7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
""دنيا چيزايي كه ميخواي رو
""بهت نميده..!!
""چيزايي رو ميده كه
""واسش تلاش كني...😍😎
☀️اول صبح حس خوب این کلیپ تقدیم به شماهمراهان عزیز...☺️🌺
🔹اینجا بهشتی به نام گیلان
#ایران_زیبا
#گردشگری_مجازی
🌱
✳️ اینگونه تقوا داشته باشید!
🔻 #آیت_الله_ناصری (رحمة الله علیه) جایی در رابطه با #تقوا فرموده بودند: منظور از تقوا یعنی صبح تا شب #صورت_برزخی آنچه را که #عمل کردهاید، در طَبَقی قرار دهید و بر سر بگذارید و از این که دیگران آن را میبینند، خجالت نکشید.
3.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیمارانی که چشمانشان به دستان خانم دکتری است تا مداوا شوند
#جشنواره_خبرخوب
10.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻کارنامه شگفتآور رئیسی در کمتر از ۱ سال!(#قسمت_اول)
🔹خطاب به تمام کسایی که میگفتن اینا همش وعده وعیده و باید دید دولت در آینده چه میکنه تا بشه حق داد و اعتماد کرد!
#منصف_باشیم
🚨 ملکه انگلیس در حال تعویض پوشک نتیجهاش
⭕️ دختر ترامپ در کنار فرزندانش
✅ اونوقت بیبیسی کارشناس دعوت میکنه که سگ داشتن باعث سلامت روح و روان میشه!
👈 برای ایرانیان توله سگ، برای اونها نوه و نتیجه!
بله تروریسم رسانهای این شکلیه حتما که لازم نیست آدم تروریست، سبیل هیتلری داشته باشه یا ریش داعشی بذاره، گاهی تروریستها با کت و شلوار روح انسانها را ترور میکنند!
1.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اصالت و ایثاراین شکلیه👌
واقعن خداقوت دکترمهربون👏👏👏
🔴 در حاشیه حضور احمدمنتظری در بیت سیدصادقشیرازی!
🔸 مهم «اشتراک منافع در مخالفت با نظام» است، در اینصورت حتی همنشینی با خاندانِ منکر فدک حضرت زهرا سلاماللهعلیها نیز مانعی ندارد!
#تشیع_لندنی
📖 جالب است #بدانید | وخامت اوضاع اقتصادی به واسطه #راه_آهن_سراسری
♨️ ویلیام اچ. هورنی بروک، جانشین هارت در تهران، می نویسد:
«اگر چه توده های مردم با این مالیات هایی که(برای تامین مخارج ارتش) می پردازند هنوز به #دریوزگی نیفتاده اند، ولی به جرات می توان گفت که سطح معیشت شان به بخور و نمیر تنزل یافته و تا زمانی که دولت بار سنگین مخارج ساخت #راه_آهن را که اهمیت آن بیشتر سیاسی است تا اقتصادی از دوش آن ها برندارد، هیچ امیدی به بهبود سریع نخواهد بود».
📚 منبع: کتاب رضاشاه و بریتانیا بر اساس اسناد وزارت خارجه آمریکا؛ ص 349
______________________
♨️ به مناسبت ۴ شهریور، سالروز افتتاح راه آهن سراسری ایران