پسر؛ خرجت به اندازه دخلت باشد
اگر خرجت بیشتر از دخلت باشد آن وقت احتیاج پیدا می کنی
امان از احتیاج
📷 تصویر اسوه تقوا آیت الله شیخ محمد کوهستانی
🌹@kavasayat🌹
✳️اهتمام اولیای خدا به دعا
❇️قالَ رَجُلٌ: يا رَسولَ اللّه! مَا الأَوّاهُ؟ قالَ: الأَوّاهُ الخاشِعُ الدَّعّاءُ المُتَضَرِّعُ ، ثُمَّ قَرَأَ «إِنَّ إِبْرَاهِيمَ لَأَوَّ هٌ حَلِيمٌ»
📚الزهد لابن المبارك : ص 405 ح 1153 .
✍️مردى گفت : اى پيامبر خدا! اَوّاه به چه معناست؟ فرمود : «اَوّاه ، يعنى كسى كه خاكسار و بسيار اهل دعا و زارى است» . سپس اين آيه را خواند : «راستى كه ابراهيم ، اَوّاه و بردبار بود»
به نقل از زراره: به امام {باقر عليه السلام}: گفتم : «راستى كه ابراهيم، اَوّاه و بردبار بود»، به چه معناست؟ فرمود : «اَوّاه، يعنى بسيار دعاكننده».
📚الكافي : ج 2 ص 466 ح 1
🌹@kavasayat🌹
💠 آیتالله یعقوبی قائنی:
🔸خدای متعال که فرموده: «ادعونی استجب لکم» هیچگاه خلاف وعده نمیکند.
🔹اگر دعاها به حسب ظاهر مستجاب نمیشود، حتما عللی دارد و یکی از عللش این است که مردم نوعا دعا را با حال ناامیدی و عدم اطمینان به اجابت میخوانند و الا اگر دعا با شرایطش و عمدتاً با اطمینان و بهخصوص در حال اضطرار خوانده شود، فوراً به اجابت مقرون خواهد شد.
📚 سفینة_الصادقین، استجابت دعا
🌹@kavasayat🌹
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
💠 دعایت زودتر مستجاب میشود!
سید بن طاووس میفرماید: تا میتوانی مواظب باش دیگری را در محبت و دعا بر امام زمانت مقدم نداری و هنگامی که خواستی برای آن مولای عظیم الشأن دعا کنی با تمام وجود دعا کن.
⭕️ مبادا فکر کنی او به دعای تو محتاج است، هرگز چنین نیست و هرکس چنین فکری کند بیمار است.
🤲 اینکه میگویم برای او دعا کن، فقط برای این است که او حق بزرگی بر تو دارد و بسیار در حق تو احسان نموده است و اگر قبل از دعا برای خودت برای او دعا کنی، ابواب اجابت زودتر به رویت گشوده میشود، زیرا تو با گناهت باب دعا را بر روی خود بستهای، ولی هنگامی که برای آن مولایی دعا کنی که از خواص درگاه خداست، به احترام او باب اجابت به رویت گشوده میشود و آنگاه خود و همه کسانی که در حقشان دعا میکنی بر خوان و احسان او نشسته و مشمول رحمت، کرم و عنایت الهی میشوید.
📜 نجم الثاقب، ج۲، ص۴۵۳
🔆 اَلسَّلامُ علَيْكَ يا حُجَّةَ الله في اَرْضِه
▫️ اَلسَّلامُ علَيْكَ يا عيْنَ الله في خَلْقِه
▫️ اَلسَّلامُ علَيْكَ يا نُورَ الله الَّذي يَهْتَدي
بهِالْمُهتَدونَ، وَيُفرَّجُ بهِ عنِ الْمُؤْمِنين
🌹@kavasayat🌹
📿 ختم 14 هزار صلوات در دو هفته
⚜️آیت الله مبشرکاشانی:
آیت الله کشمیری به بنده فرمود:«از آیت الله سید علی آقا قاضی شنیدم که: شب شنبه این ختم را شروع نماید و بعد از نماز عشاء ، بلافاصله، دو رکعت نماز مثل نماز صبح بخواند و سپس مقداری صدقه کنار بگذارد و نماز و صلوات و صدقه را به رسول خدا(ص) هدیه کند وصدقه را به این نیت به فقیر دهد، شب بعد همین دستورالعمل را انجام دهد نماز،صلوات و صدقه را به حضرت امیرالمومنین (ع) هدیه نماید و شب بعد به حضرت صدیقه طاهره(س) اهداء کند و همین طور تا چهارده شب به ذوات مقدسه ائمه اطهار(ع) هدیه نماید که شب چهاردهم به وجود مقدس حضرت صاحب الامر(عج) اهداء خواهد نمود.» این عمل جهت حاجات مهم مانند خانه دار شدن مفید و موثر است و آقای کشمیری(ره) از قول آقای قاضی(ره) اضافه کرد که:« این عمل انسان را محبوب محمد و آل محمد(ص) می نماید.»
#خانه_دار_شدن
#مستاجر
🌹@kavasayat🌹
از این برکت، غافل مشو!
از رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم روایت شده است:
هر کس هنگام رفتن به رختخواب، سوره «مُلک» را بخواندو سپس چهار مرتبه بگوید: « اللَّهُمَّ رَبَّ الْحِلِّ وَ الْحَرَمِ بَلِّغْ رُوحَ مُحَمَّدٍ عَنِّي تَحِيَّةً وَ سَلَاماً»، خداوند متعال دو فرشته را مامور می نماید تا نزد رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم بروند و بگویند: ای محمد! فلان شخص بر تو سلام فرستاد و طلب رحمت الهی کرد، در جواب رسول خدا صلی الله علیه و اله و سلم می فرمایند: «سلام، رحمت و برکات خداوند بر او باد».
📚(بحار الأنوار (ط - بيروت) ؛ ج73 ؛ ص214و215.)
آیت الله سید احمد عبدمنافی رضوان اله علیه:
برکاتی در این عمل نهفته است، غافل مشوید (مباشید)!
📚مائده یا فرحة الروح، سید احمد عبدمنافی، جلد اول، قم: خیام، 1389 ه.ق، ص 31.
به روحِ باصفای آیت الله سید احمد عبدمنافی ره، صلواتی هدیه بفرمائید.
🌹@kavasayat🌹
آیت الله انصاریان:
گناهان زبانی انسان را از #نمازشب محروم می کند و محروم از نمازشب از بسیاری از برکات الهی محروم خواهد بود.
🌹@kavasayat🌹
"ذكري كه توفيقات سلب شده را باز ميگرداند"
🌷 آیت الله فاطمي نيا :
☘️ يكي از اذكار و ادعيه اي كه اگر به معناي آن توجه كنيم بسيار موثر است ، ذكر " يا مُقيلَ العَثَرات" است.
🍁 (اي خدايي كه لغزش ها را اقاله ميكند و ناديده ميگيرد )
🌺 ما خدايي داريم كه بسيار مهربان است و گناهان ما را اقاله ميكند ، به اين معنا كه اگر پشيمان شويم و توبه كنيم ، اصلا با ما طوري معامله ميكند مثل اينكه گناهي مرتكب نشده ايم!
💐 گاهي مواقع دراثر گناه ، بعضي توفيقات از انسان سلب ميشود ؛ اگر اين ذكر را با توجه و حضور قلب در قنوت يا سجده خود بگويد ، توفيقات بازميگردد.
🌹@kavasayat🌹
💠💠💠💠💠
#نمازِشب
✨همیشه نمازهای شبش را با گریه میخواند، در مأموریت و پادگان هم که مسئول شب بود نماز شبش را میخواند، هیچ موقع ندیدم نماز شبش ترک شود، همیشه با وضو بود، به من هم میگفت داری دستت را میشوری وضو بگیر و همیشه با وضو باش، آب وضویش را خشک نمیکرد، در کمک کردن به دیگران هم نمونه بود، حتی اگر دستش خیلی خالی بود و به او رو میزدند نه نمیگفت.
✨گاهی اوقات نمیگذاشت من متوجه کمکهایش شوم ولی به فکر همه بود، احترام زیادی به خانواده و پدر و مادرش میگذاشت، پدر و مادر خودش با پدر و مادر من از لحاظ احترام گذاشتن برایش یکی بودند، شدت احترام گذاشتن به من و دخترمان به حدی بود که در جمعهای خانوادگی میگفتند مسلم خیلی به زن و بچهاش میرسد، اگر مبینا گریه میکرد تا نیمه شب بغلش میکرد و راه میرفت تا خوابش ببرد، هیچ موقع نمیگفت من خسته هستم، خیلی صبور بود.
🌷شهید مسلم نصر
💬به روایت همسر شهید
#شبتون_شهدایی🌸
#نماز_شب
🌹@kavasayat🌹
بر هر سالکی لازم است...!
🎙آیت حق سید مهدی بحرالعلوم قدس سره:
در همه این اوراد اربعینیه، خلوت و تعطیر و اجتناب از بقولات كریهة الروائح (خوردنی های بدبو مانند سیر و پیاز) و افتتاح و اختتام به این صلوات لازم است:
أَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الْمُصْطَفى مُحَمَّدٍ، وَ الْمُرْتَضى عَلِىٍّ، وَ الْبَتُولِ فاطِمَةَ، وَ السِّبْطَینِ الْحَسَنِ وَ الْحُسَینِ، وَ صَلِّ عَلى زَینِ الْعِبادِ عَلِىٍّ، وَ الْباقِرِ مُحَمَّدٍ، وَ الصّادِقِ جَعْفَرٍ، وَ الْكاظِمِ مُوسى، وَ الرِّضا عَلِىٍّ، وَ التَّقِىِّ مُحَمَّدٍ، وَ النَّقِىِّ عَلِىِّ، وَ الزَّكِىِّ الْعَسْكَرىِّ الْحَسَنِ، وَ صَلِّ عَلَى الْمَهْدىِّ الْهادِى صاحِبِ الْعَصْرِ وَ الْأَمْرِ وَ الزَّمانِ وَ خَلِیفَةِ الرَّحْمانِ وَ قاطِعِ الْبُرْهانِ وَ سَیدِ الْإِنْسِ وَ الْجانِّ، صَلَواتُ اللَّهِ وَ سَلامُهُ عَلَیهِ وَ عَلَیهِمْ أَجْمَعِینَ.
📚الدعوات(دوازده امام)، ص ۱۱۰.
📚رسائل عرفانى، ص ۱۲۰.
🎙آیت الله عبدالقائم شوشتری سلمه الله تعالی:
این صلوات از آثار و برکات زیادی برخوردار است و هر سالکی بر مداومت آن ملزم است؛ بعد از هر نماز یک مرتبه و بعضی عرفا فرموده اند بعد از نماز صبح کافی است؛ این نسخه مرحوم سید مهدی بحرالعلوم در کتاب سیرو سلوک است که بنده این صلوات مخصوص را از مرحوم علامه (سید ابوالحسن) حافظیان رضوان الله علیه دریافت نمودم.
📚مظهر وصف خدا، ص۱.
🌿نکته:
صلوات مذکور که میان اهل معنا و سیر و سلوک به «صلوات کبیر» یا صلوات «سیر و سلوکی» معروف است، ظاهرا توسط شیخ فخرالدین حلّی رضوان علیه (از علمای قرن ۷ و ۸ هجری قمری)انشاء شده است. (الدعوات، ص ۱۱۰).
💐به روح ملکوتی شیخ فخرالدین حلّی، آیت حق سید مهدی بحرالعلوم و علامه سید ابوالحسن حافظیان رضوان الله علیهم اجمعین، صلواتی هدیه بفرمائید.
🌹@kavasayat🌹
🍁نمازشب مسافــر
امام حسن عسکری علیه السلام:
فضیلت #نمازشب مسافر در اول شب، مثل فضیلت نماز آخر شب غیر مسافر است.
📚بحارالانوار، ج۸۴، ص۲۱۱، ح۲۵
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
بهترین زمان خواندن نمازشب، وقت سحر است. (یک الی یک نیم ساعت قبل از اذان صبح)
و هرچه نمازشب را نزدیکتر به اذان صبح بخوانیم بهتر است و فضیلت آن خیلی بیشتر از اول شب است.
شخصی که مسافر است... بخاطر سختی های مسافرت که در راه است و خسته، اگر اول شب، نمازشب بخواند، مثل شخصی است که آخر شب، نمازشب خوانده.
#نماز_شب
🌹@kavasayat🌹