📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 پروژه جمهوریت، نیازمند فشار افکار عمومی
از سوی گروههای سیاسی است
🔸 همچنین در یادداشت دیگری به قلم عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران آمده است: «رئیسجمهور هفته گذشته موضع گیری قاطعانهای در قبال تهدید جمهوریت نظام و تهی کردن نهاد انتخابات از معنای آن داشت.» و «رئیسجمهور از جایگاه قانون اساسی و جایگاه دفاع از حقوق ملت این کار را انجام داد ... اما نکتهای که وجود دارد این است که در ساختار سیاسی جمهوری اسلامی رئیسجمهور این توان را ندارد که به تنهایی چنین خواستی را پیش ببرد. حتماً نیازمند فشار افکار عمومی از سوی گروههای سیاسی است که بتواند این پروژه را جلو ببرد.»
وی نوشته است: «الان یک پروژه سیاسی پیش روی اصلاحطلبان قرار دارد که باید درباره آن تصمیم بگیرند که چه کنند.» و «حالا فرصت مناسبی برای اصلاحطلبان است که در اقدامی عملی رئیس جمهور را پشتیبانی کنند.»
در ادامه مطلب آمده است: «در این میان برخی احزاب از جمله حزب اتحاد ملت پیشنهاد رفراندوم درباره نظارت استصوابی را به رئیسجمهور مطرح کردهاند. به نظر میرسد این پیشنهاد قابل تأمل است!»
http://kayhan.ir/fa/news/181566
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 جشنواره عمار به استقبال دهه فجر رفت بسته فیلم ویژه برای دهه پیروزی
🔸 دبیرخانه جشنواره مردمی فیلم عمار با توجه به فرا رسیدن دهه فجر انقلاب اسلامی، بسته فیلمی شامل 26 اثر را جهت اکران در این دهه معرفی و ارائه کرد.
بنابراین گزارش، مستند «پدر طالقانی»، مستند «چهل و سه روز» با روایت 43 روز نخست انقلاب اسلامی ایران و ماجرای تشکیل حزب کومله و دموکرات و ناآرامیهای غرب کشور، «همه مردان شاه» درباره مذاکرات رضا شاه و انگلستان پیرامون لغو قرارداد نفتی دارسی و امضای قرارداد 1933، «آن شش نفر» با موضوع گروه انقلابی ابوذر در اوج دوران خفقان ستمشاهی در سال 1349، نماهنگ «بابا خون داد»، مستند 37 دقیقهای «بابا خون داد» با روایتی از تاریخچه صنعت موشکی ایران و بومیسازی دانش آن و مستند «روضه ممنوع» در کنار فیلمهای داستانی «تکخوان»، «خانه پنجم»، «بر فراز دانش»، «ایرانی بنوشیم» به همراه پویانماییهایی چون «پهلویها»، «جهاد همبستگی ملی»، «این فقط یک برگ رای نیست»، «بعثت انقلاب»، «روح شاه»، «رفتار امام با بچهها» و «تا رهایی تاج» و در کنار موشنگرافیکهایی از قبیل «مجموعه خاطرات رضاخانی»، «وضعیت اقتصادی»، «مجموعه ایران 20» و نماهنگهایی چون «تو بمان»، «در بهار آزادی»، «حالا 40 سال است» نیز دیگر آثار بسته فیلم جشنواره عمار برای دهه فجر است.
علاقهمندان جهت دریافت و اکران این آثار میتوانند به سامانه اکران مردمی جشنواره عمار به نشانی Ekran.ammarfilm.ir مراجعه کنند.
http://kayhan.ir/fa/news/181543
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📡 #دور_دنیا
🔹 12ماه مرخصی زایمان با حقوق! (استرالیا)
🔸 طبق قوانین کشور استرالیا مادران شاغل میتوانند هنگام فرزندآوری از ۱۲ ماه «مرخصی زایمان» همراه با حقوق ملی استفاده کنند.
به گزارش تسنیم، بسیاری از کشورهای جهان در قوانین خود برای والدینی که به تازگی فرزند خود را به دنیا آوردهاند، امتیاز و تمهیداتی را در نظر میگیرند؛ دولتها برای رفاه حال والدین و تربیت و نگهداری از فرزندان توسط والدین، مرخصی اعطا میکنند.
یکی از این کشورها «استرالیا»است که سعی کرده قوانینی را در حمایت والدین به منظور نگهداری و تربیت فرزندشان تصویب کند.
