✍استاد #پناهیان
✅برای علاقهمند شدن به خدا چه کنیم؟
💠برای اینکه بتوانیم دل را از علاقه به خدا پر کنیم؛ اول باید دل را از علاقه به خیلی چیزا خالی کنیم. دل کندن از دنیا سخت است، ولی پس از آن دل بستن به خدا خیلی آسان است...
تا دل بریدن از دنیا را شروع کنی ؛ خدا هم دلبری را آغاز می کند ...
#دلهاتون_سرشار_از_یاد_خدا
⇝ @Tahzibe_nafs
#توبه
توصیه های آیت الله قاضی برای ورود به ماه #رجب
#علامه_طباطبایی درباره #آیت_الله_قاضی می فرماید «ما هر چه در زمینه تهذیب و تزکیه نفس و اصلاح اخلاق داریم، از #قاضی داریم که در حیاتش از او تعلیم گرفتیم و از محضرش استفاده کردیم.»
آیت ا... قاضی در متن وصیت نامه اش به شاگردان خود، نکاتی را درباره #ماه_رجب مطرح کرده است که در ادامه، مروری بر آن ها خواهیم داشت.
🔺آگاهانه وارد ماه #رجب شوید
آگاه باش زمانی که وارد ماه رجب میشوی. بیدار شو برای آن که توشه خوبی برای خود برداری! شب های این ماه را بیدار باش و روزهای آن را روزه بگیر به جهت شکر خداوند که به تو روزی کرده و مخواب مگر به مقدار معتنابهی و کم!
⇝ @Tahzibe_nafs
#نیایش_صبحگاهی
💝خدایا!
به حرمت تک تک لحظات این ماه پر برکت
🍃کمکم کن تا آرزوهایم شایسته و روا باشند.
🍃کمکم کن بهترین ها را آرزو کنم. من با آرزوهای خویش زنده ام.
🍃یاری ام کن آرزوهایم ارزش خواستن و با آنها زندگی کردن را داشته باشند.
🍃به من بیاموز چیزی را آرزو کنم که تو دوست می داری،
🍃چیزی را طلب کنم که مرا به تو نزدیک تر سازد.
🍃به من بیاموز در راه رسیدن به آرزوهایم صبور باشم و تن به قضا و قدر تو بسپارم.
🍃بیاموز که برای کسب نیکی ها، شکیبایی پیشه کنم.
🍃در راه استجابت دعاهایم، هرگز ناامید نشوم و هرگز در مهر تو تردید نکنم.
💝خدایا!
🍃مباد ابلیس در آرزوهایم مرا راهبر شود.
🍃مباد دل به وعده های دروغ او ببندم و وعده های راستین تو را از یاد ببرم.
🍃مباد هنگام دل بستن به لطف تو، او مرا از وعده هایت ناامید کند.
🍃مباد تأخیر در رسیدن به آرزوهایم، رشته الفت مرا از تو ببرد و دوستی ام را با شیطان محکم کند.
🍃کمکم کن خالق مهربان! ...
🍃هرگز صبر و امیدم را از دست ندهم
🍃و هرگز به درگاه تو جز با خوش بینی روی نیاورم.
💝خدایا!
🍃مرا به آرزوهایم برسان؛ آرزوهایی که خیرند و امید به رسیدنشان، امید به قرب توست.
🍃دعاهایم را مستجاب کن تا ایمان و عشقم به تو روز به روز افزون تر شود.
@Adieh_elahi
•┈••✾🍃🍂🍃✾••┈
⛔️ رئیسی قوه قضائیه از کدام پرونده شروع کند?!!
یک. پرونده عوامل دولتی که نقش در بالا بردن دلار داشتند و ارزش پول ملی را نابود کردند.
دو. پرونده واگذاری های شرکت های دولتی با رانت به افراد و بخش خصوصی.
سه. پرونده عوامل دولتی که ده ها میلیارد دلار و ۶۵ تن طلای مملکت را در قالب سکه به حراج گذاشتند.
چهار. پرونده فیش های نجومی بگیران مسئولان دولتی و غیر دولتی.
پنجم.پرونده دانه درشت ها....
شش. .....?!!!!
🆘eitaa.com/shakhes1 ایتا
🆘http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
✅اولین های سید ابراهیم رئیسی/از تحصیلات تخصصی تا محبوبیت بیسابقه
🔷آیت الله رییسی #هفتمین مقام عالی قضایی در جمهوری اسلامی می باشد که روز گذشته طی حکمی از سوی رهبر معظم انقلاب به ریاست قوه قضاییه منصوب شد.
🔹 ایشان در شرایطی قرار دارد که منحصر بفرد است و از این جهت امید است با تصدی خود خون تازه ای در رگ های اجرای بیش از پیش #عدالت بدواند.
🔺فرصت ها و امتیازات رئیسی
1⃣تحصیلات عالی حقوق تخصصی: سید ابراهیم رئیسی علاوه بر اجتهاد، دکترای حقوق تخصصی دارد. اگرچه ریاست قوه قضاییه بر مبنای فقه و حقوق اسلامی است و اجتهاد و فقاهت شرط علمی این جایگاه است و روسای قبلی قوه این شرط را دارا بودند، اما تحصیلات تخصصی حقوق که مورد اشاره مقام معظم رهبری نیز در حکم انتصاب بود، فرصت مضاعفی در خدمت این رییس #تازه_نفس است.
2⃣۲۰ سال سابقه کار در سطوح بالای قوه(سازمان بازرسی کل کشور و معاون رییس قوه) : بر خلاف روسای قبلی، سید ابراهیم رئیسی کوله باری از #تجربه در قوه قضاییه دارد. ۱۰ سال ریاست سازمان بازرسی کل کشور و ده سال سابقه معاونت رییس ق ق فرصت فوق العاده ایست که کمک می کند این رییس جدید، سریعتر بر امور قوه تسلط یابد. روسای قبلی چنین سابقه ای نداشتند.
3⃣پایگاه اجتماعی بالا(رای ۱۶ میلیونی) : سید ابراهیم رئیسی این فرصت را داشته که در معرض رای مردم قرار بگیرد و رای بالایی (که برای نفر دوم انتخابات بی سابقه بوده) کسب کند. علاوه بر آن در این نزدیک دو سال که از انتخابات ۹۶ گذشته، بی مبنا و ناجوانمردانه بودن بسیاری از تهمت ها و شایعاتی که رقبای انتخاباتی به وی زده بودند و موجب عدم توفیقش در انتخابات ریاست جمهوری شده بود، ثابت شده. #محبوبیت و شناخته شده بودن رییسی موجب #تعامل بیشتر با مردم و درک متقابل و #اعتماد بیشتر جامعه به رییس جدید می شود. روسای قبلی قوه هیچ گاه چنین فرصتی نداشتند.
4⃣سابقه کار بسیار موفق و #انقلابی در تولیت آستان قدس (مبارزه و کنار گذاشتن باندهای فساد و رسیدگی به محرومان و کار جهادی) : این موارد نیز از امتیازات فوقالعاده ایشان است که تاثیر بسزایی در محبوبیت و شهرت وی داشته. سابقه قاطعیت در #فساد_ستیزی در آستان قدس محک خوبی برای جسارت وی در کنار گذاشتن افراد فاسد #بدون_ملاحظه_این_و_آن است. این امید بیشتری را در اجتماع برای محاکمه انقلابی #دانه_درشت_ها ایجاد کرده. البته علایم دلهره و نگرانی در وابستگان رسانه ای فساد نیز با آمدن سید ابراهیم رئیسی مشهود است!
#رها_عبداللهی
#تحول_دستگاه_عدالت
✅اگر از دعواهای سياسی خسته شدین، #بدون_سانسوری شوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وداع آیت الله رئیسی(دامت برکاته) از مرقد مطهر امام رضا علیه السلام
خدا پشت و پناهت #سید_محرومان
مردم منتظر اجرای عدالت علیه مفسدین خونخوار مردم هستن
#تحول_دستگاه_عدالت
✅اگر از دعواهای سياسی خسته شدین، #بدون_سانسوری شوید👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
بیوگرافی رئیسی.jpg
2.51M
🖼اینفوگرافی «قاضی القضات» جدید را بیشتر بشناسیم
📝نگاهی به زندگی نامه و سوابق آیت الله رئیسی 👆
#دکتر_رئیسی
#حقوقدان_انقلابی
#رئیسی
http://eitaa.com/joinchat/3672375298C8acb35579f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مهم ترین ویژگی حجت الاسلام #رئیسی از نگاه مردم
🆘eitaa.com/shakhes1 ایتا
🆘http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پست اینستاگرامی معنادار سردار سلیمانی: شهید همت سوار بر موتور -نه سوار بر بنز ضدگلوله- به صورت ناشناس به شهادت رسید و تا ساعتها کسی نمیدانست او همت است...
🆘eitaa.com/shakhes1 ایتا
🆘http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تئاتری که در حسینیه امام خمینی به نمایش درآمد.😀
ره بر دل بر :بارها داستان حضرت ایوب را در قرآن خوانده بودم اما آنچه با دیدن این تئاتر متوجه شدم تا به حال از خواندن قرآن متوجه نشده بودم .
سالروز درگذشت #سلبریتی_با_سواد کشورمان فرج الله سلحشور را گرامی می داریم .
و دعا می کنیم که سلبریتی های بی سوادی چون پور احمدها؛کمی اندیشه کنند شاید باسواد شوند ...🙏
#ره_بر
#فرج_الله_سلحشور
#سلبریتی_بی_سواد
✍ #آزاداندیش
🔗 #منگنهچی
http://eitaa.com/joinchat/1637810190C4e7588d495
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انقلابی بود، وقتی انقلابی بودن مُد نبود 😎
قطعه ای قدیمی و جالب از گزارش خبری تلویزیون از دوران ریاست حجه الاسلام رئیسی در سازمان بازرسی کشور
برعکس برخی مسئولین منافق که نه تنها گذشتهشان با امروز متفاوت است بلکه امروز چیزی میگویند و دقیقا فردا نقض آن را، آقای رئیسی از همان اول مواضع و عملکرد انقلابی داشته است
@BisimchiMedia
⭕️انتصاب برادر عزیزم جناب آقای #رئیسی را به ریاست قوه قضائیه تبریک عرض میکنم. با شناختی که به واسطه دوستی چهل ساله از ایشان دارم، مطمئنم که تمام تلاش خود را برای #خدمت به مردم و تحقق #آموزههای_انقلاب در #مسئولیت جدید به کار خواهند گرفت حقیقتاً دستگاه #قضا اگرچه نقطه پایان حل و فصل #چالشها و #اختلافات جامعه ست اما مهمترین جایگاه #احیا_سرمایه_اجتماعی نظام مقدس جمهوری اسلامی است که ان شاالله با همت ایشان و همکاران دلسوز و پر تلاش در #قوه_قضائیه، از طریق #قاطعیت در برخورد با مجرمان و احقاق حقوق عامه، کارآمدی و اثربخشی این مجموعه را شاهد خواهیم بود.
🔻امیدوارم این برادر عزیز که اولین مسئولیتش، با حکم #امام_راحل و در دستگاه #قضا بود در جایگاه ریاست #قوه_قضائیه منشأ تحول باشند همچنانکه الحق در خدمت به زوار #خورشید_خراسان منشأ اثر و تحول بودهاند.
🔻متن حکم مقام معظم #رهبری، حاوی نکات برجسته ای است که ضرورتهای ایران امروز را روشن میکند. #جوانگرایی که وجه مشترک اغلب انتصابات اخیر رهبریست، در متن این حکم نیز مورد تصریح و تاکید قرار گرفته است. ورود فعالانه #قوه_قضائیه به حوزه فعالیتهای اجتماعی و برقراری #عدالت_اجتماعی و عملکرد شفاف و زمان مبنا، از دیگر موارد حکم ابلاغی مقام معظم رهبریست که نه تنها مورد نیاز دستگاه قضا، بلکه از ضروریات تمام دستگاههایی است که با مردم سر و کار دارند.
🔻از درگاه خداوند متعال، برای برادرم حجتالاسلام و المسلمین #رئیسی در این مسئولیت خطیر، آرزوی موفقیت و سربلندی دارم و به آیت الله آملی #لاریجانی، که در دوره ایشان شاخص توسعه قضائی بویژه در ابعاد سهولت دسترسی به خدمات عمومی قضائی افزایش یافت و تلاش شد در رسیدگی به پروندههای قضائی هیچ ملاحظهای خارج از قضاوت عادلانه دخیل نباشد، خداقوت می گویم.
#سردار_محمد_باقر_قالیباف
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
▪️ عدهای شروع کردن به گفتن این شبهه که ریاست قوه قضاییه باید مجتهد باشد ولی "رییسی" مجتهد نیست و این مطلب در حکم رهبری که او را حجت الاسلام خطاب کرد، کاملا مشهوده!
اندر سطحینگری این جماعت همین بس که امام(ره) هم شهید بهشتی و موسوی اردبیلی را حجت الاسلام خطاب کردند
💬 علی قلهکی
-
کانال #فارس_پلاس:
@Fars_plus
🔴پشت پرده استقبال اصلاحطلبان از ریاست #رئیسی چیست؟
🔶 آیت الله رئیسی به زودی در حالی سکان هدایت قوه قضاییه را برعهده می گیرد، که استقبال گسترده ای از این موضوع تاکنون شده است. استقبالی که با توجه به محبوبیت مردمی رئیسی طبیعی به نظر می رسد ولی در این میان استقبال چهره های اصلاح طلب که از تخریب رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری نهایت تلاش خود را انجام دادند، سبب تعجب بسیاری شده است.
🔶 دلایل متعددی برای این اعلام حمایت و استقبال مطرح می شود ولی احمد زیدآبادی فعال سیاسی اصلاحطلب دلیل حمایت برخی اصلاحطلبان از رئیسی به عنوان رئیس قوه قضاییه را اعلام کرد.
🔶 او معتقد است رییسی در انتخابات به دور از کلکهای انتخاباتی و رقابتی وارد کارزار شد و به همین دلیل مورد استقبال قرار گرفته است.
🔶 زیدآبادی در کانال تلگرامیاش مینویسد:این روزها نزدیک شدن به برخی موضوعات همچون دست کردن در لانه زنبور است! نه لزوما به این دلیل که خطر یا تهدیدی عینی به دنبال دارد بلکه بدین سبب که غوغای رسواگونهای برمیانگیزد.
🔶 او ادامه میدهد: «کارنامه قضایی سید ابراهیم رییسی مشخص است و جایگاه سیاسی و عقیدتی او در منتهیالیه جناح موسوم به «اصولگرا» نیز بر کسی پوشیده نیست. با این حال، این پرسش برای بسیاری مطرح است که چرا برخی چهرههای نزدیک جناح اصلاحطلب از ریاست او بر قوه قضاییه به تصریح یا تلویح استقبال کردهاند؟به گمانم این استقبال بیشتر به نوع ورود رییسی به کارزار انتخاباتی سال 96 برمیگردد. رییسی در آن انتخابات این فرصت را یافت تا با افکار عمومی، بیواسطه رودررو شود و به مناظره با رقبای انتخاباتیاش برخیزد. او در مناظرات چندان خود را با دوز و کلکهای سیاسی آشنا نشان نداد و به عنوان فردی بیشیلهپیله نمود و ظهور پیدا کرد. برخی از مردم حتی دیدارش با امیر تتلو را نیز حمل بر همین موضوع کردند و از رأی دادن به او منصرف نشدند.»
🔶 روزنامه #شرق: رئیسی مناسبترین گزینه است
روزنامه اصلاحطلب «شرق» که یک روز پس از انتخابات ریاستجمهوری96، با انتخاب تیتر «چه اسفندها دود کردیم، برای تو ای روز اردیبهشتی» به استقبال از پیروزی حسن روحانی رفت، هفته گذشته در یادداشتی با عنوان «فرزند دادگستری»، ابراهیم رئیسی را «مناسبترین گزینه» برای ریاست قوهقضاییه توصیف کرد. در بخشی از این یادداشت آمده است: «رییس آشنا به ساختارها و روندهای قضایی، میتواند تصمیمات بهتری بگیرد. آقای رئیسی فرزند دادگستری و بهاصطلاح از افرادی است که در این دستگاه از سربازی به سرداری رسیده و همه مراحل ترقی را با تکیه بر توان علمی و قضایی خود پیموده است.»
🔶 #بهترین_گزینه
در میان چهرههای رسانهای اصلاحطلب نیز آقای احسان مازندرانی با روی گشاده به استقبال ریاست ابراهیم رئیسی رفته است. او در توییتی، ابراهیم رئیسی را در شرایط فعلی، بهترین گزینه «قاضی القضاتی» در ایران دانسته است.
🔶 در همین حال، محمود صادقی نماینده تندرو مجلس در موضعی شدیداً متناقض با مواضع قبلی خود توئیتی در حمایت از ریاست سید ابراهیم رئیسی منتشر کرد. او نوشته که «بسیاری از قضات دادگستری نسبت به تغییرات قریبالوقوع در مدیریت قوه قضائیه خوشبین هستند؛ با توجه به پیشینه گزینه احتمالی ریاست قوه، امید میرود سازمان بازرسی جایگاه بایسته خود را در مقابله با فساد باز یابد و دیگر هیچ بازرس وظیفه شناسی به اتهام افشای اسرار بازداشت نشود.»
🔵به کمپين #صدای_مردم بپيونديد 👇
http://eitaa.com/joinchat/2427125773C9e377925d3
🔴حمایت مهناز افشار از کشف حجاب به بهانه روز زن
بزهکاری های این سلبریتی ضدفرهنگ و ترغیب دیگران به رفتارهای خلاف شرع و قانون و حمایت از عناصر مرتبط با سرویسهای جاسوسی بیگانه ادامه دارد اما همچنان دارای مصونیت آهنین در دستگاه قضایی است
امیدواریم در دروه جدید قوه قضائیه با ریاست جناب رئیسی به مصونیت های مشکوک سلبریتی های برانداز پایان داده شود.
#کودتای_فرهنگی
🆘eitaa.com/shakhes1 ایتا
🆘http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
«به مناسبت ۸ مارس روز جهانی زن»
مقایسه رژیم حقوق زن در رژیم حقوقی اسلام و غرب
دست یابی به تفاوت های بنیادین حقوق زن در اسلام وغرب، ممکن نیست جز از راه بررسی در منابع حقوق آنها و در نتیجه رسیدن به منابع حقوق هر یک. به عبارت دیگر باید در تحلیلی تطبیقی این نکته مورد بررسی واقع شود که چه اصول و مبانی نظری ای موجب پیدایش این سیستم حقوقی خاص در اسلام و یا غرب شده است.
ریشه رویارویی های نظری در مورد حقوق بشر در تلقی های متفاوت از ماهیت آن نهفته است. در تعریف حقوق بشر چنین گفته اند:" حقوق بشر به معنای امتیازاتی کلی است که هر فرد انسانی طبعا دارای آن است." این تعریف خاستگاه غیر دینی و سکولاریستی دارد. در برابر تعریف یاد شده، از دیدگاه دین میتوان گفت:" حقوق بشر، حقوق بنیادین و پایه ای است که هر انسان از آن جهت که انسان است فارغ از رنگ، نژاد، زبان، ملیت، جغرافیا و اوضاع و احوال متغیر اجتماعی یا میزان قابلیت و صلاحیت ممتاز و فردی و هر عنوان عارضی دیگر بر او، از خداوند دریافت کرده است." همان طور که مشخص شد حقوق سکولار برای بشر، حقوقی با خاستگاه سکولاریستی قایل است و حقوق دینی برای انسان، حقوقی با خاستگاه الهی که این دو در بعضی جهات نمی توانند جهان شمول باشند. بر اساس این تعاریف تفاوت میان دیدگاه های مختلف در زمینه حقوق بشر مشخص می شود.
در اسلام آنچه قابل توجه است این مطلب می باشد که کمیت غیر از کیفیت است، مسلم این است که اسلام حقوق تکوینی برای مرد و زن قائل نشده است ولی اسلام هرگز امتیاز و ترجیح حقوقی برای مردان نسبت به زنان قائل نیست. اسلام اصل مساوات انسانها را درباره زن و مرد رعایت کرده است. اسلام با تساوی حقوق زن و مرد مخالف نیست با تشابه حقوق آنها مخالف است. لازمه اشتراک زن و مرد در حیثیت و شرافت انسانی به هیچ شکل تشابه صد در صد آنان در حقوق نیست. بسیاری از قواعد و مقررات حقوقی برای تنظیم روابط بین افراد مختلف وضع می شود. زن و مرد در حقوق عمومی و حقوق انسانی برابرند. اما با توجه به تفاوتهای موجود و غیر قابل انکار و غیر قابل زوال هیچ گونه تقسیم کار و وظیفه و اختصاص کارکردها نباید در میان باشد. تساوی غیر از تشابه است. تساوی به معنای برابری و تشابه به معنای یک نواختی است. اسلام هرگز امتیاز و ترجیح حقوقی و ارزشی برای مردان در مقایسه با زنان قائل نیست گرچه با توجه به ملازمت حق و تکلیف ممکن است به دلیل تکالیف بیشتری که آن هم بر اساس استعدادهای متفاوت میان زن و مرد بر عهده مردان گذاشته است، گاهی اختیارات بیشتری نیز قائل شده باشد.
#ریحانه_کریمی
🔘 نوشته های یک سیاست زده
مناسبت روز زن ما میلاد نور آسمانها، بانوی دو جهان، امین وحی الهی، درّ دریای دانش و کمال حضرت فاطمه زهرا(ع) است.
مناسبت روز زن آنها زنده زنده سوزاندن ۱۲۶زن کارگر توسط صاحب یک کارخانه پوشاک در نیویورک است.
سابقه هر مناسبتی در غرب رو درمیاری، آثار جنایت و وحشی گری در اون نمایانه!
•فرید ابراهیمی•
@OfficialTwitTelegram
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹ببینید بیانات امام خامنه ای درباره
#زن_در_غرب
🌹مسیر امن حجاب🌹
🌺 گنج نهفته، کانال تخصصی #حجاب وعفاف
لینک عضویت👇
🌍 eitaa.com/gangenahofte
#جاهلیت_سازمان_یافته
📛 غایت #روز۸مارس به عنوان روز جهانی زن، به دنبال سوق دادن زنان در جهان به سمت بیحیایی، گناه زنا و زنازادگی، مساحقه و همجنسبازی است.
👠 فمینیسم در جهان نیز با شعار برابری زن و مرد به وجود آمد و آنچنانکه آلن بلوم، فیلسوف آمریکایی در کتابش میگوید، پروژه مرکزی #فمینیسم #حیازدایی است!
🗓 انتخاب روز هشتم مارس به عنوان روز زن، به خاطر تاریخ خفتبار استفادهی بردهوار کارخانههای آمریکایی از زنان در شرایط بسیار سخت و حیوانی بود.
💵 سرمایهداران آمریکایی با شعار برابری زن و مرد، زنان را به کارخانهها کشیدند تا آنها زیر چرخهای کارخانجات له شوند ولی چرخ کارخانهها بچرخد و سپس زنانِ کارگر، مجدداً با همان شعار انحرافیِ برابری زن و مرد، بر علیه سیستم قرون وسطایی و تبعیضآمیزی که با طبیعت لطیف زن در تعارض بود و بخاطر ظلم و حقوق ناکافی، دست به شورش زدند، این تاریخ به مبارزهی زنان کارگر فابریکه نساجی کتان، در سال ۱۸۵۷ میلادی در شهر نیویورک آمریکا بر میگردد.
🗽و آمریکا و سرمایهداران غربی، همچنان در سال ۲۰۱۹ با شعار برابری زن و مرد، در حال سوءاستفاده از زنان هستند و تاریخ هشتم مارس، صرفاً دستآویزی است که با تلفیق شعار برابری و آزادی، ظلم به زنان ادامه یابد.
🕋 اسلام که به دنبال رعایت قسط و عدالت برای زنان در جهان است، روز بیستم جمادیالثانیِ هر ساله را به عنوان روز مادر و روز زن، به رسمیت میشناسد که مصادف با ولادتِ بهانهی خلقت هستی، حضرت فاطمهی زهرا -سلاماللهعلیها- و عفیفترین زن و مادر عالَم است که نسل حلالزادهای را رقم زد که تا قیامت هدفشان بسط مؤلفهی فطری #حلال_زادگی است تا زنان و مردان، بر این اساس، تکریم شوند و جامعه و #تمدن_کریم را شکل بدهند و افتخار مسلمانان، این است که پیرو حضرت فاطمه -سلاماللهعلیها- هستند که الگویی فراجنسیتی برای ما و مردم جهان است.
✌️ یکی از پروژههای جنبش مردمی حلالزادهها نجات غرب از خود غرب است.
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بزرگداشت روز جهانی زن به سبک پوتین
@Khabarfore
«به مناسبت ۸ مارس روز جهانی زن»
مقایسه رژیم حقوق زن در رژیم حقوقی اسلام و غرب
دست یابی به تفاوت های بنیادین حقوق زن در اسلام وغرب، ممکن نیست جز از راه بررسی در منابع حقوق آنها و در نتیجه رسیدن به منابع حقوق هر یک. به عبارت دیگر باید در تحلیلی تطبیقی این نکته مورد بررسی واقع شود که چه اصول و مبانی نظری ای موجب پیدایش این سیستم حقوقی خاص در اسلام و یا غرب شده است.
ریشه رویارویی های نظری در مورد حقوق بشر در تلقی های متفاوت از ماهیت آن نهفته است. در تعریف حقوق بشر چنین گفته اند:" حقوق بشر به معنای امتیازاتی کلی است که هر فرد انسانی طبعا دارای آن است." این تعریف خاستگاه غیر دینی و سکولاریستی دارد. در برابر تعریف یاد شده، از دیدگاه دین میتوان گفت:" حقوق بشر، حقوق بنیادین و پایه ای است که هر انسان از آن جهت که انسان است فارغ از رنگ، نژاد، زبان، ملیت، جغرافیا و اوضاع و احوال متغیر اجتماعی یا میزان قابلیت و صلاحیت ممتاز و فردی و هر عنوان عارضی دیگر بر او، از خداوند دریافت کرده است." همان طور که مشخص شد حقوق سکولار برای بشر، حقوقی با خاستگاه سکولاریستی قایل است و حقوق دینی برای انسان، حقوقی با خاستگاه الهی که این دو در بعضی جهات نمی توانند جهان شمول باشند. بر اساس این تعاریف تفاوت میان دیدگاه های مختلف در زمینه حقوق بشر مشخص می شود.
در اسلام آنچه قابل توجه است این مطلب می باشد که کمیت غیر از کیفیت است، مسلم این است که اسلام حقوق تکوینی برای مرد و زن قائل نشده است ولی اسلام هرگز امتیاز و ترجیح حقوقی برای مردان نسبت به زنان قائل نیست. اسلام اصل مساوات انسانها را درباره زن و مرد رعایت کرده است. اسلام با تساوی حقوق زن و مرد مخالف نیست با تشابه حقوق آنها مخالف است. لازمه اشتراک زن و مرد در حیثیت و شرافت انسانی به هیچ شکل تشابه صد در صد آنان در حقوق نیست. بسیاری از قواعد و مقررات حقوقی برای تنظیم روابط بین افراد مختلف وضع می شود. زن و مرد در حقوق عمومی و حقوق انسانی برابرند. اما با توجه به تفاوتهای موجود و غیر قابل انکار و غیر قابل زوال هیچ گونه تقسیم کار و وظیفه و اختصاص کارکردها نباید در میان باشد. تساوی غیر از تشابه است. تساوی به معنای برابری و تشابه به معنای یک نواختی است. اسلام هرگز امتیاز و ترجیح حقوقی و ارزشی برای مردان در مقایسه با زنان قائل نیست گرچه با توجه به ملازمت حق و تکلیف ممکن است به دلیل تکالیف بیشتری که آن هم بر اساس استعدادهای متفاوت میان زن و مرد بر عهده مردان گذاشته است، گاهی اختیارات بیشتری نیز قائل شده باشد.
#ریحانه_کریمی
🔘 نوشته های یک سیاست زده
🔻[۷] در کنار همسرتان "حضور" داشته باشید.
🔸همهی مسائل خانوادگی، مسائل عقلانی نیست؛ یک مقداری از آن مسائل عاطفی و واقعی و زندگی است.
🔸اینکه فرمودند «طلبه ساعت شش صبح از خانه بیرون میآید، ساعت نُه شب برمیگردد»، خب بنده اصلاً با یک چنین چیزی مخالفم.
🔸آقایان میآیند درسشان را میخوانند، کارشان را، احیاناً یک ذرّه گعدهشان را میکنند، بعد یک مجلس روضهای هست میروند؛ لزومی ندارد، نه.
🔸به خانوادهها باید برسید؛ همسر شما نیاز به حضور شما دارد؛ این مهم است. ۹۷/۱۲/۱۳
✅ کانال رسمی رهبر حوزهها
☑️ eitaa.com/joinchat/3347382274C754492386c