🙏استجابت دعا در حرم امام حسین سلام الله علیه
⭐️امام هادی سلام الله علیه : إِنَّ لِلهِ بِقٰاعَاً یُحِبُّ أنْ یُدْعیٰ فیٖهٰا فَیَسْتَجیٖبَ لِمَنْ دَعٰاهُ وَٱلْحَیْرُ مِنْهٰا
✍️برای خداوند بُقْعِهها و مکانهایی است که دوست دارد در آنها به درگاه او دعا شود و دعای دعا کننده را به اجابت برساند، حائر و حرم امام حسین (سلام الله علیه) یکی از آن مکانهاست.
📚تحَفُ العُقول، ص 357.
بِحارُ الأنوار، جلد 98، ص 130، حدیث 34.
🌹@kavasayat🌹
⭐️رسول خدا صلی الله علیه و آله:
هر کسی که سوره طه را تلاوت کند، ثوابش به اندازه ثواب مهاجران و انصار است.
⭐️امام صادق علیه السلام: قرائت سوره طه را ترک نکن، زیرا خداوند این سوره و تلاوت کننده آن را دوست دارد و هر کس بر قرائت آن مداومت کند، خداوند در روز رستاخیز نامه عملش را به دست راستش خواهد داد و از گناهان او می گذرد و در آخرت آن قدر به او لطف می کند که راضی شود.
📚مصباح کفعمی/ص441
#فضائل_سوره_ها
🌹@kavasayat🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥هیچ شبی نیست که ما نخوابیم
🤛 و به شما فکر نکنیم!!!
#انتقام ...
🔥1:20
🔻بخشش گناهان
رسول خدا صلی الله علیه و آله: آیا شما را به سوره ای که هزار فرشته در هنگام نزول، آن را همراهی کرده و عظمتش آسمان و زمین را فرا گرفته بود، راهنمایی کنم؟
نام این سوره کهف است. هر کس این سوره را در روز جمعه تلاوت کند، خداوند گناهان او را تا جمعه آینده و سه روز بعد از آن، می آمرزد و نوری به او داده می شود که تا آسمان امتداد دارد و از فتنه دجال در امان خواهد بود.
📚تفسیر درالمنثور/ج4/ص209
#فضائل_سوره_ها
🌹@kavasayat🌹
🔻نرمی دل
⭐️پیامبر صلی الله علیه و آله: هر کس سوره اسراء را تلاوت کند و هنگامی که به آیات مربوط به والدین می رسد، رقت قلب داشته باشد، به او در بهشت، درجات بسیاری داده می شود که از دنیا و هر چه در آن است، بهتر است.
📚مجمع البیان/ج6/ص393
#فضائل_سوره_ها
🌹@kavasayat🌹
ليلة الرّغائب
اوّلين شب جمعه ماه رجب را «ليلة الرّغائب» «1» گويند؛ رسول خدا صلى الله عليه و آله در روايتى كه فضيلت ماه رجب را بيان مى كرد فرمود: «از اوّلين شب جمعه ماه رجب غافل نشويد كه فرشتگان آن را «ليلة الرّغائب» ناميدند».
آنگاه رسول خدا صلى الله عليه و آله اعمالى را براى آن شب به اين كيفيّت بيان فرمود:
«روز پنجشنبه اوّل ماه را روزه مى گيرى، چون شب جمعه فرا رسيد، ميان نماز مغرب و عشا دوازده ركعت نماز مىگذارى (هر دو ركعت به يك سلام) و در هر ركعت از آن، يك مرتبه سوره «حمد» و سه مرتبه «إنّا انزلناه» و دوازده مرتبه «قل هو اللَّه احد» را مىخوانى؛
پس از اتمام نماز هفتاد مرتبه مى گويى:
«أللَّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ النَّبِىِّ الْامِّىِّ وَ عَلى آلِهِ»
آنگاه به سجده مىروى و هفتاد بار مىگويى:
«سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلائِكَةِ وَ الرُّوحِ»
سپس سر از سجده برمى دارى و هفتاد بار مى گويى:
«رَبِّ اغْفِرْ وَ ارْحَمْ وَ تَجاوَزْ عَمَّا تَعْلَمُ، إِنَّكَ أنْتَ العَلِىُّ الْأعْظَمُ»
بار ديگر نيز به سجده مىروى و هفتاد مرتبه مى گويى:
«سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلائِكَةِ وَ الرُّوحِ»
آنگاه حاجت خود را مى طلبى كه انشاءاللَّه برآورده خواهد شد.
رسول خدا صلى الله عليه و آله در فضيلت اين اعمال فرمود: «كسى كه چنين نمازى را بخواند، خداوند همه گناهانش را بيامرزد ... و در قيامت درباره هفتصد تن از خاندانش شفاعت مىكند، و چون شب اوّل قبر فرا رسد، خداوند پاداش اين نماز را به نيكوترين چهره، با رويى گشاده و درخشان و زبانى فصيح و گويا، به سوى قبر او مىفرستد، آن چهره نيكو به وى گويد: «اى حبيب من! بر تو بشارت باد! كه از هر شدّت و سختى نجات يافتى» از آن چهره نورانى مىپرسد: «تو كيستى؟ من تاكنون چهرهاى از تو زيباتر نديدهام و بويى از بويت خوشتر به مشامم نرسيده؟!»
آن چهره نيكو پاسخ دهد: «اى حبيب من! من پاداش آن نمازى هستم كه تو در فلان شهر، فلان ماه و در فلان سال به جا آوردهاى؛ من امشب به نزد تو آمدم، تا حقّت را ادا كنم و مونس تنهايى تو باشم و وحشت را از تو مرتفع سازم (و همواره در كنارت بمانم) تا زمانى كه همگى در روز رستاخيز برخيزند و در عرصه قيامت بر سرت سايه بيفكنم. (خلاصه هيچ زمانى پاداش اين كار نيك از تو قطع نخواهد شد)»«2».«3»
پ______
(1). «ليلة الرّغائب» يعنى شبى كه به خاطر پاداشها و فضيلتهاى فراوانى كه دارد، مورد ميل و رغبت فراوان است و يا به معناى «شبپاداشهاى فراوان» است، زيرا «رغائب» جمع «رغيبه» است كه هم به معناى «كار مورد رغبت»
(2). اقبال، صفحه 632؛ مرحوم علّامه حلّى در اجازهاش براى «بنى زهره» اين روايت را به طور مشروح نقل كرده است (رجوع كنيد به: بحارالانوار، ج 104، ص 125).
(3). كليات مفاتيح نوين، صص: 635-636.
🌹@kavasayat🌹
💠 حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی (دامت برکاته):
❓#لیلة_الرغائب شب آرزوها یا رغبتها؟!
🔰 اميدواريم كه در ليلةالرغائب رغبت ما با رهبت ما هماهنگ باشد. هم از قهر و جلال خدا راهب باشيم, هم به مِهر و جمال خدا راغب باشيم؛ رغبت يعني ميل نه آرزو, ليلةالرغائب به معناي شب آرزوها نيست بلکه شب رغبتها و گرايشها و مجذوبشدنهاست لذا آن انجذاب و گرايش و ميل و شوق را ميگويند رغبت, در برابر رهبت. خداي سبحان جنّاتي دارد كه ما را به آنها ترغيب كرده و براي روح ما هم بهشتي دارد كه ما را به آن هم ترغيب كرده است.
🔰 در بخش پاياني سورهٴ مباركهٴ «قمر» چنين آمده ﴿إنَّ الْمُتَّقِينَ فِي جَنّاتٍ وَنَهَرٍ ٭ فِي مَقْعَدِ صِدْقٍ عِندَ مَلِيكٍ مُقْتَدِرٍ﴾ يعني مردان باتقوا بهشتي دارند همين (جَنَّاتٌ تَجْرِيْ مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ﴾ جنت جسم و بدن است و لذايذ مادي كه در آن نهرِ عسل جاري است نهرِ آب جاري است نهر شير جاري است نهر خمر جاري است اين انهار چهارگانه در اين بهشت هست. اما يك بهشت ديگري دارد كه آن براي روح ماست و اين را با واو عطف بيان نكرده بلکه فرمود: ﴿إِنَّ الْمُتَّقِينَ فِي جَنَّاتٍ وَنَهَرٍ ٭ فِي مَقْعَدِ صِدْقٍ عِندَ مَلِيكٍ مُقْتَدِرٍ﴾ نه «و في» ﴿فِي مَقْعَدِ صِدْقٍ عِندَ مَلِيكٍ مُقْتَدِرٍ﴾ آن جنّت براي روح ماست براي جان ماست كه نزد خدا قرار بگيريم و اوساط اهل ايمان, رغبتشان در ليلةالرغائب به ﴿جَنَّاتٌ تَجْرِي مِن تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ﴾ است و اوحدي از اهل ايمان گذشته از اينكه ﴿جَنَّاتٌ تَجْرِي مِن تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ﴾ را طالب هستند ﴿فِي مَقْعَدِ صِدْقٍ عِندَ مَلِيكٍ مُقْتَدِرٍ﴾ را هم مورد رغبت و ميل و گرايش و انجذاب خود قرار ميدهند.
🔰 آنگاه درباره چنين گروهي گفته ميشود: ﴿وَلِمَنْ خَافَ مَقَامَ رَبِّهِ جَنَّتَانِ﴾ هم جنّت بدن است هم جنّت جان است هم لذّت روح است هم لذّت تن است كه ـ انشاءالله ـ در ليلةالرغائب به اين رغبتها بار مييابيم چه اينكه ـ خداي ناكرده ـ اگر كسي گرفتار هراس و رهبت شد او هم دو جهنم دارد جهنمي است كه جسم را ميسوزاند كه در سورهٴ مباركهٴ «نساء» مشخص شده است كه فرمود: ﴿كُلَّمَا نَضِجَتْ جُلُودُهُم بَدَّلْنَاهُمْ جُلُوداً غَيْرَهَا لِيَذُوقُوا الْعَذَابَ﴾ كه اين پوست و جسم و بدن را ميسوزاند و يك عذاب معنوي است كه روح را ميسوزاند كه ﴿نَارُ اللَّهِ الْمُوقَدَةُ ٭ الَّتِي تَطَّلِعُ عَلَي الْأَفْئِدَةِ﴾
🔰 مستحضريد كه رسوايي, بيآبرويي اينها عذاب روح است سوخت و سوز پوست و جسم, عذاب بدن است اينكه فرمود: ﴿لَهُمْ خِزْيٌ فِي الدُّنْيَا وَلَهُمْ فِي الْآخِرَةِ عَذَابٌ عَظِيمٌ﴾ رسوايي يك عذاب دردناك دروني است آن دو بخش مربوط به رهبت است كه ما بايد راهب و هراسان و گريزان باشيم, دو بخش اوّلي كه مربوط به جسم و جان ماست كه ﴿وَلِمَنْ خَافَ مَقَامَ رَبِّهِ جَنَّتَانِ﴾ مربوط به رغبت است كه ـ انشاءالله ـ به اين سمت راغب باشيم.
🔰 بنابراين ليلةالرغائب ميتواند رغبتهاي گوناگون و مراحل فراواني را در پيش رو داشته باشد كه ـ انشاءالله ـدر اوّلين شب جمعه ماه پربركت رجب همه شما آن توفيق را داشته باشيد هم به جنّت جسماني برسيد هم به جنّت روحاني.
🔺 بیانات معظم له در جلسه درس اخلاق
🌹@kavasayat🌹
✳️ضمانت امام حسن مجتبی علیه السلام:
⏺امام حسن علیهالسلام فرمود:
من ضامن کسی هستم که این بیست آیه را هنگام صبح و شب بخواند که نه دزدی بزهکار اموال او را سرقت کند و نه درندهای به او زیان رساند و نه سلطان و صاحب قدرتی به او ستم کند و نه آبی او را غرق کند:
💠آیة الکرسی: اللَّهُ لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ ﴿۲۵۵﴾ و سه آیه از سورهی مبارکه اعراف: إِنَّ رَبَّكُمُ اللَّهُ الَّذِي خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ فِي سِتَّةِ أَيَّامٍ ثُمَّ اسْتَوَى عَلَى الْعَرْشِ يُغْشِي اللَّيْلَ النَّهَارَ يَطْلُبُهُ حَثِيثًا وَالشَّمْسَ وَالْقَمَرَ وَالنُّجُومَ مُسَخَّرَاتٍ بِأَمْرِهِ أَلَا لَهُ الْخَلْقُ وَالْأَمْرُ تَبَارَكَ اللَّهُ رَبُّ الْعَالَمِينَ ﴿۵۴﴾ادْعُوا رَبَّكُمْ تَضَرُّعًا وَخُفْيَةً إِنَّهُ لَا يُحِبُّ الْمُعْتَدِينَ ﴿۵۵﴾وَلَا تُفْسِدُوا فِي الْأَرْضِ بَعْدَ إِصْلَاحِهَا وَادْعُوهُ خَوْفًا وَطَمَعًا إِنَّ رَحْمَتَ اللَّهِ قَرِيبٌ مِنَ الْمُحْسِنِينَ﴿۵۶﴾ و ده آیه از اول سورهی صافات: بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ وَالصَّافَّاتِ صَفًّا﴿۱﴾فَالزَّاجِرَاتِ زَجْرًا ﴿۲﴾فَالتَّالِيَاتِ ذِكْرًا ﴿۳﴾إِنَّ إِلَهَكُمْ لَوَاحِدٌ ﴿۴﴾رَبُّ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَمَا بَيْنَهُمَا وَرَبُّ الْمَشَارِقِ ﴿۵﴾إِنَّا زَيَّنَّا السَّمَاءَ الدُّنْيَا بِزِينَةٍ الْكَوَاكِبِ ﴿۶﴾ وَحِفْظًا مِنْ كُلِّ شَيْطَانٍ مَارِدٍ ﴿۷﴾لَا يَسَّمَّعُونَ إِلَى الْمَلَإِ الْأَعْلَى وَيُقْذَفُونَ مِنْ كُلِّ جَانِبٍ ﴿۸﴾دُحُورًا وَلَهُمْ عَذَابٌ وَاصِبٌ ﴿۹﴾إِلَّا مَنْ خَطِفَ الْخَطْفَةَ فَأَتْبَعَهُ شِهَابٌ ثَاقِبٌ ﴿۱۰﴾و سه آیه از سورهی الرحمن: يَا مَعْشَرَ الْجِنِّ وَالْإِنْسِ إِنِ اسْتَطَعْتُمْ أَنْ تَنْفُذُوا مِنْ أَقْطَارِ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ فَانْفُذُوا لَا تَنْفُذُونَ إِلَّا بِسُلْطَانٍ ﴿۳۳﴾فَبِأَيِّ آلَاءِ رَبِّكُمَا تُكَذِّبَانِ ﴿۳۴﴾يُرْسَلُ عَلَيْكُمَا شُوَاظٌ مِنْ نَارٍ وَنُحَاسٌ فَلَا تَنْتَصِرَانِ ﴿۳۵﴾ و سه آیهی از آخر سورهی حشر هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ عَالِمُ الْغَيْبِ وَالشَّهَادَةِ هُوَ الرَّحْمَنُ الرَّحِيمُ ﴿۲۲﴾هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ ﴿۲۳﴾هُوَ اللَّهُ الْخَالِقُ الْبَارِئُ الْمُصَوِّرُ لَهُ الْأَسْمَاءُ الْحُسْنَى يُسَبِّحُ لَهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَهُوَ الْعَزِيزُ الْحَكِيمُ ﴿۲۴﴾
و در حدیث دیگری امام حسن علیهالسلام دربارهی تلاوت این 20 آیهی قرآن فرمود:من ضامن کسی هستم که این بیست آیه را در هر شب بخواند، خدا او را از هر شیطان سرکش و شیطان حسود و از هر دزد بزهکار و از هر درندهی زیانکار نگه میدارد.
📚سفینة البحار و مدینة الحکم و الآثار/شیخ عباس قمی/ج7/ص 266
#فضائل_سوره_ها
🌹@kavasayat🌹
💬 | #پیام_جدید
متن پیام:
سلام دعابرای پیداشدن مال سرقت شده
✍️سلام این ذکر را 116 بار بخوانید:
یا رادَّ الشَّمس لِعلیِّ بن أبی طالب اُردُد علیَّ ضالَّتی
البته ممکن است پیدا شدنش زمان ببرد، اما انشاءالله پیدا می شود.
🌹@kavasayat🌹
🔵در روایت است که هر کس آیه شهادت (شَهِدَ اللهُ أَنَّهُ لا إِلهَ إِلّا هُوَ وَ الْمَلائِكَةُ وَ أُولُوا الْعِلْمِ قائِماً بِالْقِسْطِ لا إِلهَ إِلّا هُوَ الْعَزيزُ الْحَكيمُ(آل عمران/18) را سه بار بعد از نماز مغرب بخواند، هر ثوابی که از او در آن روز فوت شده باشد، به او عطا می کنند و نمازش قبول می شود.
📚خواص القرآن/ص220
🔻 زبیر میگوید: شب عرفه در خدمت رسول خدا صلی الله علیه و آله بودم، مکررا این آیه را مى خواند.
#فضائل_سوره_ها
🌹@kavasayat🌹
خواص آیات
🎙آیت الله جاودان سلمه الله تعالی: [برای خانه دار شدن]توسلی جدی کنند به حضرت جواد علیه السلام، هرکدا
🔻توصیه آیت الله جاودان برای خانه دار شدن در روز یکشنبه
https://eitaa.com/kavasayat/3243
👓 آیت الله کشمیری: برای رفع مشکلات مادی به امام جواد علیه السلام توسل کنید...
#فضائل_سوره_ها
🌹@kavasayat🌹
13.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹آیت الله العظمی جوادی آملی
«همه ما میدانیم که اگر کسی در راه خدا خدمتی انجام بدهد، خدا جبران میکند؛ اما اين را وجود مبارک امام کاظم و بعدها هم وجود مبارک امام جواد (سلام الله عليهما) خوب توضيح دادند...»
درس اخلاق ٩٨/۵/٣١
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
🌹@kavasayat🌹
امام صادق علیه السلام فرمود: هر که «تَبارَکَ الَّذِی بِیَدِهِ المُلْکُ»(سوره ملک) را در نماز واجب پیش از خواب بخواند تا صبح در امان خدا باشد و در روز قیامت با ایمنی داخل بهشت گردد.
📚خواص القرآن هزار جریبی/ص92
#فضائل_سوره_ها
🌹@kavasayat🌹
♻️ نکته قرآنی
🔹 أنْفِقُوا مِنْ طَيِّبَاتِ مَا كَسَبْتُمْ
🔸از پاكيزه ترين چيزهايى كه بدست آورده ايد، انفاق كنيد .
📗سوره بقره، آیه ۲۶۷
🌐 کانال بیان علوی
#صدقه
🌹@kavasayat🌹
💠 ۲۴۸ لقب و صفت از امیرالمؤمنین علی (ع) در بیان نبی مکرم اسلام (ص)
◻️علامه امینی در کتاب الغدیر ۲۴۸ لقب و صفت از حضرت امیرالمؤمنین علی(ع) در بیان مبارک حضرت خاتم الانبیاء محمد بن عبدالله (ص) را به نقل از احقاق الحق ذکر کرده است.
آنچه علامه امینی در کتاب گرانسگ الغدیر آورده است عبارتند از:
◻️علی سید المسلمین
◻️علی إمام المتقین
◻️علی قائد الغر المحجلین
◻️علی یعسوب المؤمنین
◻️علی ولی المتقین
◻️علی یعسوب الدین
◻️علی أمیرالمؤمنین أمیر کل مؤمن
◻️ علی سید ولد آدم ما خلا النبیین
◻️علی خاتم الوصیین
◻️علی أول من یری رسول الله یوم القیامة
◻️علی أول من یصافح النبی یوم القیامة
◻️علی الصدیق الأکبر
ادامه: hawzahnews.com/xcF7P
🌹@kavasayat🌹
16.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎤تلاوت فوق العاده مرحوم استاد عبدالباسط محمد عبدالصمد
✅سوره مبارکه نبأ
🌹@kavasayat🌹
⭐️پیامبراکرم صلی الله علیه و آله:هر کس سوره «ق» را قرائت کند خداوند سختیها و سکرات مرگ را بر وی آسان می کند.
امام باقرعلیه السلام: هر کس در نمازهای واجب و یا مستحب خود سوره «ق» را قرائت نماید خداوند در روزی او، وسعت ایجاد کرده و در روز قیامت کتاب اعمالش را به دست راستش داده و از او به آسانی حسابرسی میکند.
📚مصباح کفعمی/ص445
#فضائل_سوره_ها
🌹@kavasayat🌹
May 11
💎 نماز بسیار پرفضیلت جمعه های ماه رجب
👳🏻♂ سيّد بن طاووس از حضرت رسول اکرم صلّی اللّه عليه و آله و سلّم روایت کرده است كه هر كه در روز جمعه ماه رجب، چهار ركعت نماز بين نماز ظهر و عصر بخواند
« 2⃣ دو نماز دو رکعتی »
بخواند در هر ركعت:
1⃣ یک حمد و
7⃣ هفت آية الكرسی و
5⃣ پنج مرتبه توحيد
🔸 و پس از خواندن چهار ركعت نماز
🔟 ده مرتبه بگويد:
اَستَغفِرُ اللهَ الَّذی لا اِلـهَ اِلاّ هُوَ وَ اَسئَلُهُ التَّوبَة
📝 خداوند متعال برای او از روزی كه اين نماز را خوانده تا روزی كه بميرد هر روزی هزار حسنه و عطا فرمايد او را به هر آيهای كه خوانده شهری در بهشت از ياقوت سرخ و به هر حرفی قصری در بهشت از دُرّ سفيد و تزويج فرمايد او را حورالعين و به گونه ای از او راضی خواهد شد که ، پس از آن خشمی نباشد و نوشته شود از عابدين و ختم فرمايد برای او به سعادت و مغفرت.
📚 مفاتیح الجنان/ اعمال ماه رجب
#ماه_رجب
┄═🌼💠🌷💠🦋💠🌸💠🌼
🌹@kavasayat🌹
اعمال شب نیمه رجب:
از کتاب اقبال الاعمال سید بن طاووس
۱- احیا شب نیمه رجب
نقل شده از رسول خدا که هر کس 3 روز 13، 14 و 15 رجب را روزه دارد و شب هایش را به عبادت باشد، قسم به خدایی که مرا مبعوث کرده، از دنیا نخواهند رفت مگر با توبه نصوح و به ازای هر روز روزه او، هفتاد گناه کبیره بخشیده شده، هفتاد حاجت در سختی بزرگ از او روا می شود و هفتاد حاجت هنگام دخول در قبر و هفتاد حاجت هنگام خروج از قبر و هفتاد حاجت در هنگام میزان و هفتاد حاجت نزد پل صراط؛ و مانند کسی است که......
۲- زیارت امام حسین
از امام رضا علیه السلام پرسیده شد در چه زمانی بهتر است زیارت کنیم امام حسین علیه السلام را؟ فرمود: در نیمه رجب و نیمه شعبان
3- نماز دوازده رکعتی از امام صادق
12 رکعت است (6 تا دو رکعتی)
در هر رکعت هر کدام از این موارد را 4 مرتبه می خواند:
حمد
توحید
فلق
ناس
آیت الکرسی
قدر
پس از سلام نماز آخر 4 مرتبه می گوید اَللهُ اَللهُ رَبّى لا اُشْرِکُ بِهِ شَیْئا وَلااَتَّخِذُ مِنْ دُونِه وَلِیّا
پس برای هر چه خواست دعا می کند.
4- نماز دوازده رکعتی دیگر از امام صادق
12 رکعت در هر رکعت فقط حمد و سوره. پس از اتمام نماز هر کدام از حمد و ناس و فلق و توحید و آیه الکرسی 4 مرتبه
و سپس 4 مرتبه می گوید سبحان الله و الحمد لله و لااله الله و الله اکبر
سپس می گوید اَللهُ اَللهُ رَبّى لا اُشْرِکُ بِهِ شَیْئا وَ ما شاَّءَ اللهُ لا قُوَّةَ اِلاّ بِاللهِ الْعَلِىِّ الْعَظیمِ
5- نماز سی رکعتی
30 رکعت نماز در هر رکعت حمد و ده مرتبه سوره توحید. در حدیث است از پیامبر که هر که بخوانند ثواب هفتاد شهید داده می شود و روز قیامت می آید در حالی که نور او به مانند بین مکه و مدینه را روشن می کند و از آتش نجات یافته و از نفاق خلاص می شود و عذاب قبر از او برداشته می شود.
غسل
در اول، وسط و آخر ماه وارد شده است
🌹@kavasayat🌹