هدایت شده از کیهـــان آنلاین
#مکتب_امام
🔹مشکلات داخلی را خودمان باید حل کنیم
http://kayhan.ir/fa/news/140564
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
با ما در فضای مجازی همراه باشید:
✅ایتا
eitaa.com/kayhannewspaper
✅سروش
sapp.ir/kayhannewspaper
✅آی گپ
iGap.net/Kayhannewspaper
✅گپ
Gap.im/kayhannewspaper
✅بله
ble.im/kayhannewspaper
و
✅اینستاگرام
instagram.com/kayhan.ir
⏳ #اوقات_شرعی | تهران |5 شهریور ۱۳۹۷
🔹برای اطلاع از اوقات شرعی سایر شهرها به نشانی زیر مراجعه کنید👇
http://kayhan.ir/fa/prayer
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
#عناوين
📆 دوشنبه ۵ شهریور ۱۳۹۷
در کیهان امروز می خوانیم:
📂 #️تیتر_اول
🔹 گزارش خبری تحلیلی کیهان:
مردم در انتظار پاسخگو / دولت بدون سخنگو!
http://kayhan.ir/fa/news/140669
▫در نشست خبری اژهای:
قوه قضائیه معرفی قاضیان خاطی را آغاز کرد
http://kayhan.ir/fa/news/140658
▫️مجلس به کرباسیان رای اعتماد نداد:
وزیر اقتصاد رفت / رویکرد اقتصادی باقی ماند
http://kayhan.ir/fa/news/140662
🖌 #یادداشت_روز
🔹بدترین و بهترین گزینه دولت
http://kayhan.ir/fa/news/140672
📌 #خبر_ویژه
🔹سیم فراکسیون امید را کشیدهاند که هیچ مطالبه اقتصادی از دولت نمیکند؟!
▫روحانی: اروپا عذرخواهی کند بسته پیشنهادی توهینآمیز است
▫️واگذاری 8 مجله ارگان شهرداری به سردبیر یک مجله استانی
▫️ظریف 6 بار گفت اشتباه کردم اما باز هم ادامه داد!
http://kayhan.ir/fa/news/140673
📎🔹وزیر دفاع روسیه هشدار داد:
احتمال حمله شیمیایی کلاه سفیدها به ادلب همین فردا !
http://kayhan.ir/fa/news/140610
▫سرایت مضامین ماهوارهای به سریالهای شبکه نمایش خانگی
http://kayhan.ir/fa/news/140604
▫️پاسخ معمار تحریمها به ادعای مقام آمریکایی /هدف از تحریمها مردم ایران هستند!
http://kayhan.ir/fa/news/140651
▫️آقای ظریف! قیمت امروز دلار، یکی از میوههای برجام است
http://kayhan.ir/fa/news/140655
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹نایب رئیس اتحادیه مشاوران املاک:
مسکن بیش از این ظرفیت افزایش قیمت ندارد
http://kayhan.ir/fa/news/140633
▫مسئول عملیات حج شرکت فرودگاهها خبر داد:
آغاز پروازهای برگشت حجاج از امروز
http://kayhan.ir/fa/news/140626
▫️سرپرست وزارت کار:
اختلاف درآمد ۲۰ میلیون تومانی، روستاییان را به شهرها میکشاند
http://kayhan.ir/fa/news/140627
▫️تجربه تلخ موسسات مالی اعتباری در حال تکرار است:
اقدام غیرقانونی بانکها برای جذب سپردهها
http://kayhan.ir/fa/news/140625
▫️عضو کمیسیون انرژی مجلس:
باندهای مافیایی بهدنبال سودجویی از ارز صادراتی هستند
http://kayhan.ir/fa/news/140630
▫️خارجیها سنگهای معدنی ایران را پس از فرآوری به نام خود صادر میکنند
http://kayhan.ir/fa/news/140631
🌍 #بین_الملل
🔹دیروز در سن ۸۱ سالگی:
مک کین، سناتور ضد ایرانی آمریکا آرزوی بمباران ایران را به گور برد
http://kayhan.ir/fa/news/140608
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🖌 #یادداشت_روز
🔹بدترین و بهترین گزینه دولت
#جعفر_بلوری
🔸دیروز مسعود کرباسیان وزیر اقتصاد با رای عدم اعتماد نمایندگان مجلس برکنار شد. کرباسیان حدود یک سال پیش جانشین «علی طیبنیا»، وزیر اقتصاد دولت یازدهم شده بود. ناتوانی در مهار تورم و قیمت ارز و سکه یا به تعبیر یکی از استیضاحکنندگان «خالی کردن جیب مردم با سوءمدیریت» عمده دلیل برکناری ایشان عنوان میشود.
هدف از استیضاح و برکناری یک مقام مسئول طبیعتا جلوگیری از ادامه یک وضع نامطلوب است. هدف، بهبود «وضعیت موجود» است. در استیضاح آقای کرباسیان نیز طبیعتا هدف میبایست کمک به بهبود شرایط اقتصادی باشد که وضعیت مطلوبی ندارد. اما آیا رفتن وزیر اقتصاد و آمدن یک وزیر دیگر شرایط اقتصادی را بهتر خواهد کرد؟ آیا هدف این استیضاح واقعا کمک به بهبود شرایط اقتصادی بود یا مورد ایشان هم مثل مورد آقای علی ربیعی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به اصطلاح «سیاسی» بود؟
جابهجایی یک مدیر برای بهبود شرایط، زمانی جواب میدهد که ایراد از مدیر باشد. مثلا معمار ساختمانی را در نظر بگیرید که نقشه دقیق و بینقصی هم در اختیار دارد اما به دلایلی مثل ناتوانی و نداشتن تخصص، قادر به پیاده کردن آن نقشه نیست. اینجا طبیعتا با تغییر معمار مشکل حل و کار ساختمان به خوبی تمام میشود. اما اگر ایراد از نقشه باشد چطور؟ پاسخ روشن است. اگر به بهترین معمارها و متخصصترین آنها نقشه ناقص و معیوب داده شده و از او بخواهند ساختمان خوب و محکمی بسازد، او قادر به پیش بردن پروژه نخواهد بود.
دولت و مجلس اگر تمام وزرا را هم تغییر دهند و متخصصترین کارشناسان را جایگزین آنها کنند، مادامی که نقشه راه غلط و همانی باشد که در 5 سال گذشته بوده، به نقطه ایدهآل نخواهیم رسید و آش همان آش خواهد بود و کاسه همان کاسه. آقایان کرباسیان و ربیعی شاید ایراداتی هم داشتند اما آیا ایرادات این دو باعث به وجود آمدن وضع موجود است؟! به نظر میرسد، ایراد از نقشه راه اقتصادی دولت است. از این منظر میتوان نتیجه گرفت، استیضاح آقای کرباسیان نیز ما را به نتیجه مطلوب نخواهد رساند و صرفا حرکتی «سیاسی» یا صرفا «واکنشی» به وضع موجود بوده برای اینکه نشان داده شود، کاری در حال انجام است. اما نقشه راه دولت چرا غلط است؟
نقشه راه دولت تاکنون غالبا، نگاه به بیرون بوده است. نگاه به غرب. اینکه کشوری در حوزهای مثل اقتصاد، نگاهش به کشورهای دیگر باشد، به تنهایی شاید ایرادی نداشته باشد. اما ایراد زمانی پیدا میشود که دولت، تمام چشم امیدش به دست و حرکت چند کشور بدنام و بد عهد باشد در حالی که از استعدادها و ظرفیتهای عظیم داخلی بر زمین مانده، کمترین بهرهای نبرد. این نگاه زمانی ایراد دارد که، سرنوشت معیشت مردم و اقتصاد یک کشور را به بیرون گره بزنیم. وضعیتی که امروز در آن قرار داریم (منظور اقتصادی است) حاصل همین نگاه غلط است. دنیا که در آن چند کشور بدعهد بدسابقه و زورگو خلاصه نشده است! انگلیس، فرانسه، آلمان و آمریکا آیا خیانتی بوده که در این 5 سال علیه کشورمان نکرده باشند؟! این کشورها واقعا باید به چه زبانی بگویند که قابل اعتماد نیستند؟! برای تنفر و دوری از این چند کشور، همان صدقه 18 میلیون یوروییشان کافی است.
دولت میبایست، ضمن ترمیم تیم اقتصادیاش، در راهی که تاکنون پیموده و در کشورهایی که به عنوان دوست انتخاب کرده و سرنوشت کشورش را به زلف آنها گره زده تجدید نظر کند تا بتواند نتیجه بگیرد. برای این منظور هم باید ابتدا موانع را از پیش پای خود بردارد و با کسانی که با چنین نسخههای اقتصادی غلطی، نسخه دولت را پیچیدند، فاصله بگیرد. اما دولت همچنان مقاومت میکند. علت مقاومت دولت چیست...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/140672
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
❗️ #نکته
🔹دو نکته باور نکردنی!
#حسین_شریعتمداری
🔸سخنان استاد رحیمپور ازغدی در همایش اساتید و طلاب حوزه علمیه قم که روز پنجشنبه ۲۵ مرداد در مدرسه فیضیه قم ایراد شده بود، از آن روز تاکنون، واکنشهای فراوان و متفاوتی را در پی داشته است و این واکنشها کماکان ادامه دارد. مجموعه اظهارنظرها درباره سخنان آن روز آقای رحیمپور ازغدی را میتوان با اندکی تسامح به ۳ بخش تقسیم کرد؛
گروه اول، کسانی هستند که اظهارات ایشان را، بیان حقایقی میدانند که باید مطرح میشد و طرح آن را از سوی شخصیتی نظیر استاد رحیمپور که خود فرزند حوزه و از چهرههای پاکباخته و ایثارگر انقلاب اسلامی است، بایستهتر و شایستهتر نیز تلقی میکنند.
گروه دوم، شامل کسانی است که در حقانیت سخنان استاد رحیمپور تردیدی ندارند و آن را واگویه نظرات بارها مطرح شده از سوی حضرت امام- رضوانالله تعالیعلیه- و رهبر معظم انقلاب میدانند ولی بخشی از ادبیات به کار گرفته شده از سوی ایشان درباره حوزههای علمیه و مراجع عالیقدر را بیدقتی در بیان موضوع معرفی میکنند و همین بخش اندک از بیانات استاد را که در مقایسه به حجم سخنان ایشان بسیار ناچیز است، باعث تکدر خاطر برخی از مراجع عظام میدانند.
دو گروه یاد شده اکثریت قریب به اتفاق افراد مومن و انقلابی را شامل میشود که تنها انتقاد برخی از آنان به سخنان آقای ازغدی، بیدقتی ناخواسته در بخشی از اظهارات ایشان است.
گروه سوم، اما کسانی هستند که انتقاد و اعتراض آنان به سخنان روز پنجشنبه آقای رحیمپور ازغدی، قبل از آنکه قابل اعتناء و توجه باشد، تعجبآور و خندهدار است! این جماعت در حالی اظهارات آقای رحیمپور را تضعیف حوزههای علمیه! و جفا در حق روحانیت میدانند که بارها در اظهارات و نوشتههای خود نه فقط نسبت به حوزههای علمیه و روحانیت سخیفترین اهانتها را روا داشتهاند بلکه در پارهای از موارد به برخی از مسلمات اسلام نیز حمله کرده و یا در مقابل اهانت همپالکیها و همحزبیهای خود به مقدسات و باورهای دینی سکوت اختیار کردهاند. به این نمونهها توجه کنید؛
«تقلید از مراجع- نستجیربالله- کار میمون است»! «دین افیون تودههاست» ! «مشکل ما این است که در ایران هنوز خدا نمرده است» ! «روحانیت در طول تاریخ ایران سرسپرده مراکز قدرت بودهاند»! «روحانیت، قشریگرا و انحصارطلب است، آنها عوامپرور و مقلدپرورند نه عاقلپرور»، «روحانیت ما همیشه عوامزده و دنبالهرو عوام بودهاند»! «آدمها و حتی معصومین، خود به خود بدون نظارت مردم در معرض انحراف هستند»! و یا فلان روزنامه ولایت حضرت امیر علیهالسلام را زیر سؤال میبرد! آن دیگری از اهانتکنندگان به رسول خدا(ص) حمایت میکند! جماعتی دیگر، اهانتکنندگان به ساحت مقدس عاشورای حسینی و سنگبارانکنندگان نمازگزاران آن روز را «مردمان خداجوی»! معرفی میکنند و...
کسانی که از آنها با عنوان گروه سوم یاد کردیم در حالی سخنان برادر رحیمپور ازغدی را اهانت به روحانیت قلمداد کرده و برای حوزههای علمیه اشک تمساح میریزند که بسیاری از آنان در مقابل تمامی اهانتها و پلشتیهای مورد اشاره که فقط اندکی از بسیارهاست نه فقط سکوت کرده و لام تا کام زبان به اعتراض نگشودهاند بلکه در برخی موارد از اهانتکنندگان صرفا به این علت که هم حزب و گروه آنان بودهاند، حمایت نیز کردهاند! از این روی اعتراض آنها به اظهارات آقای رحیمپور مضحک به نظر میرسد و هیچکس حتی در دورترین افق ذهن خویش هم نمیتواند باور کند که آنان نگران حوزههای علمیه و جایگاه روحانیت و مراجع عظام تقلید باشند.
از سوی دیگر، آقای رحیمپور ازغدی سابقهای طولانی و تقریبا به درازای عمر خویش، در حمایت جانانه و علمی از حوزههای علمیه، مراجع عظام تقلید و دفاع بیوقفه از اسلام و انقلاب داشته و دارد. ایشان در تمامی روزهای حادثه، به گونهای تمامقد در خدمت اسلام و انقلاب بوده است. رحیمپور افتخار حضور همراه با چندینبار مجروحیت در جبهههای جنگ که آثار جراحت شیمیایی هنوز با وی هست، برادر شهید بودن و دهها افتخار جانانه دیگر را با خود دارد اگرچه از روی تواضع هرگز به آن افتخار نکرده است. بنابراین هرگز باور کردنی نخواهد بود که این فرزند حوزه و انقلاب کمترین سوء برداشت نسبت به حوزه و روحانیت را به ذهن خود راه داده باشد. این تصور درباره ایشان به همان اندازه باور نکردنی است که ادعای گروه سوم در تظاهر به نگرانی برای جایگاه حوزه و روحانیت...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/140668
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹سیم فراکسیون امید را کشیدهاند که هیچ مطالبه اقتصادی از دولت نمیکند؟!
🔸فراکسیون امید و اصلاحطلبان بیرون مجلس با وجود اختیارات در مجلس، چرا پیگیر مطالبات اقتصادی مردم از دولت نیستند؟
وطن امروز با طرح این سؤال نوشت: اردیبهشتماه 95 زمانی که نمایندگان لیست امید تصمیم به تشکیل فراکسیون مختص خود در مجلس گرفتند، محمدرضا عارف از حضور 167 نماینده مجلس در آن خبر داده بود! پس اصلاحطلبان مدعی بودند اکثریت مجلس همسو با ایشانند.
1- جلسات مجلس با حضور دوسوم نمایندگان رسمیت مییابد. 2- شرط کافی برای تصویب هر طرح و لایحهای در صحن مجلس، موافقت بیش از نیمی از نمایندگان حاضر در صحن است. 3- شرط کافی برای استیضاح هر وزیر، امضای آن توسط10 نماینده است. 4- شرط کافی برای طرح سؤال از رئیسجمهور، امضای یکسوم نمایندگان است. 5- طرحهای قانونی با امضای حداقل 15 نماینده قابل طرح در صحن مجلس است.
در این شرایط، سؤال این است که مجموعه اصلاحطلبان اعم از شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان، محمد خاتمی، چهرههای پشتپرده، احزاب و چهرههای شناخته شده، لیست امید و... از اسفند 94 تاکنون کدام اقدام عملیاتی را برای وادار کردن دولت به تحرک بیشتر انجام دادهاند؟ چرا کسی انجام وعدههای نجومی رئیسجمهور را بطور جدی از او مطالبه نمیکند؟ یادمان نرفته اینکه شخصی چون عباس عبدی همان ابتدای تشکیل مجلس دهم، با آگاهی از ماهیت رانتی و غیرمعقول لیست امید، خواستار تهیه چند جلد کتاب آموزشی برای نمایندگان و آزمون گرفتن از محتوای کتابها برای بالابردن سطح سواد و پایین آوردن سطح شوت بودن حضرات شده بود. دیگر چهرههای اصلاحطلب نیز خواستار تشکیل اتاق فکری در بیرون مجلس برای راهنمایی نمایندگان لیست امید شده بودند.
مجموعه این واقعیات به علاوه مضحکههایی که تاکنون از این مجلس دیدهایم- سلفی با موگرینی، موزه لوور، استیضاحهای بیخاصیت و...- به ما میگوید لابیهای بیرون مجلس، در جهت حرکت نمایندگان در صحن بسیار تعیینکننده بوده است.
نمایندگان لیست امید طی 2/5 سال گذشته، دقیقا در هر زمانی که نوک انتقادات افکار عمومی به سمت مطالبات اقتصادی از دولت رفته است، بلافاصله و بدون فوت وقت، با طرح مسائل حاشیهای و کماهمیت، سعی کردهاند جهتدهی افکار عمومی را به سمت دیگری منحرف کنند. چنین حجمی از فعالیت البته انرژی زیادی از اعضای لیست تکرار میگیرد، لذا ظاهرا طی 2/5 سال قبل در مجلس از این حیث تمهیداتی لحاظ شده است...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/140673
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper