فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تقسیم رای انتخابات به چهار گروه. به انقلابیان آگاه بپیوندید*👇
*انقلابیان آگاه ۶*
https://chat.whatsapp.com/FzJRD1IC6O66YO7QXnefLj
*انقلابیان آگاه ۵*
https://chat.whatsapp.com/JqfJjnPvaFX2jXlsGojkaq
*انقلابیان آگاه ۴*
https://chat.whatsapp.com/HEei4KwWMy9K4LeXZpF5N3
*انقلابیان آگاه ۳*
https://chat.whatsapp.com/Cjls9HglxwgEB4Qjyaut7C
*انقلابیان آگاه ۲*
https://chat.whatsapp.com/IWnK5rqc9RmL8z76Wn8ZG6
*انقلابیان آگاه ۱*
https://chat.whatsapp.com/Ev5MLtJPd5z4OW7Dl1o2YV
--------------------------
🥀🌸🥀🥀⚘🥀⚘🥀⚘🥀
🌺 پذیرش سراسری حوزه های علمیه🌺
سال تحصیلی 1400 ---1401
ثبت نام : از تاریخ20 اسفند 1399 تا 30 اردیبهشت 1400
👈برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به مرکز مدیریت استان یا مدارس علمیه شهرستان خود مراجعه نمایید ویا از طریق راه های ارتباطی زیر اقدام نمایید:🔰🔰
🌐www.paziresh.ismc.ir
🆔https://chat.whatsapp.com/BFuCcf3fJ4L9ozkqUy8AMK
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬کلیپ 💠استاد رائفی پور
📝 کار رسانه ای برای امام زمان (عج) و آموزش های لازم در این زمینه
#وظایف_منتظران
⚜ https://chat.whatsapp.com/BFuCcf3fJ4L9ozkqUy8AMK
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انشاءالله در بیتالمقدّس
نماز خواهید خواند...!
#حضرت_آقا
#القدس_اقرب #روز_قدس
https://chat.whatsapp.com/BFuCcf3fJ4L9ozkqUy8AMK
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺صف اول منشین بین جماعت جا هست
🔚آخرین #عید_فطر سردار دلها
╭━━⊰❀🇮🇷❀⊱━━╮
@alamdar_qom79
╰━━⊰❀♥️❀⊱━━╯
هدایت شده از جهادی محبین ائمه (ع)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کدپستی به کدپستی 🇮🇷🌺📪
چند بار هم گوش بدهی، باز هم میطلبه.
آقای یکتا!! ما شما را دوست نداریم،! "فقط شهدا را دوست داریم"
چرا ؟؟
چون شهدا ....
🇮🇷تجربه ۵_۶ سال کار اجتماعی حاج حسین یکتا
✨باهنرمند جهادگر🌟
https://eitaa.com/joinchat/3612278834C6f0c6912f6
هدایت شده از افقنو / امامیاری
📌 #توییت /حجت الاسلام رحمت الله معظمی محقق و پژوهشگر حوزه
💬 انصاف داشته باشیم،حضرت آقا مانند فرمانده ایست که ۳۰ سال با غربت محض با سربازانی اندک،محور گسترده ای را مقابل دشمن پرشمار،حفظ کرده و حال که سربازان بی عمل یا کم کار چندسالیست به صورت ناقص به وظیفه س خود عمل کرده انده،یقه فرمانده را به خاطر کم کاری های خودشان می گیرند..!
------------------------
✍❗️فساد مسئولان رو هوار بکشید...
❗️چهل سال است بزرگترین مانع برای ورود طلاب و حزب اللهی های کشور در مسائل فساد دانه درشت ها و نظارت بر عملکرد مسئولان انقلاب ؛
نگاه اخلاقیِ هادیان دینی در جامعه ست.
❗️نگاهی که با سرزنش و غضب ،حرف زدن درمورد محافظه کاران، دزدان و غارتگران بیت المال را #غیبت معرفی میکنند، و میگویند باید در محافل مان فقط ذکر اهل بیت علیهم السلام گفته شود(ترویج نگاه هیئتیِ سکولار)
❗️اما همین جماعت وقتی گسترش مفاسد و بی عدالتی اجتماعی را میبینند، به غیرتشان بر میخورد و نوک پیکان انتقاد شان متوجه امام جامعه میشود، که چرا ورود نمیکند
چرا و چرا و هی چرا؟!؟!؟!
❗️برای حفظ منافع خود و ترس از هزینه دادن برای انقلاب ، در امر مطالبه گری و مبارزه با فساد عقب کشیده اید.حداقل انصاف داشته باشید و کم کاری خود را گردن امام امت نیندازید و مقابل نیروهای انقلابی،فداییان امام ، سینه سپر نکنید.
🔗مقاومت_۵۷
https://eitaa.com/joinchat/894238743C18f36d7b6e
✴️ سلام علیکم
☝️من اگه جای دشمن بودم، به نیروهای نفوذیم در گروههای اجتماعی حزب الهی دستور میدادم که هر کدومشون از یکی از کاندیداهای انقلابی به شدت طرفداری کنن .
😈خودبخود مقابله و تخریب بین انقلابیون شدت میگیره.
#غرور_تخریب_نفوذی_عامل_شکست
هدایت شده از گزیده خبرها
💢 ۵سکانس از احمدینژاد ورژن ۱۴۰۰
🔻به نظر می رسد که رفتارشناسی می تواند یکی از شاخص های احراز صلاحیت برای کاندیداهای ریاست جمهوری واقع شود.
وقتی از لحظه ورود یک شخص به محل ثبت نام تا سبک تعاملش با طرفداران و شیوه تعاملش با ماموران قانون و همچنین مدل بیانیه خوانی اش در پلان نهایی پیرنگ انتخاباتی اش را مطالعه می کنیم، به نکات ریز و قابل تاملی در #تیپولوژی افراد پی می بریم که شبیه یک مطالعه بالینی جهت احراز صلاحیت یا عدم تایید صلاحیت فرد می تواند باشد.
اما احمدی نژاد در این سکانس پلان انتخاباتی اش چه کرد که سوژه رسانه ها شد و چه فاکتورهایی از ابعاد شخصیتی اش را در حافظه رسانه ها به ثبت رسانید:
1⃣پوپولیسم: شخصیتی که هشت سال سکان ریاست جمهوری کشور را در کارنامه خود دارد، در واکنش به عده ای از طرفداران خود که در محوطه بیرونی وزارت کشور تجمع کرده بودند، در حرکتی غیرمعمول و علی رغم تذکر اطرافیانش، بالای میله ها رفته و به آن ها دست تکان می دهد که بیشتر به یک #شوعاف و تهییج احساسات قبل از انتحار شبیه بود تا رفتاری از جنس مردم و برای مردم.
2⃣لمپنیسم: همین چهره وقتی وارد محوطه ثبت نام می شود، با پشت پا زدن به پروتکل های وزارت کشور و ستاد انتخاباتی، به زور و درگیری و #قلدری تاسف باری که درفیلم های منتشر شده، مشت و لگدپرانی هم در آن هویداست، بادیگارد و اطرافیانش را هم علی رغم ممانعت مامورین ستاد، وارد اتاق ثبت نامزدها کرده و بدون اعلام تذکری به حامیان خود، مسئولین ستاد را متهم به بداخلاقی می کند.
3⃣رادیکالیسم: اما کاراکتر احمدی نژاد وقتی جالب می شود که در بیانیه دیکته شده اش که از رو هم خوانده می شود، به طرز عجیبی به ساختارهای نظام از بالا به پایین حمله می کند و وضعیت کشور را سیاه خوانده و مردم را مقابل نظام و حکومت دانسته و یک #دوقطبی_رادیکال که بوی شورش می دهد را طراحی می کند. چنین رفتار و بیانیه تندی، حمله پیش دستانه ای است که دست هر قانون و مقام مسئولی را فارغ از گذشته طرف می بندد و اصرار بر ردصلاحیت دارد تا بعدا از پیش گویی های اعجازوار خود را سند رفتارهای رادیکالش قرار دهد.
4⃣آنارشیسم: شخصیت نامتعادل احمدی نژاد از لحظه ورود تا ثبت نام و بیانیه خوانی، چیزی جز آنارشیسم و #قانون_ستیزی را نمی رساند همانجایی که ادعا می کند اگر من رد صلاحیت شوم، انتخابات را تایید نخواهم کرد و در انتخابات نیز شرکت نمی کنم. گویا که مشروعیت نظام و رای مردم به شخص شخیص ایشان گره خورده که باید گفت: شما هنوز دیپلم #معقولیت و #مشروعیت را هم نگرفته ای و همان #مقبولیت نسبی را هم مدیون ساختاری هستی که الان علیهش خروج کرده ای.
5⃣دگماتیسم: این مدل زیرمیز زدن و نگاه صفر و صدی که می گوید: یا من یا هیچکس، چیزی جز دیکتاتوری در رفتار و دگماتیسم در اندیشه را به مخاطب القا نمی کند. وقتی طرف فقط خود را قبول داشته و قانون و نظام ودیگران را چنین بی محابا و بی ملاحظه زیر سوال می برد و به نوعی خود را محور خیر و صلاح و عدالت معرفی می کند، یعنی بلحاظ فکری نیز به یک بنیادگرایی افراطی رسیده که توان #تحمل مخالف و حتی قانون علیه خودش را ندارد و ناخودآگاه به یک #جزم_اندیشی بدون اساس و خطای شناختی در مبانی مبتلاست.
این مدل #پدیدارشناسی که ازسکانس های رفتاری یک شخصیت در مهمترین لحظه های مواجهه اش با ساختار و جامعه صورت می گیرد، می تواند در تایید یا رد صلاحیت او موثر بوده و افکار عمومی باید بدانند که چنین تیپ های شخصیتی توان اداره کشور ۸۵میلیونی را در چارچوب #ثبات و امنیت و آرامش ندارند.
✍️علیرضامحمدلو
@tollabolkarimeh 🌷
باسمه تعالی
حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان در یادداشتی تحت عنوان « اینجا صف نامزدهاست اشتباه نیامدهاید؟» نوشت: این روزها ثبتنام برخی از نامزدهای ریاستجمهوری ۱۴۰۰ تعجب آمیخته به پرسش افکار عمومی را در پی داشته است. یادداشت پیشروی سخنی در این خصوص است؛
۱- نیمنگاهی به عملکرد ۸ ساله دولت آقای روحانی بیندازید! چه بلایی را میتوانید نام ببرید که میتوانستند بر سر کشور بیاورند و نیاوردهاند؟!
گرانی افسارگسیخته کالا و خدمات مورد نیاز مردم. چوب حراج به بیتالمال و تعطیلی صدها کارخانه و مراکز تولید. کاهش دهها برابری و نزدیک به سقوط ارزش پول ملی. سرازیر کردن ۳۰ میلیارد دلار ارز و ۶۰ تن طلا به حلقوم مفسدان و رانتخواران. افزایش ۸ برابری قیمت مسکن و افتخار وزیر مسکن که حتی یک مسکن هم نساخته است! تنزل ۶ رتبهای اقتصاد کشور از هجدهمین رتبه در اقتصاد دنیا. شکستن رکوردهای تورم، رکود و ضریب جینی و گسترش فقر و بیکاری و فاصله طبقاتی. تاسیسات هستهای کشور را به مرز نابودی کشاندند و پیشرفت هستهای را متوقف کردند.
قرار بود در مذاکرات هستهای تحریمها را لغو کنند ولی نه فقط هیچ تحریمی لغو نشد بلکه به علت نابلدی، نفوذ عوامل دشمن و گرایش به سازش، صدها تحریم دیگر نیز به آن اضافه کردند.
نقدینگی را که میتوانست و باید روانه عرصه تولید شده و باعث کسب و کار شود، از ۴۳۰ هزار میلیارد تومان به ۳۷۰۰ هزار میلیارد تومان افزایش دادند و تولید و کسب و کار را با رکود شدید و بیسابقه (و نه کمسابقه) روبهرو کردند. کشور را از خودکفایی در تولید گندم و گوشت قرمز و گوشت مرغ به واردات این اقلام ضروری و معیشتی مردم کشاندند. با دیپلماسی انفعالی، راه را برای باجخواهی دشمنان باز کردند و امنیت و اقتدار کشور را به مخاطره انداختند که اگر غیرت و قدرت و مقاومت سلحشوران سپاه و ارتش نبود کشور را به باد فنا داده بودند و طرفه آنکه اقتدار نظامی را مانع دیپلماسی انفعالی خود نیز میدانستند و آقای ظریف اقدامات غرورآفرین و عزتبخش سردار دلها را با سیاست خارجی دولت در تضاد معرفی میکرد! فساد اقتصادی برخی از افراد نزدیک به دولتمردان. تاراج بیتالمال به بهانه خصوصیسازی.
بهکارگیری اعضای ستاد انتخاباتی در پستهای کلیدی و فاجعهای که به بار آوردند.
حقوقهای نجومی در کنار تنگدستی کارمندان و کارگران و... دهها و شاید صدها نمونه دیگر از این دست.
اکنون کلاه خود را قاضی کنید و بفرمایید کدامیک از موارد فوق که فقط مشتی از خروارها و اندکی از بسیارهاست، واقعیت ندارد؟!
۲- دولت و همراهانش در تبلیغات انتخاباتی شعار میدادند که فقط۳۰ درصد مشکلات اقتصادی ناشی از تحریمهاست و ۷۰ درصد آن ناشی از سوءمدیریت است و آقای روحانی قسم جلاله میخورد که اگر مشکلات راهحل نداشت کاندیدا نمیشدم! ولی بعدها که نابلدی و ناکارآمدی دولت در مقابله با مشکلات اقتصادی آشکار شد، حتی آب خوردن مردم را هم به تحریمها نسبت دادند! حالا به نمونههای زیر که بازهم فقط اندکی از بسیارهاست توجه کنید و سپس در این باره به قضاوت بنشینید که کدامیک از این موارد به تحریمها مرتبط بوده و هست؟!
حذف کارت سوخت که قاچاق بیش از ۱۴۰ هزار میلیارد تومان بنزین را به دنبال داشت! ثابت نگاه داشتن قیمت بنزین طی ۴ سال و افزایش ناگهانی و سه برابری آنکه شوک شدید اقتصادی و امنیتی را درپی داشت!
غارت -بخوانید دزدی- دهها هزار میلیارد تومانی از بیتالمال در واگذاری شرکتها و کارخانجات دولتی! حذف سامانههای شفافساز نظیر سامانه شبنم و ایرانکد و باز کردن مسیر قاچاق کالا از داخل به خارج و از خارج به داخل کشور که ضربه شدید و خسارتآفرین چندصدهزار میلیارد تومانی به بار آورد و جلوگیری از رونق تولید و کسب و کار کمترین نتیجه آن بوده و هست! بیتوجهی مشکوک به حوزههای تولید مسکن و مانعتراشی برای شرکتهای دانشبنیان، رونق کشاورزی، صنایع خودرو و لوازم خانگی که توجه به آنها میتوانست صدها هزار شغل ایجاد کند و از بیکاری خیل عظیم کارکنان و کارگران جلوگیری کند. رشد بادکنکی بورس و جلب سرمایههای مردم و سپس سقوط فاحش آن و خسارت فراوان سهامداران، فرار مالیاتی چند ده هزار میلیارد تومانی. بیتوجهی به اقتصاد زیرزمینی و معاملات بازار سیاه که صدها هزار میلیارد تومان خسارت به دنبال داشت.
خودداری از اصلاح نظام بانکی و سرازیر شدن نقدینگیها به بانکها از یکسو و پدیده پلشت بدهکاران کلان بانکی از سوی دیگر که در صورت اصلاح نظام بانکی سرمایهها به تولید میرفت و دست بدهکاران کلان بانکی از بیتالمال کوتاه میشد و هزاران هزار میلیارد تومان به جای رونق تولید و کسب و کار به تورم افسارگسیخته دامن نمیزد. دپوی چهار میلیون تن کالای اساسی در گمرکات و بنادر با انگیزه پلید افزایش سرسامآور قیمتها. احتکار صدها هزار تن میوه و برنج و روغن. بهکارگیری افراد
ناتوان و بعضاً آلوده به فساد در مسئولیتها و...
کدام یک از موارد فوق کمترین ارتباطی با تحریمها دارد؟! و اگر دولت کارآمد بود و حل مشکلات مردم را در برنامه کاری خود داشت کدامیک از این مشکلات ویرانگر به آسانی قابل حل نبود؟!
۳- به قول برادر و همکار عزیزم آقای محمد ایمانی؛ میشود به موضوع هفتتپهها و صدها تپهآبادی که ویران شد، فراتر از معضل «رانت» هم نگاه کرد؛ از زاویهای که مدیر شبکه فاسد آمدنیوز هنگام حضور در اروپا (تحتالحمایه سرویسهای جاسوسی) عنوان کرد. روحالله زم، سال 97 در گفتوگو با یکی از شبکههای ضدانقلاب، تحلیل ضدامنیتی کارفرمایان خود درباره انتخابات سال 96 را این گونه بازگو میکند: «ما در انتخابات تحلیل داشتیم. این جوری نبود که راه بیفتیم و بگوییم اصلاحطلبیم، یا عاشق روحانی هستیم. مجموعه ما، تحلیل امنیتی داشت. میخواهم بازش نکنم تا قضایای دیگر اتفاق بیفتد تا بنشینیم و مفصلتر با هم صحبت بکنیم. آیا اگر رئیسی یا قالیباف سرکار بود، این مشکلاتی که در کشور وجود دارد، الان بود؟ این تظاهراتی که ایجاد شد، آیا بود؟ ما براساس تحلیل امنیتی... (مجری: میشود این طور تعبیر کرد که شما خواستید روحانی بیاید، تضاد درونی حاکمیت و عدم تدبیر و مدیریت روحانی، سبب این بشود که مردم معترض شوند؟ تدبیر شما این بود؟) میشود این جوری هم تعبیر کرد و یکسری سناریوها را کنارش گذاشت.
با توجه به شرایط سیاسی داخلی و خارجی، ما به این نتیجه رسیدیم که باید برویم پشت سر یک فردی مثل روحانی. ما شیفته و دلباخته کسی نبودیم. من همین الان هم از کاری که آمدنیوز در انتخابات 96 کرد، دفاع میکنم. چون ما با تحلیل این کار را کردیم. کشور باید به نقطه جوش میرسید و اگر آدمی مثل رئیسی یا قالیباف سرکار میآمد، کار به نقطه جوش نمیرسید. آن وقت روند چهل سال ادامه پیدا میکرد».
۴- اکنون با توجه به کارنامه دولت که به مواردی از آن -فقط به عنوان نمونه- اشاره شد، جای این سؤال است که دستاندرکاران و مسئولان کلیدی دولت باید برای بازخواست به مراجع قضایی و مراکز بازرسی معرفی شوند و یا برای ثبتنام به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری به وزارت کشور مراجعه کنند؟! آقایان با کدام رو! خود را نامزد ریاست جمهوری کردهاند؟! ...
پیرامون سکوت مسئولان و دستاندرکاران پستهای کلیدی و حساس دولت کنونی -و نه همه آنها- در مقابل پلشتیهای یادشده، سه حالت و احتمال قابل تصور است. بخوانید!
الف: احتمال اول آنکه با همه ناهنجاریها و مشکلاتی که دولت در آنها نقش داشته است موافق بوده و همراهی کردهاند! در این صورت صلاحیت لازم برای کاندیداتوری را ندارند.
ب: احتمال دوم اینکه نمیدانستهاند چه اتفاقات ناگواری در حال انجام و وقوع است! در این حالت نیز به علت ناتوانی در تشخیص مسائل مهم و سرنوشتساز کشور، شایسته نامزدی برای ریاست جمهوری نیستند!
ج: و حالت سوم اینکه از مشکلات و ناهنجاریهای پدید آمده و فشار سنگین ناشی از آن بر مردم با خبر بودهاند ولی ملاحظات حزبی و گروهی و حفظ پست و جایگاه مانع از انتقاد و اعتراض و علت سکوت و بیتفاوتی آنها بوده است! که در این حالت باید پرسید، وقتی اینگونه ملاحظات مانع حقگویی آنها بوده است چه تضمینی هست که در مقابل فشارهای خارجی و یا مافیای اقتصادی تن به سازش ندهند؟! و بالاخره، در این باره بازهم گفتنیهایی هست که به بعد موکول میکنیم.
🔺این جمله رو باید با آب طلا نوشت
شعار انتخاباتی در کانادا: سیاستمداران بد توسط مردم خوبی که رای نمیدهند انتخاب میشوند...
#خبر_ويژه
@khabare_vije
هدایت شده از پروانه های وصال
🇮🇷🌸
🍀
💢 پیام روز
✅ #من_رأی_میدهم ‼️
🍃🌻🍃
🔻 خدا رحمت کند آقای مشکینی را؛ یکبار قبل از انتخاباتی در خطبه هایش انتخابات را تشبیه کرد به کربلا و فرمود: صحنه انتخابات صحنه ی کربلا است.
🔹کسی که در انتخابات شرکت نمی کند گویا دارد یزید را یاری می کند.
🔸کسی که در انتخابات شرکت می کند ولی رای سفید می دهد انگار در کربلا است ولی تیر به سوی هدف خاصی نمی اندازد.
🔸کسی که به غیر صالح رأی می دهد گویا دارد علیه امام حسین (ع) شمشیر می زند.
🔹کسی که می گردد و اصلح را انتخاب می کند گویا دارد از امام حسین(ع) دفاع می کند.
🔺رأی مسئولیت آور است. با دقت و بصیرت رأی دهیم.
#مشارکت_حداکثری
#روشنگری
#انتخابات
#ثامن
سلام
مگه بانک رفاه کارگران چقدر میتونسته پول بده به صدا و سیما که در لحظه پخش آخرین قسمت سریال بسیار پر بیننده (احضار)، ۴۰ دقیقه دهها میلیون نفر رو حیرون کنه و به اندازه هزاران هزار میلیارد تومان آبروی این بزرگترین سازمان فرهنگ ساز جمهوری اسلامی رو پیش مردم خورد و خاکشیر کنه؟
به جز سفارش و رانت و زیر میزی چی میتونست این کار رو با صدا و سیما بکنه؟
معلوم هست شما نظارتی های صدا و سیما کارتون چیه؟ چایی بیارم براتون؟
✴️ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ✴️
❓آیا در هر وضعیتی پیروز میدان هستیم؟
⚠️ با خوش خیالی به حضور حداقلی دل خوش نموده ایم و آنقدر در غرور انتخابات ناشایستهٔ ۹۸ تعلل کرده و یا برخلافِ وظیفهٔ برپایی شور انتخاباتی، همدیگر را زدیم که حضرت آقا دیروز مجبور به تذکر علنی شدند و شاید به زبان بی زبانی به ما گفتند، اگر نمی توانید یا نمی خواهید در یک مشارکت حداکثری، دولت اسلامی را مستقر کنید، ایشان به هیچ قیمتی اجازه نمی دهند که دشمن مقبولیت نظام را زیر سوال ببرد، حتی اگر پلهٔ بعدی انقلاب ۸ سال دیگر هم به تعویق بیوفتد.
❗️ خواهر وبرادر آتش به اختیار، امر ولی امر، انتخاب مدیر انقلابی با رأی بالا در انتخاباتی در تراز انقلاب اسلامی است، نه رئیس جمهوری با نمرهٔ ناپلئونی در لبهٔ فتنهٔ عدم مقبولیت نظام.
‼️ اینطور که پیش می رود، ۲۸ خرداد۱۴۰۰ و زیر چکمهٔ دشمنان بیدار خواهیم شد، روزی که شعار تحریم انتخابات، زیر فشار اراده امام انقلاب اسلامی شکسته و دشمنان مجبور به عملیاتی کردن برنامه دومشان شده اند و برعکس سال ۹۸ ، ظرف چند ساعت، اکثر رأی سیاه و خاکستری مایل به سیاه را ناگهان با قدرت لحظه ایِ امروز رسانه، سلبریتی ها ،دختران مغفول، دلارهای آزاد شده و هنر تزویرِ خود به میدان می کشند و به رأی مهندسی شده و تقلبهایشان اضافه می کنند و دیگر فرصتی برای برگرداندن خاکستریهای مایل به سفید(مثل احمدی نژادی ها) به صحنه نداریم، آنروز دشمنان یا دوباره یک امتیاز بزرگ ۸ ساله می گیرند و یا به پشتیبانی عدد مغفولین، فتنه راه می اندازند.
☝️پیشنهاد:
✅ ستادهایی اجرایی در هیئت یا بسیج محله ، صرفا جهت ترغیب به حضور حداکثری ، بصیرت افزایی و با نام متبرک شهید سلیمانی تشکیل شود.
✅ در این ستادها برای دلجویی از مردمی که ۸ سال گذشته زجر کشیده اند برنامه ریزی و عملیاتی شود.
✅ قرار بگذاریم از تبلیغ مستقیم کاندیداها و یا تخریبشان جداً بپرهیزیم تا هدف اصلی ستاد تحت الشعاع قرار نگیرد، اگر کسی یک نظر به روی ماه شهید سلیمانی بیندازد، دلش به او خواهد گفت که باید به چه کسی رأی بدهد، لازم نیست که ما بخواهیم اَبرویش را درست کنیم.
✅ از هیئتهای مذهبی برای برپایی مجالس مذهبی و دعوت از سخنران بصیرت افزا پشتیبانی کنیم تا از خدا و منطق بیشتر یاری بگیریم.
✅ نمود میدانی ستاد هم غیر مستقیم و مانند نمایشگاهی از کارنامه انقلاب اسلامی باشد تا هدف تخریب کمتری قرار گیرد.
✍۱۴۰۰/۳/۷سهیل محمد شفیعی
👇 یک ستاد شهید سلیمانی در
ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/455868539C87523a78e5
سروش
https://splus.ir/joingroup/fieZv70CryGqdsk9VIE1xwPF
#مشارکت_حداکثری
#ستاد_شهید_سلیمانی
هدایت شده از اربعین خانوادگی
Shab20Safar1399[04].mp3
15.37M
اگه توام مسافری، قدم قدم با من بخون
دکتر حاج میثم مطیعی
#اربعین
هدایت شده از 🇮🇷 مجموعهی فرهنگی سنگر 🇮🇷
1_1038798032.pdf
1.66M
🔰کمپین ۵ میلیون زنگ، ۵ میلیون رای
🔸برای مشارکت حداکثری
🔸کاری از جبهه تمدن ساز انقلاب اسلامی
🔸نشر بدهید
•┈┈••✾❀✾••┈┈•
#انتخابات_1400
#مشارکت_بالا
#مشارکت_حداکثری
#انتخاب_مطلوب
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
🌹دولت جوان حزباللهی، علاج مشکلات کشور است.
💠مردم با توکل به خدا و با قصد تقرب الیالله وارد میدان انتخابات شوند◕
👈امام خامنهای
🇮🇷 @SANGAR_1🇮🇷
🇮🇷مجموعه فرهنگی سنگر🇮🇷
🚨🚨🚨📣📣📣سلام بزرگواران
امشب شکر خدا ۴ تا دیگه از این برگه بردم دادم به ائمه جماعات مساجد محل مون
تو محل ما پنج تا مسجد🕌🕌🕌🕌🕌 است
و استقبال عالی بود شکر خدا
#تصمیم دارم مساجد خیابان شهید علیمردانی (ره) مشهد مقدس رو هم پوشش بدم اونجا هم چند تا مسجد داره
برخی از ائمه جماعات رو رفتم درب منزل شون
پرسون پرسون خونه هاشون رو پیدا کردم خود اهالی مسجد آدرس شون رو بخوایم میدن
🚨🚨🚨📣📣📣 بزرگواران یه وقتی فقط تو کانال های انتخاباتی ایتا نباشیم و سرگرم بشیم❌❌
تمام کسانی که تو ایتا هستند و عضو این کانال ها هم رای می دن و هم انتخاب شون درسته ان شاالله 👈👈👈مردم عادی رو در یابیم ❗️❗️❌❌❌
مطالب تاثیرگزار از کانال ها و گروه های انتخاباتی ایتا انتخاب کنیم و ضمن اینکه برای 👈👈👈مردم عادی می فرستیم برای دوستان حزب اللهی مون بفرستیم و بخوایم 👈👈👈مردم عادی رو #روشنگری کنن که بیان پای صندوق های رای و انتخاب اگاهانه داشته باشند🚨🚨🚨🚨
🚨🚨🚨📣📣📣غیر ایننباید در ایتا سرگرم شد بزرگواران❗️❗️❗️❗️❌❌
از فایل پرینت و کپی کنید 📄📄📄📄سریع 🏃♂🏃♂🏃♂به دست ائمه جماعات برسانید بزرگواران🚨🚨🚨
تا هم باعث 👈شور و هم 👈شعور انتخاباتی بشیم و #بصیرت_افزایی کرده باشیم❗️❗️❗️✅✅
اجرکم عندالله
#حضور_حداکثری
#حضور_آگاهانه
#انتخابات_ریاست_جمهوری
#انتخابات_شورای_شهر_و_روستا
#بصیرت_افزایی
#ستاد_شهید_سلیمانی_ره
هدایت شده از 🇮🇷 مجموعهی فرهنگی سنگر 🇮🇷
•┈┈••✾❀✾••┈┈•
#انتخابات_1400
#مشارکت_بالا
#مشارکت_حداکثری
#انتخاب_مطلوب
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
🌹دولت جوان حزباللهی، علاج مشکلات کشور است.
💠مردم با توکل به خدا و با قصد تقرب الیالله وارد میدان انتخابات شوند◕
👈امام خامنهای
🇮🇷 @SANGAR_1🇮🇷
🇮🇷مجموعه فرهنگی سنگر🇮🇷
🇮🇷🌸
🍀
💢 #یادداشت_کوتاه
✅ تکرار یا تغییر؟
🍃🌻🍃
🌀 موضوع: تله تبلیغاتی؟‼️
🔻 یکی از جریانات سیاسی معروف که مدعی است نامزدهای اصلی او احراز صلاحیت نشدند، رفتار انتخاباتی متناقضی در پیش گرفته اند.
🔹 آنها در رسانههای خود همزمان که بر طبل "غیر رقابتی بودن انتخابات" میکوبند، از رقابت اصلی بین مهرعلیزاده و رئیسی سخن میگویند.
🔸این در حالی است که بخشی از نیروهای جریان انقلابی از تبلیغات فوق منفعل شدند، درحالیکه جریان مزبور هوشمندانه تبلیغ روی نامزد مورد نظر خویش را آغاز کردهاست.
🔺 در این شرایط جریان انقلابی نباید هدف اصلی که جلب مشارکت گسترده و آگاهانه است را فراموش کند و در تله تبلیغاتی غیر رقابتی بودن انتخابات گرفتار شود و باید با تلاشی مضاعف و با روش تخاطب میان اعضای خانواده، فامیل و آشنایان کسانی را که برای حضور در انتخابات مردد هستند، مجاب به شرکت در انتخابات نمایند.
#روشنگری
#انتخابات۱۴۰۰
#مشارکت_حداکثری
⭕️بعضی خیال میکنند اگر ما انتخابات پُرشوری داشته باشیم، نظام جمهوری اسلامی مشروعیت پیدا میکند و اگر انتخابات پُرشور نبود، نظام مشروعیت پیدا نمیکند. این حرف، حرف درستی نیست. نظامهای دموکراسی در دنیا با نصف آراءِ ما در ریاست جمهوری و مجلس نظامهایشان را اداره میکنند و احساس عدم مشروعیت هم نمیکنند.
اینکه من بر حضور مردم اصرار میکنم بهخاطر این است که این یک وظیفه شرعی و وجدانی و عقلانی است.
رهبر انقلاب ۱۳۸۲/۰۹/۲۶
بیانات در دیدار جمعی از دانشجویان قزوین
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
#انتخاب_درست_کار_درست
⁉️چه باید کرد؟؟
🔻سوالی که این روزها ذهن خیلی از بچه های انقلابی را درگیر کرده است.
🔸چون حس میکنند با وضعیت فعلی تایید صلاحیت ها، مشارکت کمی خواهیم داشت و دقیقا نمیدانند برای افزایش مشارکت چه باید کرد.
✅ برای خروج از این سردرگمی، با این متن همراه شوید.
⏳زمان مورد نیاز برای مطالعه: فقط ۱۲۰ ثانیه!
🔷 فارغ از اینکه این حس و تحلیل، درست هست یا غلط، در هر حال باید دو اقدام اساسی انجام بگیرد:
🔹اول- نبض شهر را در دست بگیریم! ایجاد شور انتخاباتی و نشاط سیاسی در کف خیابان.
🔸خیلی ها برای رای دادن، نیاز به استدلال ندارند! همین که حس کنند بقیه هم رای میدهند، قانع میشوند!!
مردم از صندوق رای، یک خاطره ی تلخ 8 ساله دارند! هیچ کس برای پاک کردن خاطره تلخ، استدلال نمی آورد!!
باید ایام انتخابات را تبدیل کرد به روزهایی پرنشاط و امیدبخش.
💢چگونه؟ چند راهکار عملیاتی:
🔸الف) سرود خیابانی:
وقتی در یک مکان پر رفت و آمد، تعدادی نوجوان به صورت «غافلگیرانه» شروع به خواندن یک سرود امیدبخش و وطن دوستانه بکنند، نشاط ویژه ای در شهر پمپاژ میشود.
فکر کنید هرشب یک نقطه از شهر تبدیل شود به یک میتینگ شاد با چاشنی امید و وطن دوستی.
سرود های آماده، نیازی به تمرین ندارند! کافیست میکروفون تشریفاتی فراهم کنید و سرود را اجرا کنید. (تازه از ماسک هم میتوان برای پوشش لب زدن ها استفاده کرد 😉)
حواس تان باشد که متن سرود ها، خیلی مستقیم و انتخاباتی نباشد که توی ذوق مخاطب خاکستری بخورد!
پیشنهاد ما سرود «نسل امید» و «آینده روشن» هست که از لینک های زیر میتوانید دانلود کنید
🎵نسل امید لینک
🎵آینده روشن لینک
برای ستاد های انتخاباتی هم آهنگ «اینجا» پیشنهاد می شود لینک دانلود
💢پوشش رسانه ای این اتفاق می تواند بازتاب مجازی خیلی خوبی هم داشته باشد.
🔸 ب) هر ماشین، یک بیلبورد تبلیغاتی شهری:
ازطریق دوست و آشنا و فامیل و... ماشین های انقلابی شهر را به صورت هرمی شناسایی کنید و از هر طریقی مثل شابلون زنی یا پوستر یا برچسب جمله و...شیشه عقب ماشین را تبدیل کنید به یک تریبون.
♨️خیلی مهم است که مردم حس کنند که «مردم» شور انتخاباتی دارند! شابلون و امثال آن، بهترین راه برای مردمی کردن شور انتخاباتی است.
پیشنهاد ما استفاده از این شابلون هاست: لینک دانلود
🔸ج) مغازه های انقلابی شهر:
یک راه دیگر برای مردمی کردن شور انتخاباتی، استفاده از شیشه مغازه هاست. شاید شما 10 مغازه دار انقلابی نشناسید، اما 1مغازه دار که میتوان پیدا کرد! او میتواند ما را به سایر کسبه انقلابی وصل کند.
توجه داشته باشید که کاسب ها، از پوسترهای «خیلی سیاسی» استقبال نمی کنند.
لذا پیشنهاد ما این طرح است: لینک دانلود طرح
اما شما میتوانید از جمله های شابلون های پیشنهادی هم استفاده کنید.
🔸 د) تریبون آزاد:
تریبون آزاد هم از کارهایی است که شور انتخاباتی را در شهر میدمد. به شرطی که نیروی کافی برای مدیریت نظری و فیزیکی(!) جلسه داشته باشید تا نقض غرض نشود!
یعنی از قبل باید سناریوهایی برای صحبت های خود بعنوان موافق یا حتی مخالف نمایشی آماده کنید.
🔹 دوم - علاوه بر اینکه نبض شهر را در دست میگیریم، باید کار گفتمانی هم انجام داد!
💠چون اگر طرف مقابل بهتر از ما بتواند عملیات روانی انجام دهد و هوچی گری های شب انتخاباتی را تنظیم کند، طبیعتا اوست که پیروز این رقابت خواهد بود.
✅پس نباید به کارهای گرایشی و احساسی اکتفا کرد. چه کنیم؟
🔸الف) باید دلایلی که برای لزوم مشارکت بالا و اهمیت رای مردم وجود دارد، استخراج کنیم و روی آنها مسلط بشویم.
🔸ب) باید این دلایل را تبدیل کنیم به جمله های ساده ای که به زبان «مردم» است.
مثلا به جای اینکه صرفا بگوییم:
«مشارکت نقش بسزایی در پشتوانه و قدرت دولت ها دارد، پس باید رای بدهیم»
بگوییم:
«بالاخره یه نفر رئیس جمهور میشه! اگه بهترین گزینه هم با مشارکت پایین رای بیاره، مثل بنزِ بدون بنزینه! دولت بعدی باید با قدرت سر کار بیاد که بتونه مشکلات رو حل کنه»
🔸ج) با تسلط روی این دلایل و جملاتِ ساده شده، باید هر بستر و ظرفیت را تبدیل کرد به یک موقعیت تبلیغاتی چهره به چهره.
🔰از صف نانوایی تا صف انتظار بانک و مطب پزشک و داخل تاکسی و اتوبوس و... ما مخاطب زیادی داریم و فرصت کمی! همه جا باید بحثی را راه بیندازیم و بحث را به سمت انتخابات سوق دهیم و از این گفتگوی چهره به چهره استفاده کنیم برای تغذیه فکری مردم. (حتی میتوان طی یک سناریوی از پیش تعیین شده، بحث نمایشی با دوست خود راه بیندازیم 😉)
🔴بسم الله. شروع کنید به شبکه سازی و تقسیم کار و زمانبندی و عملیات که حرف حضرت آقا زمین نماند و انشالله یک دولت انقلابی با مشارکت بالا سر کار بیاید.
مبادا بعد از انتخابات، وجدان مان اذیت مان کند