16.mp3
18.28M
🎧مستند صوتی شنود(تجربه نزدیک به مرگ)
6️⃣1️⃣جلسه شانزدهم
🌹@kavasayat🌹
رقیه علیها السلام باب الحسین!
حجه الاسلام سیدمهدی حائری قزوینی می گوید:
راجع به حضرت رقیه خاطره ای خیلی جالبی از مرحوم آیه العظمی سید محمدعلی موحد ابطحی دارم با نکته خیلی ظریفی که در کتابها نیست. روزهای تابستان که درس تعطیل بود، می رفتم خدمت ایشان زیرا محضر ایشان همیشه مفید بود. موقعی که از درس بر می گشتیم نیز خدمت ایشان می رفتیم که مثلا یک گعده ای باشد. ایشان بلافاصله که از درس و تدریس می آمدند مشغول نوشتن می شدند و مقداری که می نوشتند و بعضی از افراد می آمدند، احترام می کردند و دفتر را می بستند، بیاناتی می شد، سؤاالاتی می شد و مطالبی می فرمودند، یک ساعتی [خاص] می نشستند و می آمدیم خدمتشان. یک روز نرفتم و کاری پیش آمد منزل که نرفتم. فردایش که رفتم،
فرمودند: دیروز منتظرت بودم، نیامدی؟!
عرض کردم: آقا، کاری پیش آمد که نیامدم.
فرمودند: می خواستم روضه حضرت رقیه سلام الله علیها را بخوانی.
گفتم چشم.
فرمودند (خطاب به خدمتکار) بلندگو را روشن کن.
دیدم خیلی افراد زیادی نیستند، گفتم آقا بلندگو نیازی نیست! خیلی جمعیت نیست!
فرمودند: نه می خواهم خانمها بشنوند (بلندگو را به داخل اندرونی سیم کشی کرده اند). قبل از آن که پشت بلندگو بروم،
فرمودند: صبر کن، این نکته را بشنو و برو.
گفتم: بله آقا.
فرمودند: من خواب دیدم که بزرگی می فرمود: «در حوائجتان توسل کنید به باب الحسین رقیه سلام الله علیها».
بعضی افراد در منزل ایشان بودند که برایشان این مطلب سنگین بود که باب الحسین باید مثلا ام کلثوم و زینب یا فاطمه بنت الحسین باشند و فردی چند تا اسم برد که یکی از اینها باید باب الحسین باشد نه رقیه!
بعد ایشان تشریح کردند: چون اول کسی که گریه بر امام حسین علیه السلام و مجلس عزای آن را در شام تأسیس کرد، حضرت رقیه بود لذا ایشان باب الحسین است.
من منبر رفتم و توسل به حضرت رقیه پیدا کردم و توسل خیلی عجیبی شد ...!
📚: موحد ابطحی مهدی و راویان. در محضر استاد. فصل سوم: مصاحبه ها. روایت راوی دوازدهم: حجت الاسلام و المسلمین سید مهدی حائری قزوینی (مترجم کتاب مکیال المکارم فی فوائد الدعا للقائم). ناشر ؟؟، 1394.
به پیشگاه با کرامت رقیه خاتون سلام الله علیها، صلواتی هدیه بفرمائید.
🌹@kavasayat🌹
✨﷽✨
🌼توصیه به خواندن دعای عظمالبلاء و انجام توبه
✍️ آیتالله بهجت (ره): در خلوتمان با خدا، تضرّعاتمان، توبهمان، نمازهایمان، عباداتمان، مخصوصاً [در] دعای شریف «عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ» -اینها را بخوانیم- از خدا بخواهیم برساند صاحب کار را، با او باشیم. حالا اگر رساند که رساند؛ اگر نرساند، دور نرویم از او؛ از رضای او دور نرویم.
او میبیند، او میداند؛ حرفهایی که ما به همدیگر میزنیم را او جلوتر [میشنود]؛ «عَيْنُ اللَّهِ النَّاظِرَة وَ أُذُنُهُ الْوَاعِيَة؛ [امام] چشم بینای خدا و گوش شنوای الهی است». او جلوتر از ما، حرف همدیگر را میشنود. بلکه خودمان که حرف میزنیم، این صدا که از لب به گوش میآید فاصلهای دارد، او جلوتر از این فاصله حرف خودمان را میشنود. [زودتر] از خودمان، کلام خودمان را [میشنود]. آنوقت ما میتوانیم کاری کنیم که او نفهمد؟! میتوانیم کاری کنیم که او نداند؟! نمیتوانیم اعمال خودمان را از خدا مخفی کنیم. [او] قادر است، ناظر است، علیم است، حکیم است. تا با او نسازیم، کارمان درست نمیشود.
حالا چه کار کنیم؟ خودمان از خودمان بترسیم؛ فضلاً از دیگران (چه رسد به دیگران). خودمان از خودمان در حفاظ باشیم؛ خوب و بهقاعده ملتفت [و متوجه] باشیم که از [طرف] خودمان اغوا نشویم، از خودمان تهدید نشویم، از خودمان تطمیع نشویم! وقتی که همۀ این مطالب احراز شد، بین خودمان و خدا در خلوتها، از تضرعات و از انابه و از توبه و از طلب توفیق به توبه دست برنداریم.
🌹@kavasayat🌹
May 11
خواص آیات
🕌 کلیپ دیدنی از مزار آخوند ملا محمد حسین تفلیسی 🎥 کلیپ اختصاصی #محمد_حسین_تفلیسی #کلیپ_تصویری 🌹@
ازین آقا کربلا بخواهید!
علامه شیخ عبدالکریم گزی: بسياري از اهل علم و كمال به آخوند تفلیسی اعتماد و اعتقاد داشته و دارند
.
عالم ثقه ای از مرحوم آخوند ملا محمد حسين [بن] ملا ولي الله كه شاگرد آخوند تفليسي بوده نقل نموده كه مجرب است هر كس برود به زيارت قبر آخوند تفليسي و همان جا نذر كند كه هر گاه موفق به زيارت كربلا شود آنجا در حرم حضرت و قريب آن يك ختم مثلا قرآن براي آخوند ملا حسين تفليسي بخواند به زودي اسباب سفر زيارت او فراهم آيد و خود آخوند ملا محمد حسين تجربه نموده در حق خود
مرحوم حاجي آقا محمد قزويني (اعلي الله مقامه) كه امام مسجد آقا نور بود و زود اعتقاد هم نبود، نقل كرد كه خود براي مطلبي چند هفته مواظبت زيارت قبر او نموده، حاصل شد.
🌹@kavasayat🌹
09 (mp3cut.net).mp3
598.9K
شیطان به چه چیزهایی علاقه دارد؟
سگ، خون، نجاست، عدم طهارت و...
بخشی از مستند شنود، قسمت نهم این مستند را حتما بشنوید.
🛎نشر این صوت صدقه جاریه است.
🌹@kavasayat🌹
به نقل از بُريد عجلى:
☀️به امام باقر عليه السلام گفتم: كدام يك در نماز فضيلتش بيشتر است: قرائتِ بسيار يا طول دادن ركوع و سجود؟ فرمود:
«طول دادن ركوع و سجود در نماز ، فضيلتش بيشتر است . آيا اين فرموده خداوند عز و جل را نشنيده اى كه : «پس ، هرچه از آن (قرآن) ميسّر شد ، بخوانيد و نماز را بر پا داريد» ؟ مقصود از بر پا داشتن نماز ، طول دادن ركوع و سجود است» .
🔻 گفتم : قرائتِ بسيار ، فضيلتش بيشتر است يا دعاى بسيار؟ فرمود:«دعاىِ بسيار فضيلتش بيشتر است. آيا اين سخن خداوند متعال به پيامبرش را نشنيده اى كه: «بگو: اگر دعاى شما نباشد پروردگارم هيچ اعتنايى به شما نمى كند»
📚نهج الدّعا/محمدی ری شهری/ج1/ص53
🌹@kavasayat🌹
7.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥علت اینکه بدن عده ای از افراد در قبر نمی پوسد و از بین نمی رود چیست
🎙حجه الاسلام استاد عالی
#قبر
#پوسیدن_بدن
🌹@kavasayat🌹
مکرّر در مکرّر تجربه کردم!
🎙آیت الله سید ابوالقاسم خویی رضوان الله تعالی علیه:
توسل به حضرت زهرا صلوات الله علیها و خدمت به امیرالمومنین صلوات الله علیه و لعن دشمنان اهلبیت علیهم السلام را مکرّر در مکرّر تجربه کردم و هر بار نیز به واسطه این عمل، مشکلاتم به طور معجزه آسا برطرف گردید!
📚حدیث نصر، ص ۳۹۲؛ ذکر محبوب، ص ۳۸۵.
🎙مرحوم آیت الله العظمی خوئی رحمة الله علیه میفرمود:
«اهدای ثواب نماز شب به حضرت ام البنین سلام الله علیها جهت برآورده شدن حاجاتِ سخت، مفید و مجرب است».
🌹 هدیه به روح مرجع بزرگوار شیعه آیتالله سید ابوالقاسم خوئی رضواناللهتعالیعلیه، صلواتی هدیه بفرمائید.
#صلوات
#ام_البنین
🌹@kavasayat🌹
✳️راهکارهایی برای صاحبخانه شدن
https://eitaa.com/kavasayat/1330
https://eitaa.com/kavasayat/1289
https://eitaa.com/kavasayat/1631