بر اساس گزارش پایگاه اطلاعاتی«business insider»، تمامی مادران شاغل استرالیایی میتوانند از 12 ماه مرخصی زایمان استفاده کنند؛ بر اساس قوانین این کشور به مادران شاغلی که باردار هستند برای زایمان و پس از زایمان، 12 ماه مرخصی اعطا میشود.
طبق قوانین کشور استرالیا، مادرانی که از مرخصی زایمان استفاده میکنند، به مدت 18 هفته مبلغ 695 دلار از طرف دولت دریافت میکنند؛ این پرداخت شامل همه مشاغل حتی مشاغل کوچک هم میشود؛ تنها شرط اعطای این مبلغ این است که شخص 10 ماه از 12 ماه قبل از تولد همان کار را انجام داده باشد.
علاوه بر مادران، پدران نیز میتوانند از مرخصی دو هفتهای برای نگهداری از همسر و فرزند خود استفاده کنند؛ این مرخصی همراه با حقوق حداقلی ملی (695 دلار) است که به پدر پرداخت میشود.
بسیاری از مادران و پدران شاغل استرالیایی که به دریافت مرخصی مبادرت میورزند، هیچ نگرانی نسبت به از دست دادن کار خود ندارند؛ آنها با اطمینان از این مسئله، درخواست مرخصی میدهند و به امورات نوزاد و خانواده خود میپردازند. آمارهای رسمی در سال 2011 نشان میدهد که بیش از نیمی از والدینی که از مرخصی زایمان استفاده کردهاند، به محل کار خود بازگشته و کار خود را ادامه دادند؛ این آمار در سال 2017 به 90 درصد افزایش پیدا کرده است که حکایت از «امنیت شغلی» والدین در این کشور دارد…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/181567
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 استانداران و فرمانداران را یکدست کردید حالا از دغدغه انتخاباتی دم میزنید؟!
🔸 روحانی در حالی درباره سلامت انتخابات و نظارت بر آن تردیدافکنی کرد که عمده استانداران و فرمانداران برگزارکننده انتخابات از یک طیف خاص دولتی هستند.
روزنامه فرهیختگان نوشت: دولت چه اثری بر انتخابات مجلس داشته و دارد؟ و دوم اینکه دولت در این فرصت چه اقدامی میتواند انجام دهد و چه بهرهای از اقدامات خود خواهد برد؟ در پاسخ به سوال اول باید گفت دولتهای یازدهم و دوازدهم به دو گونه در انتخابات موثر بودهاند؛ یکی به صورت غیرمستقیم و دیگری بهصورت مستقیم.
الف) تاثیرگذاری دولت بهصورت غیرمستقیم حاصل عملکرد ناموفق آن در عمل به وعدههای انتخابات سالهای ۹۲ و ۹۶ و بهعبارتی، ناامید کردن مردم از نهاد انتخابات است. در این دو انتخابات مردم به امید بهبود فضای اقتصادی به حسن روحانی رأی دادند و او را در مواجهه با رقیبانش برگزیدند. وعده چرخیدن چرخ سانتریفیوژها همزمان با چرخش اقتصاد کشور در سال ۹۲ و ایجاد یک میلیون شغل بهصورت سالیانه در انتخابات ۹۶ نمادهایی از شعارهای اساسی دولت بود و تورم افسارگسیخته، رکود منفی 9/5 درصدی، تضعیف ۱۱ پلهای ایران در فضای کسبوکار، رشد ۲۳۹ درصدی قیمت مسکن و تلاطمهای سنگین بازارهای ارز و طلا و افزایش ناباورانه قیمت دلار و سکه، نماد ناتوانی از عمل به این وعدههاست.
در این مورد نظرسنجی از مردم با پارامترهای جزئیتر گویای این است که آنها اصلیترین علت ناامیدی خود و بیاعتمادی و ذیل آن را تشدید مشکلات اقتصادی میدانند. دولت اما به صورت مستقیم هم میتواند بر انتخابات تاثیر داشته باشد. در عین حالی که این روزها روحانی خود را دغدغهمند سلامت برگزاری انتخابات عنوان میکند و حتی ابایی از قیاس وضعیت کنونی با دوران پهلوی هم ندارد، با تغییرات گستردهای که در ترکیب استانداران و فرمانداران ایجاد کرده، و این شائبه را میان مردم، فعالان رسانهای و کارشناسان سیاسی و اجتماعی ایجاد کرد که نکند حضور بسیار پررنگ یک جریان خاص سیاسی میان برگزارکنندگان انتخابات، تاثیری بر سلامت و شمارش رای مردم بگذارد…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/181587
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 یک کارشناس:
نگاه غربگرایانه دولتیها مهمترین مشکل اقتصاد ماست
🔸 یک کارشناس اقتصادی با انتقاد از رویکرد دولتمردان در خصوص بی توجهی به ظرفیتهای داخلی کشور گفت: متاسفانه نگاه اکثر دولتمردان معطوف به غرب است و این موضوع چالش اصلی اقتصاد کشور است.
