بیمه زنان خانهدار یا دخترانی که تحت پوشش بیمه خدمات درمانی همسر یا والدین خود هستند، چگونه است؟
اگر زنان خانهدار یا دختران، تحت پوشش بیمه خدمات درمانی همسر یا والدین خود باشند، برای استفاده از خدمات بیمه درمان، نیازی به پرداخت هزینه جداگانه ندارند و میتوانند کماکان از پوشش بیمهای به تبع همسر یا والدین خود استفاده کنند؛ اما سایر متقاضیان بیمه زنان خانهدار و دختران در صورت تمایل به استفاده از بیمه درمان تأمیناجتماعی، میتوانند پرداخت سرانه درمان را نیز انتخاب کنند و از خدمات درمانی سازمان تأمیناجتماعی نیز استفاده کنند. سرانه درمان هر ساله بنا بر مصوبه هیأت محترم وزیران تعیین میشود که در سال 1401 به ازای هر نفر 91 هزار تومان تعیین شده است.
زنان خانهدار و دخترانی که در حال حاضر اشتغال به کار ندارند و بیمه آنها متوقف شده، شامل این طرح میشوند؟
زنان خانهدار و دخترانی که در سالهای گذشته، بیمهشده بودهاند و سابقه قبلی پرداخت حق بیمه به سازمان تأمیناجتماعی دارند و به هر دلیلی در حال حاضر اشتغال ندارند، میتوانند این نوع بیمه را انتخاب و نسبت به ادامه بیمهپردازی و تکمیل سابقه بیمهپردازی تا رسیدن به سن بازنشستگی اقدام کنند. علاوه بر این افرادی که درقالب بیمه زنان خانهدار و دختران، بیمهپردازی میکنند، در صورت اشتغال در سالهای قبل، مدت پرداخت حق بیمه در قالب طرح بیمه زنان خانهدار و دختران به سوابق بیمه مؤثر در بازنشستگی آنان افزوده خواهد شد.
https://eitaa.com/kargozari241taminqom
🔴 آنچه کارگران و کارفرمایان باید بدانند:
🚫 کارگر مشمول قانون کار چه کسی است؟
✅ از لحاظ قانون کار، کارگران مشمول این قانون کلیه اشخاص حقیقی هستند که در ازاء دریافت اجرت به دستور و به حساب شخص حقیقی یا حقوقی دیگری (کارفرما) انجام یک فعالیت جسمی و یا فکری را عهده دار بوده و در شمول مقررات استخدامی خاص، مصوب قوه قانونگذاری و یا مصوب مرجع مأذون از قوه مزبور، نیز قرار نداشته باشند.
بدیهی است در صورت بروز اختلاف و طرح موضوع در اداره کار محل تشخیص رابطه کارگری و کارفرمائی و احراز شمول قانون کار بر این رابطه با هیأتهای تشخیص و حل اختلاف مستقر در واحد تعاون کار و رفاه اجتماعی خواهد بود.
https://eitaa.com/kargozari241taminqom
🔴 آنچه کارگران و کارفرمایان باید بدانند:
🚫 آیا نمایندگان کارفرما نیز کارگر شناخته می شوند؟
✅ نمایندگان کارفرما که از طرف ایشان اداره کارگاه را عهده دار می باشند چنانچه در تعریف کارگر(از لحاظ قانون کار، کارگران مشمول این قانون کلیه اشخاص حقیقی هستند که در ازاء دریافت اجرت به دستور و به حساب شخص حقیقی یا حقوقی دیگری (کارفرما) انجام یک فعالیت جسمی و یا فکری را عهده دار بوده و در شمول مقررات استخدامی خاص، مصوب قوه قانونگذاری و یا مصوب مرجع مأذون از قوه مزبور، نیز قرار نداشته باشند) قرار داشته باشند به اعتبار انجام کار و دریافت اجرت کارگر شناخته خواهند شد. بدیهی است در صورت بروز اختلاف و طرح موضوع در اداره کار محل تشخیص رابطه کارگری و کارفرمائی و احراز شمول قانون کار بر این رابطه با هیأتهای تشخیص و حل اختلاف مستقر در واحد تعاون کار و رفاه اجتماعی خواهد بود.
https://eitaa.com/kargozari241taminqom
سئوال:
چگونه میتوانم سوابق بیمهای خودم را مشاهده کنم؟
پاسخ:
بیمهشدگان سازمان تأمین اجتماعی میتوانند کلیه سوابق خود به تفکیک سال، ماه و روز را از طریق اپلیکیشن تأمین من مشاهده و محتوی (فایل) آن را دریافت نمایند.
🔹 همچنین در صورتی که به برخی از سوابق ناموجود خود اعتراض داشته باشند، می توانند اعتراض خود را ثبت کنند.
https://eitaa.com/kargozari241taminqom
🔴 آنچه کارگران و کارفرمایان باید بدانند:
🔴 نحوه محاسبه اضافه کار کارکنان به چه صورت می باشد؟
✅ باستناد بند 9 ماده 68 قانون خدمات کشوری در صورتی که بنا به درخواست دستگاه کارمندان موظف به انجام خدماتی خارج از وقت اداری گردند براساس آیین نامه ای که با پیشنهاد سازمان به تصویب هیات وزیران می رسد می توان مبالغی تحت عنوان اضافه کار به آنها پرداخت نمود.
مجموع مبالغ قابل پرداخت تحت عنوان اضافه کار نباید از حداکثر 50% حقوق ثابت و فوق العاده های وی تجاوز نماید.
در هر دستگاه اجرایی حداکثر تا 20% کارمندان آن دستگاه که به اقتضاء شغلی اضافه کار بیشتری دارند از محدودیت سقف 50% مستثنی هستند.
https://eitaa.com/kargozari241taminqom
🔴 آنچه کارگران و کارفرمایان باید بدانند:
✅ ماده4- کارگاه محلی است که کارگر به درخواست کارفرما یا نماینده او در آنجا کار می کند. از قبیل موسسات صنعتی ، کشاورزی ، معدنی ، ساختمانی ، ترابری ، مسافربری ، خدماتی ، تجاری ، تولیدی ، اماکن عمومی و امثال اینها. کلیه تاسیساتی که به اقتضای کار متعلق به کارگاه اند از قبیل نمازخانه ، ناهارخوری ، تعاونیها ، شیرخوارگاه ، مهدکودک ، درمانگاه، حمام، آموزشگاه حرفه ای ، قرائت خانه ، کلاسهای سواد آموزی و سایر مراکز آموزشی و اماکن مربوط به شورا و انجمن اسلامی و بسیج کارگران ، ورزشگاه و وسایل ایاب و ذهاب و نظایر آنها جزء کارگاه می باشند.
✅ ماده5- کلیه کارگران ، کارفرمایان ، نمایندگان آنان و کارآموزان و نیز کارگاهها مشمول مقررات این قانون می باشند.
ماده6- بر اساس بند چهار اصل چهل و سوم و بند شش اصل دوم و اصول نوزدهم ، بیستم و بیست و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران ، اجبار افراد به کار معین و بهره کشی از دیگری ممنوع و مردم ایران از هر قوم و قبیله که باشند از حقوق مساوی برخوردارند و رنگ ، نژاد ، زبان و مانند اینها سبب امتیاز نخواهد بود و همه افراد اعم از زن و مرد یکسان در حمایت قانون قرار دارند و هر کس حق دارد شغلی را که به آن مایل است و مخالف اسلام و مصالح عمومی و حقوق دیگران نیست برگزیند.
https://eitaa.com/kargozari241taminqom
🔴 آنچه کارگران و کارفرمایان باید بدانند:
✅ ماده6- بر اساس بند چهار اصل چهل و سوم و بند شش اصل دوم و اصول نوزدهم ، بیستم و بیست و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران ، اجبار افراد به کار معین و بهره کشی از دیگری ممنوع و مردم ایران از هر قوم و قبیله که باشند از حقوق مساوی برخوردارند و رنگ ، نژاد ، زبان و مانند اینها سبب امتیاز نخواهد بود و همه افراد اعم از زن و مرد یکسان در حمایت قانون قرار دارند و هر کس حق دارد شغلی را که به آن مایل است و مخالف اسلام و مصالح عمومی و حقوق دیگران نیست برگزیند.
https://eitaa.com/kargozari241taminqom
اشنایی با قوانین تامین اجتماعی
ماده ۴۲- در صورتی که کارفرما به میزان حق بیمه و خسارات تأخیر تعیین شده از طرف
سازمان معترض باشد میتواند ظرف سی روز از تاریخ ابلاغاعتراض خود را کتباً به
سازمان تسلیم نماید. سازمان مکلف است اعتراض کارفرما را حداکثر تا یک ماه پس از
دریافت آن در هیأت بدوی تشخیصمطالبات مطرح نماید.
در صورت عدم اعتراض کارفرما ظرف مدت مقرر تشخیص سازمان قطعی و میزان حق بیمه و
خسارات تعیین شده طبق ماده ۵۰ این قانون وصولخواهد شد.
https://eitaa.com/kargozari241taminqom
اشنایی با قوانین تامین اجتماعی
ماده ۴۷- کارفرمایان مکلفند صورت مزد و حقوق و مزایای بیمهشدگان همچنین دفاتر و
مدارک لازم را در موقع مراجعه به بازرس به سازمان دراختیار او بگذارند.
بازرسان سازمان میتوانند از تمام یا قسمتی از دفاتر و مدارک مذکور رونوشت یا عکس
تهیه و برای کسب اطلاعات لازم به هر یک از رؤسا و کارمندانو کارگران کارگاه و
مراجع ذیربط مراجعه نمایند.
بازرسان سازمان حق دارند کارگاههای مشمول قانون را مورد بازرسی قرار دهند و دارای
همان اختیارات و مسئولیتهای مذکور در مواد ۵۲ و ۵۳ قانون کارخواهند بود. نتیجه
بازرسی حداکثر ظرف یک ماه از طرف سازمان به کارفرما اعلام خواهد شد.
https://eitaa.com/kargozari241taminqom
🔴 آنچه کارگران و کارفرمایان باید بدانند:
✅ ماده7- قرارداد کار عبارتست از قرارداد کتبی یا شفاهی که به موجب آن کارگر در قبال دریافت حق السعی کاری را برای مدت موقت یا مدت غیر موقت برای کارفرما انجام می دهد.
⬅ تبصره1- حداکثر مدت موقت برای کارهایی که طبیعت آنها جنبه غیر مستمر دارد توسط وزارت کار و امور اجتماعی تهیه و به تصویب هیات وزیران خواهد رسید.
⬅ تبصره2- در کارهائی که طبیعت آنها جنبه مستمر دارد ، در صورتی که مدتی در قرارداد ذکر نشود ، قرارداد دائمی تلقی می شود.
✅ ماده8- شروط مذکور در قرارداد کار با تغییرات بعدی آن در صورتی نافذ خواهد بود که برای کارگر مزایائی کمتر از امتیازات مقرر در این قانون منظور ننماید.
https://eitaa.com/kargozari241taminqom
امکان پرداخت غیرحضوری حقبیمه کارگران ساختمانی فراهم شده است
مدیرکل تأمیناجتماعی قم از فراهم بودن امکان پرداخت آنلاین (برخط) حقبیمه کارگران ساختمانی خبر داد.
محمد عاشوری اظهار داشت: با هدف افزایش رضایتمندی و تکریم بیمهشدگان کارگر ساختمانی و با استفاده از دستاوردهای دانش فناوری اطلاعات، امکان محاسبه و پرداخت حقبیمه کارگران ساختمانی در سامانه غیرحضوری سازمان تأمیناجتماعی به نشانی es.tamin.ir به صورت برخط فراهم شده است.
وی افزود: این ظرفیت با توجه به طراحی و پیادهسازی سیستم جامع متمرکز کارگران ساختمانی که کلیه فعالیت های مرتبط با امور پذیرش، استعلام، بازرسی، پرداخت حق بیمه و تولید سابقه را به طور متمرکز پوشش میدهد، فراهم شده و موجب تسهیل در پرداخت حق بیمه کارگران ساختمانی گردیده است.
عاشوری ادامه داد: کارگران ساختمانی تحت پوشش بیمه تأمیناجتماعی میتوانند در صورت داشتن کارت مهارت فنی معتبر و تأیید اشتغال در کارهای ساختمانی، با مراجعه به درگاه اینترنتی سازمان تأمیناجتماعی و از طریق منوی «بیمه شدگان - کارگران ساختمانی - پرداخت حق بیمه» نسبت به پرداخت حق بیمه ماه جاری، ماه قبل و سه ماه آینده اقدام کنند.
https://eitaa.com/kargozari241taminqom
🔴 آنچه کارگران و کارفرمایان باید بدانند:
✅ ماده9- برای صحت قرارداد کار در زمان بستن قرارداد رعایت شرایط ذیل الزامی است .
الف - مشروعیت مورد قرارداد.
ب - معین بودن موضوع قرارداد.
ج - عدم ممنوعیت قانونی و شرعی طرفین در تصرف اموال یا انجام کار مورد نظر.
🔴 تبصره- اصل بر صحت کلیه قراردادهای کار است . مگر آنکه بطلان آنها در مراجع ذیصلاح به اثبات برسد.
https://eitaa.com/kargozari241taminqom
✅ ممنوعیت به کار گیری اتباع غیر مجاز
🔹 با استناد به مواد قانونی 120 و 181 قانون کار مصوبت آبان 139 مجمع محترم تشخیص مصلحت نظام در خصوص عدم استفاده از خدمات کاران خارجی و اشتغال آنان به صورت غیر مجاز و بند ج ماده 11 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت مصوب 27 دی 1380 بدینوسلیه به همه واحدهای دارای اتباع غیر مجاز اخطار داده می شود که نسبت به اخذ مجوز کار و یا اخراج اتباع خارجی موصوف اقدام نمایند در غیر این صورت با متخلفان برابر آنچه در قانون در خصوص اشتغال اتباع خارجی به صورت غیر مجاز پیش بینی شده است از طریق مراجع ذیربط برخورد خواهد شد.
https://eitaa.com/kargozari241taminqom
شرکت صنایع شیمیایی شیمیایی ثنا استخدام میکند
نیروی فنی
نیروی برقی تکنسین
مهندس مکانیک
مهندس صنایع برنامه ریزی
اپراتور کیفیت آشنا به اکسل
مهندس صنایع یا شیمی بدون سابقه جهت کنترل کیفیت
ابتدای شهرک شکوهیه. جنب میدان ثنا. گروه شیمیایی ثنا
۳۳۳۴۸۱۰۱
https://eitaa.com/kargozari241taminqom
🔴 آنچه کارگران و کارفرمایان باید بدانند:
✅ ماده10- قرارداد کار علاوه بر مشخصات دقیق طرفین ، باید حاوی موارد ذیل باشد.
الف - نوع کار یا حرفه یا وظیفهای که کارگر باید به آن اشتغال یابد.
ب - حقوق یا مزد مبنا و لواحق آن.
ج - ساعات کار، تعطیلات و مرخصیها.
د - محل انجام کار.
ه - تاریخ انعقاد قرارداد.
و - مدت قرارداد، چنانچه کار برای مدت معین باشد.
ر - موارد دیگری که عرف و عادت شغل یا محل ، ایجاب نماید.
🔴 تبصره- در مواردی که قرارداد کار کتبی باشد قرارداد در چهار نسخه تنظیم می گردد که یک نسخه از آن به اداره کار و یک نسخه نزد کارگر و یک نسخه نزد کارفرما و نسخه دیگر در اختیار شورای اسلامی کار و در کارگاههای فاقد شورا در اختیار نماینده کارگر قرار می گیرد.
https://eitaa.com/kargozari241taminqom
🔴 آنچه کارگران و کارفرمایان باید بدانند:
✅ ماده11- طرفین می توانند با توافق یکدیگر مدتی را بنام دوره آزمایشی کار تعیین نمایند در خلال این دوره هر یک از طرفین حق دارد بدون اخطار قبلی و بی آنکه الزام به پرداخت خسارت داشته باشد رابطه کار را قطع نماید در صورتیکه قطع رابطه کار از طرف کارفرما باشد وی ملزم به پرداخت حقوق تمام دوره آزمایشی خواهد بود و چنانچه کارگر رابطه کار را قطع نماید کارگر فقط مستحق دریافت حقوق مدت انجام کار خواهد بود.
🔴 تبصره- مدت دوره آزمایشی باید در قرارداد کار مشخص شود حداکثر این مدت برای کارگران ساده و نیمه ماهر یک ماه و برای کارگران ماهر و دارای تخصص سطح بالا سه ماه می باشد .
https://eitaa.com/kargozari241taminqom
🔴 آنچه کارگران و کارفرمایان باید بدانند:
✅ ماده12- هر نوع تغییر حقوقی در وضع مالکیت کارگاه ، از قبیل فروش یا انتقال به هر شکل ، تغییر نوع تولید ، ادغام در موسسه دیگر، ملی شدن کارگاه، فوت مالک و امثال اینها، در رابطه قراردادی کارگرانی که قراردادشان قطعیت یافته است ، موثر نمی باشد و کارفرمای جدید ، قائم مقام تعهدات و حقوق کارفرمای سابق خواهد بود.
ماده13- در مواردی که کار از طریق مقاطعه انجام می یابد، مقاطعه دهنده مکلف است قرارداد خود را با مقاطعه کار به نحوی منعقد نماید که در آن مقاطعه کار متعهد گردد که تمامی مقررات این قانون را در مورد کارکنان خود اعمال نماید.
✅ تبصره1- مطالبات کارگر جزء دیون ممتاز بوده و کارفرمایان موظف می باشند بدهی پیمانکاران به کارگران را برابر رای مراجع قانونی از محل مطالبات پیمانکار، منجمله ضمانت حسن انجام کار، پرداخت نمایند.
✅ تبصره2- چنانچه مقاطعه دهنده بر خلاف ترتیب فوق به انعقاد قرارداد با مقاطع کار بپردازد و یا قبل از پایان 45 روز از تحویل موقت ، تسویه حساب نماید ، مکلف به پرداخت دیون مقاطعه کار در قبال کارگران خواهد بود.
https://eitaa.com/kargozari241taminqom
اشنایی با قوانین تامین اجتماعی
ماده ۴۸- از تاریخی که سازمان با توجه به ماده ۷ این قانون گروه جدیدی را مشمول
بیمه اعلام نماید ملزم به انجام تعهدات قانونی طبق مقرراتنسبت به بیمهشدگان
خواهد بود و کارفرمایان موظفند حق بیمه را از همان تاریخی که گروه مزبور مشمول
بیمه اعلام شده است به سازمان بپردازند.
تبصره - در صورت عدم ارسال مزد در موعد مقرر از طرف کارفرما سازمان میتواند مزد
یا حقوق بیمهشدگان را بر اساس مأخذی که طبق ماده ۴۰این قانون مبنای تعیین حق
بیمه قرار گرفته است احتساب و مأخذ پرداخت مزایای نقدی قرار دهد. در مواردی که
تعیین مزد یا حقوق بیمه شده به طریقمذکور میسر نباشد سازمان مزایای نقدی را به
مأخذ حداقل مزد یا حقوق به طور علیالحساب پرداخت نماید.
ماده ۴۹ - مطالبات سازمان ناشی از اجرای قانون در عداد مطالبات ممتاز میباشد.
https://eitaa.com/kargozari241taminqom
🔴 آنچه کارگران و کارفرمایان باید بدانند:
✅ ماده14- چنانچه به واسطه امور مذکور در مواد آتی انجام تعهدات یکی از طرفین موقتا" متوقف شود، قرارداد کار به حال تعلیق در می آید و پس از رفع آنها قرارداد کار با احتساب سابقه خدمت ( از لحاظ بازنشستگی و افزایش مزد) به حالت اول بر می گردد.
📌 تبصره- مدت خدمت نظام وظیفه ( ضرورت ، احتیاط و ذخیره) و همچنین مدت شرکت داوطلبانه کارگران در جبهه، جزء سوابق خدمت و کار آنان محسوب میشود.
✅ ماده15- در موردی که به واسطه قوه قهریه و یا بروز حوادث غیر قابل پیش بینی که وقوع آن از اراده طرفین خارج است ، تمامی یا قسمتی از کارگاه تعطیل شود و انجام تعهدات کارگر یا کارفرما بطور موقت غیر ممکن گردد. قراردادهای کار با کارگران تمام یا آن قسمت از کارگاه که تعطیل می شود به حال تعلیق در می آید تشخیص موارد فوق با وزارت کار و امور اجتماعی است ..
https://eitaa.com/kargozari241taminqom
❓ کدام بیمه برای زنان خانهدار بهتر است؟
💡بیمه زنان خانه دار شامل سه نرخ ۱۲، ۱۴ و ۱۸ درصد است که با توجه به خدمات، هر نرخ به دلخواه بیمهشده قابل انتخاب میباشد.
🔹 قرارداد ۱۸ درصد کاملترین پوشش را برای متقاضیان بیمه زنان خانهدار از جمله بازنشستگی، از کار افتادگی، فوت بعد و قبل از بازنشستگی را فراهم میآورد.
🔸
https://eitaa.com/kargozari241taminqom
استخدام
پروتیین امیری
نیروی اقا ساده جهت فروشندگی
نشانی:
مغازه خاکفرج نبش کوچه ۷۳
https://eitaa.com/kargozari241taminqom
کارگزاری رسمی ۲۴۱ سازمان تامین اجتماعی
مشاوره و ارایه خدمات در حوزه تامین اجتماعی ،ارسال لیست حق بیمه،نام نویسی،بیمه شدگان،بازرسی کارگاهی،بیمه بیکاری،کارگران ساختمانی، حسابرسی دفاتر قانونی،اسناد پزشکی و .
..
قم _بین میدان امام خمینی و میدان شهید زین الدین _کوچه ۱۳_پلاک ۱۸_واحد ۳
۰۹۳۵ ۴۲۶ ۱۸۲۵
۰۲۵ ۳۶۶ ۳۳۴۰۶
۰۲۵ ۳۶۶ ۳۳۴۰۷
با عضویت در کانال ما با انچه در حوزه قوانین کار و تامین اجتماعی نیاز دارین اشنا شوید
https://eitaa.com/kargozari241taminqom
🔴 آنچه کارگران و کارفرمایان باید بدانند:
✅ ماده16- قرارداد کارگرانی که مطابق این قانون از مرخصی تحصیلی و یا دیگر مرخصی های بدون حقوق یا مزد استفاده می کنند ، در طول مرخصی و به مدت دو سال به حال تعلیق در می آید.
📌 تبصره- مرخصی تحصیلی برای دو سال دیگر قابل تمدید است .
✅ ماده17- قرارداد کارگری که توقیف می گردد و توقیف وی منتهی به حکم محکومیت نمی شود و در مدت توقیف به حال تعلیق در میآید و کارگر پس از رفع توقیف به کار خود باز می گردد.
✅ ماده18- چنانچه توقیف کارگر به سبب شکایت کارفرما باشد و این توقیف در مراجع حل اختلاف منتهی به حکم محکومیت نگردد، مدت آن جزء سابقه خدمت کارگر محسوب می شود و کارفرما مکلف است علاوه بر جبران ضرر و زیان وارده که مطابق حکم دادگاه به کارگر می پردازد ، مزد و مزایای وی را نیز پرداخت نماید.
📌 تبصره- کارفرما مکلف است تا زمانی که تکلیف کارگر از طرف مراجع مذکور مشخص نشده باشد. برای رفع احتیاجات خانواده وی ، حداقل پنجاه درصد از حقوق ماهیانه او را بطور علی الحساب به خانوادهاش پرداخت نماید.
https://eitaa.com/kargozari241taminqom
🔴 آنچه کارگران و کارفرمایان باید بدانند:
✅ ماده19- در دوران خدمت نظام وظیفه قرارداد کار به حالت تعلیق در می آید، ولی کارگر باید حداکثر تا دو ماه پس از پایان خدمت ، به کار سابق خود برگردد و چنانچه شغل وی حذف شده باشد در شغلی مشابه آن به کار مشغول می شود.
✅ ماده20- در هر یک از موارد مذکور در مواد 15،16،17 و19 چنانچه کارفرما پس از رفع حالت تعلیق از پذیرفتن کارگر خودداری کند، این عمل در حکم اخراج غیر قانونی محسوب می شود و کارگر حق دارد ظرف مدت 30 روز به هیات تشخیص مراجعه نماید( در صورتیکه کارگر عذر موجه نداشته باشد) و هر گاه کارفرما نتواند ثابت کند که نپذیرفتن کارگر مستند به دلایل موجه بوده است ، به تشخیص هیات مزبور مکلف به بازگرداندن کارگر به کار و پرداخت حقوق یا مزد وی از تاریخ مراجعه به کارگاه می باشد و اگر بتواند آنرا اثبات کند به ازاء هر سال سابقه کار 45 روز آخرین مزد به وی پرداخت نماید.
📌 تبصره- چنانچه کارگر بدون عذر موجه حداکثر 30 روز پس از رفع حالت تعلیق ، آمادگی خود را برای انجام کار به کارفرما اعلام نکند و یا پس از مراجعه و استنکاف کارفرما، به هیات تشخیص مراجعه ننماید ، مستعفی شناخته می شود که در این صورت کارگر مشمول اخذ حق سنوات بازاء هر سال یک ماه آخرین حقوق خواهد بود.
https://eitaa.com/kargozari241taminqom
شرایط محاسبه خدمت سربازی به عنوان سوابق بیمه ای
با تصویب قانون اصلاح تبصره ماده (14) قانون کار مصوب 30/1/83 مجلس شورای اسلامی و حسب آئین نامه اجرائی مربوطه مصوب 8/4/84 هیات وزیران، زمینه احتساب سوابق مدت خدمت نظام وظیفه عمومی برای کلیه بیمه شدگان سازمان از سال 1384فراهم شده است که درصورت ارائه درخواست بیمه شده و احراز شرایط مقرر پس از پرداخت حق بیمه متعلقه به عنوان سابقه پرداخت حق بیمه به منظور برخورداری از حمایت های مقرر در قانون تأمین اجتماعی قابل پذیرش خواهد بود.
تمامی بیمه شدگان، مقرری بگیران بیمه بیکاری و همچنین مستمری بگیران تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی در صورت دارا بودن حداقل دوسال سابقه پرداخت حق بیمه نزد این سازمان و داشتن کارت پایان خدمت نظام وظیفه (برای افراد کمتر از 50 سال سن داشتن کارت پایان خدمت الکترونیکی الزامی است) می توانند نسبت ارائه تقاضا و پرداخت حق بیمه متعلقه اقدام کنند.
https://eitaa.com/kargozari241taminqom
شرایط محاسبه خدمت سربازی به عنوان سوابق بیمه ای. ۲
به موجب ماده 95 قانون تامین اجتماعی، تمامی بیمه شدگان و دریافت کنندگان مستمری های بازنشستگی و ازکارافتادگی که قبل و بعد از خدمت سربازی خود به اعتبار اشتغال درکارگاه های مشمول قانون تامین اجتماعی و به واسطه رابطه مزد بگیری دارای سابقه پرداخت حق بیمه نزد سازمان هستند، چنانچه وقوع کلیه مراحل فوق، شامل انجام دوره خدمت سربازی و مدت سوابق بیمه ای قبل و بعد از خدمت نظام وظیفه، تماماً قبل از تاریخ 7/5/85 تحقق یافته باشد، از پرداخت حق بیمه دوره خدمت سربازی معاف هستند.
https://eitaa.com/kargozari241taminqom
شرایط محاسبه خدمت سربازی به عنوان سوابق بیمه ای. ۳
کلیه بیمه شدگان، مقرری بگیران بیمه بیکاری و همچنین مستمری بگیران تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی صرفنظر از بیمه پردازی در زمان ارائه تقاضا صرفاً با دارا بودن حداقل دوسال سابقه پرداخت حق بیمه نزد سازمان و داشتن کارت پایان خدمت نظام وظیفه (برای افراد کمتر از 50 سال سن داشتن کارت پایان خدمت الکترونیکی الزامی است) می توانند نسبت به احتساب سوابق مذکور و پرداخت حق بیمه متعلقه اقدام کنند.
لازم به ذکر است فقط کارت پایان خدمت نظام وظیفه معتبر برای درخواست بیمه سربازی مورد نیاز است و متقاضیان واجد شرایط بصورت غیرحضوری می توانند درخواست بدهند
با توجه به فراهم شدن زمینه دسترسی به پایگاه اطلاعاتی سازمان وظیفه عمومی ناجا، متقاضیان می توانند با مراجعه به سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین اجتماعی به نشانی es.tamin.ir و ورود به منوی بیمه شدگان - اموربیمه شدگان – محاسبه خرید خدمت سربازی) نسبت به محاسبه و پرداخت حق بیمه مدت خدمت نظام وظیفه خود اقدام کنند، بدیهی است چنانچه اطلاعات دوره خدمت انجام شده، توسط سازمان وظیفه عمومی ناجا فراخوان نشود و یا بیمه شده متقاضی احتساب سوابق دوره حضور در جبهه خود باشد، می بایست با مراجعه به شعبه دریافت کننده حق بیمه نسبت به ارائه درخواست مربوطه اقدام کند.
https://eitaa.com/kargozari241taminqom
شرایط محاسبه خدمت سربازی به عنوان سوابق بیمه ای. ۴
میزان حق بیمه متعلقه براساس میانگین حقوق و مزایای مبنای کسر حق بیمه آخرین دو سال فرد بیمه شده قبل از ارائه تقاضا (مشروط بر اینکه از حداقل دستمزد مصوب شورای عالی کار در سال محاسبه کمتر نباشد) با نرخ 30درصد محاسبه می شود، که هفت درصد آن سهم بیمه شده و مابقی سهم دولت است. نحوه پرداخت حق بیمه سهم متقاضی به انتخاب وی به صورت نقد و یا اقساط ماهانه (حداکثر در 12 قسط) امکان پذیر خواهد بود.
احتساب سوابق خدمت نظام وظیفه به عنوان سابقه بیمه ای نزد سازمان تامین اجتماعی درخصوص افرادی مصداق دارد که طبق مقررات خدمت سربازی خود را سپری نموده و دارای کارت پایان خدمت معتبر باشند که درصورت احراز شرایط مقرر با پرداخت حق بیمه متعلقه می توانند از مزایای قانونی آن بهره مند گردند درحالیکه موضوع خرید خدمت سربازی (معافیت از انجام خدمت سربازی) ارتباطی با وظایف این سازمان ندارد.
https://eitaa.com/kargozari241taminqom
شرایط محاسبه خدمت سربازی به عنوان سوابق بیمه ای ۵
پذیرش و ایجاد سوابق سربازی و تاثیر آن در برخورداری متقاضیان از حمایت های مقرر در قانون تامین اجتماعی پس از پرداخت کامل حق بیمه سهم بیمه شده در مهلت های تعیین شده امکان پذیرخواهد بود.
آن دسته از افرادی که برای افزودن دوران سربازی به سوابق بیمه ای خود اقدام می کنند، در صورتی که بخواهند ادامه بیمه پردازی داشته باشند باید بدانند که محاسبه حق بیمه مربوطه براساس میانگین دستمزد آخرین 2 سال پرداخت حق بیمه قبل از ارائه تقاضای افراد است بر همین اساس شایسته است متقاضیان به محض احراز 2 سال سابقه پرداخت حق بیمه نزد سازمان، نسبت به ارائه درخواست احتساب سوابق خدمت نظام وظیفه خود اقدام کنند.
https://eitaa.com/kargozari241taminqom