد.
🔊دبیرخانه کانون نویسندگان استان لرستان
🔊@kargahghalam