💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 یک مسئول:
وزارت صنعت هیچ ارادهای برای برخورد با پوشاک قاچاق ندارد
🔸 رئیساتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران با اعلام اینکه وزارت صنعت ۴ روز مهلت داشت تا تصمیم لازم را برای ممانعت از فعالیت برندهای محرز پوشاک قاچاق انجام دهد،گفت: آقایان هیچ ارادهای برای برخورد با برندهای پوشاک قاچاق ندارند.
بهرام شهریاری در گفت وگو با تسنیم، بااشاره به جلسه اخیر تولیدکنندگان پوشاک با حضور فرمانداری و استاندار تهران و مسئولان وزارت صنعت در وزارت کشور، اظهارداشت: در این جلسه موارد متعددی برای اجرایی شدن طرح مقابله با برندهای محرز پوشاک قاچاق در سطح عرضه مطرح شد که در نهایت برخورد لازم با این موضوع به اصناف و وزارت صنعت واگذار شد.
وی با اعلام اینکه بعد از برگزاری این جلسه اصناف و وزارت صنعت 4 روز مهلت داشتند تا تصمیم لازم را برای ممانعت از فعالیت برندهای محرز پوشاک قاچاق انجام دهند، افزود: متأسفانه از آن تاریخ بیش از 12 روز گذشته و وزارت صنعت هیچ اقدام عملی را انجام نداده است.
این عضو اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران، تصریح کرد: به نظر میرسد هیچ ارادهای برای برخورد با برندهای محرز پوشاک قاچاق در کشور نیست و آنها نیز از این عدم نظارت استفاده کرده و به راحتی اجناس خود را در بازار به فروش میرسانند.
دهقانی نیا سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز 28 دی ماه امسال گفته بود: با محوریت وزارت صمت و اتحادیه مربوط¬ ظرف سه روز آینده یعنی تا انتهای روز دوشنبه اول بهمن ماه ¬همه کالاهای 110 فروشگاه پوشاک احصا شده توسط ستاد،¬جمعآوری¬ و تابلوی آنها پایین کشیده شود.
http://kayhan.ir/fa/news/153573
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 برجام که صاحب امضا داشت این شد وای به حال FATF !
🔸 روزنامه اصلاحطلب قانون در گزارشی با عنوان «دوئل براي گريز! » با اشاره به اینکه برخي مسئولان از واهمه هزينهساز بودن تصويب لوايحFATF ، سعي ميكنند از تركشهاي آن بگريزند نوشت: «بعد از سالها زحمتي كه تيم ديپلماتيك كشورمان براي به نتيجه رساندن برجام متقبل شد، با برخي خودسريها وخيرهسريها مانند اقدامات دونالدترامپ، برنامه جامع اقدام مشترك جوانمرگ شد و همه آنها كه به دنبال برداشت از سفره برجام بودند، خالي ماندن سفره را به بهانهاي تبديل كردند كه خود را بيگناه جلوه دهند و ژست طلبكار بگيرند..»
این روزنامه در ادامه نوشت: «در همين حال و اندكي بعد از آنكه اعلام مرگمغزي برجام بهطورعلني بيان شد، آنهايي كه از ماندن جنازه اين عهدنامه روي دستشان واهمه داشتند، گرفتار موضوعي ديگر به نام تصويب لوايح مربوط به FATF شدند. اين طيف كه تجربه فروپاشي برجام را داشتند با محافظهكاري فراواني به نبرد با غرب رفتند... تفاوتي كه ميان نبرد برجامي با غائله FATF وجود دارد، اين است كه رد امضاي همه اين افراد در گذشته پاي مسائل برجامي به صورت ملموس وجود داشت ولي در اين مقوله به دليل آنكه در گذشته تحركات زيرپوستي وجود داشت، امروز هيچكس زير بار مسئوليتهاي گذشته نميرود.»
