تشریح طرح بسیج اصناف برای زدودن چهره فقر از مدارس کشور؛توسط مسؤل بسیج اصناف وبازاریان کشور
"یک کاسب_ یک دانش آموز"
@kasebe_amin
امروز/
در راستای رزمایش بزرگ اقتدار عاشورایی بسیج طرح یک کاسب یک دانش آموز به همت سازمان بسیج اصناف استان قم در شب تاسوعای حسینی از مناطق محروم دهستان قم رود آغاز شد.
@kasebe_amin
مسئول بسیج اصناف استان قم خبر داد:
طرح «یک کاسب، یک دانشآموز» در استان قم اجرا می شود
به گزارش خبرگزاری سازمان بسیج اصناف،بازاریان و فعالان اقتصادی قم، عباس روحی مسئول بسیج اصناف استان گفت: در آستانه سال تحصیلی جدید، طرح «یک کاسب، یک دانشآموز» در مرحله اول با کمک اتحادیه های صنفی و خیرین در قم اجرا شد.
@kasebe_amin
💎اصناف بازوان انقلاب💎
مسئول بسیج اصناف استان قم خبر داد: طرح «یک کاسب، یک دانشآموز» در استان قم اجرا می شود به گزارش خبر
روحی با تاکید بر اینکه کسبه خیر استان همواره کمک های خودشان را به نیازمندان انجام می دهند بیان کرد: امروز هم که در جنگ اقتصادی قرار داریم بازاریان و کسبه، دانش آموزان محروم را فراموش نکرده اند و در کنار آنها قرار دارند.
وی خاطرنشان کرد: طرح «یک کاسب، یک دانشآموز» به منظور پشتیبانی مالی اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی استان از دانش آموزان بی بضاعت و بازمانده از تحصیل با اهدای (کیف_ لوازم التحریر و...) برگزار می شود.
روحی در پایان گفت: مراحل بعدی این طرح با کمک خیرین و اتحادیه های صنفی استان در مهرماه ادامه خواهد داشت.
@kasebe_amin
✅نمایشگاه بزرگ یاد یاران
شنبه ۳۱ شهریور لغایت ۶ مهر
ساعت ۹ الی ۱۳ و ۱۸ الی ۲۳
🔷حدفاصل مسجد جمکران و شهرک قدس
🔶رژه نیروهای مسلح شنبه31 شهریور
@kasebe_amin
💎اصناف بازوان انقلاب💎
همایش گرامیداشت هفته دفاع مقدس و نقش اصناف در دوران هشت سال جنگ تحمیلی و مقاومت اقتصادی جنگ با حضور
در این مراسم سرهنگ روحی با بیان اینکه هفته دفاع مقدس یاد آور رشادت ها و حماسه های جوانان انقلابی است اظهار داشت: این فرهنگ باید گرامی داشته شود و به نسل های بعد نیز انتقال یابد.
وی با اشاره به اینکه نقش اصناف در دوران هشت سال دفاع مقدس بر کسی پوشیده نیست گفت: اصناف در تمام دوره ها در کنار نظام و انقلاب بوده است.
مسئول بسیج اصناف قم ادامه داد: اصناف به خصوص کسبه و بازاریان قم چه بعد از انقلاب و چه پس از انقلاب همیشه منشا اثر بوده اند و تقدیم بیش از هزار شهید اصناف، گواهی بر همین موضوع است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه امروز دشمن یک جنگ اقتصادی بر علیه کشورمان راه انداخته است گفت:
اصناف و بازاریان در خط مقدم این جبهه اقتصادی قرار دارند.
وی افزود: با اتحاد و همدلی و مدیریت جهادی از جنگ اقتصادی که دشمن بر علیه ما به کار گرفته است عبور خواهیم کرد.
در ادامه هم علی مالکی نژاد از جانبازان و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس به بیان خاطراتی از آن دوران پرداخت و در پایان از تعدادی از ایثارگران و جانبازان هشت سال جنگ تحمیلی مجموعه اصناف قم تجلیل به عمل آمد.
@kasebe_amin
به همت سازمان بسیج اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی استان قم و به مناسبت هفته دفاع مقدس و در راستای مقابله با جنگ اقتصادی دشمن غرفه میز خدمت اتحادیه های صنفی اتاق اصناف قم جهت پاسخگویی به مشکلات صنفی مردم شهید پرور و انقلابی استان قم با حضور ۲۱ اتحادیه صنفی در نمایشگاه یادیاران دایر میباشد و پاسخگوی شکایات و مسائل مربوط به صنف خود به بازدید کنندگان می باشند.
