هدایت شده از محمد داوری
13.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴سخنان طوفانی دانشجوی دانشگاه قم/مطالبه صریح یک دانشجوی دانشگاه قم از معاون حقوقی دولت پزشکیان
♦️آقای انصاری رئیس جمهور در زمان تبلیغات ریاست جمهوری دانشجویان دانشگاه آزاد را بیسواد معرفی کردند . شما که فارغالتحصیل دانشگاه آزاد هستید چگونه معاون حقوقی رئیس جمهور شدید ؟؟
♦️آقای مجید انصاری شما معاون حقوقی ملت ایران هستید یا معاون حقوقی مسعود پزشکیان؟
♦️ دولت در حال فیلترینگ برق ملت است و پروژه گران سازی اقلام را کلید زده و مردم زیر بار فشار اقتصادی کمرشان خم شده آن وقت دولت به دنبال رفع مشکل به کارگیری جواد ظریف است!!
♦️شما یکی از مخالفان. اصلی طرح ساماندهی بکارگیری نیروهای شرکتی در مجمع تشخیص مصلحت هستید .آیا اگر فرزندانتان هم به عنوان نیروی شرکتی بودند مخالفت می کردید ؟؟
♦️شما در خرداد ماه سال ۱۳۸۸ در میان تظاهرکنندگان و اغتشاشگران گفتید ما می خواهیم حق شما مردم را بگیریم بسم الله این گوی و این میدان حق جمهور را از رییس جمهور بگیرید .
👌هر چقدر لذت بردی از سخنان این دانشجوی فهیم وانقلابی اون رو منتشر کن .
هدایت شده از محمد داوری
11.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
🔸 سخنگوی دولت اظهار داشته است: «بدون هماهنگی و تایید رهبر انقلاب تصمیمی گرفته نمیشود. این توهین به رهبر معظم انقلاب است که تصور کنیم فردی (رییس جمهور) تصمیم مهمی در کشور را با نظر شخصی اجرا کرده است. خیر، این فرد پیگیر منویات رهبر انقلاب بوده است.»
✍ سرکار خانم!
به جای اظهارات فریبکارانه و دروغ گویی، صادقانه مسیر خدمت به مردم را پیگیرید. رهبر انقلاب به صراحت دخالت در تصمیم گیری های دولت را نفی میکنند.
این که هزینه تصمیمات خسارت بار خود را به دوش رهبری بیندازید، شیوه ای نخ نما شده است که پیش از این نیز در دولت های اصلاحات و اعتدال به کار گرفته شد.
لااقل اندیشیده و برای فریبکاری شیوههای نوینی به کار گیرید.
همیشه مال و دارایی، خیر نیست! چه بسا ثروت، انسان را به طغیان یا کارهای ناشایسته سوق بدهد.
همیشه فرزندان زیاد، خیر نیست. چه بسا فرزندی باعث به گناه و انحراف کشیده شدن والدین خودش شود.
همیشه مقام و موقعیت، خیر نیست. چه بسا موقعیت هایی که باعث گناه انسان می شود.
گاهی خیر انسان، در بیمار شدن اوست.
گاهی خیر انسان، در تنگدست شدن اوست.
گاهی خیر انسان، در گمنامی اوست.
گاهی خیر انسان، در مرگ اوست.
ذهن ما عادت دارد که خیر را به صورت "برخورداری از مواهب" در نظر بگیرد.
این نگاه، یک نگاه مادی است که زندگی را فقط ظاهر آن مثل خوردن و خوابیدن و ... میداند و به جهان آخرت اعتقادی ندارد و مرگ را پایان همه چیز می داند.
توجه کنیم که این مطلب، به معنای اینکه بهداشت را رعایت نکنیم تا بیمار شویم، یا کار نکنیم تا فقیر شویم و ... نیست.
فرق است بین بیماری و فقری که انسان با سوء رفتار و کوتاهی خودش به آن دچار شده، با بیماری یا فقری که از طرف خدا به بنده مؤمنش به جهت خیر و صلاح او عطاء شده.
پیامبر (ص) میفرماید:
«هیچ چیز مانند مؤمن مرا به تعجب وا نداشت؛ اگر با قیچیها بدنش را در دنیا قطعه قطعه کنند، خیر او است و اگر مالک تمام دنیا شود، باز هم خیر او است و هر چه خداوند عزّوجلّ نسبت به او انجام دهد، خیر او است».
در دعا برای دیگران، خیرشان را بخواهیم؛ نه مال و ثروت و ...
https://eitaa.com/joinchat/800129715C77dcfa5f39
باهم
. 🔸 سخنگوی دولت اظهار داشته است: «بدون هماهنگی و تایید رهبر انقلاب تصمیمی گرفته نمیشود. این توهین ب
به زبان ظاهراً ولایتمدارانه، دارند دیکتاتوری بودن نظام را ترویج می کنند.
الموت اولی لهم!
هدایت شده از مکشوفات🇮🇷🇵🇸
🔸در توصیف وضعیت جنگ نابرابر در جنوب لبنان چه میتوان گفت؟ روی مرز فلسطین تمام ایمان برابر تمام کفر صف کشیده است؛ اینها که در جنوب لبنان ماندهاند اگر در شب عاشوراء هم بودند میماندند؛ آنها که به جبههی جنوب میروند امیدی به بازگشتشان نیست...
🖌محمدمهدی فاطمی صدر
🔻به مکشوفات بپیوندید
https://eitaa.com/joinchat/2471821559C0d3be59a31
هدایت شده از افسران جوان جنگ نرم
13.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
معصومه ابتکار :
«محورِ تمام فعالیتهای بینالمللی ما، همین «سند ۲۰۳۰» است!»
@Afsaran_ir
هدایت شده از صراط ولایت
♻️ عقبگرد به مفسده حق مأموریت ارزی!
✍️ علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت شهید رییسی
🔹برخلاف انتظار، عادلانهسازی، شفافیت و نظاممند کردن پرداختهای دولتی، یک گام به عقب بازگشت! لغو یکی از مصوبههای مترقی پیرامون قاعدهمندسازی حق ماموریتهای ارزی که شهید رئیسی شخصا پیگیر آن بود، بر نگرانیهایی دامن میزند.
🔹پساز پیگیریهای شخصی شهید رئیسی که مبتنی بر تجارب چندین ساله ایشان راجعبه آفات گسترده بیقیدوبند بودن سفرهای خارجی کارمندان و وابستگان به دولت بود، هیئت وزیران در جلسه ۲۹ آذرماه ۱۴۰۲ حق ماموریتها را نظاممند کرد.
🔹بهطور خلاصه، آن آییننامه هر نهادی را که بهنحوی از منابع عمومی بهرهبرداری میکند، حتی شرکتهایی که بهظاهر غیردولتی هستند اما هزینههای آنها از محل اموال مردم تأمین میشود، ملزم کرده بود حق مأموریتهای خود را بهصورت ریالی پرداخت کنند. اخیرا مصوبهای منتشر شد که در کمتر از یکسال مصوبه پیشین را لغو میکند. در این باره گفتنیهایی است.
🔹۱- رعایت سقف پرداختی به مدیران دولتی، شفافیت در پرداختیهایی که از بیتالمال صورت میگیرد، عادلانهتر کردن پرداختیها، نظارتپذیری بر پرداختیها، اِعمال مؤثر قوانین ناظر به حقوق و مزایا، جلوگیری از سوق دادن دستگاهها به عقد قراردادهای خارجیِ غیرضرور یا خرید اجناس خارجیِ دارای مشابه داخلی که از گلایههای همیشگی تولیدکنندگان و دانشبنیانها بود و اجتناب از تهییج مدیران دولتی به سفرهای خارجی غیرلازم، از جمله فوایدی بود که میتوان برای آن آییننامه ذکر کرد که میتوانست در صورت اجرا به حاصل شدن این نتایج امیدوار بود. حالا همه این فوایدی که میتوانست حاصل شود با لغو آن مصوبه، عملا از دست رفته مینماید!
🔹۲- با تصمیم جدید دولت، عملا اجرای قوانین و اسناد بالادستی متعددی که رعایت سقف، عدالت و شفافیت را در پرداختیها الزام میکند، مبهم باقی خواهد ماند. حق مأموریت ارزی، یکی از موارد قابل اعتنایی است که نظام عادلانه پرداختها را تحتالشعاع قرار داده بود. از اینرو، لغو تصویبنامه ۱۴۰۲، چنین مشکلات حقوقیای هم در پی خواهد داشت.
🔹۳- بدعت ناصواب لغو یک مصوبه پیشاز اجرای کامل آن، بهجای اصلاح آن، نتایج غیرقابل دفاعی خواهد داشت. ممکن است اقتضائات روز و پیشآمدهای جدید، یک مصوبه را نیازمند اصلاح کند و طبیعتاً اصلاح در چنین مواردی منطقی خواهد بود. اما لغو یک مصوبه، که ضرورتهای عقلی، قانونی و عرفی آن، آنگونه که در بند اول اشاره شد، کماکان پابرجاست، علاوه بر اینکه شائبهبرانگیز است، در نگاه کلی میتواند باعث پسرفت حکمرانی هم بشود.
🔹اکنون میتوان این سوال را مطرح کرد که عقبگرد پرداخت حق مأموریت به شیوه ارزی و دستی که شفافیتگریز است، آنگونه که در تصویبنامه بیشاز ربع قرن پیش پیشبینی شده بود، چه فوایدی دارد؟
🔹موفقیت در وصول به اهداف خرد و کلان، در گرو ثبات در سیاستگذاری و پرهیز از اقدامات دفعی – حذفی است. عوارض اقدامات دفعی – حذفی وقتی بیشتر خواهد شد که پشتوانه این اقدامات، برآوردن مطالبات گروهی باشد که از منابع عمومی بهرههای زیادی میبرند و به مصادر قانونگذاری و آیین¬نامه¬گذاری هم دسترسی دارند.
🔹اکنون و با مصوبه جدید که تصویبنامه قبلی را لغو کرده است، هر کسی که یک هفته به مأموریت خارجی میرود، با احتساب معادل ریالی یورو که بیشاز ۷۰ هزار تومان است، بین ۲۵ میلیون تا ۱۰۲ میلیون تومان حق ماموریت دریافت خواهد کرد، علاوه بر هزینه بلیط و اقامتگاه و سایر هزینههای متداول! به بیانی دیگر، اکنون کسی که یک هفته به مأموریت خارجی میرود، علاوه بر حقوق و پاداشهای مندرج در حکم، بیشاز سقف حقوق پایه یک کارمند دولتی، حق ماموریت هم دریافت خواهد کرد.
🔹نانوشته پیداست عموم کارمندان دولتی به ماموریتهای خارجی دسترسی ندارند؛ اصحاب کارتلهای اقتصادی و شرکتهای خاص و برخی از افرادی که امکان ماموریت خارجی را دارند، میتوانند از مواهب سفر خارجی بهرهمند شوند.
🔹عجیب نیست این عده برای لغو مصوبهای که منافع آنها را به خطر انداخته است بکوشند؛ عجیب لغو مصوبهای است که منافع عمومی را منطبق بر قانون و اخلاق بر منافع گروهی خاص ترجیح داده بود!
باهم
🎥سخنان طوفانی دانشجوی دانشگاه قم هنگام سخنرانی معاون حقوقی پزشکیان سوال اول در مورد خودتان : آقای
چند بار می فرستید. وقتی پیام ها از روزی ده تا بیشتر شود کسی نمی خواند
هدایت شده از صابرین نیــوز
🔺هیئت دولت در پاسخ به گرانیهای ناگهانی، عدم پرداخت یارانه این ماه ؛ تقاضا برای دریافت حقوق به دلار حق ماموریت های خودشون که ریالی شده بود را دلاری کرد تا مشت محکمی باشد بر دهان دلواپسان و تندروها
🔹این مصوبه زمان شهید ابراهیم رئیسی بود که کسی حق نداشت برای سفر خارجی رفتن حق ماموریت دلاری بگیره و باید ریالی حق ماموریت میگرفت.
ـــــــــــــــــــــــ
#صابرین نیوز اخبار جبهه مقاومت👇
🆘https://eitaa.com/joinchat/3446145028C5debdd19a3
🔰یارانه آبان واریز نشد، زمان واریز فعلاً مشخص نیست!
🔹درحالی که طبق روال هر ماه یارانه نقدی دهکهای چهارم تا نهم ۳۰ام هر ماه واریز میشد، یارانه نقدی این ماه برای این شش دهک هنوز واریز نشده است.
🔹پیگیری تسنیم از سازمان هدفمندی بینتیجه مانده است و مشخص نیست یارانه نقدی این ماه چه زمانی واریز خواهد شد.
🔹ظاهرا هنوز منابع یارانه نقدی از محل نفت و پالایش و پخش به خزانه واریز نشده است و به همین دلیل هنوز یارانه ماه جاری واریز نشده است
✅