🔰 از دست دوستان، فریاد! (۲)
👤 #سید_محمدعماد_اعرابی
🔸بامداد 10 مرداد 1403 بود که رژیم صهیونیستی «اسماعیل هنیه» میهمان عزیز جمهوری اسلامی ایران را که برای شرکت در مراسم سوگند ریاستجمهوری آقای پزشکیان به ایران سفر کرده بود، در تهران ترور کرد و به شهادت رساند. «مسعود پزشکیان» همان روز پیامی به مناسبت شهادت او منتشر کرد و در آن وعده پاسخی «زودهنگام» به این ترور داد: «جمهوری اسلامی ایران در پاسداری از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی و عزت و اعتبار خود کوتاهی نخواهد کرد و رژیم صهیونیستی به زودی نتایج اقدام بزدلانه و تروریستی خود را خواهد دید.» وعده «به زودی» آقای رئیسجمهور اما بیش از 60 روز طول کشید؛ به نظر میرسید شخص یا اشخاصی، «مسعود پزشکیان» را در واکنش «زودهنگام» به ترور رژیم صهیونیستی مردد کردهاند. آقای پزشکیان خودش 8 مهر 1403 و پس از اعلام خبر شهادت سید مقاومت؛ در این زمینه گفت: «ادعاهای سران آمریکا و کشورهای اروپایی نیز که در ازای عدم پاسخ ایران به ترور شهید هنیه وعده آتشبس میدادند، تماما دروغ بود و فرصت دادن به چنین جنایتکارانی صرفا آنها را در ارتکاب به جنایات بیشتر جریتر خواهد کرد.» ظاهرا برخی اطرافیان آقای پزشکیان با ارائه نظرات و تحلیلهای خوشبینانهشان، او را نسبت به وعده اروپا و آمریکا امیدوار کرده بودند.
🔸27 خرداد 1403 «مسعود پزشکیان» هنوز به ریاستجمهوری نرسیده و سرگرم تبلیغات انتخاباتیاش بود که به عنوان نامزد چهاردهمین دوره ریاستجمهوری ایران در برنامه «صف اول» رسانه ملی حضور یافت و شعار دولت خود را «برای ایران بر اساس حق و عدالت» اعلام کرد: «شعار دولت من برای ایران با ایرانیان بر اساس حق و عدالت است». نهم مرداد، دو روز پس از تنفیذ حکم ریاستجمهوریاش اما شعار دولت بر خلاف نظر اولیه آقای پزشکیان به چیز دیگری تغییر یافت: «دولت وفاق ملی». ظاهرا باز هم شخص یا اشخاصی توانسته بودند نظر او را تغییر دهند. این تغییر نظر به این دلیل قابل تأمل بود که شباهت زیادی به طرح «آشتی ملی» یکی از سرکردگان آشوبهای 1388 داشت. طرحی که پس از شکست آشوبها مطرح شد و خواستار به کارگیری عوامل آن آشوبها در صحنه سیاسی و مدیریت اجرائی کشور میشد.
🔸اطرافیان آقای پزشکیان اقدام به تئوریزه کردن شعار تازهساز «وفاق ملی» نیز کردند و با خرج بیتالمال برای آن همایش ترتیب دادند. رئیسجمهور اما باز هم در آن همایش با کنار گذاشتن متنهای از پیش آماده شده اطرافیانش، بیش از تأکید بر «وفاق ملی» بر «حق و عدالت» در برنامه خود تأکید کرد. اتفاقی که نشان میداد حرف اصلی «مسعود پزشکیان» برخلاف بازنمایی برخی همکارانش همان چیزی است که در 27 خرداد 1403 گفته بود.
🔸18 دی 1403 خبری منتشر شد که در رسانهها بسیار مورد توجه قرار گرفت و جنجال به پا کرد. «مسعود پزشکیان» در گفتوگو با شبکه آمریکایی NBC گفته بود: «ایران به طور اصولی آماده مذاکره با دولت دوم ترامپ است.» موضعی که به وضوح در تعارض با سخنان رهبر انقلاب بود. آقای پزشکیان چنین جملهای را در حالی بر زبان آورده بود که پیشتر سخنانی کاملا متضاد با این اظهارات را بیان کرده بود. او پس از خروج آمریکا از برجام به عنوان نایبرئیس اول مجلس شورای اسلامی طی نطقی در مجلس گفته بود: «ترامپ تمام تعهدات بینالمللی را راحت و یکطرفه زیرش میزند و اجرا نمیکند؛ بعد میگوید بیا با هم مذاکره بکنیم! تو که اهل مذاکرهای چرا همین [توافقی] که نوشتند را زیرش میزنی؟! آن وقت چنین آدمی میگوید ایران بیاید مذاکره بکند! ایران که مذاکره کرده؛ به تعهدش عمل کرده؛ از کجا معلوم ما دوباره با شما مذاکره کنیم؛ شما دوباره زیرش نزنید؟! در نتیجه با قاطعیت ما و همه انسانهایی که آزادند [و] آگاهند؛ در مقابل ظلم، ستم و قلدری خواهند ایستاد و خواهیم ایستاد و سر خم نخواهیم کرد.» این موضع اصولی و قاطعانه تفاوت فاحشی با سخنان آقای پزشکیان در گفتوگو با NBC داشت و به نظر میرسید این بار هم برخی همکاران اطراف رئیسجمهور با ارائه تحلیلهای غلط خود در پوشش کارشناسی؛ باعث این تغییر نظر شده بودند. این گمان وقتی بیشتر تقویت شد که متن کامل سخنان مسعود پزشکیان با شبکه NBC در اختیار رسانهها قرار گرفت. آقای پزشکیان در کنار این سخنان بحثبرانگیز و نادرست، نکات مهم و قابل توجهی نیز مطرح کرد بود اما اطرافیان او در دولت ترجیح داده بودند از میان تمام سخنان او موضوع «مذاکره با ترامپ» را بیرون بکشند و به مدت چند روز در رسانههای وابسته خود برجسته کنند.
🔻ادامه دارد...
@Kayhan_online
🔰 از دست دوستان، فریاد! (۳)
👤 #سید_محمدعماد_اعرابی
🔸اینکه نظرات یک فرد پس از بررسی، تأمل و مشورت بیشتر، تغییر کند اصلا عجیب و دور از ذهن نیست. آنچه در مورد مسعود پزشکیان نگرانکننده به نظر میرسد این است که مواضع قاطعانه و اصولی او غالبا پس از مشورت با اطرافیان به نفع طرفهای غربی و جریانهای داخلی وابسته به آنها تعدیل شده است.
🔸متأسفانه آنچه از شواهد بر میآید رئیسجمهور نه در معرض مشورتهای مثبت و سازنده که بیشتر در معرض مشورتهای مخرب و تضعیفکننده منافع ملی قرار دارد. این شرایط وظایف مهم نهادهای قانونی و نظارتی برای پالایش برخی اطرافیان آقای رئیسجمهور و کمک به او را بیش از پیش گوشزد میکند؛ اتفاقی که باید ماهها پیش رخ میداد اما با دلایل غیرموجه انجام نشد.
#یادداشت_روز
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سازمان هواشناسی: امروز در غالب مناطق جوی آرام و پایدار برقرار است/ فردا سامانه بارشی وارد کشور میشود
@Kayhan_online
🔰 دروغپراکنی نتیجه بهکارگیری مجرم امنیتی
🔸عضو شورای اطلاعرسانی دولت، در اظهارنظری صددرصد دروغ مدعی شد چراغ سبز مذاکره با آمریکا (ترامپ) از سوی مقامات عالیرتبه به آقای پزشکیان داده شده است.
🔸فیاض زاهد به خبرآنلاین گفته است: مجموعه مشکلاتی که در داخل کشور قابل ارزیابی است، همه علاقهمندان به کشور را به این نتیجه رسانده که نیازمند بازبینی اساسی در راهبردهای سیاست خارجی خودمان هستیم که مهمترین آن کشور ایالتمتحده آمریکا است. لذا، جمعبندی در سطوح بالای حاکمیت این است که ضمن حفظ پرستیژ ملی، اقتدار سرزمینی و هویت مرزی ایران، وقت آن رسیده که به جای گفتوگو از طریق واسطهها و سپردن اختیار منافع و دلبستگیهای خودمان به دولتهایی که چندان قابل اطمینان نیستند، بهتر است، مستقیماً از سر عزت و حکمت مذاکره کنیم.
🔸وی در پاسخ این سؤال که آیا پیشبینی میکنید مجوز مذاکره مستقیم با آمریکا به دولت داده شود؟، گفت: آقای پزشکیان، با دو شعار رفع تحریم و برداشتهشدن فشارها و محدودیتها در ایام تبلیغات رأی آورد. با عنایت به اعتماد و ارتباط مناسب میان رئیسجمهور و مقامات عالیرتبه کشور، ارزیابی من این است که چراغ سبزی داده شده و آقای پزشکیان به دنبال پیدا کردن راه آبرومندی برای تحقق نوعی توافق جدید با دولت دونالد ترامپ است.
🔸یادآور میشود فیاض زاهد از مجرمان امنیتی و بازداشتیهای فتنه ۱۳۸۸ است که از سوی الیاس حضرتی به عضویت شورای اطلاعرسانی دولت در آمده است. او چندی قبل هم با سمپاتی نشاندادن نسسبت به فراماسونرهای دربار رضاخان، و طعنه و کنایه به وزیر آموزشوپرورش، به تمجید از «محمدعلی فروغی و علیاصغر حکمت» (دو دولتمرد فراماسونر در حکومت جبار رضاخانی و سلسلهجنبان برنامههای ضد فرهنگی انگلیس) پرداخته بود!
🔸اما درباره اظهارات اخیر این مجرم امنیتی سابقهدار گفتنی است که اولاً آنها که باید در رویکرد خود تجدیدنظر کنند، بزککنندگان آمریکا در برجام هستند و نه نظام. خون شهید سلیمانی و حقوق پایمالشده ملت ایران در برجام، همانگونه که بر گردن ترامپ سنگینی میکند، بر گردن جریان اعتمادساز نسبت به آمریکا نیز سنگینی میکند.
🔸ثانیاً صرفنظر از فقدان صلاحیت، وظیفه عضو شورای اطلاعرسانی دولت، صداقت و راستگویی و پرهیز از دروغپراکنی- آن هم به نفع طرف آمریکایی- است. مواضع رهبری درباره مذاکره با آمریکا، سیاست قطعی نظام درباره نقض برجام از سوی آمریکا و همچنین جنایتکاری ترامپ در صدور دستور ترور شهید سلیمانی روشن است.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001HCC
@Kayhan_online
نگاهی به دیروزنامههای زنجیرهای
🔰 ناسخ و منسوخ «مذاکره» با آمریکا از «زبان مدعیان اصلاحات»
🔸اظهارات ضد و نقیض روزنامههای زنجیرهای در رابطه با شخص و شخصیت «ترامپ» و ایضاً «مذاکره» با آمریکا، نهتنها نشان از ناسخ و منسوخ مطالب درج شده در این جراید دارد؛ بلکه ماموریت مدعیان اصلاحات مبنی بر تحمیل مذاکره با آمریکا را روشن میکند.
🔸یکی از راههای تحمیل مذاکره و فشار بر شخصیتهای حقوقی یا حقیقی پیش از گفتوگو، استفاده از تکنیک «تهدید و اجبار» (Threat and Coercion) است. آمریکا و اروپا پیش از این بارها با استفاده از همین تکنیک درصدد مهار ایران و بازداشتن از دستیابی به حق مسلم در حوزه هستهای بر آمدند.
🔸به همین منظور چندی پیش تروئیکای اروپا با استفاده از «مکانیسم ماشه» سعی در تهدید ایران داشت؛ این در حالی است که روز گذشته روزنامه زنجیرهای «آرمان ملی» ذیل تیتر «تروئیکای اروپا در نقش میانجی» به اروپا اعتبار ویژه داده و این کشورها را تسهیلگر جا میزند.
🔸روزنامه زنجیرهای «آرمان ملی» همچنین ذیل تیتر «تروئیکای اروپا در نقش میانجی» نوشت:
🔻به نظر میرسد ترامپ با اضافه نکردن تحریم جدید در ابتدای کار، دنبال آن است که از سیاست فشار حداکثری فاصله بگیرد. این تصمیم، همسو با دیدگاه تحلیلگران حوزه ایران و آمریکا است که بر لزوم استفاده از دیپلماسی برای کاهش تنش تأکید دارند. احتمالاً رئیسجمهور آمریکا سعی دارد از موضعگیری تند علیه ایران خودداری کند تا راه گفتوگو برای حل مسائل هستهای مسدود نشود...
