فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 طبق فرمایشات امروز رهبری، اصلح کسی است که:
1⃣ به مبانی انقلاب اعتقاد قلبی داشته باشه(مثل شهید رئیسی)
2⃣ کارآمد باشد و پر کار و توانمند باشد
بعد فرمودند کسی که این ویژگی ها را داشته باشد، می تواند از ظرفیت های کشور استفاده کند.[یعنی کسی که حداقل یکی از این دو ویژگی ها رو نداشته باشد، نمیتواند از این ظرفیت ها استفاده کند، ولو که بگوید میخواهم از این فرصت ها استفاده کنم]
حالا خود دانید....
#انتخابات #قالیباف #جلیلی
🔰 کشکول یک طلبه 👈 عضو شوید
🔰 کلام آخر!
⬅️ در صورت انصراف #قالیباف با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از آرائش به سبد پزشکیان میرود، به احتمال قابل توجه، در همین دور اول باید به رئیس جمهور پزشکیان سلام کنید!
⬅️ در صورت عدم انصراف جلیلی و قالیباف، به احتمال قابل توجه، پزشکیان و #جلیلی به دور دوم خواهند رفت و باز هم به همان استدلال سابق باید در جمعه آینده به رئیس جمهور پزشکیان سلام کنید!(به احتمال زیاد)
⬅️ تنها انصراف جلیلی یا دوم شدن قالیباف است که میتواند امیدهای قوی را زنده نگه دارد. گرچه که هنوز این احتمال وجود دارد که با دور دوم رفتن پزشکیان، بدنه اصلاحات امیدوار شوند و حضور پرشوری به هم رسانند و آن وقت باید تسلیم سرنوشت شد!
✅ این داده ها بر اساس نظرسنجی های موجود است همه هم می دانند! حال خود دانید، از ما گفتن بود! اگر همان بلای 92 را سر ملت آوردید، تا آخر عمر سرتان را از شرمساری پایین بیندازید و مسئولیت کار خود را بپذیرید!
🔰 کشکول یک طلبه 👈 عضو شوید
📣 بببنید خواهر و برادران انقلابی؛ بذارید یک نکته مهم رو خدمتتون عرض کنم:
⬅️ بگذریم از اینکه اگر جلیلی با پزشکیان به دور دوم روند، بخش قابل توجهی از آراء قالیباف در سبد پزشکیان می رود و کارش راحت تر است(نمودارها)؛
⬅️ از آن بگذریم، مهم این است که در دور دوم، اصلاح طلبان دنبال رقیبی هستند که بتوانند مردم را از او بترسانند و بخش مردد جامعه را به واسطه این ترس به پای صندوق بکشانند و کار را تمام کنند.
🔹 درست است که قالیباف قابلیت #تخریب_شدن بالایی دارد و مثلا در ماجراهایی مثل سیسمونی قابلیت تخریب شدن دارد و جلیلی از این سوتی ها ندارد، اما نکته مهم اینجاست که قابلیت #لولوسازی جلیلی با قالیباف قابل قیاس نیست! اساسا اون اصلاح طلب که همه کس و کارش خارج زندگی می کنند و اون کارگزارانی که کثیرا اطرافش مفسد اقتصادی پیدا میشده، چقدر می تواند روی این مسائل مانور دهد و قالیباف را تخریب کند؟ بلکه آن اصلاح طلب دنبال ترساندن مردم در این محورهاست:
⬅️ جنگ
⬅️ تحریم
⬅️ فیلترینگ
⬅️ محدودیت های اجتماعی و گشت ارشاد
⬅️ افراطیگری و اطرافیان تند
⬅️ ریاضت اقتصادی
⬅️ مدیریت ناکارآمد اقتصادی و تداوم تورم
✅ خودتان قضاوت کنید که اصلاحات از دور دوم آمدن کدام گزینه خوشحال تر می شود؟!
🔰 کشکول یک طلبه 👈 عضو شوید
🔺 طی بررسی ای که در آرشیو سایت khamenei.ir انجام دادم، حضرت آقا از سال 1376 تمام شنبه های بعد از انتخابات ریاست جمهوری(چه دور اول و چه دور دوم) پیام تشکر به ملت ایران صادر کردند و در همه پیام ها از تعابیری مانند حماسه پرشور و حضور گسترده استفاده کردند:
▫️سال76: صحنهی زیبا و پرشور
▫️سال 80: حماسهی حضور پرشور
▫️سال 84 دور اول: حضور پر طراوت و شورانگیز
▫️سال 84 دور دوم: شور مخلصانه، نمایش باشکوه
▫️سال 88: حادثهی شورانگیز، جمعه حماسی
▫️سال 92: صحنهی حماسی و پُرشور
▫️سال 96: مشارکت گسترده و پرشور
▫️سال 1400: حضور حماسی و شورانگیز
✅ از آن تاریخ تنها انتخابات ریاست جمهوری که رهبری در شنبه بعد از آن پیامی صادر ننمودند، انتخابات 1403 بود. انتخاباتی با ویژگی ها و نتایجی متفاوت! شاید بارزترین ویژگی آن مشارکت 39.9 درصدی آن است، یعنی 9درصد کمتر از پایین ترین نصاب مشارکت که آن نصاب کم هم در دوران کرونا بود.
پ. ن: ممکن است کسی علت این نتیجهی بسیار متفاوت را همراه نبودن آن با #انتخابات شوراهای شهر و روستا بدانند لکن توجه کنید که ادغام ریاست جمهوری با شوراها از سال 92 شروع شد و قبل از آن از یکدیگر تفکیک بودند.
🔰 کشکول یک طلبه 👈 عضو شوید
❓چرا رای نهایی قالیباف از آنچه تمام نظرسنجی ها نشان داده بودند کمتر بود و رای آقایان پزشکیان و جلیلی از آنچه تمام نظرسنجی ها نشان داده بودند بیشتر بود؟!
🔹در واقع روز آخر، بخشی از آراء آقای قالیباف به سبد آقایان جلیلی و پزشکیان سرازیر شده است، چرا این اتفاق افتاده؟
✅ اینگونه به نظر می رسد که پنجشنبه و جمعه، یک شبهدوقطبی در کشور ایجاد شده و حامیان قالیباف، مرددین و حامیان کاندیداهای انصرافی به این نتیجه رسیدند که دیگر تنها میتوان به رایآوری آقایان پزشکیان و جلیلی امید داشت و با رای دادن به غیر از این دو نفر رای خود را هدر ندهیم.
❓ اما چه عواملی باعث ایجاد این دو قطبی شد؟ مثلا چرا این دوقطبی بین آقایان قالیباف و پزشکیان ایجاد نشد؟
⬅️ از همه مهم تر اینکه حامیان آقایان جلیلی و پزشکیان(خصوصا جلیل) حامیان سرسخت، جدی و بعضا ایدئولوژیکی هستند به خلاف عموم حامیان آقای قالیباف که از قشر خاکستری بودند. و لذا حامیان آن دو نفر، با تلاش فراوان، تبلیغ چهره به چهره، با تجمعات بزرگ و کوچک و در یک کلمه با بروز و ظهور بیشتر، توانستند این حس را به ضمیمه نتایج نظرسنجی ها ایجاد کنند که برنده میدان یکی از این دو کاندیداست و به این شکل سایرین مجاب شدند که رای به غیر این دو نفر هدر دادن رای است.
⬅️ امروز یکی از رفقا گفت من تا لحظات آخر میخواستم به آقای قالیباف رای دهم ولی وقتی دیدم برخی با بی اخلاقی مدام شایعه انصراف رقیب را منتشر میکنند، به ناچار به جلیلی رای دادم. البته که بی اخلاقی ها طرفینی بود ولی این شایعه انصراف خیلی توی ذوق می زد!
🔰 کشکول یک طلبه 👈 عضو شوید
مؤسسه شناخت در توجیه اختلاف معنادار نتیجه انتخابات با نتیجه نظرسنجی ها، میگوید یکی از دلایل این بوده که وقتی مؤسسات مختلف افکارسنجی گفتند انتخابات با آقایان جلیلی و پزشکیان به دور دوم میرود، بخشی از حامیان قالیباف که هیچکدام از آقایان پزشکیان و جلیلی را قبول نداشتند، نا امید شده و در #انتخابات شرکت نکردند.
🔰 کشکول یک طلبه 👈 عضو شوید
🔺 مجموعه افکارسنجی متا، با کسانی که روز قبل از انتخابات گفته بودند به قالیباف رای می دهند و به مرددین تماس گرفته تا ببیند روز جمعه چه کرده اند؟ همچنین داده های سه مجموعه معتبر و مهم افکارسنجی کشور را به نام های متا و ایسپا و دانشگاه تهران(محسنی) را تحلیل نموده و به نتایجی شبیه نتیجه مرکز افکارسنجی شناخت رسیده است.
🔹 ضمن اینکه توضیحات کامل را می توانید از اینجا بخوانید، خلاصه ای منتحب از نتیجه به این قرار است که:
⬅️ بررسی تعداد آراء(نه درصد آراء) کاندیداهای دیگر، غیر از قالیباف، نشان می دهد که هر سه نظرسنجی با دقت بالایی تعداد را صحیح پیش بینی کرده اند و درصد خطای آن بسیار پایین است. این جدول را مشاهده بفرمایید.
اما اختلاف معنادار و زیاد نظرسنجی ها مربوط به آراء آقای قالیباف و میزان مشارکت بوده است (این جدول) که در ادامه دلیلش بررسی می شود.
⬅️ انتشار نظرسنجی های مختلف که همگی حکایت از پیشتازی جلیلی از قالیباف داشت، روزهای آخر، حامیان قالیباف را از رای آوری نامزدشان نا امید کرده بود.
⬅️ بخش معتنی بهی از حامیان آقای قالیباف و مرددین در نظرسنجی های هفته گذشته گفته بودند در صورت پیدا نکردن کاندیدای مورد نظرشان، رای نمیدهند.
⬅️ در تماس با افرادی که هفته گذشته مورد نظرسنجی قرار گرفته بودند، معلوم شد بخشی از کسانی که به قالیباف میخواستند رای دهند، نهایتا در #انتخابات شرکت نکردند. به خلاف حامیان #جلیلی و #پزشکیان که تقریبا همگی شرکت کرده بودند.
🔰 کشکول یک طلبه 👈 عضو شوید
🔰 مناظره ی دیشب
🔹 بیگمان بازنده قطعی مناظره دیشب، آقای #پزشکیان بود چون در نگاه مردم، دست خالی اش نمایان شد و مشخص شد ایشان از اول اشتباهی بوده و در این سطح و تراز نیست! و لذا شب خوبی برای او نبود.
🔹 اما #جلیلی بالاخره به توصیه ها عمل کرد و با تهاجم و عملیات روانی، توانست رقیب را شوکه کند. شوکه شدنی که تا پایان مناظره هم دیگر درست نشد. آقای جلیلی یک چهرهی باشخصیت و باسواد از خود بروز داد که برای او بسیار پر اهمیت است.
⬅️ ایشان نهایتا با ایجاد شورِ مناظره دیشب در بدنه حامیان می تواند نتیجهی بازی ای که تا دیروز بر اساس نظرسنجی ها، لب مرزی بازنده بود را تغییر دهد. البته که راه بسیار سختیست.
🔹 البته از هفته قبل هم روشن بود که رقابت این دو نفر لب مرزی و پر ریسک است، به نحوی که بر اساس یکی از نظرسنجی های معتبر، لب مرزی پیروز می شدند و بر اساس دو سه نظرسنجی دیگر، شکست می خوردند.
✅ به هر حال امیدواریم راه نیمه تمام شهید رئیسی با روی کار آمدن اصلاحات نابود نشود. از خداوند میخواهیم آنچه صلاح مملکت است را برایمان رقم بزند.
پ.ن: البته حرف های زیادی هست که این هفته صلاح به گفتنش نیست، ان شاالله هفته دیگر اگر عمری باقی بود عرض خواهم کرد...
🔰 کشکول یک طلبه 👈 عضو شوید
🔰گوش هایی که هیچ وقت شنوا نیستند و آدم هایی که هیچ وقت گردن نمیگیرند!
1⃣ اول این پست روز چهارشنبه 6تیر رو بخونید
2⃣ بعدش این پست بعدیش رو بخونید
3⃣ حالا به این پاراگراف آخر از پست اول دقت کنید:
«این داده ها بر اساس نظرسنجی های موجود است همه هم می دانند! حال خود دانید، از ما گفتن بود! اگر همان بلای 92 را سر ملت آوردید، تا آخر عمر سرتان را از شرمساری پایین بیندازید و مسئولیت کار خود را بپذیرید!»
⬅️ به همان استدلالی که 92 درس نگرفتیم(آن موقع جلیلی هم طبق نظرسنجی ها سوم بود و هم در نتیجه نهایی ولی میگفت برای انجام وظیفه آمده ام و کنار نرفت)؛
⬅️ به همان استدلالی که 96 درس عبرت نگرفتیم! ( این کلیپ را مشاهده کنید قضیه را متوجه می شوید)؛
⬅️ به همان استدلالی که وقتی قبل از انتخابات دور اول، از سطوح مختلف مملکت از ایشان خواسته شد که نگذارید مملکت به دست اصلاحطلبان بیفتد ولی گوش ندادند؛
(ظاهرا ایشان همیشه مأمور به وظیفه اند نه نتیجه! حتی در مذاکرات هم چنین بودند)
✅ به همان استدلال ها الان هم هر چه تجربیات را بررسی کنیم فایده ندارد! امید به عقلانیت و عبرت از تجربیات نیست! دیگر خسته شدیم! شهید رئیسی از دستمان رفت، حالا ببیند گرفتار چه کسانی شدیم؟!😔
🔰 کشکول یک طلبه 👈 عضو شوید
🔺درحشان و عبدی بعد از انتخابات👆
👈 از ترس اطرافیان جلیلی حتی بخشی از انقلابی ها هم به سمت پزشکیان رفتند. رئیس ستادهای مردمی قالیباف(اخروی) و رئیس ستاد جهادگران قالیباف(عزیزی)، رنجبران مجری انقلابی، داوری فعال رسانه ای حامی قالیباف همگی به سمت پزشکیان رفتند، جلیل محبی توییتی زد که نشان داد احتمالا به پزشکیان رای دهد و ده ها انسان اثرگذار دیگر....
روشن بود که کثیری از آراء قالیباف به سمت پزشکیان میرود!
🔹بعد میگن چرا قالیباف دور اول کنار نرفت؟! خب چون پزشکیان پیروز میشد! به همان دلیلی که ثابتی 96 گفت قالیباف نباید کنار می رفت و با این کارش باعث پیروزی روحانی شد!
🔹خدا میدونه که خیلی روشن بود! همه نظرسنجی ها هم میگفتند دور دوم قالیباف به احتمال بسیار زیاد پزشکیان رو شکست میده و به احتمال بسیار زیاد جلیلی از پزشکیان شکست میخوره!
⬅️ حالا این ثابتیِ نورسیده گفته روشن است وقتی قالیباف در تهران رای اول نشد در کشور هم نمی شود! آخه پسر خوب به این فکر نمیکنی که پزشکیان پارسال توی یک شهرستان دوم شد ولی الان توی کشور اول شد؟! شما مشارکت 25درصدی مجلس تهران که عمدتا انقلابی ها هستند رو با مشارکت 50درصدی کشوری مقایسه میکنی؟! شما که صوسیما و ایسپا رو داشتید چرا حتی یک نظرسنجی نیاوردید که توی دوگانه ها، احتمال پیروزی جلیلی رو بالاتر از قالیباف نشون بده؟! زمین و زمان گفتند و گوش ندادید! آمارها گفتند و گوش ندادید! حقیقتا اینطور به نظر میرسد که در نظر شما جبهه انقلاب یعنی جلیلی و بس!
🔰 کشکول یک طلبه 👈 عضو شوید
🔺 امام را نمیدانم ولی در نگاه حضرت آقا، همانطور که قبلا در کانال بحث کردیم و مستنداتش را تفصیلا قرار دادیم، یک رکن مشروعیت، مقبولیت مردمی است، به خلاف نظریه ای که مقبولیت را صرفا شرط تحقق حکومت میداند.
✅ هیچ کدام از دو نظریه، نقش مردم را صفر نمیداند، اما تفاوت ماهوی اینجاست که نظریهی نصب، پذیرش مردم را صرفا شرط تحقق حکومتِ مشروع میداند ولی نظریهی انتخاب، نقش مردم را علاوه بر محقق حکومت، مشروعیتبخش به حکومت هم میداند، به عبارت دیگر، فقیهی که تمام شرائط را دارد ولی منتخب مردم نیست، حکومتش مشروع نیست.
پست هایی که در کانال به این موضوع مرتبط هستند:
پست اول
پست دوم
پست سوم
پست چهارم
🔰 کشکول یک طلبه 👈 عضو شوید
🔺 یکی از قشنگیای ایتا اینه که حتی وقتی خبری 100درصد علیه تفکراتشون هست، یک بخشی از اون رو بلد میکنن و تیتر میکنن و #همممممه جای ایتا هم همون رو پخش میکنن، اونم اون بخشی که نتیجه رو برعکس نشون میده!!
🔹مثلا همین ماجرا! الان همه ایتا پر شده که فضائلی گفته رهبری سخنگو ندارد! فقط هم همین قسمت حرف فضائلی رو منتشر میکنن!
مگه تا حالا کسی گفته بوده فضائلی سخنگوی رهبری هست که اینقدر این مطلب براتون مهم شده؟! اون چیزی که شماها میگفتید این بود که توییت هاش سرخود هست که این مطلب صراحتا در اینجا تکذیب شده و گفتند از استمرار چند ساله اش و اینکه بیت بعد از اینهمه جنجال هایی که شما راه انداختید جلوی من رو نگرفته و میذاره به عنوان عضو دفتر حفظ و نشر آثار آیت الله خامنه ای توییت بزنم یعنی سرخود نیست و قاعده مند است.
🔰 کشکول یک طلبه 👈 عضو شوید
✍ سلمان کدیور
🔹 جریان انقلابی دو امر را برای ج. اسلامی تامین کرده:
⬅️ اول امنیت با حضور در خیابان
⬅️ و دوم مقبولیت در هنگامه انتخابات
🔹 و حالا مشخص شده در نظر برخی از این طیف، این دو امر، یک کالا بوده نه یک عقیده انقلابی یا دینی و از این رو است که به صورت تلویحی تهدید نرم می کنند که اگر کلیت نظام بر پاشنه درخواست های آنان نچرخد، این دو کالا را عرضه نخواهند کرد.
🔹جریان حزب الهی بخاطر برخورداری از رانت های قدرت و دسترسی به منابع به صورت میان بر، نتوانسته است فرایند #اجتماعی_شدن را به نحو مطلوب طی نماید و پخته شود.
✅ این جریان متوجه نیست که جریانی است میان ده ها جریان و تفکری است میان صدها تفکر و متاسفانه نیاموخته است که برای بقای سیاسی و اجتماعی باید با سایر تفکرات و جریان ها به صورت عادلانه #رقابت کند. زحمت بکشد، تفکر کند، بیاموزد، بفهمد! در تمام سال ها همانند بچه ای لوس او را بر صدرنشانده و امیالش را ارضا کرده اند و حالا نمی تواند کمترین قدرت را در جناح مخالف تاب بیاورد.
🔹 این جریان از مهمترین موانع اصلاح خواهند بود و اگر نظام بخواهد مطالبات آنها را نادیده بگیرد و خواسته های عمومی را برآورد، بعید نیست در برابر ج. ا نیز بایستند
اشکال تحلیل ایشون اینه که قضیه را منفعت طلبانه و کالاانگارانه دیده است، در صورتی که قضیه پیچیده تر و عمیق تر از اینهاست:
🔹 بخشی از افراد تمامیت طلب و سوپرانقلابی، از روی باورشان(که ذره ای به جمهوریت و جایگاه مردم معتقد نیستند و نگاهشان به ارزش ها قشری و ظاهری و شعاری است)، حمایتشان از نظام را منوط کرده اند به اینکه نظام غلام حلقه به گوش خواسته های آنان باشد و اگر ذره ای تخطی حاصل شد با پرچم کردن نام شهدای امنیت و با منت گذاشتن سر نظام که ما بودیم کف خیابان نجاتتان دادیم، تهدید می کنند که هسته سخت نظام در خطر است و ممکن است ما دیگر پای کار نباشیم!
✅ در واقع این قضیه ریشه در یک اندیشه کوتهبینانه و قشرینگرایانه دارد نه ریشه در یک منفعت طلبی دنیایی؛ همانطور که خوارج از روی #باور خشک و قشری خود به تقابل با حقیقت پرداختند نه از روی منافع دنیوی....
1⃣ رهبری از همکاری #مجلس و دولت در رای اعتماد به #کل_کابینه اظهار رضایت کردند.
2⃣ همچنین فرمودند من تمام اعضای کابینه را تایید نکرده بودم، خیلیهاشون رو نمیشناختم و نظری هم ندادم. یعنی مخالفتی نکردند، تاییدی هم نکردند.
⬅️ شماره یک را به جماعتی یادآوری می کنیم که بعد از رای اعتماد ندای وااسلاماه سردادند و با عَلَم کردن نام شهیدان علیوردی و عجمیان، قضیه را یک فاجعهی ملی جلوه دادند و عدهای از ایشان هم نظام را تهدید کردند که ممکن است دیگر ما نباشیم!!!!
⬅️ شماره2 را هم به آقای پزشکیان که طوری وانمود کرد که انگار همه اعضاء را رهبری تایید کردند و از این ابزار برای کسب رای استفاده کردند. البته عین عبارت ایشان «هماهنگی با رهبری» بود ولی برداشتی که از کل کلامشان میشد، تایید اعضاء بود. به هر حال هزینه کردن از رهبری مقابل کار کارشناسی دیگران غلط است، اگرچه همیشه جناح رقیب از آن استفاده می کرد ولی اشتباه اشتباه است.
پ.ن: پرواضح است کسانی که با نظر کارشناسی خود به مخالفت با یک وزیر رسیده بودند و ابراز مخالفت کردند، اشکالی بهشان وارد نیست. بحث در شماتت مجلس و فاجعه نشان دادن قضیه و عصبانیت یک جماعت خاص بود.
🔰 کشکول یک طلبه 👈 عضو شوید