6.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ عبدالباری عطوان تحلیلگر سرشناس خطاب به برخی از کشورهای عربی:
📍شما از انتخابات صحبت نکنید که فقط صندوق سبزیجات را میشناسید/باید از ایران یاد بگیرید/نتانیاهو کجاست که به دادتان برسد؟!
#عربی
🆔 @Kavoshmedia
8.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ شبکه الحوار:
📍علی رغم تهدیدهای ایران، حضور آمریکا در خاورميانه کاهش مییابد!
#عربی
🆔 @Kavoshmedia
هدایت شده از اخبار سوریه
✴️ آیا امریکا واقعا در حال ترک منطقه است؟
🔸امریکاییها در حال ترک منطقه هستند. بهانههای طرف امریکایی برای خروج از منطقه کمی عجیب و غریب شده است. از روزی که جو بایدن در کاخ سفید قدرت را به دست گرفت، متن و حاشیه قدرت در این کشور تغییر و با جابجایی اولویتها به نظر میرسد یک جابجایی سنگین در میزان حضور در منطقه را خواهیم داشت. خروج از افغانستان از یکسو و خارج کردن تجهیزات و نیروها از کشورهای حوزه خلیج فارس از سوی دیگر دارای ابعاد مختلفی است.
🔸مقامات امریکایی ادعا دارند که این جابجایی در نیروها و تجهیزات برای مقابله با چین و روسیه است، در حالی که این همه ماجرا نیست و اثرگذاری نهایی این جابجایی در نیروها در سطح کلان بر راهبردهای امنیتی امریکا در منطقه آسیای غربی قابل انگار نیست. از یکسو به نظر میرسد که امریکا به دلیل مشکلات اقتصادی و بحرانهایی که با آن روبهرو است تلاش در صرفهجویی اقتصادی دارد و از سوی دیگر هم به این نکته واقف شده که نمیتواند به دلیل همین مشکلات در آسیای غربی دست به ماجراجویی بزند.
🔸تغییر اولویتها بر چین و روسیه شاید بهانه خوبی باشد، اما همانگونه که بارها پیش از این هم بررسی کردیم، حلقه وصل جهان برای مقابله با این دو کشور، در کنترل داشتن میادین انرژی در خلیج فارس است که چینیها به شدت به آن نیازمند بوده و سیاست طرف امریکایی نیز همواره بر این قرار داشته که از کنترل این منابع توسط چینیها جلوگیری کند! این منطقه همچنین نقطه اتصال روسیه به اقیانوس هند و چین به مدیترانه، اروپا و افریقا است. بنابراین صرف بهانه مقابله با چین و روسیه نمیتواند عاملی اصلی و زیربنایی باشد.
🔸علاوه بر مساله اقتصادی، به نظر طرف امریکایی به این نتیجه رسیده که توانایی مقابله با محور ایرانی را نخواهد داشت. رشد حشد الشعبی در عراق، حزبالله در لبنان، انصارالله در یمن، گروههای مقاومت در فلسطین، دفاع ملی و ارتش سوریه در کنار تقویت یگانهای فاطمیون، زینبیون و .... در کنار ضعف روزافزون کشورهای عربی و بینیازی اقتصاد امریکا به نفت و منابع انرژی این کشورها را باید از دیگر عوامل تصمیمگیری نهایی واشینگتن برای ترک منطقه آسیای غربی برشمرد.
🔸یک مساله دیگر که نباید از آن غاقل شد، خروج امریکا از منطقه و ورود متحدان امریکا در قالب نیروهای ناتو است. همانگونه که در مطلب چند روز پیش نوشتم، نشست سران ناتو در بروکسل تهیه مقدمات مداخلات این سازمان نظامی در مناطق گسترده جهان به جای امریکا بود. در واقع، در طول ماههای گذشته شاهد تقویت حضور نظامی کشورهای عضو ناتو در عراق به جای نظامیان امریکایی در قالب ائتلاف مبارزه با تروریسم هستیم، ائتلافی که قرار بر این است که امریکا بخشی از این نیروها را تشکیل دهد و حتی فرماندهی آن هم بر عهده انگلیسیها باشد!
🔸در اینکه ناتو تا چه اندازه در این ماموریت موفق باشد، نمیتوان اظهارنظر کرد. اصل مساله این است که خروج ناتو از افغانستان، اصل حضور این سازمان در عراق را هم زیر سوال برده و به همین دلیل این کشورها در نشست بروکسل تلاش کردند با اهمیت دادن دوباره به رئیس جمهور ترکیه، از پتانسیلهای این کشور استفاده کنند. به عبارت دیگر، ناتو به جای حضور در مناطق آسیبپذیر علیالقاعده باید در ترکیه مستقر شده و تحولات منطقه را رصد کند. این همان چیزی است که سخنگوی وزارت جنگ امریکا هم در بیانیه خودش مورد تاکید قرار داده است.
🔸به صورت مشخص باید گفت که خروج امریکاییها به این شکل از منطقه ما با تعاریفی که خودشان میکنند قابل تحلیل و توجیه نیست، صرفا مساله بر این استوار است که نیازمندیهای امریکاییها در این برهه زمانی آنها را وادار کرده تا یک اشتباه راهبردی را پس از سه دهه حضور سنگین در منطقهای که برایشان بیش از 7 تریلیون دلار هزینه داشته را جبران کنند. امریکا سالیانه یکصد میلیارد دلار در افغانستان هزینه میکرد و چیزی برابر این عدد در دیگر کشورهای منطقه هزینه داشت!
🔸برداشته شدن این هزینهها از دوش وزارت جنگ، فرصت بازسازی بخش بزرگی از تجهیزات و خرید دیگر تجهیزات را به ارتش امریکا میدهد. اما مساله بسیار مهم که در کنگره امریکا بدون شک در مورد آن بحث خواهد شد، امنیت و آینده رژیم صهیونیستی است که با خروج امریکاییها از منطقه به شدت تهدید خواهد شد. اینکه قرار است در این مورد چه راهکاری در پیش گرفته شود، خودش نکتهای بسیار مهم است. رژیم صهیونیستی در طول این سه دهه با پشتگرمی به حضور نظامی امریکا در منطقه تجاوزات و حملات خود را گسترش داده بود....
@syriankhabar
🎊 کاوش مدیا 2 ساله شد!
🎉 امروز کاوش مدیا بیش از 200 هزار عضو در شبکههای اجتماعی داره که جز با حمایت شما این امر امکان پذیر نبود...این حمایت بزرگترین سرمایه ما است، بابت همه پشتیبانی ها سپاسگزاریم...
🆔 @Kavoshmedia
13.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ مناظره داغ کارشناس صهیونیست و عراقی در مورد ایران:
📍کارشناس صهیونیست: ایران برای توازن قوا به دنبال سلاح هستهای است/هر چند آمریکا به دنبال خروج از خاورمیانه است اما ما ساکت نخواهیم نشست...!
🔻کارشناس عراقی: هر وقت حریف غزه شدید، اسم ایران را به زبان بیاورید/به نیروگاه بوشهر حمله کنید اولین ضربه را متحدین شما در خلیج فارس خواهند خورد!
#عربی
🆔 @Kavoshmedia
5.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ رهگیری حملات پهپادی بسیار دشوار است/ترور ژنرال سليمانی فشار را برای خروج آمریکا از عراق بیشتر کرده است!
🆔 @Kavoshmedia
6.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ گزارش CNN از نشست خبری رئیس جمهور منتخب:
📍به نظر میرسد آمریکا مسیر بسیار سختی را پیش رو دارد/در مورد دیدار با بایدن قاطعانه نه گفت/هر توافق گستردهتری که شامل برنامه موشکی شود را رد کرد...!
🆔 @Kavoshmedia
11.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ مناظره کارشناس ایرانی و آمریکایی
📍کارشناس آمریکایی: باید فعالیت های منطقهای و موشکی ایران شامل توافق باشد/ایرانی ها حاضر به امتیاز دادن نيستند!
🔻کارشناس ایرانی: منطقه را ویران، مردم را تحت شدیدترین تحریم ها قرار دادید و ایران را محاصره کردید/موفق به خلع سلاح ایران نخواهید شد!
🆔 @Kavoshmedia
8.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ کارشناس نروژی-آمریکایی بررسی میکند:
📍سیاست ها و نگاه راهبردی دولت جدید ایران چگونه خواهد بود؟
🆔 @Kavoshmedia
6.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ کارشناس ترک:
📍ایران محدود در مرزهای خود نیست و توانایی تاثیر بر کل منطقه را دارد...
#ترکی
🆔 @Kavoshmedia
7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ جیمز جفری سفیر پیشین آمریکا در عراق و ترکیه:
📍ایران یک قدرت خارقالعاده در خاورمیانه است/امروز به سختی مساله ای در منطقه پیدا میکنید که بدون همکاری ایران قابل حل باشد...
🆔 @Kavoshmedia