☑️ متأثر از فضای رسانه ای و تبلیغاتی بنی امیه!
شخصی از اهل شام به قصد حج یا مقصد دیگر به مدینه آمد. چشمش افتاد به مردی که در کناری نشسته بود. توجهش جلب شد. پرسید: این مرد کیست؟ گفته شد: «حسین بن علی بن ابی طالب است» سوابق تبلیغاتی عجیبی که در روحش رسوخ کرده بود موجب شد که دیگ خشمش به جوش آید و قربة الی الله آنچه می تواند سبّ و دشنام نثار حسین بن علی بنماید. همینکه هر چه خواست گفت و عقده دل خود را گشود، امام حسین بدون آنکه خشم بگیرد و اظهار ناراحتی کند، نگاهی پر از مهر و عطوفت به او کرد و پس از آنکه چند آیه از قرآن - مبنی بر حسن خلق و عفو و اغماض - قرائت کرد به او فرمود: «ما برای هر نوع خدمت و کمک به تو آماده ایم» آنگاه از او پرسید: «آیا از اهل شامی؟» جواب داد: آری. فرمود: «من با این خلق و خوی سابقه دارم و سرچشمه آن را می دانم» پس از آن فرمود: «تو در شهر ما غریبی، اگر احتیاجی داری حاضریم به تو کمک دهیم، حاضریم در خانه خود از تو پذیرایی کنیم، حاضریم تو را بپوشانیم، حاضریم به تو پول بدهیم» مرد شامی که منتظر بود امام با عکس العمل شدیدی برخورد کند و هرگز گمان نمی کرد با یک همچو گذشت و اغماضی روبرو شود، چنان منقلب شد که گفت: «آرزو داشتم در آن وقت زمین شکافته می شد و من به زمین فرو می رفتم و اینچنین نشناخته و نسنجیده گستاخی نمی کردم. تا آن ساعت برای من در همه روی زمین کسی از حسین و پدرش مبغوض تر نبود، و از آن ساعت بر عکس، کسی نزد من از او و پدرش محبوبتر نیست»
✍ شهید مطهری، داستان راستان، حکایت مرد شامی و امام حسین علیه السلام، به نقل از نفثة المصدور محدث قمی، ج ۱، ص ۱۳
📌قنوت خمار 👈 عضو شوید
@ghonootekhomar
🔵 شاد کردن دل مومن
✍️ آیت الله بهجت (ره): وقتی دل مؤمنی را شاد كنید، خدا از لطف، مَلکی را خلق میکند که آن ملک، شما را از بلاها و تصادفات و... حفظ میكند. این که میبینید در برخی تصادفات بعضیها محفوظ میمانند در حالی که به نفر کناری آنها آسیب وارد میشود به سبب این است که آن شخصِ محفوظ مانده، در مسرّت اهل ایمان نقش داشته است.
📚 برگی از دفتر آفتاب، ص ١٨۴.
🌸 حالا فکر کن اگه کاری کنم که دل امام زمان رو شاد بکنه، چی میشه...
------------------
https://eitaa.com/m0hbinvelayt
🌻🌿🌺🍃
🌿💐
🌺
🍃
#متن 🔟
💥واژه انتظار و ارتباط آن با زمینه سازی ظهور ( شماره ۳)
🛑 مفهوم #زمينه_سازي_ظهور :
🔰همان گونه که گذشت ، حقيقت انتظار👈 همان آمادگي است و براي زمينه سازي، به چيزي بيش از روايات انتظار که به برخي از آنها اشاره شد، نيازی نيست.
❇️ علاوه بر اينها در روايتي از پيامبر اکرم صلي الله عليه و آله و سلم
✨ يَخْرُجُ أُنَاسٌ مِنَ اَلْمَشْرِقِ فَيُوطِئُونَ لِلْمَهْدِيِّ يَعْنِي سُلْطَانَهُ
(شرح الأخبار,ج۳,ص۳۶۵)
🇮🇷 مردمانی از مشرق زمین مسببات ظهور امام زمان عجل الله را فراهم میسازند.
