💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
📊🔹بر اساس آمار وزارت نیرو مطرح شد
رشد ۷۰ درصدی بارشهای کشور نسبت به میانگین ۱۱ ساله
🔸حجم بارشهای فصل پاییز و زمستان کشور از ابتدای سال آبی ۹۸-۹۷ اول مهرماه تا ۱۷ فروردین ۹۸ به ۲۸۳/۸ میلیمتر رسید که در مقایسه با میانگین ۱۱ ساله اخیر از ۱۶۷/۱ میلیمتر افزایش برخوردار بوده است.
▫بهگزارش خبرگزاری فارس، بر اساس آمار بارندگی تجمعی حوضههای آبریز درجه یک کشور، میزان بارندگیها طی مدت مشابه سال آبی ۹۷-۹۶ در این حوضهها ۱۰۰/۷ میلیمتر گزارش شده است.
این میزان بارش، از سال آبی گذشته ۱۸۲ درصد بیشتر شده و نسبت به میانگین بلندمدت ۵۰ ساله از ۴۴ درصد و در مقایسه با میانگین ۱۱ ساله اخیر (از سال آبی ۸۷-۸۶ تا سال آبی ۹۷-۹۶) از ۷۰ درصد رشد برخوردار بوده است.
در آمار بارش تجمعی از اول مهرماه تا ۱۷ فروردینماه، نسبت به میانگین ۵۰ ساله ۱۹۶/۶ میلیمتر افزایش مشاهده میشود.
بر اساس این گزارش، حوضه آبریز خلیجفارس و دریای عمان با ۴۹۰ میلیمتر بارش و حوضه آبریز مرزی شرق با ۶۸ میلیمتر به ترتیب از بیشترین و کمترین میزان بارندگی حوضههای آبریز درجه یک برخوردار بودهاند.
بر این اساس، میزان بارندگی سال آبی جاری در حوضه مرزی شرق ۱۸ درصد کمتر از متوسط بلندمدت ۵۰ ساله اخیر گزارش شده است.
http://kayhan.ir/fa/news/157505
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📎🔹️نامه رئیسجمهور به رهبر انقلاب برای برداشت از صندوق توسعه ملی به منظور جبران خسارت سیل
🔸نماینده مجلس از نامه رئیسجمهور به رهبر انقلاب برای برداشت مبلغ ۲ هزار میلیارد تومان از صندوق توسعه ملی به منظور جبران خسارات ناشی از سیل در برخی مناطق کشور خبر داد.
▫یک نماینده تهران که نخواست نامش فاش شود، در گفتوگو با فارس، از نامه رئیسجمهور به رهبر معظم انقلاب خبر داد و اظهار داشت: صبح یکشنبه رئیسجمهور طی نامهای به رهبر معظم انقلاب خواستار برداشت از صندوق توسعه ملی شد.
وی افزود: رئیسجمهور طی این نامه خواستار برداشت ۲ هزار میلیارد تومان از صندوق توسعه ملی برای جبران خسارات ناشی از سیل شد.
این نماینده مجلس در ادامه خاطرنشان کرد: بنا بر گزارشی که شنبه شب به ما ارسال شد، خسارات ناشی از سیل در برخی نقاط کشور ۱۳ هزار میلیارد تومان اعلام شده است اما فکر میکنم این مبلغ بیش از این مقدار باشد. اما در هر صورت رئیسجمهور درخواست برداشت
۲ هزار میلیارد تومانی از صندوق توسعه برای جبران خسارات ناشی از سیل را کرده است.
http://kayhan.ir/fa/news/157551
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌦 #آب_و_هوا | تهران | ۱۹ فروردین ۱۳۹۸
🔹برای اطلاع از آب و هوای سایر شهرها به نشانی زیر مراجعه کنید👇
http://kayhan.ir/fa/weather
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 مؤمنی: دولت روحانی از داشتن برنامه اقتصادی طفره میرود
🔸 یک کارشناس اقتصادی حامی دولت گفت: من چیزی به عنوان برنامه اقتصادی مشخص در دولت نمیشناسم.
فرشاد مؤمنی در گفتوگو با روزنامه ایران اظهار داشت: در دوره آقای احمدینژاد موضوع واردات به بیسابقهترین سطح تاریخی تجربه شده خودش در تاریخ اقتصادی ایران رسیده بود. بهطوری که از متوسط سالانه 29/5 میلیارد دلار به متوسط سالانه 79/5 میلیارد دلار رسید. با کمال تأسف در دوره آقای روحانی هم این رکورد شکسته شد و شاهد این هستیم که متوسط واردات سالانه در دوره اخیر از مرز ۸۲ میلیارد دلار هم عبور کرده است. آنجایی که این واردات شامل واردات کالاهای لوکس و تجملی شد. متأسفانه واردات این انواع کالاها در دوره اخیر رشد چشمگیری پیدا کرده است، واردات در واقع هم شکاف اجتماعی بین داراها و ندارها را به صورت عریان به نمایش میگذارد و یک سلسله آثار سوء اقتصادی و اجتماعی دارد.
استاد دانشگاه علامه طباطبایی میافزاید: موضوعی که بسیار حیاتی است این است که دولت برای تصمیمگیریهای خود سبک و سیاق دولت قبل را اتخاذ کرده است. یعنی اول تصمیمات خود را اعلام میکند و بعد کارشناسان واکنش نشان میدهند. در حالی که قاعدهای که انتظار میرفت و باید امیدوار بود که از الان به بعد با دقت بیشتری مورد توجه قرار گیرد این است که تصمیمات کلیدی و مهمی که قرار است اتخاذ شود ابتدا با اهل نظر در میان بگذارند و بعد از اینکه پختهتر و کاملتر شد به اجرا دربیاید. اکنون اول تصمیم گرفته و اجرا میشود و بعد کارشناسان میگویند اگر آن تصمیم ادامه داشته باشد آثار سوء به همراه خواهد داشت. این رویه نادرستی است که باید اصلاح اش کرد که زحمت زیادی ندارد.
(دولت از دیدگاه کارشناسان استفاده نمیکند؟)
برآیند تصمیمها نشاندهنده این است که ضعف بنیه علمی شدیدی وجود دارد.
مومنی همچنین درباره واگذاری ارز ۴۲۰۰ تومانی و ادعای رئیسجمهور مبنی بر اینکه من موافق نبودم، گفت: از روز اول بر سرکار آمدن دولت در سال ۱۳۹۲ بخش بزرگی از کارشناسان به آنها گوشزد کردند که چون تعداد گرفتاریها و مشکلات اقتصادی کشور به طرز غیرمتعارفی زیاد شده است و بین این گرفتاریها تعامل و تأثیرات متقابل وجود دارد امکان حل و فصل جزیرهای و موردی مشکلات وجود ندارد. برای برونرفت از این مشکلات دولت باید یک برنامه داشته باشد چیزی که تا به امروز از آن طفره رفته است. به همین خاطر تمام تلاشهایی که دولت به صورت جزیرهای و انتزاعی در مورد هر مشکلی کرده، با شکست مواجه شده است. آقای رئیسجمهوری به کسانی که ادعاهای مسئولیتگریزانهای دارند باید این نکته را گوشزد کنند که چه کسانی گفتند اگر قیمت ارز افزایش پیدا کند ایران گلستان میشود. با نهایت احترامی که برای رئیسجمهوری قائل هستم ایکاش بهجای استفاده از این عبارت میفرمودند برآیند نظرات دوروبریهای من به ارز ۴۲۰۰ تومانی ختم شد…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/157547
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 وزیر اقتصاد:
اگر چرخ تولید بچرخد قطعاً چرخ اقتصاد نیز خواهد چرخید
🔸 وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: سازمان بورس و اوراق بهادار باید با طراحی یک برنامه جامع و عملیاتی نقش پررنگتری در تامین مالی بنگاهها و واحدهای تولیدی ایفا کرده و سهم خود در تامین مالی بنگاههای اقتصادی را به بیش از ۴۰ درصد برساند.
به گزارش تسنیم، فرهاد دژپسند در گردهمایی سراسری معاونین و روسای سازمانهای وابسته و مدیران کل ستادی و استانی وزارت اقتصاد به منظور تبیین برنامهها و ماموریتهای پیش رو در سال 1398 تاکید کرد: موضوع رونق تولید، در شرایط اقتصادی حاضر یک نیاز ضروری و اجتنابناپذیر است.
وی اظهار داشت: وزارت اقتصاد باید برای ایفای نقشی ویژه، اساسی و موثر در رونق تولید از تمامی ظرفیتهای خود در نظام بانکی، صنعت بیمه، خزانهداری، مناطق آزاد و بورس، حداکثر بهرهبرداری را انجام دهد.
دژپسند در ادامه با اشاره به ویژگیها و اقتضائات سال 1398، یکی از وجوه سال پیش رو را، تداوم وجود برخی تنگناها در ورود درآمدهای کشور از خارج در قالب صادرات نفت و یا محصولات غیر نفتی خواند و گفت: همه تلاش دشمن این است که نتوانیم کالاها و محصولاتمان به ویژه نفت را صادر کنیم که خوشبختانه به این هدف به ویژه در بخش صادرات غیر نفتی نرسید.
وزیر اقتصاد یکی دیگر از اقتضائات سال جدید را محدودیت در ورود منابع، در قالب مبالغ حاصل از صادرات، فاینانس و یا سرمایهگذاری مستقیم خارجی خواند و گفت: وقتی بخشی از درآمدهای دولت، به این ترتیب مورد تهدید قرار میگیرد، باید به دنبال افزایش درامد از محل دیگر منابع مانند اوراق خزانه و افزایش درآمدهای مالیاتی رفت البته مشروط به اینکه به تولیدکنندگان و فعالین اقتصادی با عملکرد شفاف فشار وارد نشده و این مهم با گسترش پایه مالیاتی، جلوگیری از اجتناب و یا فرار مالیاتی تحقق یابد.
وی با یادآوری اینکه تمام تلاش ما این است که مراقبت کنیم بخش تولید به مشکل بر نخورد و قطعا به همین سبب جلوی وارد آوردن فشار مضاعف مالیاتی به این بخش را خواهیم گرفت، تاکید کرد: به سازمان مالیاتی ماموریت دادهام با سرعتبخشی به فرآیند تکمیل بانک اطلاعاتی خود و اتصال شبکهای به سایر دستگاهها تور مالیاتی را گسترده کرده و با شناسایی شخصیتهای حقیقی و حقوقی دارای فرار و یا اجتناب مالیاتی امکان افزایش درآمدهای پایدار را برای دولت فراهم سازد.
وزیر اقتصاد تصریح کرد: من معتقدم اگر چرخ تولید بچرخد قطعا چرخ اقتصاد نیز خواهد چرخید. مطمئن باشید رونق تولید میتواند موجب افزایش سودآوری تولیدکنندگان و حتی افزایش سرمایهگذاریهای جدید و ایجاد اشتغال شود که این نیز خود میتواند زمینه افزایش درآمدهای مالیاتی بدون ایجاد فشار مضاعف به بنگاههای اقتصادی را موجب شود.
http://kayhan.ir/fa/news/157507
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹 ترامپ: 52 سال بود مشکل جولان حل نشده بود فوراً حلش کردم!
🔸 رئیسجمهوری آمریکا در جمع لابی صهیونیستی این کشور، تصمیم غیرقانونی و خطرناک خود در مورد رسمیت دادن حاکمیت رژیم صهیونیستی بر جولان اشغالی را تصمیمی خوب دانست و از خودش بهخاطر این اقدام، تجلیل کرد!
«دونالد ترامپ» در جمع اعضای گروه «ائتلاف یهودیهای جمهوریخواه» درباره نحوه تصمیمگیری خود درخصوص جولان اشغالی، توضیحاتی ارائه کرد و گفت: «داشتم با سفیر [دیوید] فریدمن (سفیر آمریکا در فلسطین اشغالی) صحبت میکردم. آنها (اسرائیلیها) 52 سال بود دنبال مجوز برای این بودند؛ میخواستند آمریکا حاکمیت آنها بر جولان را به رسمیت بشناسد. آنها در طول دهههای متعدد گذشته، 32 جلسه و نشست بزرگ برگزار کرده بودند.»
وی اضافه کرد: «من با سفیرتان صحبت کردم. جراد [کوشنر] (داماد و مشاور ترامپ) آنجا بود. جیسونگرینبلات (فرستاده آمریکا در خاورمیانه) هم حاضر بود. گفتم، دوستان! یک لطفی به من بکنید. یک تاریخ مختصری (از جولان) به من بدهید. میخواهم سریع اقدام کنم؛ کارهای زیادی سرم ریخته مثل چین، کره شمالی. یک سری اطلاعات سریع بدهید.»
ترامپ گفت: «در ادامه از حاضران پرسیدم اگر حاکمیت اسرائیل بر بلندیهای جولان را به رسمیت بشناسم، چه نظری دارند. ترامپ سپس گفت که همین سؤال را از دیوید فریدمن هم پرسیده است. رئیسجمهور آمریکا افزود: «گفتم دیوید، دراین باره نظرت چیست؟ او آدم بسیار جاهطلب و قدرتمندی است. مثل یک بچه زیبا و شگفتانگیز گفت: واقعا این کار را انجام میدهید قربان؟ گفتم بله! فکر کنم همین حالا دارم انجامش میدهم. بگذار مکتوبش کنیم.»
ترامپ همچنین اضافه کرد: «ما تصمیمهای سریع میگیریم و تصمیمهای خوبی میگیریم. من کلی تصمیم خوب گرفتهام.»(!)
هر چند ترامپ با اینگونه اظهارات، تلاش میکند خودش را مرد تصمیمات و حلال مشکلات جا بزند، ولی به گفته خود تحلیلگران آمریکایی، تصمیمات ترامپ قبل از هر چیز، برای این کشور پیامدهای فاجعه باری خواهد داشت و برخلاف اظهارات او، مسئله جولان با این تصمیم تازه شروع شده است!
روزنامه آمریکایی «فاینشنال تایمز» اما در این باره نوشته، با منطق ترامپ، شبه جزیره «کریمه» نیز به روسیه تعلق دارد. این شبه جزیره که در دریای سیاه واقع است، در زمان حاکمیت اتحاد شوروی و دوره رهبری «خروشچف»، مسکو آن را ضمیمه «اوکراین » کرده بود. ولی در پی گرایش اوکراین به غرب، کریمه به سرزمین روسیه برگردانده شد. اروپا و آمریکا نیز بهخاطر این مسئله، روسیه را تحریم کردهاند…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/157529
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 درخواست از FATF برای ارائه تضمین منطقی نیست!
🔸 سرویس سیاسی-
روزنامه ایران ارگان دولت روز گذشته در مطلبی نوشت : «معاون حقوقی ریاست جمهوری شرط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام برای تصویب دو لایحه CFT (الحاق ایران به کنوانسیون بینالمللی مقابله با تأمین مالی تروریسم) و پالرمو (الحاق ایران به کنوانسیون بینالمللی مبارزه با جرایم سازمان یافته فراملی) را به طور تلویحی غیرمنطقی خواند. محسن رضایی روز 26 اسفندماه در اظهار نظری گفته بود که اروپاییها باید برای تصویب این دو کنوانسیون به ایران تضمین بدهند. اما لعیا جنیدی با رد منطق مورد اشاره محسن رضایی، به «خبرآنلاین» گفته که «تضمینهای متعارفی که ممکن است در ذهن مردم باشد، زیاد در این زمینه معنیدار نیست. تضمینهای آنها در دل خودشان است. یعنی شما همکاری میکنید به شرط همکاری متقابل. اگر دولت دیگری در موردی که شما به آن ارجاع دادید اما تعهداتش را انجام نداد و همکاری نکرد، اینها همگی مبتنی بر رفتار متقابل است و پس ما هم به تعهداتمان در مقابل آن دولت عمل نخواهیم کرد.»
ادعای خانم جنیدی یادآور طعنه و تمسخر منتقدان برجام از سوی تیم مذاکرهکننده هستهای و رسانههای زنجیرهای حامی دولت است.به عنوان نمونه 23 روز پس از امضای برجام و 18 ماه قبل از روی کار آمدن ترامپ، فواد ایزدی از اساتید دانشگاه در جلسه شورای روابط خارجی در وزارت خارجه وقتی از ظریف میپرسد، در متن برجام هیچگونه ضمانت اجرایی برای رئیسجمهور بعدی آمریکا لحاظ نشده و نفر بعدی پس از اوباما به راحتی میتواند برجام را نقض کند، ظریف با پوزخند پاسخ میدهد که چنین چیزی اتفاق نخواهد افتاد و طرف مقابل چارهای جز اجرای برجام ندارد.» حاصل چنین نگاه فانتزی و خوشباورانه نابودی دستاوردهای هستهای، بازگشت تحریمها با دستاورد تقریبا هیچ برای اقتصاد کشور و تشدید تورم، رکود و مشکلات معیشتی مردم بود. ظاهرا دولتیها بنا ندارند از تجربه خسارت بار خوشبینی و اعتماد محض به دشمنان ملت درس عبرت بگیرند.
http://kayhan.ir/fa/news/157544
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 بزرگداشت سیدشهیدان اهل قلم در «راه آسمان»
🔸 مراسم بزرگداشت بیست و ششمین سالروز شهادت سید مرتضی آوینی، با سخنرانیها و ویژه برنامههایی همراه خواهد بود.
به گزارش خبرنگار کیهان، این مراسم با عنوان «راه آسمان» از ساعت ۱۷ روز سهشنبه ۲۰ فروردین در محل کار شهید آوینی در روایت فتح برگزار می شود.
همچون سالهای قبل، چند سخنرانی در این مراسم صورت میگیرد. که تاکنون سخنرانی دکتر وحید یامین پور، مدرس دانشگاه و فعال رسانهای قطعی شده است.
در مراسم بیست و ششمین سالگرد شهادت سید شهیدان اهل قلم همچنین بناست از هشتمین کتاب عکاسان جنگ
رونمایی شود.
همچنین در دفتر کار شهید آوینی، یک یادمان طراحی شده است که بازدید از این یادمان نیز از دیگر برنامه های مراسم «راه آسمان» است.
گفتنی است، مراسم بیست و ششمین سالگرد شهادت سیدمرتضی آوینی با عنوان «راه آسمان» با حضور جمعی از مسئولین کشوری و لشکری، هنرمندان و فرهیختگان، اندیشمندان و علاقمندان شهید آوینی، فردا در ساختمان قدیمی روایت فتح، واقع در میدان فردوسی، ابتدای خیابان شهید سپهبد قرنی برگزار خواهد شد.
http://kayhan.ir/fa/news/157512
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌐 #کیهان_آنلاین
🔰رئیس سازمان محیط زیست:
تالابهای کشور به طور متوسط 90 درصد پر شدهاند
عیسی کلانتری، ئیس سازمان حفاظت محیط زیست در گفتگو با خبرگزاری فارس:
▫️ تالابهای کشور به طور متوسط 90 درصد پر شدهاند؛ برخیها تا 100 درصد پر شده و برخی نیز سرریز شدهاند.
▪️ تالابهای نواحی جنوب شرقی کشور مثل جازموریان و هامون تنها 10 تا 20 درصد پر شدهاند.
▫️ با توجه به اینکه به تالاب گاوخونی نیز آبی وارد نشده، آب آن چیزی در حدود 10 درصد است و جازموریان 20 و بختگان زیر 20 درصد آب دارد و نیز تالاب ارژن آب خاصی در دل خود ندارد و مهارلو پر شده و فشم 20 درصد آب دارد.
▪️ چون بارندگی امسال نسبت به سال گذشته 35 تا 40 درصد افزایش داشته و خوشبختانه دریاچه ارومیه از مرحله خطر و خشکی کامل عبور کرده است.
▫️ دریاچه ارومیه در سال ۱۴۰۶-۱۴۰۷ به تراز اکولوژیک میرسد یعنی از زمان پیشبینی شده دو سال عقب خواهیم ماند.
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌐 #کیهان_آنلاین
🔰 پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آقای حاج سیدمحمود محتشمیپور
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی درگذشت مرحوم مغفور آقای حاج سیدمحمود محتشمیپور از مبارزان قدیمی انقلاب اسلامی را تسلیت گفتند. متن پیام به این شرح است:
بسمهتعالی
درگذشت مرحوم مغفور آقای حاج محمود محتشمی را که از یاران دیرین انقلاب و وفاداران حقیقی به آن راه و اهداف امام راحل عظیمالشأن بودند، به خاندان گرامی و بازماندگان و دوستان ایشان تسلیت عرض میکنم و رحمت و رضوان الهی را برای ایشان مسئلت مینمایم.
سیدعلی خامنهای
۱۹ فروردین ۱۳۹۸
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 فرار به جلو افراطیون مدعی اصلاحات پس از سقوط محبوبیت به زیر 10 درصد
🔸 یک روزنامه اجارهای مدعی شد ساختار مدیریتی کشور بیش از 10 تا 15 درصد جامعه را نمایندگی نمیکند.
روزنامه اعتماد وابسته به الیاس حضرتی نماینده مجلس به قلم عباس عبدی نوشت: ساختار کنونی انتخاب مدیران و فعالان کشور مثل یک سدی است که دریچههای خروج آب آن بسته است یا مقادیر کمی آب را در حد تولید برق فقط برای مصرف سد عبور میدهد. در حالی که مقادیر زیاد آب در حال ورود به مخزن سد هستند و دیر یا زود سد سرریز خواهد کرد که کرده است. دریچههای سد مدیریت را مثل دریچههای سد دز باز کنید، پیش از آنکه سد خراب شود.
پرسشی که در جریان سیل اخیر باید مطرح شود این است که آیا اینحد از هجوم تبلیغی و روانی علیه دولت و حتی فراتر از آن علیه حکومت معقول بود یا خیر؟ اگر نبود، علت آن چیست؟
بهنظر میرسد که پاسخ به این پرسش بستگی مستقیم به زاویه دید و نگاه ما دارد. اگر حکومت و دولت ایران را با یک حکومت درحال توسعه و معمولی مقایسه کنیم به احتمال فراوان عملکردش در سیل اخیر نمره مردودی نمیگیرد. این داوری بدان معنا نیست که این عملکرد ضعف و کمبودی نداشته است، بلکه در مجموع میتوان چنین ارزیابی کرد.
وی میافزاید: مشکل از اینجا آغاز میشود که ساختار رسمی ایران حاضر نیست که شرط این نتیجه را بپذیرد، یعنی خود را در سطح یک حکومت و جامعه درحال توسعه مثل سایر جوامع در حال توسعه ارزیابی کند. اگر این شرط پذیرفته شود، آنگاه بسیاری از داعیههای رسمی و بلند آن با پرسش مواجه خواهد شد. درواقع اگر از زاویه دیگر و متناسب با ادعاهای رسمی ساختار به سیل اخیر نگاه کنیم، مطلقاً نمره قبولی نخواهد گرفت.
یا باید داعیههای رسمی را تنزل داد و به سطح کشورهای مشابه رساند که دراین صورت بسیاری از شعارها و ایدهها باید کنار گذاشته شود. تمسک به این شعارها به مثابه سنگ بزرگی خواهد بود که علامت نزدن است. یا آنکه تحولی جدی در مدیریت امور ایجاد شود. به این معنا که ساختار کنونی مدیریت کشور بسیار محدود و بسته و غیرقابل عبور شده است. مدیریت کنونی نه تنها پیر و خسته و بیانگیزه است، بلکه مهمتر از آن بسیار محدود است و در بهترین حالت بیش از 10 تا 15 درصد جامعه را نمایندگی نمیکند. هنگامی که برای انتصابات معمولی هم باید انواع و اقسام فیلترها را بهکار انداخت و از مراکز گوناگون تأییدیه گرفت و در پایان نیز کمتر فرد شایستهای از آنها رد میشود. نتیجه همین خواهد شد که میبینیم.
مغالطه نویسنده روزنامه اعتماد درحالی است که نامبرده از یک سو در برخی مقاطع ژست خروج از حاکمیت گرفته و در برخی مقاطع مانند چند انتخابات اخیر، نقش پوسترچسبان برخی احزاب سیاسی را ایفا کرده است.
به عبارت دیگر، اگر ساختار مدیریت کشور 15 درصد جامعه بیشتر را نمایندگی نمیکند، چرا جماعت سیاستباز در فصل انتخابات، همین ادعای خود را با صدای بلند به مردم منتقل نمیکنند بلکه برعکس از مردم میخواهند بیایند و به کسانی برای ورود به حاکمیت رأی بدهند که کلاً قرار نیست جدی گرفته شوند؟!
این شگرد زیرمیز افراطیون مدعی اصلاحات است که طی دو دهه اخیر، هربار در هر انتخاباتی اقدام به عوامفریبی برای رأیآوردن میکنند، اما چندصباح بعد که ناکارآمدی و بیکفایتی آنها آشکار میشود و مردم از آنها میخواهند پاسخگو باشند بلافاصله مدعی میشوند اختیاری ندارند مگر در سطح 5 تا 10 درصد کل توزیع قدرت در کشور و یا اینکه ساختار حاکمیت، اکثریت مردم را نمایندگی نمیکند…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/157546
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 سازمان جنگلها:
خسارت سیل اخیر در مناطق آبخیزداری شده کمتر بوده است
🔸 مدیرکل دفتر کنترل سیلاب و آبخوانداری سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور گفت: چنانچه این حجم از سیلاب در سطح حوزههای آبخیزداری شده کنترل نمیشد، ابعاد سیل بسیار بیشتر بود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، ابوالقاسم حسین پور تصریح کرد: مدیریت ریسک سیل و کاهش آسیب پذیری مناطق با اجرای اقدامات پیشگیرانه در سطح حوزههای آبخیز بالادست در قالب طرحهای آبخیزداری و آبخوانداری، دبی اوج سیلاب که اثر زیادی در ایجاد خسارت و تلفات دارد را کاهش میدهد.
وی ادامه داد: در شرایط تغییر اقلیم، الگوی بارشها رگباری است. لذا در این شرایط اقدامات سازگاری و تطبیقی مانند فعالیتهای آبخیزداری و آبخوانداری بایستی تقویت و توسعه یابند. مدیریت حوزههای آبخیز در مناطق بحرانی و سیل خیز با اجرای فعالیتهای متنوع و جامع، موجب کاهش خسارات سیل میشود.
مدیرکل آبخوانداری سازمان جنگلها در تحلیل بارشهای اخیر گفت: بواسطه تغییرات اقلیمی، شدت بارشها در کشور در حال افزایش است، به نحوی که به وفور شاهد بارشهای بیش از ۱۰۰ میلی متر در ۲۴ ساعت در سطح کشور در سنوات گذشته بودهایم و در سیل اخیر در استان گلستان بارش ۳۱۷ میلیمتر در ۳۰ ساعت را شاهد بودیم؛ به عبارت دیگر حجم بارشهای بیشتر در زمان کوتاهتر به وقوع میپیوندد که این امر علاوه بر تشدید خسارات سیل، باعث هدررفت سریع آب و تشدید کم آبی نیز میشود.
حسین پور افزود: بررسیهای انجام شده نشان میدهد بیش از دو میلیارد مترمکعب از سیلابهای اخیر با اجرای فعالیتهای آبخیزداری و آبخوانداری کنترل و پس از تعدیل سیلاب به درون آبخوانها هدایت شده است.
وی ادامه داد: قطع یقین چنانچه این حجم از سیلاب در سطح حوزههای آبخیز در مناطق بالادست کنترل نمیشد، ابعاد فاجعه سیل اخیر بسیار بیشتر بود. ضمن اینکه عملکرد پروژههای مذکور علاوه بر کاهش سیلاب، باعث تغذیه آبخوانهای زیرزمینی و تقویت منابع آبی چاهها، چشمهها و قنوات در کشور شده است.
مدیرکل آبخوانداری سازمان جنگلها با اشاره به اینکه وقوع سیل بعنوان یک واقعیت اقلیمی در شرایط کشور ما که در زمره مناطق سیلخیز دنیاست، اجتناب ناپذیر است، تاکید کرد: تحت این شرایط، توسعه زیرساختهای آبخیزداری و آبخوانداری در کشور و حفاظت از جنگلها و مراتع میتواند از شدت خسارات سیل در آینده بکاهد. گستره وسیع آبخیزهای کشور، نیازمند سرمایهگذاری بیشتر و همراهی مردم و دولت در مدیریت عرصههای منابع طبیعی است. تهدید سیلاب را میتوان با آبخیزداری و آبخوانداری به فرصتی برای مقابله با کم آبی و خشکسالی در کشور تبدیل کرد…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/157504
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌐 #کیهان_آنلاین
🔰 دبیر کل حزب وحدت مسلمین پاکستان:
کمک به مردم سیل زده ایران وظیفه شرعی مسلمانان پاکستان است
مجلس وحدت مسلمین پاکستان با راهاندازی ستادهایی در شهرهای پاکستان اقدام به جمع آوری کمکهای مردمی از سراسر این کشور برای سیل زدگان ایران کرد.
علامه «راجا ناصر عباس جعفری» دبیر کل حزب وحدت مسلمین از پاکستانیهای داخل و خارج از کشور درخواست کرده است که برای مردم سیل زده ایران کمک جمعآوری کنند.
وی همچنین افزود: رهبر و ملت ایران در گذشته به سیل زدگان پاکستان کمک زیادی کردند و اکنون وظیفه ما است که خدمات آنها را جبران کنیم.
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper