💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹با آغاز طرح جدید بانک مرکزی رخ داد
تأمین مالی ۵۰ هزار میلیارد تومانی طرحهای تولیدی
🔸طرح جدید بانک مرکزی برای رونق تولید (موسوم به طرح گام) آغاز به کار کرد و رئیسکل بانک مرکزی در این باره گفت: پیشبینی کردیم برای واحدهای تولیدی در مرحله اول حداقل ۵۰هزار میلیارد تومان تامین مالی کنیم.
▫روز گذشته عملیات اجرایی طرح گام (گواهی اعتبار مولد) از سوی عبدالناصر همتی رئیسکل بانک مرکزی رسما آغاز شد. در این طرح که چهار بانک در آن مشارکت خواهند کرد، قرار است منابع مالی مورد نیاز تولید به منظور تامین سرمایه در گردش در قالب این طرح تامین شود.
همتی در مراسم آغاز عملیات اجرایی صدور اوراق گام در بانک ملی، اظهار داشت: بانک مرکزی در کنار کنترل تورم قصد رونق تولید و حمایت از بخش غیرنفتی اقتصاد دارد و امروز هم با همین هدف از عملیات اجرایی طرحی رونمایی میکنیم که هدف آن تامین سرمایه درگردش واحدهای تولیدی است.
وی افزود: چهار بانک مهم ملی، ملت، تجارت و صادرات از قبل تمهیداتی پیشبینی کردند و در زمینه ال سی ریالی کارهای خوبی کردند با این ابزار جدید گام جدیدی در این زمینه بردارند. (این تسهیلات) به واحدهایی داده میشود که واقعا مولد هستند و برای مواد و کالاهای واسطه نیاز به سرمایه در گردش دارند....
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/181538
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹منابع مطلع در افغانستان:
مایک آندریا به همراه ۱۷ شخصیت مهم آمریکایی در سرنگونی هواپیما کشته شدهاند
http://kayhan.ir/fa/news/181555
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📎🔹️خط تولید پیشرفته ایرانی در چین و کره مشغول تولید است
سفارش خرید ۲۰۰ میلیون ماسک نانو ایرانی از سوی کشورهای خارجی برای مقابله با کرونا
🔸دبیر ستاد ویژه توسعه فناورینانو از سفارش ۲۰۰ میلیون ماسک نانو ایرانی از سوی کشورهای جهان برای مقابله با ویروس کرونا خبر داد.
▫سعید سرکار، در برنامه تلویزیونی پایش از سفارش ماسکهای نانو ایرانی خبر داد و گفت: با شیوع ویروس کرونا در جهان، بسیاری از کشورها به دنبال خرید و ذخیره ماسک هستند از این رو تقاضا برای ماسک در جهان به شدت افزایش یافته است. در حال حاضر تقاضا برای ۲۰۰ میلیون ماسک نانو ایرانی وجود دارد.
سرکار افزود: جمهوری اسلامی ایران یکی از نادر کشورهای دارای توانمندی تولید ماسکهای۹۵ N است، این ماسکها میتوانند ذرات باکتری و ویروس را مهار کنند. این در حالی است که ماسکهای معمولی موجود در بازار در برابر ویروس و باکتری همانند دروازه بوده و این عوامل بیماریزا به راحتی از این ماسکها عبور میکنند.
وی درباره شرایط موجود در بازار بینالمللی ماسکهای نانو اظهارداشت: چین یکی از تولیدکنندگان ماسک نانو است هرچند که تعدادی از تجهیزات خط تولید این ماسکها را از ایران خریداری کرده است. ۸ یا ۹ سال قبل ما برای خرید تجهیزات تولید نانوالیاف به یکی از شرکتهای اروپا مراجعه کردیم که به دلیل تحریم این دستگاه را به ما نفروختند. در نتیجه ...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/181562
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📎🔹️سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر -۳
روز سوم؛ دکانی به نام هنر و تجربه
#سعید مستغاثی
🔸در هر سال شاید دهها فیلم تحت عنوان «هنر و تجربه» با ساختارهای بسیار ضعیف و بعضا با محتوایی مغایر با باورها و ارزشهای مردم و انقلاب و اسلام و البته با استفاده از منابع مالی موسسه «هنر و تجربه» (که خود از بودجه بیتالمال تغذیه شده) ساخته میشوند که به دلیل اکران محدود بعضا در یک سالن و حتی یک سانس، چندان دیده نشده و به تعبیری میتوان گفت در واقع این موسسه به صورت چراغ خاموش پیش رفته و میرود. اما این گونه آثار ساخته شده و حتی در شهرستانها به نمایش عمومی درمی آیند و در بودجه امسال سازمان سینمایی، بیشتر از سالهای قبل و بالغ بر ۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برای ساخت آنها در نظر گرفته شده است!
اما حضور این گونه فیلمها در برخی سالها، در بخشی مجزا با همین عنوان «هنر وتجربه» و امسال در بخش «نوعی نگاه» جشنواره فیلم فجر، خوشبختانه یا متاسفانه باعث شد که بتوان برخی از این فیلمها را به اجبار هم که شده، به تماشا نشست! ولی تماشای این فیلمهای موسوم به «هنر و تجربه» بار دیگر این نکته را اثبات کرد که اغلب آثار یادشده فاقد یک ساختار استاندارد سینمایی بوده مثل «مغزهای کوچک زنگ زده» یا «ماهی و گربه» و بعضا هم حاوی موضوعات مغایر با باورها و ارزشهای ملت و انقلاب است، همچون «ائو»، «همایون»، «بانوی گل سرخ»، «در جستوجوی صبح» و...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/181545
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹️حزب کارگزاران: موضوع «جمهوریت» پروژه سیاسی اصلاح طلبان است
🔸روزنامه سازندگی درشماره اخیر خود، سه یادداشت را به مسئله «انتخابات» و اظهارات رئیس جمهور در مورد «جمهوریت» اختصاص داده است. سازندگی در یادداشتی به قلم مدیرمسئول آورده است: «رئیسجمهور هفته گذشته، سخنان دلسوزانهای بیان کرد. ایشان به درستی نسبت به احتمال از دست رفتن جمهوریت نظام در صورت تداوم برخی روندها و رویکردها هشدار داد. جمهوریت نظام و اسلامیت آن، ۲ رکن اصلی و اساسی جمهوری اسلامی هستند و همانطور که امام نیز برای موضوع تأکید کردند جمهوری اسلامی نه یک کلمه کم و نه یک کلمه بیشتر خواسته ملت بوده و هست.»
▫در یادداشت دیگری به قلم محمد هاشمی، معاون اجرایی دولت سازندگی آمده است: «وقتی سخن از جمهوریت نظام مطرح میشود، این موضوع ناظر به ۲ نکته است هم انتخابی بودن ارکان نظام سیاسی و هم امکان مشارکت مردم در سرنوشت سیاسی خودشان و داشتن حق انتخابهای مختلفی از سوی آنها است.»
هاشمی با بیان اینکه «نهادی برای خروج از بنبست رد صلاحیتها باید تشکیل شود» ادامه داده است: «نگرانیای که چهرههایی مانند رئیسجمهور درباره جمهوریت نظام دارند معطوف به بحث فرصت مناسب و یا متوازن برای گروههای مختلف در انتخابات است تا مردم حق انتخاب داشته باشند.»...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/181566
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
#مکتب_امام
🔹مستقیما سراغ شما نمیآیند...
http://kayhan.ir/fa/news/181564
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌷 همزمان با فرارسیدن ایامالله دههی فجر و چهل و یکمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم تا ساعتی دیگر با حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی دیدار خواهند کرد.
۹۸/۱۱/۱۶
☑️ @Khamenei_ir
📌 #خبر_ویژه
🔹 دیپلمات، حقوقدان یا هیچکدام؟
🔸 آقای روحانی خود را به عنوان دیپلمات و حقوقدان معرفی کرد اما گفتار و رفتار او نشان میدهد نه دیپلمات است و نه حقوقدان.
روزنامه رسالت در یادداشتی مینویسد: آقای روحانی خود را با دو کلمه دیپلمات و حقوقدان معرفی کرد.
در عرصه دیپلماسی رفتند قراردادی را با آمریکا و پنج کشور امضا کردند و در آن کمترین دقتهای دیپلماتیک و حقوقی را رعایت نکردند. برخی شروط رهبری، مجلس و شورای عالی امنیت ملی را نادیده گرفتند و در اجرا گرفتار شدند.
همین باعث شد همه تعهدات خود را عمل کنند و آمریکا نه تنها به تعهدات خود عمل نکرد بلکه قرارداد را پاره کرد و بر حجم و وزن و قافیه تحریمها در طول و عرض و ارتفاع افزود: الان به جایی رسیدهاند که وزیر خارجه ما را به آمریکا راه نمیدهند. به هواپیمای او در آلمان بنزین نمیدهند و او را هم در فهرست تحریمها گذاشتهاند. معلوم شد از ادب و آداب دیپلماتیک چیزی نمیدانند.
در عرصه حقوقدانی معلوم شد از حقوق بینالملل، روابط بینالملل و شناخت حریف و شناخت حریم منافع ملی چیزی نمیدانند اما ادعای آنها گوش فلک را کر کرده است. ترامپ فرمانده ارشد نظامی ما که مهمان دولت عراق بود با یک فرمانده ارشد عراقی را ترور میکند. دنیا این عمل را تقبیح میکند. مجلس ما ترامپ و دار و دسته نظامی آمریکا را به عنوان تروریست محکوم میکند و مصوبهای با صددرصد آراء به تصویب میرساند. رئیس دیپلماسی دولت هنوز معتقد است با این تروریست قمارباز و حرامزاده باید مذاکره کرد، کجای این رویکرد با مبانی عقلی و حقوقی و دیپلماتیک میخواند.
در عرصه داخلی این حقوقدانی و دیپلماتمنشی فراموش میشود با منتقدین با بدترین لحنها سخن میگویند و تا کنون 52 ناسزای سیاسی و... به منتقدین در پاسخ به نقدهای دلسوزانه و مشفقانه دادهاند…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/181588
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 معاون بنیاد مسکن:
3/5 میلیون خانه روستایی پس از انقلاب سنددار شده است
🔸 معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی از سنددار کردن 3/5 میلیون خانه روستایی طی سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی خبر داد.
محمدرضا شاملو در گفتوگو با خبرگزاری ایسنا اظهار داشت: طی بیش از چهار دهه پیروزی انقلاب اسلامی و از زمان تشکیل بنیاد مسکن به فرمان حضرت امام(ره) در سال ۱۳۵۸ تا کنون برای 97/8 درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار طرح هادی تهیه شده است.
گفتنی است، طرحهای هادی روستایی از جمله پروژههایی محسوب میشوند که در راستای فراهمسازی زمینه توسعه و عمران نقاط روستایی تهیه و اجرا میشوند. پایه چنین طرحهایی در کشور ما از سال 1362 توسط وزارت مسکن به اجرا گذاشته شد و در سالهای بعد به خصوص از سال 1366 توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با جدیت تمام پیگیری شد.
وی افزود: در حال حاضر ۳۹ هزار و ۴۵۶ روستای بالای ۲۰ خانوار در کشور داریم که ۳۸ هزار و ۶۰۱ روستا دارای طرح هادی هستند و حدود ۲۰ میلیون نفر ساکنین روستاها تحت پوشش این طرح قرار دارند؛ در حالی که قبل از انقلاب، چنین طرحی وجود نداشت. معاون عمران روستایی بنیاد مسکن ادامه داد: بیش از ۳۱ هزار کیلومتر در حدود ۱۹ هزار روستای کشور طی این سالها بهسازی شده است. بالغ بر ۱۹۵ میلیون متر مربع از معابر روستاها نیز در قالب سنگفرش، آسفالت، قطعات پیشساخته بتنی یا بتن درجا روسازی انجام گرفته است. شاملو با بیان اینکه در دوران انقلاب اسلامی ۲۲۰ میلیون متر مکعب عملیات خاکی در روستاها انجام شده است، گفت: همچنین برای دفع آبهای سطحی 8920 پروژه انجام شده و احداث بیش از ۱۱۲۰ پروژه از جمله خانه بهداشت، کتابخانه، مسجد، فضای آموزشی، خانه عالم و ساختمانهای عمومی، در دوران انقلاب به سرانجام رسیده است.
به گفته وی، یکی از فعالیتهای مهم بنیاد مسکن را سنددار کردن املاک روستایی دانست و گفت: سنددار کردن املاک روستایی کار بسیار بزرگی بوده که با همکاری سازمان ثبت املاک و اسناد انجام میشود. مهمترین اثر این اقدام، ثبت مالکیت افراد و کاهش دعاوی حقوقی در قوه قضاییه بوده است…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/181539
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 پروژه جمهوریت، نیازمند فشار افکار عمومی
از سوی گروههای سیاسی است
🔸 همچنین در یادداشت دیگری به قلم عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران آمده است: «رئیسجمهور هفته گذشته موضع گیری قاطعانهای در قبال تهدید جمهوریت نظام و تهی کردن نهاد انتخابات از معنای آن داشت.» و «رئیسجمهور از جایگاه قانون اساسی و جایگاه دفاع از حقوق ملت این کار را انجام داد ... اما نکتهای که وجود دارد این است که در ساختار سیاسی جمهوری اسلامی رئیسجمهور این توان را ندارد که به تنهایی چنین خواستی را پیش ببرد. حتماً نیازمند فشار افکار عمومی از سوی گروههای سیاسی است که بتواند این پروژه را جلو ببرد.»
وی نوشته است: «الان یک پروژه سیاسی پیش روی اصلاحطلبان قرار دارد که باید درباره آن تصمیم بگیرند که چه کنند.» و «حالا فرصت مناسبی برای اصلاحطلبان است که در اقدامی عملی رئیس جمهور را پشتیبانی کنند.»
در ادامه مطلب آمده است: «در این میان برخی احزاب از جمله حزب اتحاد ملت پیشنهاد رفراندوم درباره نظارت استصوابی را به رئیسجمهور مطرح کردهاند. به نظر میرسد این پیشنهاد قابل تأمل است!»
http://kayhan.ir/fa/news/181566
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 جشنواره عمار به استقبال دهه فجر رفت بسته فیلم ویژه برای دهه پیروزی
🔸 دبیرخانه جشنواره مردمی فیلم عمار با توجه به فرا رسیدن دهه فجر انقلاب اسلامی، بسته فیلمی شامل 26 اثر را جهت اکران در این دهه معرفی و ارائه کرد.
بنابراین گزارش، مستند «پدر طالقانی»، مستند «چهل و سه روز» با روایت 43 روز نخست انقلاب اسلامی ایران و ماجرای تشکیل حزب کومله و دموکرات و ناآرامیهای غرب کشور، «همه مردان شاه» درباره مذاکرات رضا شاه و انگلستان پیرامون لغو قرارداد نفتی دارسی و امضای قرارداد 1933، «آن شش نفر» با موضوع گروه انقلابی ابوذر در اوج دوران خفقان ستمشاهی در سال 1349، نماهنگ «بابا خون داد»، مستند 37 دقیقهای «بابا خون داد» با روایتی از تاریخچه صنعت موشکی ایران و بومیسازی دانش آن و مستند «روضه ممنوع» در کنار فیلمهای داستانی «تکخوان»، «خانه پنجم»، «بر فراز دانش»، «ایرانی بنوشیم» به همراه پویانماییهایی چون «پهلویها»، «جهاد همبستگی ملی»، «این فقط یک برگ رای نیست»، «بعثت انقلاب»، «روح شاه»، «رفتار امام با بچهها» و «تا رهایی تاج» و در کنار موشنگرافیکهایی از قبیل «مجموعه خاطرات رضاخانی»، «وضعیت اقتصادی»، «مجموعه ایران 20» و نماهنگهایی چون «تو بمان»، «در بهار آزادی»، «حالا 40 سال است» نیز دیگر آثار بسته فیلم جشنواره عمار برای دهه فجر است.
علاقهمندان جهت دریافت و اکران این آثار میتوانند به سامانه اکران مردمی جشنواره عمار به نشانی Ekran.ammarfilm.ir مراجعه کنند.
http://kayhan.ir/fa/news/181543
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper