eitaa logo
🇮🇷(کانال شیخ کاظم)🇮🇷
212 دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
1.3هزار ویدیو
0 فایل
این کانال متعلق به بنده(شیخ کاظم) است،امام جماعت مسجد و روضه خوان اهل بیت علیهم السلام 👈پیام سنجاق شده رو ببین 🤔جهت ارتباط با بنده (سوالات شرعی،استخاره ووو👇👇 فقط به آیدی زیر پیام بدین👇 @Abohadie
مشاهده در ایتا
دانلود
19.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مرد باید در خانه سه ویژگی داشته باشد! 🎙 https://eitaa.com/joinchat/3437756935Caf72afdfa4 لینک کانال شیخ کاظم👆
با عرض سلام و تبریک دهه کرامت و تشکر از عزیزانی که در ختم قرآن این ماه مشارکت کردند👇 به لطف خدا و اهل بیت علیهم السلام تلاوت ختم قرآن این ماه رو شروع کردم و این ختم از طرف همه شما عزیزان که مشارکت کردین هدیه می شود به : علیه السلام ان شاءالله که خدا ازتون قبول کنه و روح پدران و مادران و عزیزان آسمانی شده شما شاد بشه و بهره ببرند. و ان شاءالله که مورد لطف و عنایت آقا موسی بن جعفر علیه السلام قرار بگیرید و فردای قیامت ارواح پاک و مُطهر شهدا دستگیر همه شما عزیزان باشند.
هر کس میتونه امشب نماز شب اول قبر برای بخواند. ان شاءالله که خداوند طول عُمر باعزت به همه شما عزیزان بدهد. جهت مرحومه👆صلوات.
در آغاز این صبح زیبای شنبه، برایتان دعا می‌کنم🤲👇 قلبی عاری از غم و اندوه ذهنی عاری از نگرانی زندگی سرشار از شادی جسمی عاری از بیماری و هفته ای پر از نعمت‌های دوست داشتنی داشته باشید. روز شنبه متعلق به صلی الله علیه و آله و سلم و هست، سعی کنیم کارهای خوب و نیک رو هدیه کنیم به این بزرگواران) حالا بگو👇👇
👆👆👆 ✅ اجازه بدین یه چیز دیگه بگم: با یه مثال حرفم رو میزنم؛ فکر کنین از یه جا دارین رد میشین می بینین ملت صف کشیدن، می پرسین چه خبره؟ میگن: یه آدم مایه داری هست به همه نفری یه میلیارد میده! ❗️عکس العملمون چیه؟ معلومه از کار و زندگی میزنیم، میریم تو صف تا بی نصیب نمونیم. 🔰 لطف و مهربونی خدا داره همین جوری میریزه، و کلی آدم بلکه موجودات مختلف هستن که دارن ازین الطاف استفاده میکنن، نگران نیستیم ما بی نصیب بمونیم؟! ✳️ همه عالم و آدم استفاده کنن و سر ما بی کلاه بمونه؟ آزار دهنده نیست؟ 🔸 ما هم بریم تو صف قرار بگیریم! (هر چند کَرَم خدا صف نداره، به همه در یه لحظه توجه میکنه) 🔹باهاش حرف بزنیم، بگیم خدایا بنده توام! تو صاحب منی! قبول دارم اشتباه کردم، بدی کردم، ولی دوستت دارم، دلم نمیخواد بنده بدی باشم، چه کار کنم ضعیفم، زود گول میخورم، تو دستم رو بگیر! ☑️ امتحان کنیم یه دفعه، از ته دل با خدا حرف بزنیم، ببینیم چه الطافی که شاملمون نمیشه! https://eitaa.com/joinchat/3437756935Caf72afdfa4 لینک کانال شیخ کاظم👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✴️ شنبه 👈22 اردیبهشت / ثور 1403 👈2 ذی القعده 1445👈11 می 2024 🕌 مناسبت های دینی و اسلامی. 🌙⭐️ احکام دینی و اسلامی. ❇️ امروز برای همه امور خوب و شایسته است خصوصا برای امور زیر: ✅خواستگاری و عقد و ازدواج. ✅جابه جایی و نقل و انتقال. ✅بردن جهیزیه عروس. ✅قولنامه و قرارداد نوشتن. ✅مسافرت. ✅قرض و وام دادن و گرفتن. ✅تجارت و داد و ستد. ✅امور زراعی و کشاورزی. ✅و آغاز بنایی و خشت بنا نهادن خوب است. 🚘مسافرت: مسافرت خوب است. 👶 مناسب زایمان و نوزاد خوش یمن و خوش قدم است. 💑مباشرت امشب: مباشرت منع و یا توصیه ای ندارد. 🔭 احکام و اختیارات نجومی. 🌓 امروز قمر در برج سرطان و از نظر نجومی روز مناسبی برای امور زیر است: ✳️امور زراعی و کشاورزی‌ ✳️بذر افشانی و کاشت. ✳️درختکاری. ✳️کندن چاه و کانال. ✳️و خرید و فروش اجناس و املاک خوب است. 🟣امور کتابت ادعیه و حرز و نماز و بستن آن خوب است. 💇💇‍♂  اصلاح سر و صورت. طبق روایات، (سر و صورت) در این روز از ماه قمری ، باعث حاجت روایی می شود. 💉💉 حجامت: فصد زالو انداختن خون_دادن یا در این روز از ماه قمری، خوب نیست. 😴😴 تعبیر خواب : خواب و رویایی که امشب. (شبِ یکشنبه) دیده شود تعبیرش در ایه ی 3 سوره مبارکه "آل عمران " است. نزل علیک بالحق مصدقا لما بین یدیه... و از مفهوم و معنای آن استفاده می شود که سه چیز خوب و پی در پی به خواب بیننده برسد .ان شاءالله. و چیزی همانند آن قیاس گردد... کتاب تقویم همسران صفحه ۱۱۶ 💅 ناخن گرفتن. شنبه برای ، روز مناسبی نیست و طبق روایات ممکن است موجب بیماری در انگشتان دست گردد. 👚👕دوخت و دوز. شنبه برای بریدن و دوختن، روز مناسبی نیست آن لباس تا زمانی که بر تن آن شخص باشد موجب مریضی و بیماری اوست.(این حکم شامل خرید لباس و پوشیدن نمی شود) 🙏🏻 استخاره: وقت در روز شنبه: از طلوع آفتاب تا ساعت ۱۰ و بعداز اذان ظهر تا ساعت ۱۶ عصر. 📿 ذکر روز شنبه ،یارب العالمین ۱۰۰ مرتبه 📿 ذکر بعد از نماز صبح ۱۰۶۰ مرتبه که موجب غنی و بی نیاز شدن میگردد. 💠 ️روز شنبه طبق روایات متعلق است به (ص). سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد.
نماز حرز امام جواد علیه السلام به نیابت از خانم الناز فرزند سکینه خوانده شد. ان شاءالله که همیشه در پناه خدا و اهل بیت علیهم السلام باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا