.
🌓 خسوف یا ماهگرفتگی جزئی #فردا چهارشنبه ۲۸ شهریور
✔️در چهارچوب سنّتهای تکوینیِ جاری به قدرتِ الهی، چهارشنبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۳ شمسی، ماهگرفتگی (خسوف) جزئی در کشورهای عراق و عربستان و بخشی از کشور ایران، رخ میدهد و «نماز آیات واجب میشود.»
👈زمان شروع بین الطلوعین است، از ساعت ۶ صبح آغاز میشه، یک ساعت ماه گرفتگی طول میکشد، در این فاصله یک ساعته یعنی از ساعت ۵:۴۵ تا ۶:۴۵ دقیقه فرصت برای خواندن نماز میباشد، چنانچه در این ساعت خوانده نشد بعدا نماز بجا آورده شود..
.🔈وزارت خارجه آمریکا: ما هیچ ارزیابی در مورد هویت مسئول انفجارهای تجهیزات ارتباطی در لبنان نداریم
▫️در حال جمعآوری اطلاعات درباره انفجارهای تجهیزات ارتباطی در لبنان هستیم و واشنگتن در این امر دخالتی نداشته است.
▫️هنوز زود است که بگوییم آیا اتفاقات لبنان بر مذاکرات آتش بس غزه تأثیر خواهد گذاشت یا خیر/انتخاب
#لبنان #آمریکا
✅ کانال اخبار فوری 👇
https://eitaa.com/joinchat/3229614083Cb41ed6037c
دستگاه مورد استفاده توسط خلبان هلیکوپتر شهید #رئیسی آیپد اپل بود.
طبق اعترافات اسنودن(۲۰۱۲) اپل مرتبط با NSA است.
حملهی سایبری به پیجرهای لبنان عملیات مشترک NSA+GCHQ+8200 بود!
نتیجه گیری دیر نیست؟
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️حماقت صهیونیستها باعث شد کل لبنان با مقاومت متحد شوند.
📌دشمن تلاشهای سالیان دراز خودش را با دست خودش نابود کرد.
✍اینجا منطقه سنینشین طریق الجدیده است که قبلا بر سر مسائل سیاسی مخالفت آشکار و بسیار سخت و خشنی با شیعیان خصوصا حزبالله داشتند و گاه کار به درگیری میرسید.
آنها ضمن حمایت در حال اهدای خون هستند؛ سیاسیون مختلف غیر شیعه هم امروز خون اهدا کردند.
این اقدام در زمانی که زمزمه حمله رژیم صهیونیستی به لبنان وجود دارد، اقدامی کاملا علیه منافع دشمن و موجب اتحاد ملی در لبنان بود
🔴راشاتودی: موساد در هزاران پیجر مواد منفجره گذاشته بود
🔹 شبکه «راشاتودی» بامداد چهارشنبه خبر داد: «گزارشهای تأییدنشده حاکی از آن است که یگانهای موساد، مواد منفجرهای را در هزاران پیجر، قبل از پخش کردن آنها در بین مردم لبنان، کار گذاشته بودند».
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
🔴به دشمن اصلا نباید اعتماد کرد
آن روز که رهبری گفتند واکسنهای کرونای آمریکایی
وارد نکنید همین اراذل کف مجازی به سخره و ریشخند سرنوشت ما را آلت دست کینه های کودکانه شان کردند امروز که میبینیم حتی با یک پیجر ساده هزاران نفر را ترور میکنند به حکمت آن پیر خردمند واقف میشویم به هیچ چیز این دشمن اعتماد نیست
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
سیدحسن نصرالله فردا ساعت ۱۷:۳۰ سخنرانی خواهند کرد
√ @Roshangari_ir | روشنگری
🔴 شورای نگهبان لایحه عفاف و حجاب را تایید کرد
رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس گفت: لایحه عفاف و حجاب توسط شورای نگهبان تایید شده و باید ابلاغ شود.
√ @Roshangari_ir | روشنگری
حکمرانی شبکهای تروریستهای آمریکایی بر فضای سایبر
✍ سید علیرضا آلداود
🔸حکمرانی شبکه ای آمریکا به مجموعه ای از ابزارها، سیاست ها و اقداماتی اطلاق می شود که ایالات متحده برای اعمال نفوذ و اقدامات تروریستی-سایبری و کنترل بر فضای مجازی به کار می برد. این ابزارها شامل موارد زیر می شوند:
🔻کنترل زیرساخت های فنی: آمریکا از طریق شرکت های خصوصی و دولتی خود، بخش بزرگی از زیرساخت های فنی اینترنت، از جمله کابل های زیردریایی، سرورها و پروتکل های مسیریابی را کنترل، شنود و بررسی می کند.