@kasebe_amin
👆👆👆👆
🎧 #صوت کامل گفتگوی #چوب_خط با غلامرضا حسن پور رئیس سازمان بسیج اصناف کشور
⬅️ موضوع گفتگو: اقدامات جهادی سازمان بسیج
◀️تاریخ پخش: 97/07/03
@kasebe_amin
🔴 #از_ماست_که_بر_ماست
حکایت این روزها👇
یه روز صبح مردم برا خرید رب اومدن بازار و در کمال تعجب دیدن قیمت رب که تا دیروز قوطی حدود ۵۰۰۰ تومان فروخته میشد یهویی شده ۱۲۰۰۰تومان
خلاصه همه سرو صدا و اعتراض كردن
که آقاااااا
چه خبره این همه گرونی؟! 😡
اما همه همون رب گرون قیمت رو خریدن و حتي از نياز روزانهشون هم بیشتر خريدن!!😳😳
و دیگه کارتنای رب به کارخانه مرجوع نشد و همه به فروش رسيد
تا جایی که حتي تو بازار هم ناياب نيز شد! ☹️
فرداي همون روز
مجددا قيمت رب رفت بالا و به ۱۸۰۰۰ تومن رسيد
و #همچنان مردم خريدند و میخرند و صف خرید تشکیل میدن
از اون همون مردم هم وقتی میرن خونه، غر میزنند که ای وای گرونی اومده و...
و اصلا نمیدونند، دلیل گرونی مجدد رب همین هجوم خودشون به فروشگاه ها برا خرید و انبار بیش از اندازه رب بود نه چیز دیگه
خلاصه
این قصهی هر روز یه عده از مردم ایرانه
همون مردمی که تا قبل از این میگفتن مردم آلمان و ژاپن وقتی دیدن پنیر و آب معدنی گرون شده، قالب و بطری های اضافی رو پس بردن و قیمتشون نه تنها زیاد نشد بلکه کم هم شد.
بله رفقا #از_ماست_که_بر_ماست
بیایم ما مردم با بقیه مردم هم رای بشیم و #به_اندازه_بخریم و #احتکار_خانگی نکنیم و بدونیم که خرید بیش از نیاز روزانه یعنی #ضرر_همگانی و گرانی بیشتر
✅ @kasebe_amin👈
⁉️ چگونه با وجود همه تحریمها و محدودیتها، کشور توانست در جنگ نظامی پیروز شود؟
📌 موافق اسعدالدجیلی، سرهنگ عراقی رژیم بعث، در کتاب «حملهی بزرگ» چنین مینویسد که چند ماه قبل از آغاز جنگ تحمیلی، رئیس سازمان اطلاعاتی آمریکا همراه با هیأتی سری، به صورت کاملا محرمانه وارد عراق میشود و در دیدار با "بارزان تکریتی" - رئیس سازمان اطلاعات عراق - میگوید: "امیدوارم این نکته را درک کنید جنگی که آغاز خواهید کرد، جنگ ما (جنگ غرب) علیه ایران است. امیدوارم هیچگاه گمان نکنید که در صحنهی نبرد تنها هستید... بنابراین جنگ، جنگ ماست و شما فقط مجری آن هستید."
🔰 از طرف دیگر، ضعف دولت وقت ایران (دولت بنیصدر) و عدم فهم درست او در چگونگی مواجهه با دشمن موجب شد که متأسفانه در سالهای اول و دوم جنگ، عملا دست برتر با ارتش بعثی باشد و بتواند مناطقی از کشور، از جمله خرمشهر را به اشغال خود دربیاورد. اما چند ماه بعد از عزل بنیصدر از ریاست جمهوری، و روی کار آمدن آیتالله خامنهای با رأی قاطع مردم، استراتژی کلان جنگ هم تغییر یافت. سردار محسن رضایی دراینباره چنین میگوید: "استراتژی نظامی بهطور کلی در ایران از هم پاشید. در اینجا استراتژی جدید نیروهای حزبالله آغاز شد. نیروهای حزباللهی آمدند و جنگ انقلابی را تدوین کردند و بر اساس آن، یک سری عملیاتهای محدود انجام شد."
👈 از دل همین تغییرات و دخیل کردن "جوانهای مؤمن و انقلابی" در جنگ بود که عملیاتهایی چون ثامنالائمه و فتحالمبین و بیتالمقدس طراحی شده و نهایتا به آزادسازی خرمشهر انجامید. «تاكتیكهائی كه جوانهای مؤمن در عملیات بیتالمقدس- كه منتهی شد به آزادی خرمشهر- به كار بستند و طراحیای كه آنها كردند، تا امروز هم برای آن كسانی كه در مقولههای نظامی صاحبفكر و نظرند، درسآموز است؛ تاكتیكهای پیچیده، پرتحرك، دشوار، به حسب ظاهر نشدنی، اما به دست معجزهگر جوان مؤمن ایرانی، جوان مبتكرِ متكی به خدا، عملی و شدنی و واقع شده، بیسابقه بود.»
👈 امروز که کشور درگیر جنگ نابرابر اقتصادی با نظام سلطه است نیز میتوان بر مشکلات و چالشها چیره شد، به شرط آنکه مسئولین، به دست معجزهگر جوان ایرانی ایمان بیاورند و آنها را وارد کارزار مبارزه با دشمن کنند.
👇👇
@kasebe_amin
✅ استراتژی امام خمینی(ره) برای غلبه بر تحریمها
معروف است که در زمان جنگ، کشور به دلیل آثار عقبماندگی به جا مانده از زمان پهلوی، حتی توان ساخت سیم خاردار هم نداشت، کشورهای دیگر هم حاضر به فروش آن به ایران نبودند. از طرف دیگر، جریان تحریم خرید نفت ایران و کاهش قیمت نفت به ۷ دلار، خیلیها را به ترس انداخته بود. با همهی اینها نه تنها کار جنگ از حرکت نایستاد و متوقف نشد، بلکه در همان حال، پروژههای عمرانی و آبادانی کشور نیز در حال انجام شدن بود. اما چگونه این اتفاق افتاد؟
👈 بعد از اعمال تحریمهای نفتی در اوایل جنگ و به نتیجه نرسیدن فرآیند دریافت سلاح و مهمات از خارج، مسئولین وقت به این نتیجه رسیدند که خود باید کمر همت را بسته و مایحتاج جنگ را در داخل کشور تولید کنند. برای همین هم برنامهریزی در جهت تأمین ادوات جنگی در داخل به وجود آمد. مثلا در یک نمونهی آن، ۱۷ واحد تخصصی در راستای تولید سلاح، از فشنگ تا اپتیک و موشک در کشور شکل گرفت. به برکت همان کارها بود که این روزها، کشور دارای سلاح بازدارندهی موشکی شده و کشور را از شرّ حملهی احتمالی دشمن در امان نگه داشته است.
👈 از طرف دیگر، استراتژی امام، "مردمی کردن" جنگ، چه در خط مقدم، و چه از حیث لجستیکی بود. برای همین میتوان گفت که در حقیقت، این مردم بودند که کار جنگ را به پیش بردند و در صنفهای مختلف، ظرفیتهای خود را در جنگ و اقتصاد به کار گرفتند. رهبر انقلاب در دیدار خود با جمعی از اصناف پشتیبان جنگ خاطرهی خود از این موضوع را اینگونه روایت میکنند: «من خودم در اهواز در همان ماههای اوّل جنگ، مجموعهای از تعمیرکارها، ازجمله از ارامنه را دیدم. من یادم است دیدم هفتاد، هشتاد نفر آدم نشستهاند، همهی اینها تعمیرکارهای ارامنه بودند که آمدند اهواز و یک منطقهای را مرحوم چمران برایشان معین کرد، رفتند آنجا مشغول کار شدند.»
🔴 امروز هم مسئولان کشور میتوانند با به کارگیری ظرفیتهای همین مردم در جنگ اقتصادی، فشار اقتصادی دشمن بر کشور را عملا خنثی کنند و تحریم اقتصادی را به "فرصتی" برای "شکوفایی اقتصادی" تبدیل کنند.
👇 👇
@kasebe_amin
✈
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
سلام بالاخره کمپین نخریدن بلیط پـــــــرواز هواپیما توسط مردم اصفهان جواب داد
امروز پرواز
اصفهان مشهد هواپیمایی کاسپــین ۱۱۵ هزار تومن بفروش رسید در صورتی که اول بـــــــرج مرز ۷۰۰ هزار تومن بود
پرواز ماهـــــــان
اصفهان تهران ۱۵۰ تومن بود در صورتی اول شهــــــریور ماه ۳۳۰ هزار تومن بود
*درود بر مردم اصفــــــهان که همیشه پیشــــتاز تمامی مبارزه ها با گران فروشی هستن*
✈
حالا خواهشا ملت عزیز همکاران وهمنفسان وهمگروهی ودوستان وهمسایگان وفرزندان و.ووووعاجزانه تقاضا داریم که یک بارشده باتوجه به اینکه نام شیعه رایدک میکشیم دست ازحرص وطمع برداریم به اندازه خرید روزانه یا حداقل هفتگی جنس بخریم.بیاید یادبگیریم که ماچه درتحریم وچه غیرتحریم اتش به اقتصاد و ویرانی کشورنزنیم.فرهنگ مصرف رایادبگیریم.فرقی نمیکند چه کسی حکومت میکند.وقتی دچاربحران شدیم همه باید همت کنند.خداشاهده اضافه ترازمصرف هرچی توخونه بمونه حرام است چون فشاروبدبختیش مال اون بیچاره ای است که درروستا یا ....مشغول کاراست وازدنیا خبرندارد.وتوان خرید کالای گران راندارد.پس بیایید خودما به خودمان وهم نوع مان رحم کنیم تا خدا هم رحم کند.
رب گوجه گرون شده اگه یک ماه نخوریم نمی میریم.لطفا برای یک سال نزارین توخونه.
برنج هم.
روغن هم.
پوشاک هم.
پوشک بچه هم.
شیر ولبنیات هم.
ووووو. ووو و
مسلمون پراید هم.
پس یکبارهم که شده همت به خرج بدیم وازعزیزان وملت غیوراصفهان یادبگیریم.
یا از انگلیس یادبگیریم که ادعای دیانت ندارد ودرجنگ جهانی دوم خودملت خرید به روزداشتن ومیگفتند مادرحال جنگیم ودلیلی برای انبارکالا نمی بینیم.
ما با این کارمان به فقرا فشارمیاوریم. یعنی خرده محتکرهستیم.
پس بیاییم به احترام این ایام چیزهای ضروری را به اندازه مصرف روزانه وچیزهای غیرضروری را حتی الامکان نخریم تاهم ارزان شود وهم به نیازمندان برسد...نذرتان قبول
بسم الله الرحمن الدحیم.
اینم یه نذر هست.لطفا انتشاردهید.
اب دریا را اگرنتوان کشید.
هم به قدرتشنگی بایدچشید
*شـــروع تحــریم اجنـــاس گــران*
*از امـــروز ۴ مهرماه تا چهار آبان۹۷..از امروز اجناسی که* *گران شده را خیلی کمتر از قبلا و در حد مصـــرف بخـــریم...مطمئن* *باشید که اگه همه باهم متحد باشیم دوباره قیمتا درست میشه و گرنه به بهونه تحریم(که بهونه الکی هس ..مشکل از جای دیگس)همینطوری قیمتا میره بالا*
#ما_میتوانیم
#انقلاب_برای_انقلاب
*نشــــــر حدااکثـــــری*
@kasebe_amin
به بهانه گرانی این روزها
خاطره از آقای درزینی فرمانده وقت گردانهای کرمانشاه از #دزفول
از خرمشهر حرکت کرده بودیم و شب تازه رسیدیم اندیمشک میخواستیم بریم دهلران که صدای موشک ها اومد و گفتند دزفول رو موشک زده.
صبح که شد به بچه های گردان گفتم قبل از اینکه بریم دهلران یه سر بریم دزفول و اگر کاری از ما برمیاد انجام بدیم!
حدود ۷صبح رسیدیم دزفول محل موشک باران .
دزفولی ها داشتند اشیاء باقی مانده رو از زیر آوار بیرون می کشیدن.
وقتی رزمنده ها رو دیدن دور ماشین ها با صلوات جمع شدند.
رفتم بالای سکو و از جنگ و مقاومت گفتم و اینکه شهر شما پشتیبان ماست و اگر نباشه چه خواهد شد و...
گرما گرم صحبت ها یک نفر از وسط جمعیت دست بلند کرد.
مکثی کردم.
گفت :پِی ای قِصا که بِکنی دیاره کسی هِیسی مِی جِبها.
اُمون کل ای قصانه دونیم.
دونیم جنگه تلفات داره، جونی و مُولی...
دونیم وا مقامت کنیم سی دل عزیزونمون که می خط مقدمن.
اما اُومون سی دل موندن یه چی مخیم. به مسئولین گووِی "نون" رسونن به شَر(شهر). نون می شر پیدا نم بووَ.
جمعیت صلواتی فرستاد که تایید کنه.
از سکو اومدم پایین و حدود ۱۲۰ نون یا بیشتر که داشتیم و یکی دو صندوق گوجه و خیار و یه حلب پنیر رو آوردم جلو و گفتم به صف بشید.
مردم به صف شدن!
به هرکی گفتم چند نفر هستید؟
"حتی یه نون اضافه تر هم نگرفتن"
همه سه نفر، چهار نفر، یا پنج نفر می گفتن بعضیا هم عمدا کمتر.
به هر کدوم یه مقدار پنیر و گوجه و یه تعداد نون دادیم تا تموم شد و به همه رسید.
راه افتادیم سمت دهلران. بین راه گردان گرسنه بودن و کم کم نق زدن ها شروع شد که نون ها رو دادید به دزفول خودمون گرسنه موندیم.
یهو دیدم یه نونوایی داره پخت می کنه.
راننده رو گفتم بمون، رفتم دیدم هیچکس نیست .
گفتم نون میخوام واسه گردان. چیزی گفت ولی نون ها رو بهم داد.
تازه و گرم.
به هر کدوم از بچه ها یه نون دادم.
گفتم بشینید می خوام روضه بخونم واستون.
اینبار روضه امام حسین(ع) نیست.
روضه ی نونِ مردمِ دزفوله!
شما نونِ سردِ بیات رو دادید به مردم موشک خورده ی بی خانمان... خدا نون تازه و گرم بهتون داد
چیزی که نونوا بهم گفت این بود :
" اینها نان مردم دزفوله، قراره ببرن واسه اونا، ولی اینا سهم شما، الان رزمنده ها واجب تر هستن."
و رزمنده ها اشک می ریختن و نان می خوردن.
دزفول اینگونه پایتخت مقاومت نام گرفت بودند...
و امروز هم روز ایثار دیگریست...
یکدیگر را در موشکباران اقتصادی دریابیم.
مایحتاج دیگران را ولو اندک در منزل احتکار نکنیم.
سخت است ولی می شود؛ تا ایثار نام بگیرد.
@kasebe_amin
به گزارش بسیج اصناف کشور؛ محمد حیدری شلمانی جانشین سازمان بسیج اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی کشور در خصوص طرح یک کاسب یک دانش آموز اینگونه بیان کرد: در طی گذشت حدود دو هفته از برگزاری این طرح بالغ بر 56 هزار بسته لوازم تحریر، کیف و کفش، لباس و دفتر برای 56 هزار دانش آموزان نیازمند یا ترک تحصیل کرده و بازمانده از تحصیل به ارزش تقریبی پنج میلیارد و ششصد میلیون تومان توسط اصناف و بازاریان سراسر کشور تهیه شده است.
حیدری ادامه داد: با هماهنگی و شناسایی بسیج دانش آموزی، بسیج مساجد و محلات کار توزیع و تحویل بسته ها به دانش آموزان در آستانه سال تحصیل جدید با نام یک شهید بزرگوار انجام شد.
جانشین سازمان بسیج اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی کشور با توجه به استقبال چشم گیر اصناف و بازاریان از طرح یک کاسب یک دانش آموز پیشنهاد داد و افزود: در این راستا با توجه به استقبال بسیار خوب اصناف و بازاریان سراسر کشور، لزوم اجرای این طرح در سایر اقشار کاری جهادی و عملیاتی خواهد بود.
وی افزود: هر پزشک، استاد دانشگاه، ورزشکار، هنرمند، وکیل ، قاضی، مداح و... می توانند به کمک دانش آموزانی که از تحصیل بازمانده اند بپیوندد. در نتیجه پیشنهاد می شود، طرح های "یک استاد دانشگاه – یک دانش آموز" ، "یک پزشک – یک دانش آموز"، "یک مهندس – یک دانش آموز"، "یک حقوقدان – یک دانش آموز"، " یک هنرمند – یک دانش آموز"، یک ورزشکار – یک دانش آموز"، "یک مداح – یک دانش آموز" و ... نیز توسط سایر اقشار طرح ریزی و عملیاتی شود.
محمد حیدری شلمانی در پایان افزود: به امید خدا و همت جهادی اصناف و بازاریان سراسر کشور، همچون کمکهای متنوع ارسالی بازار در دوران دفاع مقدس ، این طرح تا نیمه مهر ماه و رسیدن به تعداد تحت پوشش 100 هزار نفر دانش آموز ادامه خواهد داشت.
@kasebe_amin