▪️ چرا در جنگ اقتصادی واماندیم
#دست_نوشته
#چرکنویس
🔸 وقتی بزرگترین تشکلهای انقلابی در دام تئوریک جذب هنوز درگیر و دار مجلس گرفتنهای سازمانی، ساختاری و گزارش کاری باشند، اساسی تئوری جنگ اقتصادی برای دشمن بازی آسانی است، چرا که تشکیلاتی قوی در مقابل ساختاری بی تشکیلات قرار گرفته است.
🔸 انقلاب اسلامی بر اساس تشکیلاتهای انقلابی مردم نهاد ایجاد شد ولی بعد از انقلاب گویا همه چیز واگذار به حکومت شد و حتی آذین بندی یا سیاهپوش کردن شهر نیز بر عهده بخشی از حاکمیت گذاشته شد.
🔸 داستان هپکوی اراک گوشهای از ظلم مسئولین دولت است که چشمهایشان را به ندیدن عادت دادهاند و مقصر داستانی کسانی هستند که جنگ را پروژهای دیدند که در سال 68 با نوشیدن جام زهر پایان یافت.
🔸 به اعتقاد ما مقصر اصلی اتفاقات امروز انقلاب اسلامی نداشتن تشکیلات مردمی و غیر حکومتی بر بستر جامعه است که فقط وابستگی ایدئولوژیک میان ما و انقلاب آنها را به هم پیوند زده است.
🔸 قطعا تشکیلاتهای مردم نهاد نخواهند گذاشت تا ساختار حکومت به عقب برگردد و با تربیت نیروهای سالم و صالح در مسیری حرکت میکنند که موجب تقویت انقلاب میشود.
🔸 زمانی زالو صفتان بر بستر جامعه گربه رقصانی میکنند که شیر بیشه در کمین جذب خوابیده است و غافل از شعر شاعران که میفرمود آب در کوزه و ما گرد جهان میگردیم و اساسا تشکیلات را درست فهم نکردهایم.
🔸 فقر تئوریک یعنی تتلو و رئیسی که مقصر داستان همان کسی بود که دنبال جذب بود تا در بستر بازی قدرت، کمان عدالت را به سخره بگیرد.
🔸 فقر تئوریک یعنی هنوز بچه حرب اللهیهایمان به بجای استدلالهای قدرتمند مطهری و مصباح به دنبال فالورهای این مداح و آن مداح باشند.
🔸 فقر تئوریک یعنی اینکه بدنه تشکیلاتی انقلاب اسلامی حالا گوشش به دهان مداحان است، (مداح اگر باسواد باشد که بر سر ما منت است و دیگر طرازش فرق میکند و بحثش جای دیگری است.)
🔸 فقر تئوریک یعنی زیر سایه بانکداری ربوی اسلامی برای غنای فرهنگ شیعی به دنبال یک قران و دوزار این بانک و آن بانک باشید تا بر مبنای نظام سرمایهداری پولی بستانی تا در بستر اسلام خرج کنی.
🔸 فقر تئوریک یعنی همه دعواها بر سر لحاف ملا است تا زمانی که بسترهای سالم را ایجاد نکنیم و نیروهای درست را تربیت کنیم و الا مرگ بر و زنده باد گفتنها که خیلی آسان است. البته مانند داستان هپکوی اراک بسیار لازم است.
🔸 فقر تئوریک یعنی خاتم، یعنی سراج، یعنی تمام چند خط و بند تشکیلاتهای بی سروتهی که آخرش نفهمیدیم کجا را هدف گرفتند.
🔸 فقر تئوریک یعنی دفتر تبلیغات که هر کاری میکند مگر سازمان دهی درست برای تبلیغ دین.
🔸 فقر تئوریک یعنی ما! همین که اینجا دور هم نشستیم و بازی بزرگان را به تماشا نشستیم تا دور همی نوشی بزنیم تا خروشی بگیریم.
📌 @ponezs
9.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #ببینید | اثر نیت مادران در سرنوشت فرزندان
#طهارت_خیال
#آداب_حلال_زادگی
✌️جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
هدایت شده از ملاردی ها/ ملارد کهن
🚩ترامپ: نباید از گزینه نظامی استفاده کنیم
رئیسجمهور آمریکا مدعی شد:
🔹ما قویترین ارتش دنیا را داریم و میتوانیم ظرف دو ثانیه تصمیم بگیریم که وارد جنگ شویم، اما دعا میکنیم که هرگز لازم نباشد که از این ارتش استفاده کنیم
🔹من انتظار دارم که تحریمها علیه ایران جواب بدهند. البته گزینه نظامی هم میتواند نتیجهبخش باشد اما نباید از آن استفاده کرد. پیروزی از طریق گزینه نظامی شکل بیرحمانهای از پیروزی است
🔹ایران کشور بزرگ و ثروتمندی است و من با خویشتنداری درباره این کشور تصمیم میگیرم
https://tn.ai/2100486
, @tasnimnews
💠دلیل #تعظیم برخی مسئولین در مقابل #آمریکا
اگر بخواهید بی خوف و هراس در مقابل باطل بایستید و از حق دفاع کنید و ابرقدرتان و سلاح های پیشرفته آنان و شیاطین و توطئه های آنان در روح شما اثر نگذارد و شما را از میدان به در نکند خود را به #ساده_زیستن عادت دهید و از تعلق قلب به مال و منال و جاه و مقام بپرهیزید . مردان بزرگ که خدمت های بزرگ برای ملت های خود کرده اند اکثر ساده زیست و بی علاقه به زخارف دنیا بوده اند.
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#صحیفه_امام
#امام_خمینی
🔴 یک جهادِ کشاورزی عجیب!
1⃣ - شخم زدن #هپکو! در #خصوصی_سازی های همراه با مفتفروشی،یه راه برای تبارشناسی خریدار،بررسی مدیران و هیئتمدیرهایست که بعد از واگذاری روی کار میان! در #هپکو علاوه بر #بیژن_زنگنه،نام #محمود_حجتی وزیرکشاورزی دولت اصلاحات و اعتدال ومدیران وی هم دیده میشه!
2⃣ - بعد از واگذاری #هپکو به علیاصغرعطاریان در اواخر۸۵، بیژن زنگنه رئیس هیئتمدیره میشه. دیگر اعضای هیئتمدیره ادوار هپکو بعد از واگذاری هم قابل تأملاند:
🔹شرکت تأمین ماسه ریختهگری که محمودحجتی رئیس هیئتمدیره اون بوده.
🔸غلامرضا صحرائیان؛قائم مقام حجتی در وزارت کشاورزی دولت اصلاحات
3⃣ - لطفالله سعیدی و مهدی گلی از مدیران وزارت کشاورزی دولت اصلاحات و مشاورین حجتی در دولت فعلی.
♦️باتوجه به سابقه خود عطاریان(خریدار هپکو) در جهاد، این ارتباطات طبیعی و البته معناداره. اینکه چه کسانی این بلا رو بر سر هپکو آوردند مهمه! اما فهمیدن انگیزه و نفع اونا مهمتره، پیگیریم.
✍ میلاد گودرزی
☑️ #کانال_جوانان_انقلابی
🆔 @naslechaharome
هدایت شده از من انقلابي ام
⭕️ درباره #آرامکو...
◀️ هفتهای که گذشت با خبر حملهی سنگین پهپادهای جنبش #انصارالله_یمن آغاز شد و در پی آن موج تحلیلها و پیشبینیها درباره چگونگی انجام این حملات، میزان خسارتها و تاثیرات این اتفاق بر بازار نفت و فضای سیاسی به راه افتاد؛ در این بین اما، خود آرامکو کمتر مورد توجه قرار گرفت و بجز گزارههای کوتاه و اطلاعات جزئی، کمتر گزارشی درباره ماهیت و تاریخچهی این غول عظیم نفتی منتشر شد...
گزارش کوتاه زیر، اطلاعات پایهای درباره این شرکت را مرور میکند:
◀️ تاریخچه:
🔹سال ۱۹۳۳ یک شرکت آمریکایی به نام شورون به صورت انحصاری امتیاز استخراج نفت عربستان رو به عهده میگیرد. این شرکت تا سال ۱۹۵۰ به استخراج ادامه میدهد. در سال ۱۹۴۴ شرکت استاندارد اویل کالیفرنیا-عربستان نام خود را به شرکت نفتی عربستان-آمریکا یا همان آرامکو تغییر میدهد، (Arabian-American Company دو حرف اول از هر کلمه را به اختصار جدا کرده و به هم متصل کردهاند).
🔸در سال ۱۹۵۰، ملک عبدالعزیز بن آل سعود با تهدید به ملی کردن تأسیسات نفت کشور، شرکت آرامکو را وادار ساخت تا سود حاصل از فروش نفت را به صورت مساوی و پنجاه-پنجاه میان شرکت و دولت عربستان تقسیم نماید.
🔹در سال ۱۹۷۳، دولت عربستان سعودی ۲۵ درصد از سهام آرامکو را از آن خود ساخت. این رقم را تا سال ۱۹۷۵ به ۶۰ درصد افزایش یافت و تا سال ۱۹۸۰ با تصاحب ۱۰۰ سهام شرکت، کنترل کامل شرکت آرامکو را به دست گرفت. در ماه نوامبر سال ۱۹۸۸، شرکت نفتی عربستان-آمریکا، نام خود را به شرکت نفت عربستان سعودی یا سعودی آرامکو تغییر داد.
◀️ وضعیت کنونی:
🔸شرکت آرامکو بزگترین تولید کننده نفت جهان با تولید روزانه حدود ۱۰ میلیون بشکه نفت است. آرامکو، مسئولیت ۹۹ درصد از ذخائر اثبات شده نفت خام کشور عربستان سعودی را که میزان آن به ۲۵۹ میلیارد بشکه (در حدود یک چهارم مجموع ذخائر نفت فعلی جهان) میرسد، بر عهده دارد.
🔹 این شرکت مالک اصلی میدان نفتی غوار است که بزرگترین میدان نفتی جهان (نزدیک به ۱۲ برابر ذخائر نفتی ایالات متحده آمریکا) به شمار میآید. همچنین دارای ۲۷۹ هزار میلیارد متر مکعب ذخایر گاز طبیعی است.
▪️ آرامکو همچنین جزو ۱۰ شرکت تولید کننده گاز جهان هم هست. در مجموع این شرکت ۱۵ پالایشگاه دارد که ۴ مورد آن کاملا متعلق خودش و ۱۱ مورد دیگر مشارکتی است. آرامکو در چین، آمریکا و هلند نمایندگیهای مستقلی دارد و با شرکتهای بزرگ نفتی دنیا قرارداد مشارکتی همکاری و مراوده دارد.
➖ این شرکت طبق گفته بلومبرگ و londonlovesbusiness و بی بی سی، پر سود ترین شرکت دنیاست که از اپل و گوگل هم پر سودتر است. ترامپ در سال ۲۰۱۷ (آبان ۹۶) در صفحهی توییتر خود اعلام کرده که خیلی خوشحال میشود که برای اولین بار آرامکو سهامش را در بورس نیویورک عرضه کند.
🔺 کارشناسان تخمین زدهاند که بعد از حملات اخیر، تولید نفت آرامکو از ۱۰ میلیون بشکه به ۵ میلیون بشکه کاهش پیدا کند...
🖇 ویدئوی زیر، گزارش شبکه CNBC دربارهی آرامکوست که توسط پایگاه خبری انتخاب ترجمه و منتشر شده است.