🔸هفتهنامه «زن روز» منتشر شد
🔹سال پنجاه و هشتم شماره ۲۸۵۳
#زن_روز
@kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 بخشی از مستند «غیررسمی ۶»
🔸روایت رهبر انقلاب از مطالعه کتاب «بینوایان» و کتابی از «ماکس وبر» در دوران تبعید در ایرانشهر
@Kayhan_online
🔰 وزش باد شدید در تهران
🔸بنابر پیشبینیهای اداره کل هواشناسی استان تهران برای امروز و فردا در بعضی ساعات وزش باد شدید و در مناطق جنوبی و غربی استان گاهی وزش باد خیلی شدید مورد انتظار است.
🔸از امروز تا روز سهشنبه روند کاهش دما در سطح استان پیشبینی میشود.
@kayhan_online
🔰
حذف نشان تأییدشده پرس تیوی در «ایکس» تحت فشار صهیونیستها
🔸شبکه اجتماعی ایکس یا همان توئیتر سابق اخیرا نشان یا همان تیکهای آبی و طلایی را از حسابهای کاربری تأیید شده شبکه انگلیسیزبان پرس تیوی و چند رسانه دیگر ایرانی حذف کرد.
🔸حذف این نشانها از شبکهها و خبرگزاریها در حالی رقم خورد که لابی اسرائیل بر رسانههایی که جنایات و نسلکشی رژیم صهیونیستی در نوار غزه را افشا میکنند، فشارهای زیادی وارد میکند. حالا طبق شواهد ایلان ماسک، مالک ایکس نیز تسلیم این فشارها شده است.
🔸حساب کاربری شبکه پرس تی وی در ایکس با چیزی حدود 329 هزار دنبالکننده، در سپتامبر 2010 راهاندازی و در آگوست 2016 تایید شد. این اکانت دارای نشان طلایی بود.
ادامه مطلب
@Kayhan_online
📸 #گزارش_تصویری | تصاویری دیگر از سامانههای پدافندی «آرمان» و «آذرخش»
@kayhan_online
📰 #روزنامه_کیهان
یک شنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۲
🔹️گزارش خبری کیهان
۱۲ روز تا انتخابات لیستها بسته و رقابتها جدیتر میشود
🔹️با حضور وزیر دفاع انجام شد
رونمایی از سامانههای پدافند هوایی «آرمان» و «آذرخش»
🔹️با دستور رئیسجمهور انجام شد
آغاز عملیات اجرایی ساخت ۵۹ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی دانشگاهیان
🔹️نیروهای مسلح یمن خبر دادند
هدفگیری دقیق و مستقیم یک نفتکش دیگر انگلیسی در دریای سرخ
🔹️عصبانیت متهم فروش اطلاعات به بیگانگان از شرکت اصلاحطلبان در انتخابات
@kayhan_online
🔰 صهیونیست ها بمباران رفح را از سر گرفتند!
🔸 شبکه تلویزیونی الجزیره ساعاتی پیش گزارش داد که جنگندههای رژیم صهیونیستی، اردوگاه «یبنا» در شهر رفح واقع در جنوب نوار غزه را بمباران کردند.
🔸 تا این لحظه جزئیات بیشتری از خسارات و تلفات احتمالی این حمله منتشر نشده است.
@kayhan_online
🔰 چرا رفح مهم است؟ ۶ نکته درباره رفح:
🔸 تقریبا نیمی از جمعیت کل باریکه غزه در رفح پناه گرفته اند.
🔸نزدیک به یک میلیون و چهارصد هزار فلسطینی پس از یورش وحشیانه صهیونیست ها به شمال و مرکز غزه، به رفح و جنوب غزه پناه آورده اند. در واقع این نقطه از غزه، تنها پناهگاه باقی مانده برای ساکنان مظلوم غزه است.
🔸رفح مملو از چادر و اردوگاه است و حمله به این شهر به معنای واقعی کلمه به یک قتل عام گسترده غیرنظامیان منجر خواهد شد.
🔸هیچ کشوری در دنیا حتی آمریکا جرات نکرده از حمله به رفح-لااقل در ظاهر- دفاع کند و همه دنیا نسبت به تبعات حمله به این شهر هشدار داده اند.
🔸یک تحلیل قوی درباره پشت پرده حمله به رفح این است که، صهیونیست ها قصد دارند با آن ساکنان غزه را بین دو گزینه «مرگ» یا «کوچ اجباری» قرار دهند!
🔸 تحلیل قوی بعدی این است که، صهیونیست ها با چند حمله و گرفتن تلفات از بین مردم رفح قصد دارند، حماس را در موضوع آتش بس در موضع ضعف قرار دهند.
@kayhan_online
گزارش خبری کیهان
۱۲ روز تا انتخابات لیستها بسته و رقابتها جدیتر میشود
🔰تا موعد انتخابات ۱۲ روز باقی است و کشور مهیای حضور پرشور مردم در این امر عمومی و سرنوشتساز میشود. در یک رکورد و نصاب بیسابقه، ۱۵ هزار نفر برای انتخابات مجلس از سوی شورای نگهبان تأیید صلاحیت شدهاند و جریانات سیاسی کشور در آستانه اعلام نهائی فهرستهای انتخاباتی هستند.
🔸علیرضا فخاری، استاندار تهران با حضور در یک برنامه تلویزیونی گفته است: برای انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان تهران ۳۸۹۸ نفر برای ۳۹ کرسی تأیید صلاحیت دریافت کردند.
🔸احمد وحیدی، وزیر کشور نیز در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت که «۱۰۳ حزب و ۲۰ ائتلاف برای شرکت در انتخابات اعلام آمادگی کردهاند، البته تعداد دیگری از ائتلافها هم در همین مسیر هستند.»
#تیتر_یک
#سرویس_سیاسی
ادامه مطلب
@Kayhan_online
🔰 آقای ظریف تا دیر نشده پوزش بخواهید!
👤 #حسین_شریعتمداری
🔸دیروز آقای ظریف، وزیر سابق امور خارجه در یک نشست دانشجویی که با عنوان «نظم جدید در دنیا» برگزار شده بود، گفت: «موشک مهم است به ابالفضل مهم است، به خدا مهم است. اما مردم مهمتر هستند»!
🔸این بخش از سخنان ایشان بهگونهای است که انگار تلاش متخصصان نظامی ایران برای ساخت موشک، به معنای کماهمیت! دانستن مردم است! و در این میان، ساخت و تولید موشک، بااهمیتتر از مردم تلقی و تصور شده است!
🔸باید از ایشان پرسید؛ آقای ظریف چه کسی گفته است موشک مهمتر از مردم است که جنابعالی احساس تکلیف کردهاید این تلقی را به زعم خود اصلاح کنید؟! مگر «موشک» و «مردم» در دو نقطه مقابل و متضاد با یکدیگر قرار دارند که توجه به یکی از آن دو به معنای کماهمیت دانستن دیگری باشد؟! موشک برای حفظ جان مردم است.
🔸آقای ظریف! آیا قدرتهای یاد شده، ایران اسلامی را اصلیترین دشمن خود نمیدانند؟! و آیا طی ۴۵ سالی که از عمر نظام مقدس جمهوری اسلامی میگذرد، کمترین فرصتی را برای مقابله با ایران از دست دادهاند؟!
🔸آقای ظریف! این پرسش -با عرض پوزش- از جنابعالی در میان است که دیدگاه حضرتعالی با خواست و اهداف دشمنان جمهوری اسلامی ایران که بارها به صراحت اعلام کردهاند چه تفاوتی دارد؟! آیا دست کشیدن ایران از توان موشکی، خواسته و آرزوی آمریکا و همپیمانان غربی و عبری و عربی آن نیست؟! ممکن است بفرمائید که جنابعالی موشک را هم مهم میدانید! خُب موشک را برای چه مهم میدانید؟ برای فشفشهبازی شب چهارشنبه سوری؟!
🔸یا برای حفاظت از جان و مال مردم؟ اگر گزاره دوم مورد نظرتان است، چرا توان موشکی را جدای از اهمیت دادن به مردم تلقی میکنید؟! و بالاخره، برادرانه پیشنهاد میکنیم هرچه زودتر از مردم شریف ایران به خاطر اظهارات بیجا و دشمنپسند خود پوزش بخواهید.
#نکته
ادامه یادداشت
@Kayhan_online
🔰 پروژه تخریب شخصیتهای مؤثر در انتخابات
👤#سعدالله_زارعی
🔸خط مخالفان نظام سیاسی و دشمنان این است که مانع زوجیت فضای آرام و انتخابات شوند. در طول حدود ۳۰ سال گذشته این تئوری در نهادهای امنیتی آمریکا شکل گرفت که انتخابات میتواند با «آشوب» هم زوجیت داشته باشد و لزوماً فرصت برای کشور برگزارکننده نباشد.
🔸خط آشوب در شرایط فعلی در دو شکل قابل تصور است؛ یکی آشوبناک کردن صحنه به شکلی که رأی دادن برای مخاطب بیفایده دیده شود و دیگری ایجاد بدبینی نسبت به جریانات و یا شخصیتهایی که در نظر مردم کارآمده دیده میشوند.
🔸حرف این است که چرا در حالی که در عمل نقش مجلس شورای اسلامی - در نظام سیاسی ایران - از نقش کنگره آمریکا - در نظام سیاسی آمریکا - پررنگتر است، رأی دادن در یک جا به نفع رفع مشکلات مردم معرفی میشود و در جای دیگر در نقطه مقابل منافع و رفع مشکلات مردم خوانده میشود!؟
🔸در جامعه افرادی شناخته شده وجود دارند که مردم آنان را تجربه کرده و به تواناییها و صلاحیتهای آنان در بهبود شرایط کشور باور دارند. وقتی این افراد وارد صحنه انتخابات میشوند، مردم با اعتماد به توانمندیها و صلاحیتهای این افراد، به کسان کمتر شناخته شده قرار گرفته در یک لیست هم رأی میدهند و خیالشان آسوده است که «این مجموعه» میتواند در بهبود شرایط آنان تأثیر قابل توجهی داشته باشد.
🔸نفوذیها در نظام جمهوری اسلامی وقتی بخواهند روی صحنه و رودرروی مردم ایفای نقش کنند، لزوماً باید وجههای مذهبی و انقلابی داشته باشند.
#یادداشت_روز
ادامه یادداشت
@kayhan_online
🔰رهبر انقلاب: توانایی های دشمن را بشناسیم اما نترسیم؛ اگر ترسیدید، باختید
ما اگر ضعیف بودیم، اگر نقطه قوت نداشتیم، دشمن این جور عصبی نمیشد
🔸رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار مردم آذربایجان شرقی:
از دشمن غافل نشوید. بدانیم دشمن خدعه و مکر و حیله و ابزار کار دارد. دشمن را ضعیف و ناتوان فرض نکنیم. شرط مهم پیروزی این است که دشمن را بشناسیم، تواناییهای او را بدانیم، بشناسیم، اما نترسیم. اگر ترسیدید، باختید.
🔸از دشمن، از تهدید دشمن نباید ترسید، از عربدهکشی دشمن نباید ترسید، از فشار دشمن نباید ترسید.
🔸باید توجه کرد که آن چیزی که موجب میشود دشمن این جور عصبی باشد و فشار بیاورد، آن چیست، آن نقطهی قوت شماست. ما اگر ضعیف بودیم، اگر نقطه قوت نداشتیم، دشمن این جور عصبی نمیشد.
🔸گاهی بعضی به مجرد اینکه دشمن شروع میکند تحقیر آنها، احساس حقارت میکنند، منفعل میشوند. نه. سیاست دشمن این است که او را نسبت به داشتههای خودش بیاعتقاد و بیاعتماد بکند. در مقابل دشمن منفعل هم نباید شد.
@Kayhan_online
🔰رهبر انقلاب: جوانها برای حضور در میدانهای گوناگون آماده باشند
🔸اگر به خودمان نگاه کنیم، هم موفقیتهایمان را خواهیم شناخت و بر آنها پا خواهیم فشرد و به آنها افتخار خواهیم کرد و آنها را زیاد خواهیم کرد، هم ضعفهایمان را خواهیم شناخت، در صدد رفع این ضعفها برمیآییم.
🔸هرکدام یک وظیفهای داریم. دولت، مجلس و دیگر مراکز رسمی، وظیفهشان چیست؟ عزم راسخ، کار مداوم، سلامت در عمل، صداقت با مردم، ترجیح منافع ملی بر سود شخصی.
🔸نخبگان وظیفهشان این است که خلأها و منافذ خطر را شناسایی کنند، راههای رفع خلأ را و بستن منافذ خطر را جستجو کنند، بررسی کنند و به دولتها کمک فکری کنند.
🔸وظیفه جوانها درجه اول، این است که صلاحیتهای لازم برای نقشآفرینی فردا را در خودشان ایجاد کنند، جوانها آماده باشند برای حضور در میدانهای گوناگون.
🔸عموم مردم وظیفه حمایت از خدمتگزاران و حمایت از کارهای خوب را دارند. این کارهایی ما میگوییم انجام بدهند همه این کارها جهاد است. جهاد یعنی آن تلاشی که در مقابل یک دشمن انجام میگیرد.
@Kayhan_online
🔰 نگرانی امارات از خشم ایران و گروههای مقاومت ضدآمریکایی
🔸نشریه آمریکایی پولیتیکو میگوید امارات، ارتش آمریکا را در استفاده از پایگاه نظامی خود برای حملات علیه گروههای نزدیک به ایران محدود کرده است.
🔸پولیتیکو در گزارشی نوشت: «برخی کشورهای عربی از جمله امارات به طور فزایندهای آمریکا را از استفاده از امکانات نظامی در خاک خود برای انجام حملات هوائی تلافی جویانه علیه نیروهای نیابتی ایران محدود میکنند».
🔸این خبر براساس اطلاعات یک مقام آمریکایی، یک دستیار کنگره و مقامات غربی است. به گفته مقام آمریکایی، در بحبوحه افزایش تلفات غیرنظامیان در غزه، بسیاری از کشورهای عربی، به ویژه کشورهایی که سعی در بهبود روابط با ایران دارند، به طور فزایندهای آمریکا و شرکای آن را از انجام عملیات نظامی از خاک خود علیه گروههای نزدیک به ایران محدود میکنند.
🔸پولیتیکو افزود هنوز مشخص نیست چند کشور چنین اقداماتی را انجام دادهاند. یکی از مقامات غربی گفت دلیل انجام این کار به ویژه امارات این است که آنها نمیخواهند اینگونه به نظر برسند که مخالف ایران هستند یا اینکه از نظر افکار عمومی، بیش از حد به غرب و اسرائیل نزدیک شدهاند.
🔸تلاش پولیتیکو برای تبرئه امارات از نقش داشتن در حملات آمریکا، همزمان با برخی گزارشها در زمینه معاملات نزدیک اقتصادی و سیاسی با رژیم جنایتکار صهیونیست انجام شده است.
#خبر_ویژه
ادامه مطلب
@kayhan_online
🔰رهبر انقلاب: آمریکا با حضور مردم مخالف است، با آمدن مردم پای صندوق مخالف است، با شور و هیجانی که در انتخابات باشد مخالف است
🔸شک نیست که جبهه استکبار با انتخابات ما مخالف است. چون نظام ما عبارت است از جمهوری اسلامی. هم با جمهوریاش مخالفند، هم با اسلامیاش.
🔸جمهوری مظهرش همین انتخابات است. پس وقتی که آمریکا با نظام جمهوری اسلامی مخالف است، یعنی در واقع با انتخابات مخالف است، با حضور مردم مخالف است، با آمدن مردم پای صندوق مخالف است، با شور و هیجانی که در انتخابات باشد و شرکت بیشتر مردم مخالف است.
🔸یک بار یک رئیس جمهور آمریکا در نزدیکی انتخابات خطاب به مردم ایران گفت در انتخابات شرکت نکنید. البته آن انتخابات پرشورتر از همیشه شد. در واقع آن رئیس جمهور آمریکا ندانسته به ملت ایران کمک کرد. مردم از لج او بیشتر شرکت کردند.
🔸بعد از آن دیگر نمیگویند. صریح نمیگویند. اما با طرق مختلف، با انواع مختلف سعی میکنند مردم را از انتخابات دور کنند، مأیوس کنند، ناامید کنند.
@kayhan_online
🔰رهبر انقلاب: راه اصلاح کشور انتخابات است
🔸باید در انتخابات همه شرکت کنند، انتخابات رکن اصلی نظام جمهوری اسلامی است.
🔸راه اصلاح کشور انتخابات است. آن کسانی که دنبال این هستند که مشکلات را برطرف کنند، ترمیم کنند، بایستی به انتخابات رو کنند راه درست انتخاب است.
🔸در درجه اول حضور مردم است، در درجهی بعد انتخاب اصلح است. آن کسانی که مطرح میشوند چون از زیر نگاه شورای نگهبان گذشتند همهشان صالحند، منتها بین آنها صالحتر را باید انتخاب کرد.
🔸اصلح را از کجا بشناسیم؟ ملت ایران بروند تشخیص بدهند، تحقیق کنند آنجایی که میتوانند، آنجایی که نمیتوانند به کسانی که اعتماد دارند اتکاء کنند آنها معرفی میکنند، از معرفی آنها استفاده کننده و اصلح را بشناسند.
@kayhan_online
🔰 غرفه کیهان در نمایشگاه رسانههای ایران آغاز به کار کرد
🔸از مخاطبین گرامی دعوت میشود از غرفهٔ روزنامه کیهان در راهروی اصلیِ نمایشگاه، روبروی ستون ۱۲۰ بازدید نمایید.
@Kayhan_online
📰 #روزنامه_کیهان
دوشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۲
🔹️رهبر انقلاب در دیدار هزاران نفر از مردم آذربایجان شرقی تأکید کردند
انتخابات راه اصلاح کشور است مردم دنبال اصلح باشند
🔹️وزیر ارشاد در مراسم افتتاحیه:
حضور ۴۵۰ رسانه در نمایشگاه مطبوعات غیرمنتظره بود
🔹️کیهان بررسی کرد
مروری بر مصوبات کلان اقتصادی مجلس که سالها فراموش شده بود
🔹️اعتراض شرق به اصلاحطلبان بهخاطر مأیوس کردن مردم از انتخابات
@kayhan_online
رهبر انقلاب در دیدار هزاران نفر از مردم آذربایجان شرقی تأکید کردند
🔰
انتخابات راه اصلاح کشور است مردم دنبال اصلح باشند
🔸رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح یکشنبه در دیدار هزاران نفر از مردم استان آذربایجان شرقی، «نگاه به خود» برای «تقویت نقاط قوت، کامیابی و رفع نقاط ضعف» و نگاه هوشمندانه و بدون انفعال به دشمن را دو وظیفه مهم و اساسی برشمردند و با تأکید بر اهمیت وحدت ملی و انتخابات ۱۱ اسفند به عنوان راه حل مشکلات و اصلاح امور، همه را به شرکت پرشور در این رویداد مهم ملی فراخواندند و نکات مهمی را در باب چگونگی انتخاب نامزد اصلح، اتقان و سلامت انتخابات و پرهیز از بداخلاقیهای انتخاباتی بیان کردند.
#تیتر_یک
ادامه مطلب
@Kayhan_online
🔰 ستاد ضد انتخابات از کجا مدیریت میشود؟
👤 #محمد_ایمانی
🔸اگر انتخابات در ایران، آن گونه که انبوه رسانههای دشمن و حنجرههای همسو وانمود میکنند، بیاهمیت و تزئینی و تشریفاتی است، پس چرا به شکل پر حجم، انتخابات را تخریب میکنند؟!
🔸انتخابات ایران چرا برای دشمنان تاریخی ملت ما مهم است؟ تحلیلگران بسیاری در آمریکا و اروپا، بارها اذعان کرده اند که برخلاف پروپاگاندای همیشگی علیه جمهوری اسلامی، مردم و انتخابات در این نظام، «نقش واقعی، مؤثر و تعیینکننده» دارند و جمهوری اسلامی، عمیقا متکی به مردم است.
🔸مقامات آمریکایی، برای چند دهه متوالی آرزو داشتند ایران را مانند افغانستان، عراق، لیبی، ژاپن، یوگسلاوی، سودان و...، بمباران کنند و نتوانستند؛
🔸در عین حال از تحریم و ترور و آزار ملت ایران و به ویژه «بمباران رسانهای» دریغ نکردهاند. تلاش بر این بوده که این آتشبار روانی، به داخل منتقل شود و هر چه مؤثرتر باشد؛ از جمله در زمینه تخریب انتخابات، تا مردم را از یکی از بزرگترین حقوق و مسئولیتهای اجتماعی خویش درباره اقتدار و امنیت کشور باز دارند.
🔸 بر مبنای آنچه گفته شد اولا همه باید انتخابات را بسیار جدی بگیرند تا زرادخانه ملی جمهوری اسلامی از رای مؤثر و مبارک مردم انباشته شود و مسیر امنیت و ثبات و پیشرفت، هر چه هموارتر شود. ثانیا باید از فعالان انتخاباتی و ائتلافها و نامزدها به ویژه مدعیان عنوان «انقلابی» خواست از بدگویی و سیاهنمایی و تخریب یکدیگر که بازی در زمین دشمنان ایران است، پرهیز کنند.
#یادداشت_روز
ادامه یادداشت
@kayhan_online