از واژه «#يوطّئون » از مصدر «#وطأ» به معناي #زمينه_سازي استفاده شده است.
🌐 زمينه سازي در لغت فارسي به معناي 👈 مقدمه چيني ، آماده ساختن ، تهيه مقدمات برای منظوری است.
🌀 اما در لغت عرب با توجه به ويژگي لغوي«وَطَأ» نه هر زمينه سازی بلکه زمينه های چيزی را ، کاملا فراهم کردن و طریق را از هر جهت هموار کردن و بر آن تسلط داشتن است.
◀️ ظهور در اين جا در برابر غيبت به معناي آشکار شدن امام( عليه السلام) است. زمينه سازي ظهور يعني فراهم ساختن و ايجاد مقدمات و اسباب ظهور به گونه اي که شرايط براي تحقق ظهور و خارج شدن امام از پرده غيبت، مهيا و هموار باشد،تا امام بتواند حرکت خود را آغاز و حاکميت جهاني اش را تحقق بخشد.
🟢 با اين معنا از آن جا که بسيار کلی است ،نمی تواند راه گشا و کاربردی باشد. از اين رو ، بايد به تبيين و توضيح بيشتر آن پرداخت تا ابعاد و محورهاي آن شناخته شود.
📣 توضيح بيشتر اين که با توجه به تقابل ظهور و غيبت، تحقق ظهور نيازمند برطرف کردن علل غيبت است.
⏪ بايد ديد علل و عوامل غيبت چيست و چرا امام غيبت کرده است؟
❌ علت غيبت امام هر چه باشد، بی ترديد به ما باز مي گردد و علل و عوامل آن را بايد در خود جستجو کنيم.❌
⚠️ وجود ضعف هايي در شيعيان و جامعه شيعی و کوتاهي و ناتوانی آنان از حمايت امام ، نبودن یاران قیام ،امتحان و غربال جامعه، کار را به آن جا رساند که براي حفظ جان امام ، خداوند تصمیم گرفت ایشان را از صحنه به غیبتی طولانی بفرستد و به صورت پنهان ،نقش آفريند.
✳️ از اين رو ،با تغيير و تحول شرايط و ايجاد #بايدها و #نبايدهایی در شيعيان و #تهذیب_جامعه_شيعی میتوان زمينه های ظهور را فراهم کرد.
⚜ تا آن گاه که تحولی در بينش و معرفت ، ايمان ،کنش و رفتار و ساختار «جامعه» صورت نگيرد و فرد و جامعه شيعی بر وظايف و عهد و پيمان هاي خود با امام وفا نکند 👈 و به سطحي از رفتار با يکديگر که در روايات به آن امر شده ( کسب اسماء ) دست نيابند انتظار ظهور بی معناست و خود را منتظر دانستن هم بيهوده است.
✔️ چرا که انتظار عمل است و از بهترين عمل ها ست.
🌸 با توجه به توضیحاتی که داده شد و فرمایشات حضرت آقا (مقام معظم رهبری) انتظار یعنی زمینه سازی یعنی آماده باش. یعنی سربازان امام زمان عجل الله را فراهم ساختن 👈 پس با بی تحرکی و دست روی دست گذاشتن صورت #نمیگیرد.👉
🎙 سخنران :
مدیر مجموعه فرهنگی مذهبی یاوران امام زمان عجل الله{ سید علیرضا حسینی}
ادامه دارد...
✅ نشر این مطلب #صدقه_جاریه هست.
🍃
🌺
🌿💐
🌻🌿🌺🍃
هدایت شده از کشکول صلوات بر محمدوآل محمدص
27.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 موضوع شناخت امام زمان عج
سخنران شهید کافی
اوخواهدآمد
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
{🌹اَلَّلهُمـّ؏جِّللِوَلیِڪَالفࢪَج🌹}
❤️اَللّهمَّ اجعَل عَواقِبَ اُمورِنا خَیراً❤️
به گروه یاوران ومحبین حضرت ولیعصرعج بپیوندید. 👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1967587596C5cd3e7c975
لطفابه دوستانتان معرفی کنیدمتشکر
هدایت شده از کشکول صلوات بر محمدوآل محمدص
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ذکر روز شنبه : یا رَبِّ الْعالَمِین
#خطبه_متقین
📌قسمت بیست و دوم
🔰امام عليه السلام در ادامه اوصاف پرهیزکاران مى فرمايد:
✨وَ إِيماناً فِي يَقِين، وَ حِرْصاً فِي عِلْم وَ عِلْماً فِي حِلْم
✍تعبير به «ايمان در يقين» اشاره به اين است که ايمان مراتبى دارد و اعلى درجه آن، علم اليقين و حق اليقين است که گاه از طريق استدلالهاى قوى و محکم، حاصل مى شود و گاه از آن برتر; يعنى از راه شهود به دست مى آيد.
🔹تعبير به «حِرْصاً فِي عِلْم» با اينکه واژه حرص معمولا بار منفى دارد، اشاره به اين است که آنها شديداً به دنبال فراگيرى علم اند و روزى بر آنها نمى گذرد که دانش تازه اى کسب نکنند، در حالى که دنياپرستان، حريص در جمع اموال اند. پرهيزکاران حريص در جمع علم اند، زيرا پرهيزکارى بدون علم، عمق و ريشه اى ندارد.
✔️منظور از آميختن علم با حلم، اين است که عالم در برابر جهل جاهلان نبايد خشمگين شود و تندخويى کند، بلکه با بردبارى و به صورت تدريجى در آنها نفوذ نمايد و جهلشان را بزدايد.
📝ادامه دارد...
🔶 @Nahj_Et
قرآن و پیروانش رانده و مهجور می گردند.
همانا پس از من روزگاری خواهد رسید که چیزی پنهان تر از حق ، و آشکارتر از باطل ، و فراوانتر از دورغ به خدا و پیامبرش نباشد .
و نزد مردم کالایی زیانمندتر از قرآن نیست ، اگر آن را درست بخوانند و تفسیر کنند ، متاعی پر سودتر از قرآن یافت نمی شود ، آنگاه که آن را تحریف کنند و معانی دلخواه خود را رواج دهند .
در شهرها چیزی ناشناخته تر از معروف ،
و شناخته تر از منکر نیست ، حاملان قران ، آن را واگذاشته و حافظان قرآن ، آن را فراموش می کنند ،
پس در آن روز قرآن و پیروانش از میان مردم رانده و مهجور می گردند ، هر دو غریبانه در یک راه ناشناخته سرگردانند ، و پناهگاهی ندارند .
نهج البلاغه ، فرازی از خطبه ۱۴۷
🔶 @Nahj_Et
🌸🍃🌸🍃
🍃
📜 #خطبه192، خطبه قاصعه
💠فلسفه آزمايشها
🔻پس همانا خداوند سبحان بندگان متكبّر را با دوستان خود كه در چشم آنها ناتوانند می آزمايد؛ وقتی كه موسی بن عمران و برادرش هارون (عليهم السّلام) بر فرعون وارد شدند و جامه های پشمين به تن و چوب دستی در دست داشتند و با فرعون شرط كردند كه اگر تسليم پروردگار شود، حكومت و ملكش جاودانه بماند و عزّتش برقرار باشد؛ فرعون گفت: «آيا از اين دو نفر تعجّب نمی كنيد كه دوام عزّت و جاودانگی حكومتم را به خواسته های خود ربط می دهند، در حالی كه در فقر و بيچارگی به سر می برند اگر چنين است چرا دستبندهای طلا به همراه ندارند؟» اين سخن را فرعون برای بزرگ شمردن طلا و تحقير پوشش لباسی از پشم گفت، در حالیکه اگر خدای سبحان اراده می فرمود به هنگام بعثت پيامبران، درهای گنجها و معدنهای جواهرات و باغات سرسبز را به روی پيامبران می گشود و پرندگان آسمان و حيوانات وحشی زمين را همراه آنان به حركت در می آورد. امّا اگر اين كار را می كرد، آزمايش از ميان می رفت و پاداش و عذاب بی اثر می شد و بشارتها و هشدارهای الهی بی فايده می بود و بر مؤمنان اجر و پاداش امتحان شدگان واجب نمی شد و ايمان آورندگان ثواب نيكوكاران را نمی يافتند و واژه ها، معانی خود را از دست ميداد، در صورتیكه خداوند پيامبران را با عزم و اراده قوی، گرچه با ظاهری ساده و فقير مبعوث كرد، با قناعتی كه دلها و چشمها را پر سازد، هر چند فقر و نداری ظاهری آنان چشم و گوشها را خيره سازد. اگر پيامبران الهی دارای چنان قدرتی بودند كه مخالفت با آنان امكان نمی داشت و توانایی و عزّتی می داشتند كه هرگز مغلوب نمی شدند و سلطنت و حكومتی می داشتند كه همه چشمها به سوی آنان بود، از راههای دور بار سفر به سوی آنان می بستند، اعتبار و ارزششان در ميان مردم اندك بود و متكبّران در برابرشان سر فرود می آوردند و تظاهر به ايمان می كردند، از روی ترس يا علاقه ای كه به مادّيات داشتند. در آن صورت نيّتهای خالص يافت نمی شد و اهداف غير الهی در ايمانشان راه می يافت و با انگيزه های گوناگون به سوی نيكی ها می شتافتند. امّا خدای سبحان اراده فرمود كه پيروی از پيامبران و تصديق كتب آسمانی و فروتنی در عبادت و تسليم در برابر فرمان خدا و اطاعت محض فرمانبرداری ، با نيّت خالص تنها برای خدا صورت پذيرد و اهداف غير خدایی در آن راه نيابد كه هر مقدار آزمايش و مشكلات بزرگتر باشد ثواب و پاداش نيز بزرگتر خواهد بود.
🔶 @Nahj_Et
❇️ #حدیث_نگاشت | بچهزرنگ
🔻 قالَ أمِیرُالمُؤمِنِینَ عَلَیهِالسَّلَامُ:
«كَالْيَاسِرِ الْفَالِجِ يَنْتَظِرُ أَوَّلَ فَوْزَةٍ مِنْ قِدَاحِهِ».
✍️ امیرالمؤمنین علیهالسّلام فرمود:
مؤمنی که خود را دچار ننگ و عار نکرده، همچون مسابقهدهنده ماهری است که به پیروزی خود اطمینان دارد.
🔸 زیرا نه بهانهای به دست دیگران داده که آبرویش را ببرند و نه نافرمانی خدا را کرده که مستحق عذاب آخرت شود؛ پس در دو دنیا پیروز است.
📚 نهج البلاغه، حکمت 260.
🔶 @Nahj_Et
🪐دنياى فريبکار!
#نهج_البلاغه
🔮أَمَّا بَعْدُ فَإنِّي اُحَذِّرُکُمُ الدُّنْيَا، فَإنَّهَا حُلْوَةٌ خَضِرَةٌ، حُفَّتْ بالشَّهَواتِ وتحَبَّبتْ بِالْعاجِلَةِ وَ رَاقَتْ بالْقَليْلِ وَ تَحَلَّتْ باْلآمالِ وَتَزَيَّنَتْ بِاْلغُرُورِ
🌎«امّا بعد (از حمد و ثناى الهى) شما را از دنيا بر حذر مى دارم، چرا که ظاهرش شيرين و با طراوت، و در لابه لاى شهوات پيچيده شده، به خاطر نقد بودنش جلب توجه مى کند و با اين که مواهب آن ناچيز است دل ها را به سوى خود مى کشاند، آمال و آرزوهاى دنيا پرستان را در خود جمع کرده و خودرا به آن آراسته، و زيور فريب به خود پوشانده است
📘خطبه 111
🔶 @Nahj_Et
🍃برگی از نهج البلاغه
🔮وَإِيَّاکُمْ وَالتَّدَابُرَ وَالتَّقَاطُعَ
🟤و بر حذر باشيد از اينکه به يکديگر
پشت کنيد و رابطه خود را با هم قطع
نمایید..💚
📙نامه۴۷
🔶 @Nahj_Et
🌸🍃🌸🍃
🍃
🔅#امام_علی_علیه_السلام :
▫️ ـ با اكثريت [دين دار] جامعه همراه شويد ؛ زيرا دست خدا با جماعت است. از پراكندگى بپرهيزيد كه جدا شده از مردم، طعمه شيطان است، همچنان كه گوسفند جدا شده از رمه، طعمه گرگ است .
🔸و اِلْزَمُوا اَلسَّوَادَ اَلْأَعْظَمَ فَإِنَّ يَدَ اَللَّهِ مَعَ اَلْجَمَاعَةِ وَ إِيَّاكُمْ وَ اَلْفُرْقَةَ فَإِنَّ اَلشَّاذَّ مِنَ اَلنَّاسِ لِلشَّيْطَانِ كَمَا أَنَّ اَلشَّاذَّ مِنَ اَلْغَنَمِ لِلذِّئْبِ .
📚 نهج البلاغه ، خطبه ۱۲۷
🔶 @Nahj_Et
💠 امیرالمؤمنین امام علی علیه السلام :
💢 اَلْعِلْمُ وِرَاثَةٌ كَرِيمَةٌ، وَ اَلْآدَابُ حُلَلٌ مُجَدَّدَةٌ وَ اَلْفِكْرُ مِرْآةٌ صَافِيَةٌ
🔵 دانش ميراثى گرانبها، آداب پسنديده زيورهاى تازه، و انديشه آيينه اى صاف است.
📚 نهج البلاغه ، حکمت ۵
🔶 @Nahj_Et
💢 اعتدال در جدال و خصومت
💠 امام علی علیه السلام فرمودند:
🍃 منْ بَالَغَ فِي الْخُصُومَةِ أَثِمَ، وَ مَنْ قَصَّرَ فِيهَا ظُلِمَ، وَ لَا يَسْتَطِيعُ أَنْ يَتَّقِيَ اللَّهَ مَنْ خَاصَمَ.
🔹 آن كه دشمنى را از اندازه بگذراند گناه كرده، و كسى كه كوتاهى ورزد بر او ستم خواهد شد، و آن كه ستيزه جويى نمايد نمى تواند حق تقوا را رعايت كند.
📚 حکمت 298 نهج البلاغه
🔶 @Nahj_Et
♨️خيمه بر گور زدن
#نهج_البلاغه
🔮كونوا كالسابقين قبلكم و الماضين أمامكم قوضوا من الدنيا تقويض الراحل و وطؤوها طى المنازل
🌐همچون كسانى باشيد كه پيش از شما رفتند و كسانى كه پيش روى شما مردند همچون مسافرانى كه خيمه خويش بر مى كنند خيمه خود را از دنيا بركندند و همچنان كه منزل ها (سفر) پيموده مى شود آن را پيمودند و رفتند.
📙خطبه 176
🔶 @Nahj_Et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
💢 نقش امام در نهج البلاغه
🔸مواعظ الهى را به همه ابلاغ کند
🔸تلاش و کوشش در خيرخواهى
🔸احياى سنّت پيامبر اکرم صلى الله عليه وآله
🔸اجراى حدود الهى نسبت به تمام مستحقین
🔸 حقوق مستحقّين و نيازمندان را از بيت المال، بى کم و کاست بپردازد.
📚#خطبه105
🎤حجت الاسلام والمسلمین استاد #رفیعی
🔶 @Nahj_Et