* #حضرت_معصومه #میرزای_قمی
💠 عنایت و شفاعت حضرت معصومه سلاماللهعلیها
🔻در زمان رضاشاه که عمامه برداري بود، پدربزرگ ما به قم مي آيد. ايشان نقل ميكرد -در کتاب ها هم به همين مضمون نقل شده است- خشکسالي و قحطي شده بود. علماء به حرم حضرت معصومه سلام الله عليها مي روند بست مي نشينند.
🔸 يکي از آنها، آیت الله ميرزاي قمي را در خواب ميبيند. ميرزا مي فرمايد: «اين حوائج را از ما بخواهيد، [اگر] شفاعت عالم را خواستيد، سراغ حضرت معصومه سلام الله عليها برويد.»
🔹 اين مضمون در روايات هم هست، حتي قبل از تولد حضرت معصومه، امام صادق عليه السلام مي فرمايند: «تدخل بشفاعتها شيعتي الجنة بأجمعهم» شيعيان به شفاعت اين بانوي گرامي وارد بهشت مي شوند.
🔸 خدا ما را قدرشناس اين نعمت قرار دهد و فهيم نسبت به عنايات آن بزرگوار، كه باعث توفيق ما مي شود. ما گاهي خلط و خبط در ذهنمان اتفاق مي افتد و اين عنايات و اين دعوتنامه را نميبينيم، از بس که خود محوريم و سعي خودمان را ميبينيم.
🌹@kavasayat🌹
سخنرانی استاد عالی - نماز شب و ملائکه.mp3
3.47M
🌹نمازشب و ملائکه
🎤حجت الاسلام عالی
#نماز_شب_را
به_نیت_ظهور_میخوانیم
❤️اَلّلهُمَّـ؏عَجِّللِوَلیِّڪَ الفَرَج❤️
🌹@kavasayat🌹
🌈شکر نعمت، نعمتت افزون کند
◼️مرحوم شیخ صدوق، از حسین بن عمر بن یزید از مردی از حضرت امام جعفر صادق صلوات الله علیه روایت کرده که فرمود: هر کس در هر روز هفت مرتبه بگوید: اَلْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَی کُلِّ نِعْمَةٍ کَانَتْ أَوْ هِیَ کَائِنَةٌ . شکر نعمت های گذشته و آینده را نموده باشد.
📚ثواب الأعمال و عقاب الأعمال ج 1 ص 9 ح 1
🌹@kavasayat🌹
از ابى بصير از حضرت باقر عليه السّلام كه فرمود هنگامى كه شخص گرفتارى را ديدى بدون آنكه او بشنود
💠سه بار بگو "اَلْحَمْدُلِلَّهِ اَلَّذِي عَافَانِي مِمَّا اِبْتَلاَكَ بِهِ وَ لَوْ شَاءَ فَعَلَ"
✍️حمد و سپاس خدا را كه مرا از آنچه كه تو را به آن مبتلا كرده است عافيت داده و البته اگر ميخواست مرا هم مبتلا مينمود.
سپس فرمود هر كس اين چنين كند و اين طور شكر نمايد آن بلا و گرفتارى هرگز باو نميرسد.
📚بحار الأنوار/ج۶۸/ص۳۴
🌹@kavasayat🌹
ماجرای عالمی که #نمازشب او قضا شد و به شدت گریه کرد. / #آموزنده
فرزند شیخ عباس قمی ره می گوید:
یک روز صبح پدرم برخاست و شروع به گریه کردن نمود، از او پرسیدم: چرا اشک می ریزید؟ فرمود: برای اینکه دیشب نمازشب نخواندم...
گفتم پدر جان! نمازشب که مستحب است و واجب نیست، شما که ترک واجب نکرده اید و حرامی به جا نیاورده اید، چرا اینطور نگرانید؟
فرمودند: فرزندم! نگرانی من از این است که من چه کرده ام که باید توفیق نمازشب خواندن از من سلب شود؟!
#نماز_شب
🌹@kavasayat🌹
🙏استغفار
☀️حضرت امیرالمؤمنین صلوات الله علیه فرمود: در زمین دو وسیله برای امان از عذاب الهی است، یکی از آن دو از دست رفته، و اینک به دوّمی متمسّک شوید، امّا امان اوّلی رسول الله صلّی اللّه علیه و آله است، ولی امان دوّم استغفار است، که خداوند متعال گوید: «خداوند ایشان را عذاب نکند که تو در بین ایشان هستی، و در حالی که استغفار می کنند». (سوره انفال آیه 33) و در دنیا جز برای دو کس خیر وجود ندارد: کسی که چون گناهی مرتکب شود آن را با توبه جبران کند، و کسی که به کارهای نیک دست یازد. هر کس توبه کند از قبول توبه محروم نماند، و هر کس استغفار کند از مغفرت محروم نگردد، و تصدیق این سخن در کلام الهی است: «هر که بدی کند یا به خود ستم روا دارد (گناه نماید)، و سپس استغفار نماید، خداوند را غفور و رحیم خواهد یافت». (سوره نساء آیه 110) و فرمود: «توبه برای کسانی است که از روی نادانی گناهی کنند و سپس به زودی توبه نمایند، اینها هستند که خداوند توبه ایشان را قبول فرماید، که خداوند دانا و حکیم است». (سوره نساء آیه 21)
📚مکارم الأخلاق ج 1 ص 314.
🌹@kavasayat🌹
🌈شفاو خلاصی از غم و غصه
🙏جهت شفاو خلاصی از غم و غصه 730 مرتبه گفتن لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ توصیه شده است.
🌹@kavasayat🌹
🌸 فضیلت #نماز_شب در كلمات علمای اخلاق :
☑️آخوند ملاحسینقلی همدانی(ره) میگوید: از طالبان آخرت، احدى به مقامى از مقامات دینى نرسید مگر آنانكه اهل تهجد و شب زنده دارى بودند.
☑️شیخ أنصارى(ره) به شاگردان دستور میداد كه حتماً باید نماز شب بخوانند و خیلى روى این معنى تأكید داشت.
☑️علامهی طباطبایی(ره) امر شانزدهم از امور ضروری برای سالك را شبزندهداری میداندو نقل میكند كه در آغاز ورودم به نجف یك روز درِ مدرسه اى ایستاده بودم كه مرحوم قاضى از آنجا عبور میكردند، چون به من رسیدند دست خود را روى شانه من گذاردند و گفتند: «اى فرزند! دنیا میخواهى نماز شب بخوان؛ و آخرت میخواهى نماز شب بخوان!»
#نماز_شب
🌹@kavasayat🌹
🟡ختم سوره شعراء
☀️از امام صادق(علیه السلام) روایت شده که فرمود:
🌈هر کس سوره شعراء را برای برآمدن حاجت بخواند حاجتش برآورده گردد. به شرط اینکه تا چهل روز هر روز یک بار بخواند و چنانچه یک روز فوت شود ختم را از سر بگیرد. این ختم را بسیاری از بزرگان از مجربات شمرده اند.
🌹@kavasayat🌹
⁉️ آیا «ذکر یونسیه» که مورد توجه علما و بزرگان بوده، نیاز به اجازه و آداب و شرایط خاصی دارد؟
بخش اول
در رابطه با این ذکر روایتی وارد شده که هم حکیمانه و هم عقلی است؛ این جمله از معصوم علیهالسلام رسیده، و احتیاج به اجازه هم ندارد. امام علیهالسلام فرمودند: «وَ عَجِبْتُ لِمَنِ اِغْتَمَّ كَيْفَ لاَ يَفْزَعُ إِلَى قَوْلِهِ «لاٰ إِلٰهَ إِلاّٰ أَنْتَ سُبْحٰانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ اَلظّٰالِمِين» تعجب میکنم که کسی غم دارد و پناه نمیبرد به این ذکر «فَإِنِّي سَمِعْتُ اَللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ يَقُولُ بِعَقَبِهَا «وَ نَجَّيْنٰاهُ مِنَ اَلْغَمِّ وَ كَذٰلِكَ نُنْجِي اَلْمُؤْمِنِينَ» استناد امام معصوم سلاماللهعلیه هم به خود آیهی قرآن است که همانطور که حضرت یونس را از غم نجات دادیم «وَ كَذٰلِكَ نُنْجِي اَلْمُؤْمِنِينَ» اهل ایمان را نجات میدهیم.
اما سؤال و نیاز هر کسی به اندازهی درکش هست؛ ما شاید حدود پانزده سال پیش عتبات مشرف شده بودیم، یک آقایی که بچه کوچکی داشت، همراه ما بود؛ موقعی خارج شدن از حرم امام حسین سلاماللهعلیه، کفش خودش و خانمش بود، ولی کفش بچه نبود؛ و مجبور شدند برای بچه کفش بخرند، با اینکه کفش قبلی را هم تازه خریده بودند. قبل از زیارت، هر چه بچه اصرار میکرد من کفش میخوام، به او میگفتند چون برات تازه کفش خریدیم، دیگه نمیتونیم برات کفشِ تازه بخریم؛ اما وقتی کفش گم شد، مجبور شدند دوباره برایش کفش بخرند؛ بعد از اینکه کفش خریدند، بچه گفت من از امام حسین کفش خواستم! این آقا میگفت دفعهی بعد که حرم مشرف شدیم، کفش قبلی سر جایش بود! حالا امکان دارد کفش بزرگ را یکی اشتباهی بپوشد، اما کفش بچه شش هفت ساله را بعید هست، و اینکه دفعهی بعد سرجایش باشد، معلوم است کار خود امام حسین سلاماللهعلیه بوده، مأمور فرستاده تا دعای کودک را اجابت کند.
اما نکته مهم این است که ما معمولا به خاطر حاجت خودمان، متوسل به این ذکر یا به اذکار دیگر میشویم؛ نه اینکه برای حضرت قدم بر داریم! درحالی که اگر برای حضرت قدم برداریم «مَنْ شَغَلَ بِذِكْرِي عَنْ مَسْأَلَتِي أَعْطَيْتُهُ أَفْضَلَ مَا أُعْطِي مَنْ يَسْأَلُنِي» کسی که با یاد من حاجتش را فراموش کند، بیشتر به دنبال حاجتش میروم. در روایت فراوان است که اگر کسی به دنبال حاجت برادر مؤمنش برود، خدای تبارک و تعالی به دنبال حاجتش میرود. حالا اگر کسی کاری را برای امام زمان انجام بدهد، برای فرج انجام بدهد، و خودش مشکلی داشته باشد؛ امام زمان سلاماللهعلیه میبیند و حاجتش را بر طرف خواهد کرد.
کسی که برای فرج حضرت قدم برمیدارد، در مسیر برداشتن ظلمها قدم برمیدارد. کسی که التزام به این ذکر دارد، متوجه این حقیقت میشود، که خودش ظالم است؛ کسی که خودش را ظالم میبیند، میداند که امام علیهالسلام به خاطر ظلم او محبوس است! و کسی که برای رفع حاجت امام علیهالسلام و برای فرج و گشایش امام علیهالسلام، ظلمهای خودش را خاموش کند، این ذکر به او تنبه میدهد به اینکه تو ظالم هستی، و در ازل با تأخیر در قبول ولایت اهلبیت عصمت و طهارت علیهالسلام مرتکب ظلم شدی، و اینجا با استغفار زیاد و این ذکر که حقیقتِ استغفار است، تنبه پیدا میکنی که من آتشهای خودم را باید خاموش کنم؛ وقتی که آتشها را خاموش کردی، مشی برای ولیعصر سلاماللهعلیه کردی، آن وقت هم خدای تبارک و تعالی جبران میکند.
ادامه دارد ...
📌 بخشی از بیانات یکی از شاگردان سلوکی مرحوم سعادتپرور(ره)
👇👇👇👇👇👇👇
⁉️ آیا «ذکر یونسیه» که مورد توجه علما و بزرگان بوده، نیاز به اجازه و آداب و شرایط خاصی دارد؟
بخش دوم
اگر کسی به حقیقت این ذکر راه پیدا کند، لزومی هم ندارد تعداد خاصی بگوید؛ لزومی هم ندارد در سجده بگوید؛ ولی تنبه پیدا بکند که چرا من میگویم ظالم هستم؟ چرا بعد از «لاٰ إِلٰهَ إِلاّٰ أَنْتَ» میگویم «سُبْحٰانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ اَلظّٰالِمِين»؟ چه ربطی بین این دو هست؟
کسی که «لاٰ إِلٰهَ إِلاّٰ أَنْتَ» میگوید، یعنی اینکه از تو جز خیر صادر نمیشود؛ جز تو نیست. وقتی میگوید جز تو نیست، یعنی غیر از تو رحمت نیست، برکت نیست، لطف نیست، احسان نیست! وقتی که عدلِ محض زندانی باشد، در زندان به سوی ظلمه باز است؛ وقتی که مهرِ محض زندانی باشد، بیمهری پراکنده میشود؛ وقتی که زیبایی زندانی باشد، زشتیها پراکنده میشود. همان معاملهای که با امیرالمؤمنین در طول بیست و چند سال خانهنشینی شد، همان را ما در طول تاریخ داریم با امام زمان سلاماللهعلیه انجام میدهیم. همانهایی که امیرالمؤمنین را زندانی کردند، در چهرههای ما ظاهر میشوند، و امام زمان سلاماللهعلیه را زندانی میکنیم؛ چون خودشان فرمودند آنچه ما را محبوس میکند اعمال دوستان ماست!
پس این ذکر توجه به این حقیقت است که وقتی من ظالم هستم، و در را به روی عدل بستم، یعنی نمیخواهم عدل بر من حکومت پیدا بکند، و لذا بیعدالتی گسترش پیدا میکند. کسی که اعتراف به ظالمیت خودش میکند، یعنی من دوستدار عدل هستم، یعنی طالب امام هستم. نتیجه این ذکر طلب امام هست؛ نتیجه این ذکر طلب فرج است؛ نتیجه این ذکر طلب سعادت است، طلب رحمت است، طلب زیبایی است، طلب عقلانیت است. چون عقل وقتی که زندانی باشد، در به روی بیعقلی باز میشود.
پس اعتراف به «سُبْحٰانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ اَلظّٰالِمِين» اعتراف به این است که ظلمِ من، عدلِ محض را زندانی کرده؛ و کسی که اعتراف میکند، یعنی میخواهد دری به روی عدلِ محض باز بکند، تا بر وجودش ولایت داشته باشد، تا سرپرستی او را بر عهده بگیرد؛ میگوید بیا عدل را بر وجود من حاکم کن، عدل را بر قلمِ من، و قدمِ من مؤثر کن؛ میخواهم که تحت مدیریت تو باشم.
«سُبْحٰانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ اَلظّٰالِمِين»، درخواست مدیریت امام در وجود انسان است؛ یعنی بیا و مدیریت من را به عهده بگیر! همان که امام علیهالسلام هم به خدای تبارک و تعالی عرض میکند: «إِلٰهِى هذِهِ أَزِمَّةُ نَفْسِى عَقَلْتُها بِعِقَالِ مَشِيَّتِكَ»(دعای صباح امیرالمؤمنین علیهالسلام) این زمام علی را بیا بر عهده بگیر! وقتی امیرالمؤمنین اینگونه میگوید، ما هم باید نسبت امیرالمؤمنین سلاماللهعلیه بگوییم.
📌 بخشی از بیانات یکی از شاگردان سلوکی مرحوم سعادتپرور(ره)
🌹@kavasayat🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅️شاه کلیدی برای حل مشکلات
🎤حجت الاسلام دارستانی
🌹@kavasayat🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟢 کلیپی بسیار زیبا از سخنان استاد صمدی آملی، شاگرد علامه حسن زاده آملی ره
خروس در سحر به ذکر سبوح قدوس در خروش است، کم از خروس مباش...
#نماز_شب
🌹@kavasayat🌹
🔻در کتاب «تهذیب» روایت شده: هرکس بعد از نماز صبح «ده مرتبه» بگوید:
🌈سبْحَانَ اللّٰهِ الْعَظِيمِ وَبِحَمْدِهِ وَلَا حَوْلَ وَلَا قُوَّةَ إِلّا باللّٰهِ الْعَلِيِّ الْعَظِيمِ.
پاک و منزه است همراه با ستایش، خداى بزرگ و سپاس از آن اوست و هیچ نیرو و توانی نیست جز به خداى بلندمرتبه بزرگ.
خداوند او را از کوری و دیوانگی و جذام و تهیدستی و ماندن زیر آوار و تباهی عقل به هنگام پیری در امان قرار میدهد.
🔻و شیخ کلینی از امام صادق(علیهالسلام) روایت نموده است: که هرکس پس از نماز صبح و نماز مغرب «هفت مرتبه» بگوید:
بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيمِ، لَاحَوْلَ وَلَا قُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ الْعَلِيِّ الْعَظِيمِ.
به نام خدا که رحمتش بسیار و مهربانیاش همیشگى است، هیچ نیرو و توانى نیست جز به خداى بلندمرتبه بزرگ.
خداوند (تبارکوتعالی) هفتاد نوع از انواع بلاها را که آسانترین آنها ریح (بیماری ورم معده) و پیسی (نوعی بیماری پوستی) و دیوانگی است از او برطرف سازد و اگر تیرهبخت باشد نامش از دفتر تیرهبختان زدوده و در دیوان سعادتمندان ثبت میشود.
📚مفاتیح الجنان/تعقیبات نماز صبح
🌹@kavasayat🌹
🔶 دستور العملی از حضرت علامه حسن زاده آملی ره:
هركه بعد از نماز صبح و مغرب #هفت بار:
👈🏻«بسم اللّه الرحمن الرحيم
لا حَوْل و لا قُوة الّا بِاللهِ العَلىِ العَظيم»
و #سى مرتبه:
👈🏻«سبحان اللّه و الحمد للّه
و لا إله إلا اللّه و اللّه اكبر»
بگويد، از جميع آفات و بليات
در امان خداى تعالى است.
📚نامه ها برنامه ها ص۶۴
🌹@kavasayat🌹
🔴 خدای تعالی در هر #شب_جمعه از بالای عرش ندا می دهد ....
انَّ اللّه َ تَعالى لَيُنادى كُلَّ لَيْلَةِ جُمُعَةٍ مِنْ فَوْقِ عَرْشِهِ مِنْ اَوَّلِ اللَّيلِ اِلى آخِرِهِ : اَلا عَبْدٌ مُؤمِنٌ يَدْعونى لاِخِرَتِهِ وَ دُنْياهُ قَبْلَ طُلوعِ الْفَجْرِ لاُِجيبَهُ ؟ اَلا عَبْدٌ مُؤمِنٌيَتوبُ اِلَىَّ مِنْ ذُنوبِهِ قَبْلَ طُلوعِ الفَجرِ فَاَتوبَ عَلَيْهِ ؟ اَلا عَبدٌ مُؤمِنٌ قَد قَـتَّرتُ عَلَيهِ رِزقَهُ فَيَساَ لَنِى الزِّيادَةَ فى رِزقِهِ قَبلَ طُلوعِ الفَجرِ فَاَزيدَهُ وَ اُوَسِّعَ عَلَيهِ ؟ اَلا عَبدٌ مُؤمِنٌ سَقيمٌيَساَ لُنى اَن اَشفيَهُ قَبلَ طُلوعِ الفَجرِ فاُعافيَهُ ؟ اَلا عَبدٌ مُؤمِنٌ مَحبوسٌ مَغمومٌ يَساَ لُنىاَن اُطلِقَهُ مِن حَبسِهِ وَ اُخَلِّىَ سَربَهُ ؟ اَلا عَبْدٌ مُؤمِنٌ مَظلومٌ يَساَ لُنى اَن آخُذَ لَهُ بِظُلامَتِهِقَبلَ طُلوعِ الفَجرِ فَاَ نْتَصِرَ لَهُ وَ آخُذَ لَهُ بِظُلامَتِهِ ؟ قالَ عليه السلام : فَلا يَزالُ يُنادى بِهذا حَتّى يَطلُعَ الفَجرُ؛
امام محمد باقر سلام الله علیه :
خداوند متعال، هر شبِ جمعه، از آغاز شب تا پايان آن، از فراز عرش خويش ندا مىدهد: آيا بنده مؤمنى نيست كه تا پيش از سپيده دَم، مرا براى آخرت و دنيايش بخواند و من، پاسخش دهم؟
آيا بنده مؤمنى نيست كه تا پيش از سپيده دَم از گناهانش به درگاه من، توبه كند و من هم به سوى او بازگردم [و توبه اش را بپذيرم].
آيا بنده مؤمنى نيست كه من روزىاش را بر او تنگ كرده باشم و او تا پيش از سپيده دَم، افزايش در روزى اش را از من بخواهد و من بر روزى او بيفزايم و به آن گشايش دهم؟
آيا بنده مؤمنِ زندانى و غم زدهاى نيست كه از من بخواهد از زندان آزاد و رهايش كنم؟
آيا بنده مؤمنِ ستم ديدهاى نيست كه تا پيش از سپيده دَم از من بخواهد كه دادش را بستانم و من انتقام او را بگيرم و داد وى بستانم؟
و تا سپيده دَم، به اين ندا ادامه مىدهد.
📚 «تهذيب الأحكام ، جلد 3، صفحه 5 »
#احادیث
🌹@kavasayat🌹
حاج آقا فاطمےنیا:
🦋بدترین سخن این است ڪہ دعاڪردم ونشد،زیارت رفتم ونشد!این نشدها شیطانے است.هیچ دعاڪنندہ اے دست خالے برنمیگردداگر به صلاح باشد همان را و اگر به صلاحش نباشدبهترازآنرامیدهند.
🌹@kavasayat🌹
🔴 صلواتی در روز جمعه و نوشته نشدن یکسال گناهان
🔵 اَللھُّمَ اجعَل صَلَواتِك و صَلَواتِ مَلائِكَتِكَ وَ رُسُلِك عَلى مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمّد
🔺 امام صادق علیه السلام فرمودند هر کس بعد از نماز صبح یا ظهر جمعه این صلوات را بفرستد تا یکسال گناهان او نوشته نمی شود.(۱)
🔺امام صادق علیه السلام فرمودند هر کس بعد از نماز ظهر روز جمعه سه مرتبه این صلوات را بفرستد تا جمعه دیگر در امان است.(۲)
🔺 البته در کتاب مصباح المتهجد به نقل از امام صادق علیه السلام آمده است که هر کس بعد از نماز ظهر جمعه این صلوات را بفرستد تا یکسال هیچ گناهی برای او نوشته نمی شود.
📚 (۱) مفاتیح الجنان اعمال روز جمعه عمل ۲۴
📚 (۲) بحارالانوار جلد ۹۰ ص ۵۶
🌹@kavasayat🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
منو از شر اعتیاد نجاتم بدهید
آیت الله بهجت ره
#اعتیاد
🌹@kavasayat🌹