گفتنی است چندی پیش جواد ظریف معمار اصلی برجام در دفاع از FATF در صحن علنی مجلس گفته بود: « نه بنده و نه آقای رئیسجمهور نمیتوانیم تضمین بدهیم با پیوستن به این کنوانسیون مشکلات حل خواهد شد»؛ یادمان نمیرود که آقای رئیسجمهور و وزیر خارجهاش چگونه نسبت به موفقیت صدرصدی برجام تضمین دادند و حتی آب خوردن مردم را نیز به آن گره زدند؛ دیدیم که در نهایت، عاقبت آن تضمینها چه شد وای به حال FATF که دولتمردان نسبت به آن هیچ تضمینی هم نمیدهند.
http://kayhan.ir/fa/news/153610
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 آخرین اخبار از تولید سریالهای «موسی(ع)» و «سلمان فارسی»
🔸 معاون سیما درباره آخرین روند تولید سریالهای الف ویژه «سلمان فارسی» و «موسی(ع)» گفت: این دو سریال در مرحله پیش تولید هستند مرحله پیش تولید یعنی اینکه اینها باید علاوهبر کامل کردن متن سریال لوکیشنهای خود را نیز انتخاب کنند. بخشی از لوکیشنهای سریال سلمان فارسی در خارج از کشور و بخش دیگری از لوکیشنهای این سریال در دهها نقطه از ایران قرار دارد.
مرتضی میرباقری به فارس توضیح داد: این دو گروه به شدت در حال کار کردن هستند علاوهبر این برای هر مرحله تاریخی که میخواهند سریال را در آن برهه روایت کنند باید ابزار و ادوات لباس و تمام موارد مربوطه را آماده کنند من چندین بار از کارگاههای این دو سریال بازدید کردم. اینها به اندازه شش ماه توانستند کارگاه لباسشان را تجهیز کنند و حدود هفت ماه در حال فعالیت برای تجهیز کردن کارگاه ادوات و ابزارشان بودند.
معاون سیما اظهار داشت: ما نیز قبل از شروع مرحله پیش تولید، زمان خاصی را برای مرحله پیش تولید و تولید این دو سریال در نظر گرفته بودیم که در حال حاضر بر طبق همان زمانبندی پیش رفتیم.
میرباقری در ادامه بااشاره به زمان آغاز تولید سریال سلمان فارسی نیز گفت: به امید خداوند قرار بر این است تا سریال سلمان فارسی به کارگردانی داوود میرباقری را اوایل تابستان ۹۸ کلید بزنیم و تمامی بازیگران این سریال در همین زمان مقابل دوربین میروند، اما باید تمام تمهیدات برای تولید چنین سریالی برآورده شود.
وی بااشاره به اینکه در مرحله پیش تولید سریال سلمان فارسی توقفی صورت نگرفته است گفت: هیچگونه توقفی در مرحله پیش تولید این سریال صورت نگرفت و همچنان با شتاب پیش میرود. همچنین منابع ارزی و ریالی این سریال تامین شده است.
معاون سیما درباره تولید سریال موسی (ع) به کارگردانی جمال شورجه نیز گفت: هفته گذشته با آقای شورجه و میرعلایی کارگردان و تهیهکننده این سریال صحبت کردم. آنها دقیقاً لوکیشنهایشان را شناسایی کردهاند و برنامهریزیهای لازم را انجام دادند و کار در حال پیشروی است.
http://kayhan.ir/fa/news/153587
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🏆 #ورزشی
🔹 چرا علی حسینی در اردوی تیم ملی وزنهبرداری حاضر نمیشود؟
🔸 پدر سعید علی حسینی از دلایل اصلی غیبت او در اردوی تیم ملی وزنهبرداری پرده برداشت.
ضرب الاجل کادرفنی وزنه برداری برای حضور علی حسینی در اردو تیم ملی دیروز به پایان رسید اما هنوز دلیل واقعی عدم حضور علی حسینی در تمرینات مشخص نشده است. دیروز عزیز علی حسینی پدر سعید که خود از وزنه برداران پیشین است، در این باره گفت: سعید از سفر برگشته؛ اما امتحان دارد و در حال درس خواندن است. فقط یک درس زبان او مانده که اگر قبول شود، مدرک دکترا میگیرد. در شرایط فعلی درس برایش مهمتر است؛ اگرچه خودش تمریناتش را هم پیگیری میکند.
وی درباره اینکه کادرفنی برای حضور علی حسینی و خارج نشدنش از فهرست جام فجر ضرب الاجل تعیین کرده، عنوان کرد: فکر نمیکنم سعید در جام فجر شرکت کند. فعلا موقع امتحاناتش است و میخواهد مدرک دکترای خود را بگیرد. به هر حال خودش برنامهریزی دارد که طبق آن پیش میرود و قطعا در مسابقات گزینشی بعدی شرکت خواهد کرد. پدر سعید علی حسینی در پاسخ به این سؤال که این وزنه بردار با کادرفنی تیم ملی اختلافی پیدا کرده، گفت: آن مسئله که سر جای خودش هست. ناراحتیهایی وجود دارد. برخواه خودش میداند که چه کارهایی کرده و نیازی نیست من بگویم. فکر و ذکر آنها شده که علی داوودی را به المپیک ببرند. رکوردهای سعید خیلی بالاتر از بقیه است؛ اما برخواه میگوید من داوودی را قهرمان المپیک میکنم!
http://kayhan.ir/fa/news/153560
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 جنگ زرگری نکنید؛ اصلاحطلبان مسئول کارنامه دولت هستند
🔸 جدال اصلاحطلبان و دولت، برای مردم خستهکننده است؛ گویا که خبری از مشکلات مردم ندارند.
وبسایت الف دراینباره نوشت: مگر میتوان اصلاحطلبان را از دولت حسن روحانی جدا دانست؟ مگر میتوان معصومه ابتکار و محمدعلی نجفی و عباس آخوندی، نعمتزاده، ربیعی و جهانگیری را از دولت تدبیر و امید سوا کرد؟
مگر همانها نبودند که از برجام با چه آب و تابی تعریف میکردند و دوران پسابرجام را در مخیله سادهانگار خود پروراندند و با ایرباسهای عباس آخوندی سوار بر رویاها شدند و نسخه دلار 4200 را پیچیدند و ناگهان با دلار 15 هزار تومان با واقعیتی که از آن غافل بودند، تصادف کردند؟
حالا سرگیجهشان که برطرف شده به کناری میخزند تا فرصتی برای تجدید قوا داشته باشند. مدیریتی که ارزش پول ملی را به کمتر از یک چهارم رساند، محصول دست اصلاحطلبان است که سهمی از آن برگرفتند و باید در پیشگاه عدل الهی و وجدان عمومی ملت ایران پاسخگوی کارهای نکرده و اشتباهات دردناک مرتکب شدهشان باشند.
حضراتی که از دور بودن اصلاحطلبان و دولت سخن میرانند یا آن رئیس دفتر همه کاره، خبری از حال و روز مردم ندارند؟ وزرایی که نه با اخراج یا استیضاح، که با ترک محل وزارت و قبل از تایید استعفایشان از دولت جدا شدند، خوب میدانند چه کردهاند. دولتی که در شش سال گذشته به جای حل مشکلات ریشهای مردم مانند تولید از رمق افتاده، اشتغال و حقوق کارگران و...، تنها و تنها به مذاکره با آمریکا به عنوان شاه کلید حل مشکلات اندیشید؛ اکنون باید پاسخگوی عملکرد خود باشد.
عملکرد وزرا و نمایندگان اصلاحطلب آنقدر بد بوده که این احزاب را وادار به جنگ زرگری با واعظی کرده است. اگر شرایط اقتصاد سختتر شده به دلیل عملکرد بد مسئولان دولتی به ویژه اقتصادی در دولت اعتدالی است که اصلاحطلبان آن را پایهریزی کردند.
مردم میدانند که همه تلاش دولت در یک مذاکره کشدار بینتیجه با آمریکا خلاصه شد.
نه، مردم میفهمند. اعتدال همان اصلاحات است اصلاحطلبان مجلس و اعتدالیون دولتی به راستی چه کار بزرگی برای مردم ایران کردهاند؟
http://kayhan.ir/fa/news/153612
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 معاون وزیر صنعت:
تراز تجاری کشور یک میلیارد دلار مثبت شد
🔸 معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: امسال 33 میلیارد دلار صادرات در برابر 32 میلیارد دلار واردات داشتیم.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ سعید زرندی در یک برنامه تلویزیونی درباره دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزههای صنعت، معدن و تجارت اظهارداشت: هم اکنون 85 هزار واحد صنعتی دارای مجوز رسمی و پروانه بهرهبرداری در کشور وجود دارد که 40 سال پیش این تعداد 1500 واحد بود.
وی افزود: در سال 57 در کشور 195 معدن فعال بود که هم اکنون این تعداد به 6400 معدن افزایش یافته است.هم اکنون در تولید فولاد خام دهمین کشور دنیا هستیم و تولید در آهن اسفنجی دومین کشوریم، در تولید مس شانزدهم و سنگ آهن یازدهمین تولیدکننده در جهان هستیم و از نظر ظرفیت تولید خودرو هم چهاردهمین کشور دنیا به شمار میرویم.
معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: در سال 57 در برابر نیم میلیارد دلار صادرات 10 میلیارد دلار واردات داشتیم که امسال به 33 میلیارد دلار صادرات در برابر 32 میلیارد دلار واردات رسیدهایم. حجم تجارت 40 سال پیش 10/9 میلیارد دلار بود که الان به سالانه بالغ بر 100 میلیارد دلار افزایش یافته است.
زرندی افزود: به علت برخی فشارها در دورهای شاهد توسعه نامتوازن در بخش صنعت و معدن در کشور بودیم اما اکنون در تلاشیم تا به سمت توسعه مبتنی بر آمایش سرزمین حرکت کنیم.
همچنین نایب رئیس اتاق بازرگانی تهران گفت: پیش از انقلاب سالانه 14 میلیون تن سیمان تولید میکردیم که این میزان هم اکنون به 80 میلیون تن رسیده است و جزو صادر کنندگان سیمان هستیم.
علاء میر محمد صادقی افزود: هم اکنون 200 میلیون متر مربع انواع پارچه در کشور تولید میشود که بیش از 20 میلیون متر آن پارچه کت و شلواری و فاستونی است.
http://kayhan.ir/fa/news/153567
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 بازی فریب اروپا با کارت آمریکا
🔸 روزنامه اعتماد دیروز در یادداشتی با عنوان «اروپا به ما بدهکار است» نوشت: «اروپاییها با تندتر کردن ادبیات انتقادی نسبت به عملکرد دولت جمهوری اسلامی ایران، بسترسازی کردند تا زمانی که در هفته جاری قرار است سازوکار ویژه مالی را اعلام کنند، انتظاری از آنها نرود و ادعا کنند با وجود همه انتقادها و اعتراضهایی که به عملکرد ایران در پرونده موشکی و منطقه داریم به عنوان یک منت و یک مشوق، امتیازی در اختیار ایران قرار دادهایم. من به جد اعتقاد دارم که کارزار تبلیغاتی و اظهارات دیپلماتهای اروپایی در مورد مسائلی مانند برنامه موشکی ایران، فعالیتهای ایران در اروپا و عملکرد ایران در منطقه واقعا بیانگر یک نگرانی اصیل یا جدی نبود بلکه زمینهسازی برای اعلام سازوکار کمتر از حد انتظار و ضعیفی بود که قرار است از سوی اتحادیه اروپا به ایران پیشنهاد شود.»
اعتماد افزود: «بر اساس گمانهزنیهایی که رسانهها و دیپلماتهای ارشد اروپایی از ساز وکار ویژه مالی مطرح کردهاند، آن چیزی که اروپاییها برای پیشنهاد به ایران تدارک دیدهاند بسیار کمتر از چیزی است که ایران انتظار آن را دارد.اروپا باید به اجرای همه تعهداتش وفادار باشد. هیچ بهانهای از سوی آنها برای اجرا نکردن تعهداتشان پذیرفته نیست.»
اعتماد نوشت: «اروپاییها ادعا میکنند تحت فشار آمریکا قادر نیستند، موضع کارآمدتری اتخاذ کنند و در عین حال با برخورد تورم با مسئله موشکی و فعالیتهای منطقهای جمهوری اسلامی ایران، این مسائل غیرمرتبط با برجام را به عنوان نگرانیهایی تصویر میکنند که باعث کمکاری آنها در اجرای تعهداتشان شده است. اروپاییها با شانه خالی کردن از مسئولیتها و عاملیت خودشان از یک طرف آمریکا را مقصر معرفی میکنند و از طرف دیگر ادعا میکنند که جمهوری اسلامی ایران عامل این است که اروپاییها از بهبود مناسبات با تهران ناتوان باشند.»
http://kayhan.ir/fa/news/153610
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🏆 #ورزشی
🔹 فدراسیون کشتی تخصیص جدیدی از بودجه ۹۷ کمیته ملی المپیک نمیگیرد
🔸 کمیته ملی المپیک در مرحله جدید تخصیص بودجه و به خاطر به حد نصاب رسیدن سقف دریافتیهای فدراسیون کشتی، پرداختی دیگری به این فدراسیون نخواهد داشت.
کمیته ملی المپیک در تلاش است بخش باقی مانده بودجه سال جاری فدراسیونها را در اختیارشان قرار دهد. به همین منظور شخصِ رضا صالحی امیری از طریق رایزنی با سازمان برنامهریزی و بودجه و محمدباقر نوبخت رئیساین سازمان، پیگیر دریافت بخش باقی مانده بودجه سال جاری کمیته است.
کمیته ملی المپیک از مجموع ۶۴ میلیارد بودجه مصوب خود برای سال ۹۷، تاکنون ۸۲ درصد آن را دریافت کرده و اینگونه ۸۵ درصد بودجه توافقی برای فدراسیونها را تا پیش از بازیهای آسیایی در اختیارشان گذاشت. مدیران کمیته اما قصد دارند میزان پرداختی فدراسیونها را صد درصد کنند البته درصورتیکه ۱۸ درصد باقی مانده بودجه را به طور کامل دریافت کنند. از میان فدراسیونهایی که در فهرست کمیته ملی المپیک برای تخصیص بودجه قرار دارند، کشتی تنها فدراسیونی است که سهم صد درصدی خود را دریافت کرده و به همین دلیل در مرحله جدید واریز بودجه از طرف کمیته به حساب فدراسیونها، اعتباری دریافت نمیکند. سقف مصوب کمیته ملی المپیک برای فدراسیونها و پرداخت بودجه به آنها ۲ میلیارد تومان بوده که فدراسیون کشتی آن را به طور کامل دریافت کرده است. زمان تخصیص مرحله نهایی بودجه ۹۷ فدراسیونها توسط کمیته ملی المپیک هنوز مشخص نیست. مسئولان کمیته ملی المپیک قصد داشتند تا پیش از مجمع ۲۵ دی ماه این مهم را انجام دهند اما با وجود قولهای مساعد داده شده از طرف دولت، تا به امروز هنوز بودجه لازم در اختیار کمیته گذاشته نشده است.
http://kayhan.ir/fa/news/153557
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper