فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مهربانی عجیب امام هادی (علیه السلام) در کلام استاد فاطمی نیا
شهادت امام هادی علیهالسلام تسلیت باد
🌹@kavasayat🌹
🙏استجابت دعا در حرم امام حسین سلام الله علیه
⭐️امام هادی سلام الله علیه : إِنَّ لِلهِ بِقٰاعَاً یُحِبُّ أنْ یُدْعیٰ فیٖهٰا فَیَسْتَجیٖبَ لِمَنْ دَعٰاهُ وَٱلْحَیْرُ مِنْهٰا
✍️برای خداوند بُقْعِهها و مکانهایی است که دوست دارد در آنها به درگاه او دعا شود و دعای دعا کننده را به اجابت برساند، حائر و حرم امام حسین (سلام الله علیه) یکی از آن مکانهاست.
📚تحَفُ العُقول، ص 357.
بِحارُ الأنوار، جلد 98، ص 130، حدیث 34.
🌹@kavasayat🌹
⭐️رسول خدا صلی الله علیه و آله:
هر کسی که سوره طه را تلاوت کند، ثوابش به اندازه ثواب مهاجران و انصار است.
⭐️امام صادق علیه السلام: قرائت سوره طه را ترک نکن، زیرا خداوند این سوره و تلاوت کننده آن را دوست دارد و هر کس بر قرائت آن مداومت کند، خداوند در روز رستاخیز نامه عملش را به دست راستش خواهد داد و از گناهان او می گذرد و در آخرت آن قدر به او لطف می کند که راضی شود.
📚مصباح کفعمی/ص441
#فضائل_سوره_ها
🌹@kavasayat🌹
8.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥هیچ شبی نیست که ما نخوابیم
🤛 و به شما فکر نکنیم!!!
#انتقام ...
🔥1:20
🔻بخشش گناهان
رسول خدا صلی الله علیه و آله: آیا شما را به سوره ای که هزار فرشته در هنگام نزول، آن را همراهی کرده و عظمتش آسمان و زمین را فرا گرفته بود، راهنمایی کنم؟
نام این سوره کهف است. هر کس این سوره را در روز جمعه تلاوت کند، خداوند گناهان او را تا جمعه آینده و سه روز بعد از آن، می آمرزد و نوری به او داده می شود که تا آسمان امتداد دارد و از فتنه دجال در امان خواهد بود.
📚تفسیر درالمنثور/ج4/ص209
#فضائل_سوره_ها
🌹@kavasayat🌹
🔻نرمی دل
⭐️پیامبر صلی الله علیه و آله: هر کس سوره اسراء را تلاوت کند و هنگامی که به آیات مربوط به والدین می رسد، رقت قلب داشته باشد، به او در بهشت، درجات بسیاری داده می شود که از دنیا و هر چه در آن است، بهتر است.
📚مجمع البیان/ج6/ص393
#فضائل_سوره_ها
🌹@kavasayat🌹
ليلة الرّغائب
اوّلين شب جمعه ماه رجب را «ليلة الرّغائب» «1» گويند؛ رسول خدا صلى الله عليه و آله در روايتى كه فضيلت ماه رجب را بيان مى كرد فرمود: «از اوّلين شب جمعه ماه رجب غافل نشويد كه فرشتگان آن را «ليلة الرّغائب» ناميدند».
آنگاه رسول خدا صلى الله عليه و آله اعمالى را براى آن شب به اين كيفيّت بيان فرمود:
«روز پنجشنبه اوّل ماه را روزه مى گيرى، چون شب جمعه فرا رسيد، ميان نماز مغرب و عشا دوازده ركعت نماز مىگذارى (هر دو ركعت به يك سلام) و در هر ركعت از آن، يك مرتبه سوره «حمد» و سه مرتبه «إنّا انزلناه» و دوازده مرتبه «قل هو اللَّه احد» را مىخوانى؛
پس از اتمام نماز هفتاد مرتبه مى گويى:
«أللَّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ النَّبِىِّ الْامِّىِّ وَ عَلى آلِهِ»
آنگاه به سجده مىروى و هفتاد بار مىگويى:
«سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلائِكَةِ وَ الرُّوحِ»
سپس سر از سجده برمى دارى و هفتاد بار مى گويى:
«رَبِّ اغْفِرْ وَ ارْحَمْ وَ تَجاوَزْ عَمَّا تَعْلَمُ، إِنَّكَ أنْتَ العَلِىُّ الْأعْظَمُ»
بار ديگر نيز به سجده مىروى و هفتاد مرتبه مى گويى:
«سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلائِكَةِ وَ الرُّوحِ»
آنگاه حاجت خود را مى طلبى كه انشاءاللَّه برآورده خواهد شد.
رسول خدا صلى الله عليه و آله در فضيلت اين اعمال فرمود: «كسى كه چنين نمازى را بخواند، خداوند همه گناهانش را بيامرزد ... و در قيامت درباره هفتصد تن از خاندانش شفاعت مىكند، و چون شب اوّل قبر فرا رسد، خداوند پاداش اين نماز را به نيكوترين چهره، با رويى گشاده و درخشان و زبانى فصيح و گويا، به سوى قبر او مىفرستد، آن چهره نيكو به وى گويد: «اى حبيب من! بر تو بشارت باد! كه از هر شدّت و سختى نجات يافتى» از آن چهره نورانى مىپرسد: «تو كيستى؟ من تاكنون چهرهاى از تو زيباتر نديدهام و بويى از بويت خوشتر به مشامم نرسيده؟!»
آن چهره نيكو پاسخ دهد: «اى حبيب من! من پاداش آن نمازى هستم كه تو در فلان شهر، فلان ماه و در فلان سال به جا آوردهاى؛ من امشب به نزد تو آمدم، تا حقّت را ادا كنم و مونس تنهايى تو باشم و وحشت را از تو مرتفع سازم (و همواره در كنارت بمانم) تا زمانى كه همگى در روز رستاخيز برخيزند و در عرصه قيامت بر سرت سايه بيفكنم. (خلاصه هيچ زمانى پاداش اين كار نيك از تو قطع نخواهد شد)»«2».«3»
پ______
(1). «ليلة الرّغائب» يعنى شبى كه به خاطر پاداشها و فضيلتهاى فراوانى كه دارد، مورد ميل و رغبت فراوان است و يا به معناى «شبپاداشهاى فراوان» است، زيرا «رغائب» جمع «رغيبه» است كه هم به معناى «كار مورد رغبت»
(2). اقبال، صفحه 632؛ مرحوم علّامه حلّى در اجازهاش براى «بنى زهره» اين روايت را به طور مشروح نقل كرده است (رجوع كنيد به: بحارالانوار، ج 104، ص 125).
(3). كليات مفاتيح نوين، صص: 635-636.
🌹@kavasayat🌹