10.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 کلیپی درباره قتل جنین بی پناه و تاثیر فوق العاده آن روی رشد منفی #جمعیت
♦️برگرفته از سخنان دکتر علی ابوترابی، عضو هیأت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره)
✅ #روانبخش
@howzehenghelabi
شهدارزمنده ایم:
🔸مادر شهید کاوه: شبی از شبهای تحصیل، نشسته بود در اتاقش به انجام تکالیف. رفتم برای شام صدایش کنم. گفت: «گیر کردهام در حل ۲ تا مسئله ریاضی. معلم، توپ چهلتکه جایزه گذاشته برایش. اگر اجازه بدهی، تا این ۲ مسئله را حل نکنم شام بیشام!» بیخیالش شدم تا به درسش برسد. یک ساعت بعد، دوباره رفتم اتاقش. دیدم هنوز مشغول است. صدایش کردم؛ متوجه نشد! گرم کاری میشد، چنان دل میداد که تا تکانش نمیدادی، ملتفت سر و صدای اطرافیان نمیشد. دوباره یک ساعت بعد صدایش کردم. افاقه نکرد. نیم ساعت بعد به حاج آقا گفتم: «شما برو صدایش کن بلکه آمد شامش را خورد!» حاجی نرفته برگشت، و دیدم با یک پتو دارد میرود اتاق محمود! صبح برای نماز از خواب بلندش کردم؛ «شام که نخوردی! لااقل بگو بدانم مسئلهها را حل کردی یا نه؟» خندید و گفت: «حل کردم آنهم چهجور! برای هر ۲ مسئله، از ۳ طریق به جواب رسیدم!» محمود عاشق فوتبال بود. توپ چهلتکه هم خیلی دوست داشت! ظهر از مدرسه برگشت خانه. گفتم: «پس جایزهات کو؟» از جواب طفره رفت! تا اینجا را حالا شما داشته باشید.
🔹۴۰ روز، فوق فوقش ۵۰ روز از شهادت محمود گذشته بود که زنگ خانه به صدا درآمد. حاجی رفت در را باز کرد. عاقلهمردی پشت در بود؛ «من دبیر ریاضی محمود بودم. کلی هم گشتم تا خانه شما را پیدا کنم». حاجی دعوتش کرد بیاید تو، «نه» آورد؛ «قصد مزاحمت ندارم!» و بعد ادامه داد؛ «من سه سال دبیر ریاضی محمودتان بودم. این را سال آخر فهمیدم که محمود، مسائل ریاضی را خودش حل میکرد اما صبح، زودتر میآمد کلاس، حل مسئله را هر بار به یکی از دانشآموزان که عمدتا هم از قشر پایین بودند یاد میداد و جایزه هم اغلب به همان دانشآموز میرسید، چون محمود از چند راه به جواب میرسید. من به طریقی سال سومی که دبیر ریاضی محمود بودم متوجه ماجرا شدم. از قبل هم البته برایم بسیار عجیب بود؛ «چرا محمود که همیشه ریاضی را ۲۰ میگیرد، هیچ وقت برنده این جوایز نمیشود؟!» کشیدمش کنار؛ «امروز از فلانی شنیدم این مسئله را تو حل کردهای!» اول بنا کرد طفره رفتن، بعد قبول کرد!
«چرا؟»
جواب داد: «همین فلانی، اولا یک مسئله ریاضی را یاد گرفته از چند راه حل کند. این کار بدی است آقا معلم؟ ثانیا جایزه کتانی بود و من خودم کتانی دارم. آیا بهتر نبود این کتانی برسد دست این دوستمان که کتانیاش از چند جا پاره شده؟» من آنجا فهمیدم چه روح بلندی دارد این محمود شما. خواستم موضوع را با مدیر مدرسه درمیان بگذارم تا از کاوه، سر صف صبحگاه، تقدیر شود. قسمم داد؛ «اگر برای کس دیگری این موضوع را لو بدهید، دیگر این مدرسه نمیآیم»
#شهید_محمود_کاوه
#درس_اخلاق
🔴انتقاد حجتالاسلام کاشانی از تغییر تصمیم ستاد کرونا
🔹معاون بهداشت وزیر بهداشت گفته بود عزاداری در مساجد و حسینیههایی که دارای سقف بالای ۶ متر هستند مصداق فضای باز است و مشکلی نخواهد داشت، اما تنها دو روز مانده به محرم مثل برخی از تصمیمات دیگر، دوباره ناگهان نظر خود را تغییر دادند و برگزاری جلسه در فضای سربسته از سوی ستاد کرونا مطلقا ممنوع اعلام شد.
🔹این کار در این زمان عملاً به این معناست که فقط این جلسات را تعطیل کنید چون زمانی برای تمهید در فضای باز وجود ندارد.
🔴ما قطعا! تابع پروتکل ستاد کرونا هستیم اما از ستاد به خدا شکایت میبریم و آنها را به سیدالشهدا علیه السلام واگذار میکنیم.
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
آرشیو مداخلات دولت در بورس (مرداد ۹۹)
۱. جهتدهی به بازار از طریق ایجاد صفوف خرید و فروش دستوری
۲. خریدهای گسترده و عرضههای آبشاری برای کنترل و هدایت شاخص
۳. تغییر پیاپی زمان معاملات
۴. توقف آنی نمادهای شاخصساز به بهانهٔ کندی هستهٔ معاملاتی
۵. خبرسازی، شایعهپراکنی و تکذیب پیاپی، بدون نگرانی از پیگرد قانونی
۶. تثبیت قیمت محصول نهایی کارخانههای بورسی، بدون توجه به رابطهٔ عرضه و تقاضا
۷. تعیین دستوری نرخ ارز
۸. برخورد سلیقهای نهاد ناظر در ایجاد وقفههای ۲۰ و ۵۰ درصدی
۹. گشایش اقتصادی!
۱۰. متلاطمسازی بازار به قصد افزایش درآمد مالیاتی از طریق افزایش تعداد و ارزش معاملات
۱۱. تعیین ضربالعجل برای کاهش مالکیت صندوقهای سرمایهگذاری بر سهام شرکتها، به کمتر از ۵ درصد
۱۲. آشفتگی در تصمیمگیری پیرامون چگونگی انجام معاملات سهام عدالت
۱۳. اصرار بر افزایش سریع میزان شناوری سهام شرکتهای دولتی، به بیش از ۲۵ درصد
۱۴. منع کارگزاریها برای اعطای اعتبار به مشتریان جهت انجام معاملات بر خط
۱۵. عدم رسیدگی به تخلفات گستردهٔ کارگزاریها و تداوم انحصار در این حوزه
۱۶. تعیین و تصویب نرخ جدید کارمزد کارگزاریها و تداوم غیررقابتی بودن صنعت کارگزاری
۱۷. عدم تناسب در قیمتگذاری شرکتهایی که به تازگی پذیرهنویسی شدهاند (مورد عجیب زر ماکارون)
__
پ. ن. در این لیست، صرفاً مداخلات مهمی که در همین یک ماه، بهطور مستقیم بر روند بازار تأثیر گذاشتهاند، ذکر شده است.
@farsnew
🔺وزیر ورزش دربارهی حکم فیفا: با خاطیان و مقصران برخورد خواهیم کرد!
✍ بنظر میرسد جناب #سلطانیفر سعی دارند با دست پیش گرفتن، جایگاه خودشان را در نزد افکار عمومی از یک #متهم، به یک "قاضی"ِ مثلا بیطرف، تغییر بدهند تا از پاسخگویی و محاکمه فرار کنند !!
#همینقدر_وقیح
#ویلموتسچای
#برجام_فوتبالی
#مهدی_قاسم_زاده
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
آمریکا چرا خروج از برجام را
بر مکانیسم ماشه ترجیح داد؟
🔸۱- بر خلاف ادعای آقای ظریف درباره جدایی میان اروپا و آمریکا، اروپا به قطعنامه تمدید تحریم تسلیحاتی رای مثبت نداد؛ چون در این صورت کارکرد مهم برجام (معطل نگه داشتن ایران و تداوم یکطرفه تعلیق هستهای) متوقف میشد.
🔸۲- توافق را وزارت خارجه ما «برجام» نامید، چون ظاهرا قرار بود «برنامه جامع اقدام مشترک» باشد؛ اما در عمل تبدیل به «برجای» شد: برنامه جامع اقدام یکطرفه یا برنامه درجا زدن ایران. طوری تنظیم کردند که طرف ایرانی از بیم مکانیسم ماشه حتی نتواند به شورای امنیت شکایت کند!
🔸۳- آمریکا اگر در برجام مانده بود، میتوانست تمام تحریمهای تجمیع شده ذیل قطعنامه 2231 را برگرداند. اما چرا نماند تا از اسنپ بک (مکانیسم ماشه و بازگش خودکار قطعنامه های تحریمی شورای امنیت) استفاده کند؟ چون در صورت اجرای مکانیسم ماشه در سال 96، برجام تمام میشد و ایران تعهداتش را که هنوز پس از دو سال بدعهدی آمریکا اجرا می کند، متوقف میکرد.
🔸۴- آمریکا در تقسیم کار با اروپا، از توافق خارج شد و تحریمها را برگرداند؛ در حالی که اروپا ایران را معطل نگه داشته بود. تصور شان این بود که ایران فلج و تسلیم مذاکره مجدد میشود! آمریکا وقتی این مسیر را انتخاب کرد که طبق سخنان صریح ظریف و روحانی مطمئن شد، آنها اجرای تعهدات را متوقف نخواهند کرد.
🔸۵- خبرگزاری دولتی ایسنا 22 اردیبهشت 97 به نقل از نشریه پولیتیکو گزارش داد «فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در کنفرانس این اتحادیه تصریح کرد: من از روحانی تضمین گرفتم که حتی در صورت خروج آمریکا از توافق و برگرداندن تحریمها، ایران به برجام پایبند بماند»! این تشویق ترامپ به خروج از برجام (عدم اجرای تعهدات) بود!
🔸۶- حسین موسویان (سخنگوی اولین تیم مذاکرهکننده روحانی) آبان 98 در شورای روابط خارجی اروپا: "من با سیاست فعلی آقای روحانی موافق نیستم. آمریکا از برجام خارج شد و تحریمها را بسیار فراتر از گذشته برگرداند. اگر من جای روحانی بودم تعهدات به NPT را تعلیق میکردم و از برجام خارج می شدم".
#محمد_ایمانی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
کارنامه مردودی
روزنامه وطن امروز عملکرد دولت حسن روحانی را با دولت قبل در ۱۰ شاخص مهم اقتصادی مقایسه کرد:
رکود شدید ساخت و ساز!
رشد بیش از ۵ برابری قیمت مسکن در ۷ سال!
افزایش نابرابری
افزایش بدهی خارجی
بیکاری همچنان گریبانگیر کشور
میانگین رشد اقتصادی نزدیک به صفر
شاخص فلاکت
داغ تورم
نرخ رشد نقدینگی
رکورد قیمت ارز
پ؛ن؛روحانی چند روز پیش گفت عملکرد دولت ها را مقایسه کنید!اینم مقایسه
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔹رای ممتنع اروپا به قطعنامه آمریکا،نشانه خوردن همزمان از آخور و توبره بود...
اروپایی که نه فرانسهاش، فرانسه قدرتمند و استعمارگر است و نه بریتانیایش؛ رای مخالف ندادند تا درصورت انتخاب مجدد ترامپ، او گوشمالیشان ندهد و رای موافق ندادند تا در صورت شکست ترامپ بتوانند سر سفره ایران بنشینند!!
💬محمد وحیدی
🔸همه از "عدم امکان استفاده از مکانیسم ماشه توسط آمریکا" حرف میزنند و کسی نمیگوید چرا اساسا ژنرال دیپلماسی چنین بند استعماریای را پذیرفت....
پاسخ روشن است: اگر این بند نبود، آمریکا "برجام" را امضا نمیکرد؛ همانطور که اگر الحاق خاک ایران نبود، روسیه تزاری "ترکمنچای" را نمیپذیرفت!
💬مهدی خانعلیزاده
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
8.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴چرا گرانی و تورم فقط در ایرانه و در اروپا و آمریکا نیست!؟
از زبان دکتر بخشی، اقتصاد دان وعضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان بشنوید!
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
تند تر از امام و ولایت فقیه نروید !
که پایتان خرد میشود ..
از امام هم عقب نمانید ؛
که منحرف میشوید : )✔️
#شهیدمحمدرضاتورجیزاده
@martyr_314
📍 لبنان بهانه است ، ایران نشانه است
🔸 #بندر_بیروت علاوه بر مکان امن برای دور زدن تحریم ها علیه لبنان، نقطه اتصال جاده #تهران_مدیترانه بود اما پس از انفجار به خرابه تبدیل شده و واشنگتن و متحدانش بر روی ویرانه های آن جشن به راه انداخته اند.
🔸 این جاده استراتژیک از #تهران شروع و از #بغداد و #دمشق عبور می کند و در نهایت به #لبنان و دریای مدیترانه (پایان مسیر قدیمی #جاده_ابریشم) ختم میشود اما نابودی بندر بیروت که علاوه بر اقتصاد، نقطه اتصال تمدنها هم محسوب می شود، انتهای این مسیر راهبردی را فعلا قطع کرده است.
🔸 گذرگاه «القائم - البوکمال» در مرزهای مشترک عراق و سوریه یکی از نقاط مهم اتصال این جاده بود و آمریکایی ها در سال ۲۰۱۹ فشار زیادی را بر دولت وقت عراق (عادل عبدالمهدی) وارد کردند که از شروع به کار این گذرگاه جلوگیری کنند اما به نتیجه ای دست نیافتند و حملات هوایی را به همراه رژیم صهیونیستی در دستور کار قرار دادند.
🔸 از سویی دیگر، بندر مهم و راهبردی بیروت انباری بزرگ از ذخیره مواد غذایی و پزشکی هم بود و این نقطه امن به دولت و مردم لبنان اطمینان خاطر می داد که تا حدود زیادی از تحریم های اقتصادی در امان بمانند و این مسئله آمریکایی ها و متحدانش که تلاش می کردند کشتی اقتصاد لبنان را به گِل بنشانند به شدت خشمگین کرده بود.
👌 انشاالله محور مقاومت به زودی از این تهدید یک فرصت تاریخی خواهد ساخت. این درس بزرگ #حاج_قاسم به یارانش بود.
🆔 @mashgh626
📸 ۸ دلیل اصلی ریزش بورس
پ.ن: به نظر میرسد تصمیمات خلق الساعه و متناقض مسئولین سیگنال بدی به مردم داد و همین دلیل اصلی ریزش بورس بود در کنار سایر محرکها.
#بورس
🆔 @mashgh626