پیام کهتری در گفتوگو با خبرگزاری فارس درباره راهکارهای قوی شدن کشور از لحاظ اقتصادی گفت: درسالهای اخیر دولتمردان راه حل این مشکلات را درارتباط با کشورهای اروپایی و حتی مذاکره با امریکا میدانند درصورتی که این ارتباطگیری به صورت افراطی میتواند سم مهلک اقتصاد داخلی باشد و آن را به نابودی بکشاند. وی افزود: دولتمردان اقتصاد ملی را با سیاستهایی اشتباه به شرایط بینالمللی گره زدهاند. به عنوان مثال، موضوع قاچاق و یا واردات کالاهای غیرضروری میتواند رونق تولید را از بین ببرد. تصمیمگیران در دولتهای مختلف و مجالس مختلف بعضاً باور درستی از تولید ملی نداشته و ندارند و حتی تولید ملی را با موضوعاتی از جمله سرمایهگذاری خارجی گره زدهاند. این کارشناس اقتصادی ادامه داد: تلاشهای قوه قضائیه برای رونق تولید قابل تقدیر است و این موضوع نشان میدهد برای رونق تولید حتما نیاز نیست که با خارج درارتباط باشیم. براساس آمارها مجموع تجارت سالانه ایران با سه قدرت اقتصادی اروپا (آلمان، انگلستان و فرانسه) کمتر از 5/9 میلیارد دلار است. کهتری اضافه کرد: در حالی که این سه کشور با آمریکا رقمی بالغ بر حدود ۳۷۹ میلیارد دلار تجارت دوجانبه سالانه داشتهاند. آیا این سه کشور حاضراند رابطه تجاری خود را با آمریکا برهم بزنند تا با ایران روابط تجاری داشته باشند؟متأسفانه نگاه اکثر دولتمردان معطوف به غرب است و این موضوع چالش اصلی اقتصاد کشور است. در همین زمینه، ابراهیم رزاقی، کارشناس اقتصادی در گفتوگو با خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: متأسفانه تفکر جهادی در کشور جای خود را به سرمایهداری داده است، مسئولین نباید با اتخاذ سیاستهایی در جهت انباشت سرمایه خود اقدام کنند و روحیه اشرافیگری را در کشور توسعه دهند…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/181537
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 به مردم بگوییم درخواست رفراندوم
به خاطر اصلاحطلبان نیست، بهدلیل تهدید جمهوریت است!
🔸 عضو شورای مرکزی کارگزاران نوشته است: باید «برای مردم به خوبی روشن شود که اگر ما برای نظارت استصوابی خواهان برگزاری رفراندوم هستیم به جهت رد صلاحیت کاندیداهای خودمان نیست بلکه بهدلیل تهدید جمهوریت نظام و بیاثر کردن نهادهای انتخابی است!» مدعیان اصلاحات که داعیه مردمخواهی، مردم دوستی و جمهوریت را دارند هنوز پاسخ روشنی به این سؤالات ندادهاند که چرا از فراکسیون امید و دولت تدبیر و امید حمایت کردند که ماحصلش تورم و گرانی و مشکلات کشور بود؟ آنها پیش از آنکه حرف از جمهوریت بزنند – آنهم به عنوان یک پروژه- باید برای همین «جمهور» و همین «مردم» از کارنامه عملکرد خود گزارش دهند.
http://kayhan.ir/fa/news/181566
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 رونمایی از انیمیشن «چیا» در رسانه ملی
🔸 از نخستین مجموعه انیمیشن سازمان صداوسیما با کیفیت و فناوری 4K رونمایی شد.
به گزارش خبرنگار کیهان , به مناسبت ایامالله دهه مبارک فجر و گرامیداشت چهل ویکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی انیمیشن «چیا» با حضور معاون سیمای رسانه ملی , رئیس و مدیران مرکز صبا و عوامل ساخت و تهیه این پویانمایی رونمایی شد.
مرتضی میرباقری معاون رئیس سازمان صداوسیما در امور سیما در مراسم رونمایی این انیمیشن با اشاره به اهمیت محتوایی که در اختیار کودکان قرار داده میشود گفت: یکی از وظایف رسانه ملی عرضه با کیفیت محصولات فرهنگی است که مصرفکننده آن بچهها و کودکان هستند ما باید بخشی از این سبد فرهنگی که به کودکان اختصاص دارد را با کیفیت و محتوای مناسب عرضه کنیم.
وی افزود: تکیه ما در بخش نیروی انسانی بر کارشناسان و صاحبنظرانی است که ظرفیت قابل قبولی را برای خردسالان بهوجود آوردهاند و این توانایی در حدی است که برخی از کشورهای همسایه نیز علاقهمندند از این ظرفیت استفاده کنند.
میرباقری تصریح کرد: در جلساتی که با آقای لیوانی رئیس مرکز صبا داشتیم موانع را شناسایی کردیم و تأکید سیما براین بود که چرخه تولید باید استاندارد باشد تا دوستان ما درحوزه پویانمایی شرایط کار برایشان فراهم شود.
معاون سیما در ادامه با تأکید بر ایرانی بودن این اثر اظهار کرد: خوشحالم که سبک زندگی ایرانی اسلامی را درکار نشان دادید لوکیشن، شخصیتها و تصاویر کاملاًً شناسنامه پویانمایی ایرانی دارد و این شاید اصیلترین نقطه کار باشد.
وی اظهار امیدواری کرد: امیدوارم همه شبکهها به اچدی شدن نزدیک شوند تا آثاری که با فرمت 4K ساخته میشوند برای همه مخاطبان در دسترس باشد.
http://kayhan.ir/fa/news/181542
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🏆 #ورزشی
🔹 سهمیه ژیمناستیک ایران در المپیک سوخت؟!
🔸 با توجه به عدم حضور ژیمناستهای ایران در مسابقات استرالیا، ملیپوشان ایرانی کار بسیار سختی برای کسب سهمیه المپیک توکیو خواهند داشت. عدم حضوری که در نتیجه اشتباه مسلم فدراسیون ژیمناستیک رخ داده است.
فدراسیون ژیمناستیک اخیرا مدعی شده بود که دولت استرالیا در صدور روادید ملیپوشان ایران برای حضور در رقابتهای جام جهانی این کشور اختلال ایجاد کرده این درحالی است که کمیته ملی المپیک رسما اعلام کرد که مقصر این ماجرا فدراسیون ژیمناستیک است نه دولت استرالیا. بر اساس اعلام خبرگزاری ایسنا رقابتهای استرالیا فرصت خوبی بود تا ژیمناستهای ایران با توجه به امتیازاتشان زمینه کسب سهمیه المپیک را برای ژیمناستیک ایران تسهیل کنند. با توجه به شرایط موجود در رنکینگ فدراسیون جهانی ژیمناستیک، نفر اول رنکینگ FIG در پایان چهار رقابت پیش روی شانس حضور در المپیک ۲۰۲۰ توکیو را خواهد داشت. چهار نفر اول رنکینگ در مسابقات تیمی موفق شدند که سهمیه المپیک را کسب کنند و فقط برای افزایش تجربه و تمرین در مسابقات پیشرو شرکت میکنند. سعیدرضاکیخا با قرار داشتن در رتبه پنجم رنکینگ جهان از شانسهای کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۰ است. نکته قابل ملاحظه این است که نفرات بالای سعیدرضا کیخا از طریق مسابقات گذشته و به صورت انفرادی و یا تیمی جواز حضور در المپیک ۲۰۲۰ را کسب کردهاند اما ژیمناست قدرتمند ارمنی همچنان پشت سر نماینده ایران امید به کسب سهمیه المپیک دارد. این ژیمناست با اختلاف دو امتیاز که در ژیمناستیک اختلاف ناچیزی است، در رده ششم قرار دارد. قرار است این ژیمناست در مسابقات استرالیا شرکت کند. درصورتی که کیخا به مسابقات استرالیا نرسد در مسابقات بعدی برای کسب سهمیه، کار بسیار مشکلی خواهد داشت.
http://kayhan.ir/fa/news/181500
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper