📌 #خبر_ویژه
🔹 ادامه نجومیبگیری 241 مدیر و انحراف 47 درصدی شرکتهای دولتی
🔸 یک روزنامه حامی دولت به نقل از گزارش دیوان محاسبات تصریح کرد: 241 مدیر همچنان نجومیبگیر باقی ماندهاند و 47 درصد انحراف از احکام بودجه شرکتهای دولتی گزارش شده است.
شرق نوشت: دولت در اجرای قانون بودجه سال 97 انحرافات بسیاری داشته؛ از پرداخت حقوقهای نجومی و اضافهپرداختی به کارکنان گرفته تا بودجه شرکتهای دولتی و عدم تحقق یارانهها. آنطور که محمد حسینی، عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، اعلام میکند 11 میلیارد و 350 میلیون تومان از طریق پرداخت حقوقهای نجومی در سال 97 به هدر رفته و درحالیکه سقف در نظر گرفته شده برای پرداخت حقوق 23 میلیون و 583 هزار تومان بوده، 241 نفر از مدیران دستگاههای اجرائی و شرکتهای زیرمجموعه آنها بیش از این رقم دریافت کردند. او میگوید: مجموعا هزار و 700 میلیارد تومان اضافهپرداخت به کلیه کارکنان انجام شده که موجب تشکیل 460 پرونده برای این موضوع در دیوان محاسبات شده است. همچنین این نماینده انحراف 33 درصدی دولت در منابع و مصارف را ناشی از بودجه شرکتهای دولتی میداند و از انحراف 47 درصدی بودجه شرکتهای دولتی خبر میدهد. این نماینده در اعتراض به گزارش ارائهشده از سوی دیوان محاسبات عنوان میکند: با افزایش نرخ ارز، قیمت فروش بسیاری از کالاها و خدمات رشد داشت، بنابراین سقف بودجه سال 97 بسیار متفاوت شد، دیوان محاسبات باید علت انحراف از درآمدهای پیشبینیشده نسبت به درآمدهای تحققیافته را توضیح دهد اما این کار را نکرده و به ارائه اعداد صرف در قالب جدول بسنده کرده است.
آنطور که نماینده مردم تفرش به خبرنگار خانه ملت میگوید دولت سقف در نظر گرفتهشده برای پرداخت حقوق به کارکنان را 23 میلیون و 583 هزار تومان تعیین کرده اما بر اساس گزارش دیوان محاسبات 241 نفر از مدیران دستگاههای اجرائی و شرکتهای زیرمجموعه آنها بیش از این رقم دریافت کردند. او مجموع اضافه دریافتی این مدیران را حدود 11میلیارد و 350 میلیون تومان اعلام میکند و میافزاید: بهطور مثال فردی در یک ماه حدود 53 میلیون حقوق دریافت کرده که این امر بیانگر ضرورت دقت در پرداخت حقوقهاست…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/184167
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 یک مسئول بانک مرکزی:
سقف مبلغ کارت به کارت به 10 میلیون تومان افزایش یافت
🔸 مدیر اداره نظامهای پرداخت بانک مرکزی از افزایش سقف کارت به کارت به ۱۰ میلیون تومان خبر داد.
داود محمد بیگی در خصوص اعمال تمهیدات جدید بانک مرکزی برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و کاهش حضور مشتریان در شعب بانکی، از افزایش سقف کارت به کارت به ۱۰ میلیون تومان در ابزارهای خودپرداز، کیوسک، اینترنت بانک و همراه بانک خبر داد.
وی افزود: سقف عملیات کارت به کارت در ابزارهای خودپرداز، کیوسک، اینترنت بانک و همراه بانک در جهت کاهش مراجعه شهروندان به شعب بانکی تا اطلاع ثانوی با ابلاغ جدید به شبکه بانکی به ۱۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرد.
لازم به ذکر است، سقف کارت به کارت در نرمافزارهای پرداخت سازان تا اطلاع ثانوی همچنان سه میلیون تومان است. پیش از این سقف عملیات کارت به کارت در ابزارهای خودپرداز، کیوسک، اینترنت بانک و همراه بانک از ۳ میلیون تومان به صورت روزانه به پنج میلیون تومان افزایش پیدا کرده بود که این میزان با تمهیدات جدید افزایش پیدا کرده است.
گفتنی است، هفته پیش نیز بانکها و موسسات مالی و اعتباری مجاز و فعال در سراسر کشور با دریافت مجوز از سوی اداره نظامهای پرداخت بانک مرکزی سقف برداشت از خودپردازها را از ۲۰۰ هزار تومان به ۵۰۰ هزار تومان افزایش دادند.
این اقدامات بانک مرکزی با توجه به شیوع ویروس کرونا که نیاز به مراقبتهای فردی را افزایش داده، اتخاذ شده تا مردم برای دریافت پول یا کارت به کارت کمتر به خارج از خانه مراجعه کنند. بر همین اساس، توصیه میشود مردم نیز کارهای بانکی خارج خانه خود را با توجه به تسهیلات جدید –تا حد امکان- محدود نمایند.
پیشبینی میشود با توجه به اهمیت رعایت بهداشت فردی که مردم نیز در این زمینه اهتمام قابل توجهی داشتهاند، اقداماتی از این قبیل هم مراجعات خارج از خانه محدود کرده تا زمان ریشهکن شدن این ویروس سریعتر سر برسد.
http://kayhan.ir/fa/news/184121
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 بازی خطرناک مدعیان اصلاحات با امنیت روانی جامعه
🔸 روزنامه اعتماد روز گذشته در یادداشتی با عنوان «کرونا به منزله بحران» به قلم عباس عبدی فعال سیاسی اصلاحطلب نوشت:«کرونا بحرانی است فراگیر. همه نهادهای جامعه و کشور را درگیر خود کرده، از خانواده گرفته تا نهادهای آموزش، دین، اقتصاد، دولت و رسانه، همه به نوعی درگیر آن هستند. همه افراد جامعه ایران، بدون استثنا درگیر آن هستند یا به زودی درگیر خواهند شد. کلیه زیرمجموعههای حکومت با آن درگیر هستند. کافی است که یک لحظه فکر کنیم در این وانفسا پرداختهای حقوق و دستمزد، وام، بدهیها و رسیدگیهای قضایی و... عقب بیفتد و در حوزه اقتصادی گردشگری به یک باره سقوط کند. نهاد بهداشت و درمان با بزرگترین فشار مواجه شده و معلوم نیست که تا کی میتواند مقاومت کند و کمر راست دارد؟ سیاست خارجی کشور نیز از این وضعیت در امان نخواهد بود.»
این روزنامه در ادامه نوشت: «تا اینجای کار میتوان گفت به موفقیت نرسیدهایم. در تشخیص دیرهنگام، در انجام اقدامات فوری برای جلوگیری از شیوع، در تامین و تهیه امکانات لازم برای بیمارستانها و پزشکان و پرستاران و سایر کادرهای درمان و مردم و در اطلاعرسانی و جلب اعتماد مردم، این عدم موفقیت مشهود است».
در شرایطی که لازم است اشخاص صاحب تریبون و رسانهها برای مسلح کردن افکارعمومی در مقابل شایعات و افزایش سطح آگاهی افکارعمومی درباره روشهای پیشگیری و افزایش همبستگی ملی و تقویت همکاری میان مردم و متولیان و تکریم و تقدیر از جامعه پزشکی و... از تمامی ابزارها و امکانات خود بهره ببرند، مدعیان اصلاحات چهره واقعی خود را عیان کرده و به بحراننمایی از شرایط بوجود آمده با هدف تحریک افکار عمومی و ایجاد التهاب روانی در جامعه روی آوردهاند…
http://kayhan.ir/fa/news/184137
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 تماشای فیلمهای جشنواره عمار در اینترنت رایگان شد
🔸 سایت «عماریار» که ارائهدهنده فیلمهای جشنواره عمار است، بهمنظور همراهی با خانوادههای عزیز ایرانی در روزهای مبارزه با ویروس منحوس کرونا، تماشای فیلمهای داستانی و مستند خود را رایگان کرده است تا خانوادهها در این روزها لحظات بهتری را سپری کنند.
از جمله این آثار که مخاطبان میتوانند آنها را از طریق سایت عماریار تماشا کنند میتوان به عابدان کهنز، تهران دمشق، ارثیه پدری، امیدی، قائممقام و... اشاره کرد.
این شگفتانه عماریار با شعار «با خانواده فیلم ببینیم» از روز یکشنبه ۱۸ اسفندماه، به مناسبت ولادت باسعادت حضرت امیرالمومنین امام علی علیهالسلام آغاز شده است و تا روز ۲۹ اسفندماه ادامه دارد.
http://kayhan.ir/fa/news/184156
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🏆 #ورزشی
🔹 علینژاد: مشکل اساسنامه فوتبال قابل حل است
🔸 معاون توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش گفت: مشکل اساسنامه فوتبال قابل حل است.
مهدی علینژاد، معاون وزیر ورزش و جوانان پس از پایان رایگیری برای تعیین رئیسجدید فدراسیون دوومیدانی، با تشکر از اعضای حاضر در مجمع گفت: دوومیدانی رشتهای مادر بوده و از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است که باید به آن توجه بسیار زیادی شود. بنده معتقدم پتانسیل بسیار زیادی در دوومیدانی کشور داریم و قلههای خیلی زیادی در این رشته بزرگ هستند که ما باید آنها را فتح کنیم و برای رسیدن به این مهم نیاز به تلاش بسیار زیادی داریم.
او با اشاره به اینکه زمان دیگری برای برگزاری این مجمع وجود نداشت، توضیح داد: طبق پیشبینیهایی که صورت گرفته، این ویروس تا اردیبهشت ماه مهمان کشور ماست و به همین دلیل اگر الان مجمع برگزار نمیشد، باید بعد از المپیک ۲۰۲۰ این انتخابات را برگزار میکردیم. علی نژاد همچنین با حضور در جمع خبرنگاران، درباره اساسنامه فدراسیون فوتبال نیز گفت: موضوع اساسنامه فدراسیون فوتبال و ایرادش این است که در مرداد سال جاری از فیفا و AFC سه نفر آمدند و ایرادات اساسنامه را گرفتند که باید با فیفا تطبیق داده شود. قرار بود این اتفاق رخ دهد و به فیفا ارسال شود اما به دلایل مختلف این اقدام از سوی فدراسیون ایران صورت نگرفته است.
او افزود: البته باید تاکید کنم که این مشکل برای همان اساسنامه سال ۹۰ است. فدراسیون ما هم گفته است که اجازه دهید مجمع را برگزار کنیم و بعد این اقدام صورت بگیرد که تا الان خبری نشده است. این را هم باید بگویم که مشکل خیلی بزرگی نیست و به سرعت میتوان این مشکل را برطرف کرد تا مجمع برگزار شود.
http://kayhan.ir/fa/news/184088
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 خلأهای مدیریتی مقابله با پیامدهای کرونا باید هرچه زودتر پر شود
🔸 رسانههای حامی و منتقد دولت، درباره خلأهای موجود در مقابله با عوارض و پیامدهای اقتصادی و مدیریتی کرونا اتفاقنظر دارند.
روزنامه دولتی ایران در این زمینه به «جای خالی کمیته ویژه رسیدگی به پیامدهای کرونا» اذعان کرده و مینویسد: کرونا تنها به ایران اختصاص ندارد و تمام دنیا را در ابعاد مختلف تحت تاثیر قرار داده است. انتشار ویروس کرونا آسیبهای چند هزار میلیاردی بر جهان وارد کرده است. از قیمت نفت گرفته تا فروش آن و اختلالی که در روند تولید ایجاد شده است. حال به صورت ویژه کشور ما هم از این حادثه متاثر شده و آثار آن در دو بخش روابط خارجی و حوزه داخلی مشهود است. حوزه روابط خارجی اقتصاد کشور شامل صادرات، واردات، گردشگری، کالا و خدمات می شود که خوشبختانه صادراتی که به منطقه داشتهایم تقریبا آسیب حداقل میبیند چرا که عمده صادرات ما به کشور عراق و ۱۵ کشور اطراف بوده است.
در مجموع در ارتباط با مساله صادرات و واردات شرایط بدتر از گذشته نیست و ویروس کرونا نقش کلیدی را ندارد به جز در حوزه گردشگری که خود ما دقت داریم تا رفت و آمد مسافر کنترل شود. در بررسی سویه دیگر موضوع تاثیر بیماری کرونا بر اقتصاد ایران در حوزه اقتصاد داخلی و بازرگانی ما مشهود است که آن هم بهدلیل همزمانی شیوع این ویروس با شب عید است. طبق روال سنتی همواره یک ماه مانده به عید قسمت خرده فروشی فعالیت خود را شروع میکرد و به تناسب خرید عید تعهد میکردند در ابتدای سال جدید بدهیهای خود را بپردازند اما حالا این افراد در انجام تعهدات و خرید و فروش شب عید دچار مشکلاتی شدهاند.
باید همان همدلی، همراهی، انگیزه و امیدی که در حوزه سلامت وجود دارد در اقتصاد هم ایجاد شود. با این رویکرد قطعا مشکلات بسیاری حل میشود. پیشنهاد میشود یک کمیته ویژه رسیدگی به مشکلات اقتصادی به وجود آمده شکل بگیرد که هدف آن بررسی شرایط موجود باشد…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/184166
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper