هدایت شده از KHAMENEI.IR
📸 حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی در آستانهی فرارسیدن دههی فجر انقلاب اسلامی صبح امروز (چهارشنبه) در حرم مطهر حضرت امام خمینی رحمهالله و گلزار شهدای بهشت زهرای تهران حضور یافتند. ۹۷/۱۱/۱۰
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📸 صبح امروز، حضور رهبر انقلاب در مزار شهدای حادثه هفتم تیر. ۹۷/۱۱/۱۰
💻 @Khamenei_ir
🌐 #کیهان_آنلاین
🔰 حجت الاسلام حسن روحانی و اعضای هیئت دولت، صبح امروز در آستانه چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی با حضور در حرم مطهر امامخمینی (ره) و گلزار شهدای بهشت زهرا(س)، به بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و شهیدان ادای احترام کردند.
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 اینها که خسارت به بیتالمال است /دولت بلد است خصوصیسازی کند؟!
🔸 دولت با کارنامه بدی که از عملکرد بودجهای برجای گذاشته آیا میتواند ادعای کاربلدی بکند؟!
روزنامه رسالت در یادداشتی نوشت: رئیسجمهور محترم در طعنه و تحقیر رقبای انتخاباتی خود در بیانی در ایام انتخابات گفته بود: «که شما بلدید مذاکره کنید چه آب صابونها و صابون بیاوریم تا رویتان را بشورید.»
البته این سخن ایامی صادر شد که اوباما و ترامپ با لگد به برجام، آب پاکی را روی دست حامیان برجام نریخته بودند. حالا با همان سیاق و سخنگویی رئیس دولت به بهانه تسلیم تفریغ بودجه ۹۶ توسط رئیس دیوان محاسبات، خوب است سؤال شود؛ آیا شما بلدید خصوصیسازی کنید؟
عادل آذر، رئیس دیوان محاسبات در بخشی از گزارش تفریغ بودجه ۹۶ میگوید:
- واگذاریها مغایر با قانون بوده است.
- پالایشگاه کرمانشاه را به یک سوم قیمت واقعی واگذار کردند.
- خریداران اهلیت نداشتند و موجب ضرر و زیان به ملت و دولت شدند.
- دامپروری مغان به ارزش ۴ هزار میلیارد تومان را به ۱۸۵۰ میلیارد تومان واگذار کردند.
- شرکت آلومینیوم المهدی ۲۶۰ میلیارد تومان کمتر از ارزش واقعی واگذار شد.
- و...
چند روز پیش رسالت گزارشی از واگذاریهای پرابهام سازمان خصوصیسازی ارائه کرد. اکنون رئیس دیوان محاسبات اسناد مثبته این گزارش را با زبان سند تفریغ بودجه ارائه کرده است. نام این خصوصیسازی چیست؟ آیا نامی جز دستاندازی به بیتالمال مسلمین و غارت اموال مردم - بخوانید دولت - میتوان بر آن گذاشت؟ در شرایطی که دولت و ملت با تحریمهای ظالمانه آمریکا دست و پنجه نرم میکنند، این کار کرد سازمان خصوصیسازی چه معنی میدهد؟ قبل از این زبان نمایندگان و نیز نهادهای مردمی در مورد به باد رفتن بیتالمال در این سبک خصوصیسازی بلند بود. حالا که دیوان محاسبات بهعنوان بازوی نظارتی مجلس وارد این گود شده است، باید به این پرسش هم پاسخ بدهد که در برخورد با متجاوزین به بیتالمال چه میخواهد بکند؟ آیا از ابزار قانونی خود استفاده نموده است یا فقط به گزارش اکتفا خواهد کرد؟ سؤال مهمتر اینکه مجلس با این گزارش چه میخواهد بکند و چگونه تخلفات را پیگیری خواهد کرد؟
طبق گزارش دیوان محاسبات، دولت در اجرای قانون بودجه ۹۶، تنها ۳۸ درصد تبصرهها را بهطور کامل اجرا کرده است.
http://kayhan.ir/fa/news/153615
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 72 نماینده مجلس در نامهای به سران قوا:
وزیر نفت هیچ اهتمامی برای مقابله با تحریمها ندارد
🔸 72 نفر از نمایندگان مجلس طی نامه به سران قوا تاکید کردند که زنگنه نه تنها اهتمام عملی برای مقابله با تحریمها ازخود بروز نداده است بلکه تقریبا همه روزنههای موجود جهت بیاثر کردن تحریمها را خواسته یا ناخواسته مسدود کرده است.
به گزارش خبرگزاریها 72 نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی طی نامهای به رئیسجمهور، رئیسمجلس شورای اسلامی و رئیسقوه قضائیه و رئیسمجمع تشخیص مصلحت نظام انتقادات جدی را نسبت به عملکرد بیژن زنگنه وزیر نفت مطرح کردند.
نمایندگان در این نامه تاکید کردند که زنگنه نه تنها اهتمام عملی برای مقابله با تحریمها ازخود بروز نداده است بلکه تقریبا همه روزنههای موجود جهت بیاثر کردن تحریمها را خواسته یا ناخواسته مسدود کرده است.
نمایندگان همچنین خواستار این شدند که در این برهه تاریخی و حساس و با توجه به از دست دادن فرصتها توسط وزیر نفت، با اصلاح مدیریت وزارت نفت تصمیمی عاجل جهت تامین منافع ملت و افزایش توان مقابله با تحریمهای آمریکا توسط سران قوا و رئیسمجمع تشخیص مصلحت نظام اتخاذ شود.
در این نامه تأکید شده است: با اینکه در سال ۱۳۹۲ جمعی از کارشناسان و نمایندگان به جد اعتقاد داشتند بازگشت آقای زنگنه به وزارت نفت حداقل در موضوع قرارداد کرسنت موجب ایجاد خسارات میلیاردها دلاری به کشور میشود، ایشان در چندین جلسه در حضور نمایندگان تصریح کرد که ظرف ۱۵ روز به بهترین وجه مسئله را به نفع ایران حل خواهدکرد. اکنون بعداز ۵ سال از زمان آن وعدهها، نادرستی ادعای وزیر نفت وصحت نظر کارشناسان ونمایندگان مخالف وزارت زنگنه به اثبات رسیده است.
عدم بهرهگیری از ظرفیت شرکتهای داخلی دراجرای فاز ۱۱ میدان پارس جنوبی و اصرار ایشان به واگذاری سؤال برانگیز این پروژه به شرکت رشوه دهنده توتال که منفعت خود را در معطل گذاشتن بخش ایرانی میدان و برداشت از طرف قطری میدان میدانست موجب تحمیل خسارت و عدم النفع دهها میلیارد دلار به ایران شد.
عدم استفاده از ظرفیت پیمانکاران داخلی که میتوانست بخش بزرگی از نقدینگی کشور را به سمت سرمایهگذاری دربخش نفت وگاز هدایت کند، بیتوجهی نسبت به احداث مخازن بزرگ ذخیرهسازی نفت در داخل و خارج از کشور، عدم اهتمام کافی جهت عرضه ثابت نفت خام در بورس انرژی و عدم توجه به ظرفیت تولید محصولات پالایشگاهی جهت ارتقای رشد اقتصادی کشور از دیگر ضربات و خسارات مدیریتی آقای زنگنه بر صنعت نفت و گاز کشور بوده است.
موارد فوق که تنها بخش اندکی از موضوعات گفتنی و مستند در مورد تفکر و رفتارهای مدیریتی آقای زنگنه است، نشان میدهد که ایشان نه تنها در این مدت اهتمام عملی برای مقابله با تحریمها ازخود بروز نداده است بلکه تقریبا همه روزنههای موجود جهت بیاثر کردن تحریمها را خواسته یا ناخواسته مسدود کرده است.
http://kayhan.ir/fa/news/153571
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 ذوقزدگی لیبرالهای وطنی از حضور شال قرمزهای فرانسوی
🔸 روزنامه زنجیرهای همدلی در گزارشی نوشت: «بالاخره خیابانهای پاریس، صحنه حضور مخالفان جنبش جلیقهزرد شد. در قالب جنبشی که خود را با رنگ و لباس متفاوتی معرفی میکند: جنبش شالقرمزها. گزارشها از پاریس حاکی است، روز یکشنبه، این گروه تظاهراتی در پاریس برگزار کردهاند که به روایت فرمانداری پاریس، ۱۰هزار و ۵۰۰ نفر در آن شرکت کرده بودند. اعضای جنبش شال قرمز که به گزارش انبیسی، جلیقه آبی پوشیدهاند تا رنگهای اصلی پرچم فرانسه را در پوشش خود داشته باشند، خواستار پایان خشونتی هستند که میگویند در راهپیماییهای جلیقهزردها میبینند.»
گفتنی است پس از 11 هفته تظاهرات جلیقهزردها علیه نظام سرمایهداری در فرانسه، گروهی از حامیان دولت با شالهای قرمز به حمایت از ماکرون به خیابانها آمدهاند. بنابر آمارهای منتشر شده در رسانههای غربی، حدود 84 درصد مردم فرانسه حامی جلیقهزردها هستند.
از زمان آغاز جنبش جلیقه زردها در فرانسه علیه نظام سرمایهداری، لیبرالهای وطنی عزا گرفته و این مسئله را پیروزی پوپولیسم بر لیبرالیسم نامیدهاند!
کارشناسان معتقدند بحران امروز فرانسه که به سرعت در حال گسترش است، بحران کل لیبرالیسم در اروپا است. تفکری که به طبقات زیرین و فرودست جامعه توجهی نمیکند، تفکری که اصالت را به سود و سرمایه میدهد، تفکری که در آن اصالتی برای عدالت به خصوص در حوزه اقتصاد وجود ندارد، در اروپا به بنبست رسیده و نشانههای آن در خیابانهای پاریس قابل مشاهده است.
http://kayhan.ir/fa/news/153610
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 مرضیه هاشمی امشب به تهران باز میگردد
🔸 خبرنگار و مجری شبکه پرس تی وی که در آمریکا بازداشت شده بود، پس از آزادی از زندان، امشب به تهران باز میگردد.
به گزارش خبرنگار کیهان، مراسم استقبال از مرضیه هاشمی، امشب چهارشنبه 10 بهمن در فرودگاه امام خمینی(ره) برگزار میشود.
این مراسم از ساعت 21 و همزمان با بازگشت مرضیه هاشمی آغاز میشود.
همچنین طی روزهای آینده مراسمی با عنوان همایش دختران انقلاب با حضور خانم هاشمی در میدان امام حسین(ع) برگزار خواهد شد.
گفتنی است، مرضیه هاشمی، خبرنگار، مستندساز و گوینده خبر شبکه پرس تی وی ایران، پس از سفر به نیویورک برای دیدار با اقوامش 11 روز بدون هیچ اتهامی توسط پلیس آمریکا بازداشت و تحت شکنجه قرار گرفت.
http://kayhan.ir/fa/news/153589
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 ریولین: اوضاع امنیتی اسرائیل خراب و رو به زوال است
🔸 رئیس رژیم صهیونیستی تاکید کرد: اوضاع امنیتی اسرائیل خراب است و ایران از جبهه شمال به حملات ما به سوریه پاسخ خواهد داد.
به گزارش روزنامه یدیعوت آحارونوت، روون ریولین در کنفرانس موسسه مطالعات امنیت ملی در تلآویو، پیشبینی خود از چشمانداز اوضاع و احوال امنیتی رژیم اسرائیل در ماهها و سالهای آتی را ارائه و اوضاع امنیتی این رژیم را پیچیده و رو به زوال توصیف کرد.
وی گفت: ایران در تلافی حملات اخیر اسرائیل به سوریه، نه از سوریه بلکه از جبهه شمالی اسرائیل پاسخ متقابل خواهد داد.
«ریولین» چشمانداز ثبات استراتژیک اسرائیل را با توجه به حضور ایران در سوریه و تلاش برای تاسیس پایگاههای دایمی در سوریه با دو کلمه «رو به زوال و پیچیده» بیان کرد.
http://kayhan.ir/fa/news/153614
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper