eitaa logo
کارگزینی و امور اداری
39هزار دنبال‌کننده
2.4هزار عکس
555 ویدیو
255 فایل
🌷کانال کارگزینی 💥 اطلاع از تمامی بخشنامه ها 💥 اطلاع رسانی واریز حقوق ،حق التدریس 💥 اطلاع از بخشنامه های استخدامی https://eitaa.com/joinchat/1921319557Cdc94a6d4a4 👈تبلیغ ⬇️⬇️ @lte_ms
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ ‌ولادت با سعادت مـادر جانمون 💖 حضرت زهرا (س) 💖 روز مــــادر و روز زن بر همه ی بانوان سر زمینم تبریک و تهنیت عرض میکنم . 🌸🌸 وجودتون همیشه سلامت و سایه‌تون بالای سر خانواده مستدام🍀 ‌ . 📌 اخبار فرهنگیان و استخدام @newsfarhangiann .
📢 👇 ✅ همکارانی که شدن در وزارت آموزش و پرورش رو دارن حتما وارد آدرس زیر بشن :👇🏼 https://eitaa.com/joinchat/111214776Cb1a390228d توصیه می شود حتما مطالعه شود👆🏼👆🏽 🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻 💢 👇 ❇️ ، مربی مهد و پیش‌دبستانی، معاونت‌های آموزشی و پرورشی و اجرایی، با حقوق و مزایای عالی: https://eitaa.com/joinchat/111214776Cb1a390228d این فرصت‌ ویژه و طلایی رو از دست ندید👆🏽
. 👈🏾مهم فوری وزارتی 👉 اطلاعیه شماره 15 استخدام معلم ابتدایی ، راهنمایی ، دبیرستان با هر مدرکی 👇🏽👇🏾 https://eitaa.com/joinchat/111214776Cb1a390228d ❇️ جزییات بیشتردرکانال👆اموراداری
. ♨️تمام سوالات دوره ها در کانال قرار داده میشه 👇🏽👇🏾 https://eitaa.com/joinchat/1174405123C85918d0daf 📌جهت اطلاع از👆🏾 دورهای ضمن خدمت حتما عضو شین
وزیر آموزش‌وپرورش: امتحانات نهایی حضوری است 🔹به هیچ وجه امتحانات نهایی تعطیل نخواهد شد و به‌صورت حضوری در مدارس کشور برگزار می‌شود. 🔹مدیران کل برای حداقل ۲ حوزۀ امتحانی، برق اضطراری پیش‌بینی کنند تا برگزاری امتحانات با مشکل روبه‌رو نشود. 🔹همچنین تأمین تجهیزات دائمی حوزه‌های امتحانی باید در دستور کار مدیران باشد. ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ. 📌کارگزینی و امور اداری👇🏽👇🏽 🔗 @kargoziniedu .
💡 تمدید مهلت ثبت‌نام جایزه معلم: فرایند ثبت‌نام دومین دوره جایزه معلم تا ۷ دی تمدید شد. 💎 هدف جایزه معلم: این جایزه توسط بنیاد برهان با هدف تکریم مقام معلمی و تقدیر از معلمان و مربیان با دستاوردهای شاخص برگزار می‌شود. 🎓 شرایط شرکت‌کنندگان:حداقل ۵ سال سابقه فعالیت در حوزه تعلیم و تربیت. برنامه برای ادامه فعالیت مستقیم در حوزه آموزش برای افراد زیر ۱۸ سال در مدارس، مساجد، آموزشگاه‌ها، یا موسسات خیریه طی ۳ سال آینده. ✨ نحوه معرفی:معلمان و مربیان می‌توانند خودشان ثبت‌نام کنند. افراد دیگر از جمله مدیران، همکاران، والدین، دانش‌آموزان و ... می‌توانند معلمان تأثیرگذار را معرفی کنند. 💰 جایزه: مبلغ یک میلیارد تومان به یک یا چند معلم به صورت مشترک اهدا خواهد شد. 🌐 اطلاعات بیشتر: علاقه‌مندان می‌توانند به سایت MuallemPrize.ir مراجعه کنند. . 📌 اخبار فرهنگیان و استخدام @newsfarhangiann .
💢نگاهمان این است که آموزش هوش مصنوعی را به مدارس بیاوریم 👤ستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ▫️هوش مصنوعی یکی از کارکردهای خیلی ویژه‌اش تولید محتوا است؛ هوش مصنوعی الان در فضای مجازی می‌تواند به شدت راهگشا باشد و کمک کند به این که عملاً ما آن ظرفیت‌هایی که در کشور داریم را به دنیا بشناسانیم. ▫️ نگاهی که ما داریم این است که آموزش هوش مصنوعی را به مقاطع تحصیلی پایین بیاوریم و در مدارس این کار را انجام دهیم، ▫️ بچه‌های ما که بخش عمده‌ای از زمان خودشان را در بخش بازی و سرگرمی سپری می‌کنند، می‌توانند عملاً بیایند ما به ازاء این زمان تولید محتوا انجام دهند و این دور از دسترس نیست . 📌 اخبار فرهنگیان و استخدام @newsfarhangiann .
🗓تقویم آگهی های استخدامی در حال ثبت نام! 1️⃣استخدام بانک قرض الحسنه مهر ایران 📍استان: سراسرکشور+ثبت نام ⏱ثبت نام: تا 2 دی 1403 2️⃣استخدام سازمان آتش نشانی تهران 📍استان: تهران+ثبت نام ⏱ثبت نام: تا 7 دی 1403 3️⃣آزمون جذب اختصاصی ‌تصدی منصب قضاء 📍استان: سراسرکشور+ثبت نام ⏱ثبت نام: تا 10 دی 1403 4️⃣آزمون اختصاصی پذیرش دانشجومعلم 📍استان: سراسرکشور+ثبت نام ⏱ثبت نام: تا 4 دی 1403 . 📌کارگزینی و امور اداری👇🏽👇🏽 🔗 @kargoziniedu .🌹🌹
💢۲۶ هزار آموزشیار نهضت سوادآموزی معلم حق‌التدریس می شوند 👤رئیس سازمان نهضت سوادآموزی: 🔹️حدود ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال با سواد و ۴ درصد بی‌سواد هستند. 🔹 طبق قانون بودجه ۱۴۰۳، ۲۶ هزار آموزشیار این سازمان که حداقل یک سال در پنج سال گذشته همکاری کرده‌اند، به‌عنوان معلم حق‌التدریس جذب خواهند شد. این اقدام در راستای تقویت آموزش و پرورش کشور انجام می‌شود. ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ. 📌کارگزینی و امور اداری👇🏽👇🏽 🔗 @kargoziniedu .
💢 ایجاد کارگروه آسیب‌شناسی و تقویت آزمون‌های «تیمز» و «پرلز» 👤وزیر آموزش و پرورش: ▫️یکی از راه‌های قضاوت و بررسی سطح کیفیت آموزش و پرورش، آزمون‌های تیمز و پرلز هست؛ بنابراین ضرورت دارد تا کارگروهی در این زمینه تشکیل و نقشه راهی در این باره تدوین شود. افزایش کیفیت سواد در مقطع ابتدایی یکی از برنامه‌ها و اولویت‌های معاونت‌های مربوط باشد. ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ. 📌کارگزینی و امور اداری👇🏽👇🏽 🔗 @kargoziniedu .
هدیه اردیبهشت_ماه 💢 اینترنت رایگان با حجم 20GIG 🇮🇷مهلت فقط تا ❇️ثبت نام و فعال سازی بسته 👇🏾👇🏿 https://eitaa.com/joinchat/111214776Cb1a390228d ❇️ جزییات بیشتر کلیک کنید 👆🏽
✅  ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش : ۳۸ درصد فرهنگیان به مسکن نیاز دارند که زمین‌های مازاد معرفی‌شده برای مولدسازی به ساخت مسکن فرهنگیان اختصاص خواهد یافت. مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه ۳۸ درصد از فرهنگیان نیاز به مسکن دارند، تصریح کرد: این موضوع به دستگاه‌های ذی‌ربط اطلاع داده شده است. برخی پروژه‌های مسکن که پیش از این توسط صندوق ذخیره و تعاونی مسکن فرهنگیان آغاز شده، در حال پیشرفت با درصد‌های متفاوت هستند ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ. 📌کارگزینی و امور اداری👇🏽👇🏽 🔗 @kargoziniedu .