📌 #خبر_ویژه
🔹 کرباسچی: مردم هیچ حجتی برای رای به اصلاحطلبان ندارند
🔸 دبیرکل حزب کارگزاران گفت اگر خود را در حال حاضر جای مردم بگذاریم، هیچ حجتی برای رای دادن به اصلاحطلبان وجود ندارد.
غلامحسین کرباسچی در گفتوگو با روزنامه سازندگی، درباره انتخابات سال 84 و حمایتش از کروبی در آن انتخابات گفت: در سال 84 وقتی آقای کروبی آمد، توقع این بود که جناح چپ به طور کامل پشت آقای کروبی بایستد اما مسایلی پیش آمد که باعث شد دوستان دنبال کاندیدای دیگری [مصطفی معین] بروند؛ همین امر هم باعث شد که آقای هاشمی وارد انتخابات شوند. طبعا چون آقای هاشمی بودند، ما نمیتوانستیم از آقای کروبی حمایت کنیم اما سال 88 وقتی آقای کروبی نامزد شد، نه آقای موسوی تصمیم به حضور گرفته بود و نه آقای خاتمی میخواست در انتخابات حاضر شود. آقای کروبی هم از حزب کارگزاران و هم از شخص بنده دعوت کردند که کمک کنیم. من چون فکر میکردم که هم این کار درست است و هم جناح چپ پشت آقای کروبی میایستد، قبول کردم.
وی میافزاید: به هرحال امروز خیلی از دوستان جناح چپ به اشتباهات آن روزهای خود اذعان کردهاند. آخرین آنها، مصاحبه آقای محمدرضا خاتمی است. سال 84 دو جنبه وجود داشت که ما را در چاله انداخت؛ یکی حالتی بود که پس از پیروزیهای سالهای ابتدایی اصلاحات داشتیم؛ در شورای دوم نیز برخی از نیروهای چپ بهگونهای به پیروزی و محبوبیت خودشان اطمینان داشتند که بیش از واقعیتی بود که وجود داشت. اما باید این علایم را زمانی که در راس دولت بودند، میدیدند.
کرباسچی با انتقاد از تشکیلات اصلاحطلبان گفت: این تشکیلات در انتخابات جواب داد اما این مجموعه باید عملکرد قابل قبولی داشته باشد.
وضعیت اقتصادی کشور عوض شده و آمار بیکاری بالا رفته است. اصلاحات باید راجع به تمام مسایل موجود، حرف و موضع داشته باشد؛ نه اینکه گویا زنده در گور باشد و نفسی بکشد ولی شما هیچ آثاری از آن را نبینید…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/148451
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 یک کارشناس حوزه آب مطرح کرد
برخورد دوگانه مسئولان وزارت نیرو با اخبار کمآبی و بارندگی!
🔸 یک کارشناس تأکید کرد: مدیران حوزه آب، نقش مردم را در «صرفهجویی» تعریف و خلاصه میکنند؛ به همین دلیل انتشار و تکرار اخبار کمآبی را مفید و لاپوشانی آمار بارندگیها را ضروری میدانند.
مهدی نظری، در گفتوگو با خبرگزاری مهر بااشاره به اینکه با شروع سال جدید آبی در مهرماه، روند بارشها از سر گرفته شد، گفت: تا پایان روز ۸ آذر، متوسط بارش تجمعی در کشور به ۷۵ میلیمتر رسید. این عدد بیش از ۳ برابر سال قبل و نسبت به متوسط نیم قرن اخیر، ۱۱۶ درصد افزایش را نشان میدهد.
وی ادامه داد: با شروع روند رو به رشد بارندگیها محمدرضا بختیاری، مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب استان تهران، میزان بارشهای ثبت شده تهران را در یک دوره ۵۰ روزه، ۴۶ میلیمتر اعلام کرد و گفت که بارندگی در تهران نسبت به سال قبل ۳۰۰ درصد رشد داشته است، اما این محاسبه در برخی از محافل حوزه آب و در بعضی از رسانهها با واکنش منفی روبرو شد.
این کارشناس حوزه آب افزود: استدلال مخالفان مبتنی بر این بود که در شرایطی که نزولات جوی افزایش یافته، اعلام این اعداد و ارقام منجر به سوءتفاهم در میان مردم خواهد شد و بر خلاف واقع چنین وانمود میشود که مشکل آب در کشور حل شده است.
نظری با بیان اینکه چنین واکنشهایی نسبت به ارائه آمار و اطلاعات، بسیار تاسفآور است، افزود: در سالهای اخیر خبرگان حوزه آب درخصوص لزوم نقشآفرینی مردم در فرایند برنامهریزی و مدیریت در عرصه آب بررسیهای زیادی انجام دادهاند. در نتیجه این بررسیها مهمترین مانع برای تحقق این امر، «عدم اعتماد مردم» قلمداد میشود. در شرایطی که مردم به مسئولان حوزه آب به اندازه کافی اطمینان نداشته باشند، چگونه ممکن است که در مدیریت منابع آبی مشارکت کنند؟
به گفته این کارشناس حوزه آب، مدیران حوزه آب، نقش مردم را در «صرفهجویی» تعریف و خلاصه میکنند؛ به همین دلیل انتشار و تکرار اخبار کمآبی را مفید و لاپوشانی آمار بارندگیها را ضروری میدانند.
وی با تاکید بر اینکه مردم باید بدانند رشد بارشها مجوزی برای افزایش مصرف نیست، تصریح کرد: در هر صورت ما در یک کشور کمآب زندگی میکنیم. اما واقعیت آن است که تذکرات مسئولان درخصوص کمآبی به اندازهای بلند و ممتد بوده است که افکار عمومی را نسبت به این موضوع تا حدودی بیتفاوت و تا اندازهای بیحس کرده است…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/148392
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 مردم «نمیگذارند کار کنیم» را از جریان اصلاحات نمیپذیرد
🔸 دولت از جیب دهک پایین بر میدارد به دهک بالا میدهد، شمال و جنوب ندارد؛ بیکاری همهگیر است، آخوندی: مداخله دولت در حوزه مسکن شر مطلق است! ظریف کار درستی نکرد ولی نمایندگان حق واکنش ندارند! و خودبرتر انگاری اصلاحطلبانه: ما خوبیم! از جمله مطالب دیروز مطبوعات زنجیرهای بود.
روزنامه سازندگی دیروز متن نطقهای اعضای حزب کارگزاران در کنگره این حزب را منتشر کرد. در متن منتشر شده از نطق دبیر کل این حزب آمده است: «دموکراسی یک کالای لوکس و تشریفاتی نیست که ما یکسال را صرف ترتیبات برای انتخاب شهردار تهران کنیم و نتوانیم ثبات اجرایی و اداری در اداره یک شهر که مردم با هزار امید آن را به ما سپردهاند، به وجود آوریم.»در بخش دیگری از متن این سخنرانی آمده است: «همه ما چه در نظام چه در دولت چه در جبهه اصلاحات که از مردم رأی میگیریم، باید به مردم پاسخگو باشیم. هرکسی به قدر خویش. مردم نمیپذیرند که ما به ضرب و زور استدلال و تبلیغات آنها را به پای صندوق رأی بیاوریم، بگوییم با همین قانون و با همین حاکمیت امکان کار وجود دارد اما وقتی در دولت، مجلس و شهرداری قدرت را در دست گرفتیم، بگوییم «نمیگذارند کار کنیم.» مردم حق دارند به ما بگویند اگر اینگونه بود، اصلا چرا وارد میدان شدید. اصلا چرا نامزد شدید.»
http://kayhan.ir/fa/news/148446
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 جایزه مردمی «قهرمان مرصاد» اهدا میشود
🔸 جایزهای با عنوان «قهرمان مرصاد» برای بهترین اثر جشنواره فیلم «عمار» درباره دفاع مقدس تعیین شد.
در بخش فراخوانهای مردمی نهمین جشنواره فیلم «عمار» میرزا محمد سلگی جانباز ۷۰ درصد و راوی کتاب تقریظ شده «آب هرگز نمیمیرد»، جایزهای با عنوان «قهرمان مرصاد» را برای بهترین اثر این جشنواره درباره دفاع مقدس اعلام کرد.
دبیرخانه نهمین جشنواره فیلم «عمار» در کنار بخش رقابتی خود در بخش جدید «فراخوانهای مردمی» از تمام موسسات، تشکلهای مردمی و افراد حقیقی دعوت کرده است موضوعات و دغدغههای مدنظرشان را در حوزه تولید در قالب فراخوان از سینماگران بخواهند و به فیلمسازانی که بهترین اثر را در این موضوعات تولید کردهاند، هدیهای مادی یا معنوی اختصاص دهند.
حجتالاسلام آل هاشم، شیخ زکزاکی، امرالله احمدجو کارگردان سریال «روزی روزگاری»، سوران پیامی کارآفرین مهابادی و قهرمان مستند «آفراندن»، خانواده شهید موسوی گردیزی از رزمندگان افغانستانی دفاع مقدس، انجمن قرآنی خیرالبریه نهاوند، انجمن فرهنگی شهید بهروز محمدی ایذه و... از جمله افراد و گروههایی هستند که فراخوانهای خود را به دبیرخانه جشنواره اعلام کردند.
دبیرخانه جشنواره فیلم «عمار» تا تاریخ ۲۰ آذر ۹۷ فراخوانهای جدید را میپذیرد و فراخوانهایی که با رویکرد محتوایی جشنواره مطابقت دارند در فراخوان نهایی اعلام خواهند شد.
نهمین جشنواره مردمی فیلم «عمار» دی ۹۷ در تهران و شهرهای مختلف کشور برگزار میشود.
http://kayhan.ir/fa/news/148427
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 وقتی سخنگوی فراکسیون امید لبه جاده خاکی میزند
🔸 آمیزهای از بیسوادی و عوامفریبی در میان حامیان الحاق به کنوانسیون CFT حاکم شده است.
بهرام پارسایی سخنگوی فراکسیون امید به خبرگزاری ایلنا گفته است؛ تبعیض، رانت و فسادهایی که وجود دارد مردم را بیش از پیش بیاعتمادتر و ناامیدتر میکند.
این عضو کمیسیون اصل نود مجلس تاکید کرد: مبارزه با رانت، فساد و تبعیض مولفه دیگری در بازگردانی امید به جامعه است، هنگامیکه مردم مشاهده کنند با فساد به طور جدی مبارزه میشود و فقط شاخ و برگهای آن زده نمیشود، قطعا نظرشان تغییر خواهد کرد.
وی تاکید کرد: معتقدم تصویب «CFT» میتواند از فساد در کشور جلوگیری کند و از اینکه هر روز یک عدهای غنیتر و یک عدهای فقیرتر شوند، جلوگیری میکند. درحال حاضر مردم شرایط واقعا سختی را سپری میکنند برخیها فقط با یک قوت لایموت زندگی میکنند.
اظهارات سخنگوی فراکسیون امید درحالی است که اغواگری درباره CFT از سوی آقای ظریف و برخی افراد همسو با وی کلید زده شد. درواقع این طیف کوشیدهاند «مبارزه با پولشویی» را ابزار فشار و شانتاژ برای تصویب لایحه الحاق به CFT قرار دهند. اما نکته عجیب و مضحک این است که اصل موضوع کنوانسیون CFT، «مبارزه با تامین مالی تروریسم» است و این موضوع هیچ ربطی به مبارزه با پولشویی ندارد.
درعین حال از امثال این وکیلالدوله باید پرسید چرا هرگز مدیران دولتی مقصر و متهم در ایجاد انواع رانت، مفاسد مالی و ارزی، قاچاق کالا، فرار مالیاتی و ... را احضار و مواخذه نکردید تا به قول شما موجب غنی شدن عدهای درمقابل فقر مردم نشوند؟! آیا همین اظهارات حکم شما بر بیکفایتی - اگر نگوییم همدستی با مجرمان - نیست؟!
http://kayhan.ir/fa/news/148450
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 عضو کمیسیون کشاورزی مجلس:
نباید در پیوستن به موافقتنامه پاریس عجله کرد
🔸 عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس با تاکید بر برخورد محتاطانه بسیاری از کشورها با موافقتنامه پاریس گفت: هیچ لزومی ندارد که برای پیوستن به این معاهده عجله کنیم و البته باید محتاطانه و با حوصله عمل کنیم.
سیدراضی نوری، در گفتوگو با فارس با تشکیک در مبانی علمی توافقنامه تغییر اقلیم پاریس گفت: با توجه به اینکه جامعه علمی هنوز در مبانی علمی این توافق اتفاق نظر ندارند، باید دید که آیا واقعاً افزایش حرارت زمین ناشی از گاز گلخانهای CO2 حقیقت دارد؟ ازطرفی ممکن است همانند دیگر مسائل، ابعاد سیاسی و اقتصادی در پشت پرده آن نهفته باشد. بنابراین باید با کار کارشناسانه و با تأنی در این خصوص بررسی داشته باشیم.
وی با اشاره به تعهدات دیگر کشورها، بر ضرورت بررسی بیشتر تعهدات کشورمان تاکید کرد و افزود: وقتی کشورهای پیشرفتهای مثل آمریکا و روسیه هنوز به این توافق نپیوستهاند و با این استدلال که پذیرش چنین مسئلهای اصلاً در راستای تولید نفت و پیشرفت اقتصادی آنها نیست، آیا نباید روی سند تعهداتی که دولت ارائه داده است، بررسی بیشتری داشته باشیم؟
نوری اضافه کرد: حتی عربستان و قطر که وضعیت مشابه کشور ما در تولید نفت و گاز دارند، تعهداتی کاملاً غیرقابل ارزیابی و غیرشفاف ارائه دادهاند ولی کشور ما بهصورت غیرمشروط 4درصد و مشروط 12درصد کاهش انتشار CO2 را متعهد شده است.
این عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس در پایان اظهار داشت: علاوهبر آمریکا و روسیه که بهعنوان اصلیترین کشورهای تولیدکننده گازهای گلخانهای شناخته میشوند، حتی کشورهای پیشرفته دیگری هم که بررسی نمودم، مشاهده کردم آنها هم زیربار این معاهده نرفتند. بنابراین هیچ لزومی ندارد که برای پیوستن به این معاهده عجله کنیم و البته باید محتاطانه و با حوصله عمل کنیم…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/148393
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 دولت از جیب دهک پایین بر میدارد، به دهک بالا میدهد
🔸 در متن منتشر شده از نطق فرد دیگری نیز آمده است: «دولت به خیال خود مشغول چنین کاری است: ارز 4200 تومانی میدهد، نرخ را محدود میکند و اتفاقا کارهایی که دولت در این زمینه میکند، نه تنها حمایت از اقشار آسیب پذیر نیست بلکه کمک به آن دهک بالایی است... در واقع در بدترین شرایط دولت ما دارد از فقرا میگیرد و به دهک بالا میدهد و این یک تهدید جدی است. دولت بابت کسری بودجه پولی برای حمایت ندارد. کل یارانه نقدی 45000 میلیارد تومان است که در مقیاس بقیه یارانههایی که ما 82 میلیارد دلار یارانه میدهیم، با دلار 10000 تومان میشود 820000 میلیارد تومان، یعنی بیست برابر کل یارانه نقدی یک سال و دو برابر بودجه دولت. اگر یک چهارم این مبلغ را دولت صرف حمایت از خانوارها کند، میتواند نفری دویست هزار تومان یارانه بدهد و مابقی را به ابرچالشهای دیگر اختصاص بدهد.»
http://kayhan.ir/fa/news/148446
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper