eitaa logo
دانشگاه دولتی (مرکز آموزش عالی کاشمر)
582 دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
426 ویدیو
52 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
"مقام معظم رهبری : امروز فضیلت زنده نگهداشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست.
هدایت شده از خوش‌خبر
🔍 تشخیص مدارک جعلی با دستگاه ایرانی از طریق هوش مصنوعی این دستگاه از قابلیت خوانش اطلاعات مدارک بدون دخالت کاربر و با استفاده از فناوری هوش مصنوعی برخورداره و می‌تونه جعلی بودن مدارک رو هم تشخیص بده ... بیشتر بخوانید 📆۱۴۰۲/۸/۱ 🇮🇷 خـــــ♥️ــوش‌خبـر 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3193438243C5161aeab75
= نظم نو جهانی با نسل آرمانی . . وعده ما شنبه 13 آبان ساعت 10 صبح میدان انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مشخصه‌های بهداشت روان و شخصیت سالم 🔷 صداقت در رفتار 💢 افرادی که بین نیت درونی آنها با رفتار بیرونی‌شان هماهنگی بیش‌تری باشد از سلامت روانی بهتری برخوردارند در غیر این صورت سلامت روانی به خطر می‌افتد، مثلا فردی که دروغ می‌گوید بخش زیادی از انرژی روانی او صرف فاش نشدن دروغ خواهد شد. 🔷 پذیرش ضعف و شکست‌های خود 💢 جهت کمک به بهداشت روان لازم است شکست‌ها را به عدم تلاش نسبت دهیم نه به عدم توانایی. 🔷 انعطاف پذیری 💢 زندگی اجتماعی پستی‌ها و بلندی‌ها ، بدی‌ها و خوبی‌ها، خیرها و شرّها، را دارد، لذا لازم است انسان ظرفیت پذیرش تغییرات را داشته باشد؛ زیرا باعث کمک به بهداشت روان می‌‌شود. 🔷 توانایی نه گفتن 💢 در مقابل خواسته‌های غیر منطقی خود و دیگران توانایی «نه گفتن» را داشته باشیم و کارها را براساس رضایت خاطر درونی خود انجام دهیم نه به خاطر رضایت دیگران. 🔷 داشتن قاطعیت 💢 رفتار قاطعانه را روزانه تمرین کنیم و بدون عصبانیت و پرخاشگری و با استفاده از ارتباط کلامی مناسب از حق خود دفاع نماییم.
دوری از فرض‌های غلط ذهنی 💢 فردی که با خوش رویی با دیگران رفتار نمی‌کند، این مسئله باعث می‌شود که دیگران نیز همان واکنش را با او داشته باشند، لذا به این تصور در می‌آید که دیگران از او بدشان می‌آیند و او را دوست ندارند. 🔷 ورزش 💢‌ ورزش علاوه بر این که امید به زندگی بهتر را بیش‌تر می‌کند، بلکه زنجیره تفکرات منفی را نیز قطع می‌کند. 🔷 سازگاری مناسب اجتماعی 💢 فرد سالم، ارتباط گرم و صمیمانه‌ای به دیگران دارد، سعی می‌کند به دیگران احترام گذاشته و به احساسات آنها با صمیمت و مهربانی پاسخ دهد. 🔷 داشتن هدف در زندگی 💢 یک فرد سالم، فلسفه زندگی خود را می شناسد و زندگی را پوچ و بی‌معنی نمی‌داند ، برای زندگی خود ارزش قائل بوده و بیهوده زندگی خود را فدای امور بی‌ارزش نمی‌کند.