🌍 #بین_الملل
🔹اوکراین ماهی 10 هزار پهپاد از دست میدهد!
🔸اندیشکده انگلیسی «روسی» نوشته است سامانههای پدافندی و جنگال روسیه موفق شدهاند هزاران پهپاد اوکراین را از کار انداخته یا سرنگون کنند و اوکراینیها ماهانه چیزی حدود 10 هزار پهپاد از دست میدهند.
جنگ اوکراین به لحاظ استفاده از تسلیحات جدید یک نقطعه عطف بسیار مهمی در سیاست بینالملل به شمار میرود. به گفته کارشناسان تسلیحات جدید جنگ الکترونیک و همچنین پهپادها در این جنگ قابلیت فوقالعاده خود را به اثبات رساندهاند و تجربهای که کشورها از این جنگ کسب کردند قطعاً در جنگهای آینده بسیار مورد استفاده قرار خواهد گرفت. بر اساس گزارشها مجموع کشورهای غربی طی 14 ماه گذشته دهها هزار پهپاد به طرف اوکراینی برای استفاده بر ضد روسیه دادهاند اما طرف روسی با استفاده از جنگ الکترونیک و سامانههای پدافندی هزاران پهپاد را نابود کرده است. وبگاه «تسکاند پرپس» در همین ارتباط به نقل ازاندیشکده انگلیسی «روسی» نوشت: سامانههای جنگال (جنگ الکترونیک) و سلاحهای ضد پهپاد روسیه هر ماه ۱۰ هزار پهپاد اوکراین را سرنگون میکنند.
بر اساس این گزارش موفقیت یگان جنگال روسیه به دلیل این است که نظامیان روس سامانه ارتباطی پهپادهای اوکراین را رمزگشایی میکنند. در همین حال، نیروهای روس استقرار سامانههای جنگال خود را افزایش و تقریبا در هر ۱۰ کیلومتر یک سامانه جنگال قرار دادهاند.
بر اساس این گزارش این پهپادهای همگی نظامی نیستند و اوکراین به شدت از پهپادهای تجاری استفاده میکند. برخی از آنها برای شناسایی استفاده شدهاند، در حالی که برخی دیگر نقشهای رزمی دارند. این شبیه به خودروهای غیرنظامی است که به خودروهای مسلح برای نیروهای اوکراینی تبدیل شدهاند. به گزارش فارس این وبگاه نوشت، استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین بخش عمدهای از دکترین هر دو طرف است. علاوه بر اهداف شناسایی، آنها در حملات مستقیم نیز از پهپادها استفاده میکنند. این پهپادها منبع اصلی تصاویر جنگ هستند. فیلمهای پهپادها حملات توپخانهای، هوایی و نبرد زمینی از بالای مناطق درگیری در رسانههای اجتماعی منتشر شده است. در این گزارش آمده است که...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/265634
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹حمایت عموم مردم از برخورد قاطع با تروریستها و مجرمان
🔸سخنگوی قوهقضائیه گفت: عدهای از افراد به ظاهر مشهور، از مجرمین، قاتلین، تروریستها یا اعضای شبکههای فساد و حاملان مواد مخدر حمایت میکنند در حالی که مردم انجام مسئولیت ما را در این زمینه مجدانه طلب میکنند.
به گزارش خبرگزاری میزان، مسعود ستایشی در نشست خبری با خبرنگاران در پاسخ به سؤالی در مورد مبارزه با مفاسد اقتصادی در چند ماه اخیر و موضوع پرونده نهادههای دامی که ریاست قوه قضائیه نیز در جلسهای به آناشاره داشت، اظهارداشت: نسبت به برخورد با پروندههای مفاسد اقتصادی با توجه به اطلاعرسانیهایی که صورت گرفته، قوه قضائیه با احدی در حوزه اخلال در نظام اقتصادی تعارف ندارد و با قاطعیت تمام و باتمسک به موازین شرعی و رعایت جامع مقررات قانونی با کلیه ترک افعالی که موجب اختلال در فعالیتهای اقتصادی میشود برخورد میکند.
ستایشی در مورد پرونده نهادههای دامی نیز بیان داشت: برای ۱۰ نفر از آنها در رابطه با عناوین اتهاماتشان از جمله مشارکت در اخلال نظام اقتصادی، جعل سند و استفاده از سند مجعول کیفرخواست صادر و پرونده آنها به منظور رسیدگی به دادگاههای ویژه جرایم اقتصادی ارسال شده است.
وی افزود: در این پرونده ۹ نفر شخص حقیقی و یک نفر واجد شخصیت حقوقی است که البته این شخصیت حقوقی جزو مسئولین سابق بودند که در این موضوع ذیمدخل بودند و پس از انجام تحقیقات تکمیلی اتخاذ تصمیم در دادگاه نتیجه اعلام خواهد شد.تکمیل تحقیقات نسبت به نکات باقی مانده است و قسمتهایی که کیفرخواست صادر شده سر جای خودش است از آنجا که کیفرخواست صادر شد و به دادگاه رفته سر جای خود، اما چنانچه نکتهای باقی در مرحله دادسرا باشد تکمیل خواهد شد و در مرحله دادگاه به اقتضای پرونده و رسیدگی اقدامات قانونی لازم از ناحیه مقامات رسیدگیکننده صورت خواهد گرفت. یک پرونده دیگه هم در این زمینه مفتوح است که در حال رسیدگی است.
رسیدگی سریع و قاطعانه قوه قضائیه به جرائم خشن
سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ به این سؤال که برای اجرای دستورات رئیس قوه قضائیه در برخورد و محاکمه سریع و قاطع و دقیق با مرتکبان جرایم خشن چه برنامهای دارید، گفت: همانگونه که رئیسقوه قضائیه تاکید کرده است، تعرض به امنیت مردم، ناموس و جان و مال مردم از جمله نکات غیر قابل اغماضی است که با سرعت، دقت و با قاطعیت پیگیری شده و به نتایج پروندههای مختومه نیز باید به سرعت رسیدگی شود. دادستانها در این خصوص ماموریت یافتند سرعت عمل و جدیت کامل را در دستورکار قرار دهند. موارد در دادگاههای بدوی و تجدید نظر نیز با رعایت موازین شرعی و قانونی مورد رسیدگی واقع شود. متاسفانه علیرغم تمام تدابیری که اندیشیده شده است، عدهای از افراد به ظاهر مشهور، شاید به لحاظ بیاطلاعی از پروندهها و یا خدایی ناکرده برخی از روی قصد با نادیده انگاشتن جرمی که صورت گرفته است، به حمایت از مجرمین، قاتلین، تروریستها و یا اعضای شبکههای فساد و حاملان مواد مخدر و سایر افراد در این راستا مبادرت میکنند. این درحالی است که وقتی تروریستها به عنوان نمونه در گوشهای از کشور مانند سیستان و بلوچستان و سراوان یا هر نقطه دیگر کشور، دست به اعمال تروریستی زده و خانواده و فرزندان این کشور را داغدار میکنند و خط قرمزها را رد میکنند، دیگر مماشات با قاتلین مطلقا وجهی ندارد. مردم انجام مسئولیت ما را در این زمینه مجدانه طلب میکنند....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/265617
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹قالیباف با ۲۱۰ رأی رئیس مجلس ماند
🔸روز گذشته انتخابات اجلاسیه چهارم مجلس شورای اسلامی برگزار شد و محمدباقر قالیباف با 210 رأی برای چهارمین بار به عنوان رئیس مجلس انتخاب شد. عبدالرضا مصری و مجتبی ذوالنور نیز به عنوان نایبرئیس انتخاب شدند.
صبح روز سهشنبه 2 خرداد 1402 جلسه علنی مجلس شورای اسلامی به ریاست محمدباقر قالیباف آغاز شد و انتخابات هیئترئیسه چهارم یکی از مهمترین مواردی بود که در دستورکار نمایندگان قرار گرفت.
رئیس مجلس در نطق پیش از دستور خود با تبریک پیشاپیش سالروز فتح خرمشهر و بزرگداشت شهدا و فرماندهان بزرگ عملیات بیتالمقدس، به تحریم بسیج دانشجویی کشور از سوی اتحادیه اروپا اشاره کرد و آن را برآمده از کینه استعمارگران از این نهاد ریشهدار دانست. وی اظهار داشت: بسیج دانشجویی شجاعانه در حساسترین لحظات از آرمانهای انقلاب اسلامی دفاع کرده است و با برپایی هزاران اردوی جهادی در سراسر کشور همواره در خدمت محرومان بوده است.
قالیباف تصریح کرد: این سیاستمداران اروپایی، فرزندان رشید خمینی کبیر را نشناختهاند؛ سربازان خمینی کبیر با آن وطنفروشانی که مواضعشان تابع اخم و لبخند چند سیاستمدار اروپایی است، هیچ شباهتی ندارند. اینان بر سر عقیده خود جان دادهاند و این تحریمهای نمادین نهتنها تاثیری بر اراده آنها ندارد بلکه آنها را مصممتر میکند.
نتایج انتخابات اجلاسیه چهارم بهارستان
روز گذشته انتخابات اجلاسیه چهارم خانه ملت برگزار شد و محمدباقر قالیباف، الیاس نادران و فریدون عباسی دوانی به عنوان کاندیداهای ریاست اعلام شدند.
سرانجام با رأی نمایندگان مجلس، محمدباقر قالیباف با 210 رأی برای چهارمین سال به عنوان رئیسمجلس یازدهم انتخاب شد و الیاس نادران
47 رأی و فریدون عباسی دوانی 7 رأی از مجموع 264 رأی را کسب کردند....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/265653
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹فتح خرمشهر را از یاد نبرید
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
#روزنامه_کیهان
🔹 پنج شنبه ۴ خرداد ۱۴۰۲
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
#روزنامه_کیهان
🔹 شنبه ۶ خرداد ۱۴۰۲
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📂 #تیتر_اول
🔹دعوت از مجمع تشخیص و شورای نگهبان برای همراهی با طرح مالیات بر سوداگری
🔸وزیر اقتصاد با ارسال دو نامه جداگانه به دبیر شورای نگهبان و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، خواستار تسریع در تأیید «طرح مالیات بر سوداگری و سفتهبازی» در شورای نگهبان و تصویب «طرح الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول» در مجمع برای توفیق حاکمیت در کنترل بازار سوداگرانه مسکن شد.
مالیات بر عایدی سرمایه بهعنوان یکی از کلیدیترین پایههای مالیاتی است که طی یک قرن اخیر بهعنوان یکی از اثرگذارترین ابزارهای مبارزه با سفتهبازیهای مخرب در اقتصاد از سوی دهها کشور استفاده شده است.
این پایه مالیاتی در کشور ما هم از سالها پیش مطرح بوده؛ اما با انواع کارشکنیها و مانعتراشیها راه به جایی نبرد تا اینکه سرانجام اردیبهشتماه امسال با همکاری نزدیک مجلس و دولت انقلابی ذیل عنوان «طرح مبارزه با سوداگری» به تصویب رسید و هماکنون منتظر تأیید نهایی شورای نگهبان برای تبدیل شدن به قانون است.
همانطور که کارشناسان و مسئولان امر بارها تأکید کردهاند، این قانون در صورت اجرا میتواند بسیاری از نوسانات قیمتی جهشگونه را در بازارهای دارایی از جمله خودرو، ارز، طلا و بهویژه مسکن خنثی کند.
نکته مهم دیگر این است که برخلاف جوسازی برخی رسانهها و حامیان دلالان بزرگ، بخش کمی از مردم- کمتر از چهار یا پنج درصد- درگیر قانون مالیات بر عایدی سرمایه خواهند بود و بیش از 95 درصد مردم اساساً مشمول این قانون نخواهند شد.
مالیات بر عایدی سرمایه با هدفگذاری مالیاتی بر فعالیتهای سوداگرانه و سفتهبازانه در بازار داراییها نقش مؤثری در مدیریت جریان نقدینگی خواهد داشت و میتواند ترمز انتظارات تورمی بهعنوان یکی از ریشههای اصلی تورم را بکشد.
ضرورت همراهی نهادهای مسئول
همانطور که ذکر شد، دولت و مجلس تا اینجا وظیفه خود را انجام دادهاند و حالا نوبت همراهی شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام برای تأیید نهایی قانون است. در همین زمینه وزیر اقتصاد با انتشار نامههای جداگانه از این دو نهاد درخواست کرد نسبت به تصویب قانون و فراهم کردن مقدمات اثرگذاری بهتر آن همکاری کنند....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/265809
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹موشک «خرمشهر4 » با بُرد 2هزار کیلومتر خواب را از چشمان دشمن گرفت
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹پایان 5 سال بازداشت غیرقانونی«اسدالله اسدی» دیپلمات ایرانی به آغوش وطن بازگشت
https://kayhan.ir/fa/news/265819
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🖌#یادداشت_روز
🔹محترمانه با آقای خسروپناه!
#حسین_شریعتمداری
۱- نقد کیهان بر لایحه عفاف و حجاب که با عنوان «لایحه عفاف یا گسترش بیحجابی»! در یادداشت روز کیهان دوشنبه اول خردادماه جاری آمده بود، با نگاهی مستند، حقوقی و برگرفته از متن لایحه مورد اشاره نوشته شده بود و به وضوح نشان میداد که خروجی لایحه یاد شده، برخلاف نامی که بر آن نهادهاند، نه فقط حفظ عفاف و حجاب نیست بلکه گسترش بیحجابی و حتی تشویق به انجام این پدیده پلشت و عفتسوز را نیز به دنبال دارد. یادداشت کیهان با استقبال گسترده بسیاری از حقوقدانان متعهد، صاحبنظران و عالمان دینی و مردم پاکباختهای که از کشفحجابهای اخیر به تنگ آمده بودند رو به رو شده و انتظار آن بود -و هنوز هم هست- که دولت محترم و قوه گرانقدر قضائیه این لایحه را برای بازنگری و اصلاح مفاد آن پس بگیرند و نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی نیز مادام که مفاد لایحه اصلاح نشده باشد، از تصویب آن خودداری کنند و اما...!
۲- در حالی که حمایت تلویحی رسانههای بیگانه و سایتها و کانالهای وابسته به دشمنان تابلودار نظام از لایحه یاد شده، دور از انتظار نبود، برخی از برادرانی که بعضاً دارای مسئولیت رسمی نیز هستند به حمایت از لایحه مورد اشاره پرداخته و درباره آن اظهاراتی داشتهاند که متاسفانه با واقعیت و آنچه در متن لایحه مورد اشاره آمده است فاصله فراوانی دارد. بخوانید!
۳- برادر عزیزمان جناب حجتالاسلام والمسلمین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی طی سخنانی در «مدرسه فصلی پژوهشگاه فقه نظام» با تاکید بر این که «لایحه عفاف و حجاب لایحهای کاربردی و موفق است»! گفته است:
«عدهای که ایراد میگیرند آن را به طور کامل نخوانده و ندیدهاند»! درباره این بخش از اظهارات ایشان باید پرسید از کجا میدانید و بر چه اساسی ادعا میکنید که منتقدان لایحه، «آن را به طور کامل نخوانده و ندیدهاند»؟! این ادعا در حالی است که منتقدان و از جمله کیهان در جای جای نقد خود، ابتدا به متن لایحه استناد کرده و سپس به نقد آن پرداختهاند. اما، جنابعالی در ادعای خود و در تمجید و تعریف از لایحه حتی بک بار هم به متن آن اشاره و استناد نفرمودهاید. حالا خودتان قضاوت کنید که کدامیک لایحه را نخواندهایم؟ ما یا شما؟! ما، جنابعالی را به نخواندن لایحه متهم نمیکنیم (برخلاف شما که بیسند سخن گفتهاید!) ولی میپرسیم که اگر لایحه را خوانده بودید چرا، لااقل در بخشی از اظهارات خود به چند خط از متن و مفاد لایحه اشاره نکردهاید؟...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/265822
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹سید حسن نصرالله: این ما هستیم که به جنگ بزرگ تهدید میکنیم، نه شما!
https://kayhan.ir/fa/news/265793
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹طبیعی بود شمخانی با اقدام مجلس برای لغو تحریمها همراه شود
«آقای شمخانی در بسیاری مقاطع با برجام همسو بود، بهخصوص در سال ۹۴، در عین حال در سال ۹۹ با قانون راهبردی مجلس برای لغو تحریمها همراهیهایی نشان داد».
این تحلیل را سایت انتخاب از قول یک دیپلمات سابق و در حالی منتشر کرد که برخی رسانههای زنجیرهای همسو القا میکردند شمخانی چون دنبال احیای برجام بوده، کنار گذاشته شده است.
کوروش احمدی دیپلمات سابق درباره تغییر شمخانی و میزان تعیینکنندگی نهاد شورای عالی امنیت ملی بر روند برجام گفت: این مسئله از دو جهت قابل بحث است: یکی اینکه آیا موضوعات از بعد اجرایی نیز بهطور مشخص به شورای امنیت ملی سپرده شود یا نه. دیگر اینکه نقش شورای عالی امنیت ملی در بررسی و تصویب اموری که ابعاد اجرایی آن در نهادهای دیگر انجام شده تا چه حد است. در مورد اول مثلا امور اجرایی برجام در یک دورهای به شورای عالی امنیت ملی سپرده شده بود و دبیران این شورا کارهای اجرایی و مذاکرات با طرفهای خارجی را انجام میدادند. در یک دوره دیگر مشخصا در دولت یازدهم و دوازدهم کار به دولت سپرده شد.
او ادامه داد: اکنون اگر احیانا کار برجام یا هر فکر دیگری در مورد برنامه هستهای به شورای امنیت ملی سپرده شود، طبعا نقش دبیر آن اهمیت بسیار زیادی پیدا میکند. از اینکه بگذریم مسئله در سطح تصمیمگیریهای نهایی و تصویب نتایج کارهاست؛ شورای عالی امنیت ملی وظیفه دارد که حاصل هر اقدامی را که در چارچوب سیاستهای کلی ابلاغی انجامشده، بررسی کند و در مورد آن تصمیم بگیرد و نهایتا کار با تایید رهبری میتواند اجرایی شود.
وی درباره کنار رفتن شمخانی از دبیری شورای عالی امنیت ملی و تاثیر این اتفاق بر پرونده برجام افزود: من فکر نمیکنم کنار رفتن ایشان تاثیری عمدهای در کار برجام داشته باشد؛ آقای شمخانی در ده سال اخیر که سمت دبیری شورا را داشت، در بسیاری مقاطع با برجام همسو بود، بهخصوص در سال ۹۴ که برجام مورد تایید نظام بود. منتهی در سال ۹۹ آنطور که از گزارشهای خبری برمیآید، با قانون راهبردی مجلس برای لغو تحریمها که در آذر آن سال تصویب شد، همراهیهایی نشان داد؛ و این در حالی بود که دولت روحانی و وزارت خارجه قویا با قانون مذکور مخالف بودند و به قول آقای واعظی، آن مصوبه بهگونهای بود که میتوانست پرونده هستهای ایران را دوباره به شورای امنیت سازمان ملل بفرستد....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/265823
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper