🔸نوبخت: به دنبال کنترل شدید افزایش قیمتها هستیم
رئیس سازمان برنامه و بودجه:
🔹به طور متوسط افزایش حقوق ها را برای سال آینده ۲۰ درصد دیدهایم.
🔹 نرخ تورم ۵۰ درصدی صحیح نیست چرا که دولت کالاهای اساسی را با ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی توزیع می کند که نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری رخ نداده است.
🔹ما حاضر شدهایم برای اینکه به مردم فشار وارد نشود ۱۴ میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی را در حد ۴ هزار و ۲۰۰ تومان محاسبه کنیم.
🔹دولت حاضر نیست درآمدی به دست بیاورد که از سوی دیگر بار و فشار آن به مردم بیشتر باشد، تمام تلاشمان این است که سطح افزایش قمیت ها را به شدت کنترل کنیم.
پ.ن:
کدام کالا را با ارز ۴۲۰۰ به کارمندان داده اید⁉️
یه دروغی بگو که لااقل عده ای باور کنند.
#دولت_انقلابی 👊
@dolate_enghelabi
لعنت بر آدم دروغگو
مگرخرج زندگی فقط روغن و برنج وگوشت مرغ است؟ هزینه تعمیرات و لوازم زندگی و ایاب و ذهاب و هزینه لباس و اجاره بها و خرید مسکن و ماشین جزو زندگی نیست⁉️
بی دینها😳😳😳😳😳
💠وزارت اطلاعات: عناصر شبکه نفوذ در سیستم بانکی و ارزی دستگیر شدند
🔹وزارت اطلاعات اعلام کرد: سربازان گمنام امام زمان (عج) در استان های سیستان و بلوچستان، تهران، مازندران، قم، کرمان و اصفهان در اقدامات پیچیده اطلاعاتی - عملیاتی همزمان و هماهنگ، 17 نفر از عناصر شبکه نفوذ در سیستم بانکی و ارزی را دستگیر کردند
🔹این شبکه به بهانه انجام واردات کالا، با اسناد غیرواقعی و جعلی به ثبت سفارش واردات کالا اقدام می کردند و بدون آن که قصد واردات کالا داشته باشند ارزهای دولتی را به مقصد دلخواه خود حواله می کردند و پس از آن، ارزها را به قیمت آزاد فروخته و از مابه التفاوت حاصله سودجویی می کردند
#دولت_انقلابی 👊
@dolate_enghelabi
هدایت شده از همراه با نهج البلاغه 📚
حکمت ۵۹ نهج البلاغه:
ارزش نصیحت و نصیحت کننده
وَ قَالَ (علیه السلام): مَنْ حَذَّرَكَ كَمَنْ بَشَّرَكَ.
ارزش تذكّر دادن اشتباهات (اخلاق اجتماعى):
و درود خدا بر او، فرمود: آن كه تو را هشدار دهد، چون كسى است كه تو را مژده دهد.
📚شرح و تفسیر:
امام(عليه السلام) با هشدارى بجا در اين سخن كوتاه و گرانمايه به اهميت هشدارهاى بجا و سودمند پرداخته مى فرمايد: «كسى كه تو را (از امورى كه خطرناك است) بترساند همچون كسى است كه به تو بشارت دهد (به امورى كه مايه سرور و خوشحالى است)»; (مَنْ حَذَّرَكَ كَمَنْ بَشَّرَكَ).
در مصادر نهج البلاغه در ذيل اين حديث شريف افزون بر ذكر مدارك، نكته قابل ملاحظه اى آمده كه مى گويد: تحذير شناساندن انسان به چيزى است كه مصلحت او در آن است و زيان و خطر را از او دفع مى كند و اينكه امام مى فرمايد چنين كسى مانند كسى است كه به تو بشارت مى دهد مفهومش اين است كه بايد از اين هشدارها همان گونه خوشحال شوى كه از خبرهاى مسرت بخش خوشحال مى شوى و بايد از چنين كسى همان گونه تشكر كنى كه از بشارت دهنده تشكر مى كنى، زيرا او اگر خير تو را نمى خواست به تو هشدار نمى داد و از افتادن در شر برحذر نمى داشت.
تحذير به معناى ترساندن و هشدار دادن در برابر خطرات قطعى يا احتمالى است و تبشير به معناى بشارت دادن در برابر پيروزى هاست. از آنجا كه پرهيز از خطرات خود يك پيروزى بزرگ است امام مى فرمايد: كسى كه تو را از خطر و ضرر قطعى يا احتمالى برحذر مى دارد مانند كسى است كه تو را بشارت دهد به امورى كه مايه خوشحالى توست. بنابراين، دوستان خوب كسانى هستند كه هم انسان را نسبت به پيروزى ها دلگرم سازند و هم نسبت به خطرات آگاه نمايند و اين كه يكى از حقوق مؤمنان بر يكديگر نصيحت شمرده شده اشاره به همين گونه هشدارهاست، بلكه گاه مى شود برحذر داشتن و هشدار دادن به خطرها اثرات مهم ترى از بشارت ها دارد، زيرا بشارت دهنده بسيار مى شود كه به كارهاى نيك انجام شده و پيروزى ها بشارت مى دهد، بشارتى كه تغييرى در سرنوشت نخواهد داشت; ولى تحذيركننده هميشه پيش از خطر هشدار مى دهد و چه بسا سبب برطرف شدن خطرات مهمى مى گردد. پيام اين گفتار حكيمانه مولا اين است كه هنگام ترساندن و برحذر داشتن نسبت به خطرات نه تنها ناراحت نشويد، بلكه آن را به منزله يك بشارت براى خود تلقى كنيد.
در حديثى در كتاب شريف كافى از امام باقر(عليه السلام) مى خوانيم كه به يكى از ياران خود فرمود: «اِتَّبِعْ مَنْ يُبْكيكَ وهُو لَكَ ناصِحٌ وَلا تَتَّبِع مَن يُضحِكَكَ وَهُو لَكَ غاشٍّ; (1) از كسى پيروى كن كه تو را مى گرياند ولى خيرخواه توست از كسى كه تو را مى خنداند اما به تو دروغ مى گويد و حقايق را وارونه نشان مى دهد، پيروى مكن».
(1). کافى، ج2، ص 638، ح 2.
#حکمت شماره ۵۹ 🌴
همراه با #نهج_البلاغه 🌸🌼🍀
@nahj97
هدایت شده از همراه با نهج البلاغه 📚
بی بصیرت ها در جبهه باطل قرار می گیرند بدون اینکه خود بدانند!
مقام معظم رهبری
#دولت_انقلابی 👊
@dolate_enghelabi
هدایت شده از کانال حامیان (استاد رائفی پور)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا از این که روحانی بودجه وزارت دفاع رو(که موشکهامونو میسازه) ۵۰ درصد و بودجه کل نظامی رو ۲۷ درصد کاهش داده تعجب کردهاید؟
ولی یادتون باشه روحانی هنوز این ماموریتشو انجام نداده ...
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
@OstadRaefipoor1
هدایت شده از کانال حامیان (استاد رائفی پور)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #کلیپ
📝 استاد #رائفی_پور - « اهمیت کشاورزی در روایات »
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
🏅نشر آثار استاد رائفی پور
@OstadRaefipoor1