🔻قوانین و مقررات: آمریکا قوانین و مقرراتی را وضع می کند که بر نحوه فعالیت شرکت های اینترنتی و کاربران در سراسر جهان تأثیر می گذارد. به عنوان مثال، قانون "مقابله با تروریسم آنلاین" (COTA) به دولت آمریکا اجازه می دهد تا شرکت های اینترنتی را مجبور به شنود یا حذف محتوایی کند که آن را "تروریستی" می داند.
🔻فعالیت های اطلاعاتی: آمریکا از طریق آژانس های اطلاعاتی خود، مانند آژانس امنیت ملی (NSA)، به طور گسترده در فضای مجازی جاسوسی می کند. این جاسوسی شامل جمع آوری اطلاعات شخصی کاربران، نظارت بر فعالیت های آنلاین آنها و نفوذ به شبکه های کامپیوتری آنها می شود.
🔻عملیات سایبری: آمریکا از طریق ارتش سایبری خود، عملیات سایبری تهاجمی و تدافعی انجام می دهد. این عملیات شامل حملات سایبری به وب سایت ها و شبکه های کامپیوتری، انتشار اطلاعات نادرست و پروپاگاندا و ایجاد اختلال در خدمات آنلاین می شود.
🔴حکمرانی شبکه ای آمریکا به طور فزاینده ای مورد انتقاد قرار گرفته است. منتقدان این سیاست ها معتقدند که آنها حاکمیت ملی دیگر کشورها را تضعیف می کنند، حقوق بشر را نقض می کنند و به آزادی بیان و حریم خصوصی کاربران آسیب می رسانند.
در اینجا چند نمونه از انتقادات به حکمرانی شبکه ای آمریکا را به عنوان مثال مطرح میکنم:
🔻تضعیف حاکمیت ملی کشورها و استعمار سایبری-پلتفرمی: کنترل آمریکا بر زیرساخت های فنی جهانی اینترنت به این کشور اجازه می دهد تا بر نحوه استفاده سایر کشورها از اینترنت تأثیر بگذارد. این امر می تواند حاکمیت ملی کشورها را تضعیف کند و به آنها در تعیین سیاست های خود در فضای مجازی استقلال کمتری بدهد.
🔻نقض حقوق بشر: فعالیت های اطلاعاتی آمریکا در فضای مجازی به طور گسترده به عنوان نقض حقوق بشر، از جمله حق حریم خصوصی و آزادی بیان، محکوم شده است.
🔻آسیب به آزادی بیان و حریم خصوصی: قوانین و مقررات آمریکا در فضای مجازی می تواند به آزادی بیان و حریم خصوصی کاربران آسیب برساند. به عنوان مثال، قانون COTA به دولت آمریکا اجازه می دهد تا محتوایی را که آن را "تروریستی" می داند، بدون هیچ گونه نظارت قضایی شنود یا حذف کند.
🔴حکمرانی شبکه ای آمریکا موضوعی پیچیده و بحث برانگیز است. موافقان این سیاست ها معتقدند که آنها برای حفظ امنیت ملی و مقابله با تهدیداتی مانند تروریسم و جرایم سایبری ضروری هستند. اما منتقدان این سیاست ها معتقدند که آنها به حقوق بشر و آزادی های مدنی آسیب می رسانند و باید اصلاح شوند.
🔴به طور کلی حکمرانی شبکه ای آمریکاییها بر فضای سایبر که مشی تروریستی و ضد حقوق بشری دارند تهدید بسیار جدی برای کشورهای مستقل مانند ایران اسلامی است و نباید اجازه داد آنها از این طریق بستر جنگهای شناختی-ترکیبی را با تسلط و تسخیر دلها و ذهنها مدیریت، هدایت و کنترل کنند.
❌کپی کردن مطالب بدون ذکر منبع شرعا مجاز نیست ❌
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
فرمانده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان:
روحیه مقاومت مردم موجب ایستادگی در برابر تجاوزات دشمن بعثی شد
فرمانده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان گفت: ایام هفته دفاع سالروز ورود رژیم افلقی به مرزهای جمهوری اسلامی است که خوزستان یکی از محورهایی مورد تجاوز محور بعثی ـ صهیونیستی بود.
http://basijnews.ir/fa/news/9628149
#بسیج_نیوز
#خبرگزاری_بسیج_خوزستان در ایتا و روبیکا 👇
🆔 @basijnews_khuzstan