🔸چندی پیش، قبل از مراسم تحلیف، روزنامه «آرمان امروز» ذیل تیتر «ترامپ در فوریه در مورد ایران تصمیمگیری میکند» به نقل از «مایک والتز»، مشاور رئیسجمهور منتحب آمریکا نوشت:
🔻«مشاور امنیت ملی ترامپ در پاسخ به اینکه آیا از حمله احتمالی اسرائیل به تاسیسات هستهای ایران حمایت میکند، گفت اقدامات اسرائیل، ایران را در موقعیت ضعف قرار داده است. پدافند هوائی ایران ضربه خورده و اکنون لحظه گرفتن آن تصمیمات کلیدی است و در ماه آینده این کار را (تصمیمگیری) خواهیم کرد».
🔸سایت روزنامه «شرق» چندی پیش، قبل از مراسم تحلیف ترامپ با تیتر «پالس روبیو برای مذاکرات ایران و آمریکا» به نقل از «مارکو روبیو» یکی از گزینههای احتمالی وزارت خارجه آمریکا در دولت ترامپ نوشت: «نمیتوان اجازه آن را داد که تهران از منابع و تواناییهای لازم برای شروع دوباره حمایت از آن چیزی که به زعمش «تروریسم» نامیده شده، برخوردار باشد».
🔸روزنامه اعتماد نیز ذیل تیتر «ترامپ و معماي ايران» به نقل از «ماركو روبيو» نوشت: «بايد با ايران به توافق برسيم، اما نبايد به گونهاي باشد كه ايران قدرتمند شود».
🔸با توجه به مطالب پیشگفته، هدف از طرح مجدد مذاکرات توسط اروپا و آمریکا، تحدید ایران در نیل به اهداف و مقاصد سیاسی- امنیتی است و مدعیان اصلاحات بیاعتنا به این مسئله با تکرار و اصرار به مذاکره درپی معامله اقتدار ایران هستند.
🔻به نظر میرسد غرب (آمریکا و اروپا) با فضاسازی علیه برنامه هستهای ایران و با استفاده از تکنیکهای سلطهگری در مذاکرات همچون «لنگر کردن» (Anchoring)، مقدمه و مدخل ورود به بحث را بر سر توان نظامی، نقش ایران در منطقه و مسائل هستهای تعریف کرده است. این درحالی است که مدعیان اصلاحات با پافشاری بر مذاکره با آمریکا این سیاست و تکنیک را نادیده میگیرند.
🔸با توجه به سخنان ترامپ مبنی بر بهکارگیری سیاست «فشار حداکثری» که پیشتر ذکر آن رفت، ترامپ بر سیاست قبلی پافشاری میکند، اظهارات روبیو نیز بر طراحی فشار بر ایران تاکید دارد. با توجه به این موضوع و درج این مطلب در جراید مدعی اصلاحات، اصرار به مذاکره عبارت «ناسخ و منسوخ» را به ذهن متبادر میکند.
🔸معالوصف، مذاکره با شخص دیوانه (به اذعان روزنامه زنجیرهای مردمسالاری) و بدعهدی چون ترامپ با هیچ منطقی، عقلانی به نظر نمیرسد.
#سرویس_سیاسی
https://kayhan.ir/001HC3
@Kayhan_online
🔰 دعوت کارگران هفت تپه از رئیسجمهور برای تماشای یک مستند
🔸کارگران شرکت هفت تپه با امضای نامهای از رئیسجمهور مسعود پزشکیان دعوت کردند تا فیلم مستند «سنگر هفت تپه» را ببیند.
🔸مستند «سنگر هفت تپه» یکی از آثار پراقبال در جشنوارههای سینماحقیقت و عمار بود؛ این مستند، به واکاوی مسائل مربوط به خصوصیسازی شرکت هفت تپه، مطالبات کارگران این شرکت و نقش درخشان و ماندگار شهید ابراهیم رئیسی در حمایت از حقوق کارگران این شرکت دارد.
#ادب_و_هنر
https://kayhan.ir/001HAy
@Kayhan_online
در دیدار فعالان اقتصادی خوزستان مطرح شد
🔰 کنایه «پزشکیان» به «روحانی»! ناترازی برق و گاز را من ایجاد نکردم
🔸اظهارات پزشکیان درباره ناترازیها در حقیقت کنایه به حسن روحانی است که کشور را در همه زمینهها معطل برجام کرد.
🔸پزشکیان در بخشی از سفر به خوزستان، در جمع فعالان اقتصادی استان خوزستان گفت:«ناترازی گاز و برق را ما ایجاد نکردیم بلکه ما وارث آن بودیم، تلاش میکنیم که آنرا حل کنیم و انشاءالله با همدلی شما آنرا حل خواهیم کرد.»
🔸در واقع کنایه پزشکیان درباره ناترازیها به حسن روحانی؛ رئیسجمهور دولتهای یازدهم و دوازدهم است که کشور را در همه زمینهها معطل برجام کرد.
🔸علی اکبر محرابیان، وزیر نیروی دولت سیزدهم در ۲۰ خردادماه امسال گفت: «در موضوع برق در ابتدای دولت سیزدهم با سه ناترازی بزرگ مواجه بودیم. چرا که در دولت یازدهم و دوازدهم تنها ۲۳ درصد به ظرفیت نیروگاهها افزوده شد که مقدار کمی بود و منجر به ناترازی در صنعت برق کشور شد. این ناترازی از سال ۹۶ شروع و در ۱۴۰۰ به اوج خود رسید به طوری که از اردیبهشت تا شهریورماه تا سه نوبت قطعی برق بهوجود آمد.»
🔸اگر طرحهای ذخیرهسازی گاز در دولتهای یازدهم و دوازدهم از اولویت خارج نمیشد و شاهد وقفه چندساله در این زمینه نبودیم، امروز بخشی از ناترازی گاز کشور با بهرهبرداری از این طرحهای ذخیرهسازی، قابل جبران بود. البته در دولت سیزدهم بار دیگر طرحهای ذخیرهسازی گاز طبیعی در اولویت قرار گرفت و دولت به جبران عقبماندگیهای توسعهای در این زمینه ورود کرد.
🔸گفتنی است، ناترازی بنزین به مصرف دو تا سه برابری خودروهای داخلی با مدیریت دولتی و قاچاق سازمان یافته سوخت هم مربوط است. همچنین درباره برق، دولت سیزدهم با کمترین خاموشی، برق کشور با مصرف روزانه تا 80 هزار مگاوات را در گرمترین تابستان سالهای اخیر، تامین کرد. ضمن اینکه سوخت نیروگاهها تا پایان شهریورماه امسال به درستی تامین شده بود و ناترازی سوخت نیروگاهها، محصول عملکرد دولت فعلی است.
#سرویس_اقتصادی
https://kayhan.ir/001HC7
@Kayhan_online
129.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مروری بر عملیاتهای تجاوزکارانه اسرائیل
🔸مروری بر مهمترین عملیاتهای تجاوزکارانه اسرائیل علیه غزه
🔻الجزیره به فارسی
@Kayhan_online
🔰 متهمان فساد کرسنت جنجال میکنند تا از مجازات بگریزند
🔸در حالی که متهمان زدوبند و فساد در قرارداد خسارتبار کرسنت، درصدد فرار به جلو هستند، کارشناسان فعالان فضای مجازی با طرح برخی استدلالها و اسناد خواستار پاسخگویی به جای فرافکنی شدهاند.
برخی از این واکنشها را در ادامه میخوانید:
🔻از نظر برخی اصلاحطلبان، اگر در اوج فشار حداکثری تحریمها، نفت رو با ۳درصد تخفیف به چین بدیم، خیانته اما در زمان خاتمی که این تحریمها نبود، گازی که به قیمت ۲۵۰ دلار به ترکیه میدادیم رو به امارات دادن ۱۷ دلار و مدال ژنرالی گرفتن.
🔻شرکت کرسنت، یک ساختمان متعلق به شرکت ملی نفت ایران را که در روتردام هلند است، بهعنوان خسارت تصاحب کرد. اما آقای زنگنه در کلیپ چند سال قبل ادعا میکرد خسارت کرسنت دروغ و جنگ روانی است!
🔻سند خیانت و فساد در کرسنت: آذر ۹۲ هیئتمدیره شرکت نفت به ریاست زنگنه وزیر نفت، جلسه فوقالعاده تشکیل داده، با بررسی مدارک جدید ازجمله SFO، به اتفاق آراء بر فساد و خیانت هیئتمدیره سابق(سال۸۳) صحه گذاشته و گفته با اطلاعات امروز، همان زمان هم نباید تصویب میشد.
🔻کسانی که با صدور بخشنامه، درج خبر درباره کرسنت را ممنوع کردند، چرا الان دنبال مناظره هستند؟ چون صدور حکم نزدیک شده، و میخواهند برای مجرمین فضاسازی رسانهای کنند، تا دادگاه برای صدور حکم تحت فشار باشد! دهها میلیارد دلار به کشور ضرر وارد شده است.
🔻مبارزه با فساد هیچوقت اشتباه نیست. برخی به نفع مفسدان آدرس غلط میدهند. در کرسنت هم اگر مبارزه با فساد کامل انجام میشد و متهم به جای محکومیت قطعی در دادگاه، به بالاترین سمت دولتی در نفت منصوب نمیشد، رای نهائی دادگاه به نفع ایران بود.
🔻هر کس گفت سعید جلیلی در ماجرای کرسنت مقصر است سه سؤال از او بپرسید کدام مقامات دولت خاتمی و روحانی متهم پرونده و منتظر محاکمه هستند؟ انتصاب چه کسی به وزارت باعث محکومیت ایران در دادگاه خارجی شد؟ کدام وزیر روحانی بابت این پرونده ممنوعالخروج شده است؟
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001HC5
@Kayhan_online
5.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دشمن ایران در بازار نفت؛ آمریکا یا روسیه؟
احمد صالحی کارشناس اقتصادی:
🔸آمریکا در دهه ۹۰ شمسی حدود ۸ تا ۱۰ میلیون بشکه بر تولید نفت خود افزود. نفت ما را تحریم کرد تا از بازار حذف شود و حتی نفتکشهای ایران را توقیف میکرد.
🔸اما ماجرای روسیه چه بود؟ این بود که غربیها نفت روسیه را تحریم کردند. نمیتوان چون روسیه به ناچار تخفیف میدهد پس دشمن ما معرفی شود!
🔸بعد اصلا مازاد نفت روسیه به بازار هند سرازیر شد که ایران از سال ۲۰۱۷ یک قطره نفت به آنجا صادر نکرده. در سال ۲۰۲۴ هم که ایران بزرگترین تامینکننده نفت چین شد و از عربستان پیشی گرفت.
@Kayhan_online
کیهان بررسی میکند
🔰 ۶ چهره کلیدی رژیم صهیونیستی که «طوفانالاقصی» آنها را وادار به استعفا کرد
🔸دیگر هیچ تردیدی باقی نمانده است که، عملیات تاریخی «۷ اکتبر» سنگینترین ضربهای بود که مقاومت بر پیکر رژیم صهیونیستی وارد کرد. تبعات این ضربه پس از گذشت ۱۴ ماه، هنوز به شکل «استعفای مقامات مسئول» این رژیم ادامه دارد.
🔸دیروز کانال تلگرامی «مرکز اطلاعرسانی فلسطین» نام چهرههای کلیدی مقامات این رژیم که وادار به استعفا و کنارهگیری شدهاند را منتشر کرد و نوشت روزنامه عبری زبان «یدیعوت آحارونوت» در گزارشی به بررسی استعفای چندین چهره کلیدی از هرم فرماندهی ارتش این رژیم پرداخته است که به دلیل شکستهای بزرگ روز ۷ اکتبر (حمله غافلگیرانه حماس) از سمت خود کنارهگیری کردهاند. بر اساس این گزارش، افرادی که استعفا دادند عبارتند از:
۱. هرتزی هالوی- فرمانده ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی؛
۲. یارون فنکلمن- فرمانده منطقه جنوبی ارتش؛
۳. آوی روزنفیلد- فرمانده لشکر غزه؛
۴. اهارون خلیفا- رئیس بخش اطلاعات نظامی ارتش (أمان)
۵. یوسی سارئیل- فرمانده یگان ۸۲۰۰ (واحد اطلاعاتی و سایبری ارتش)
۶. یفات یروشلمی، مسئول دادستانی نظامی و امور حقوق ارتش...
🔸مؤسسه بینالمللی اعتبارسنجی «فیتچ» نیز در جدیدترین گزارش خود، از تداوم وخامت اوضاع اقتصادی رژیم صهیونیستی به علت تبعات جنگ غزه خبر داده است. ایرنا به نقل از پایگاه خبری «العربی الجدید» نوشته است، مؤسسه «فیتچ» پیشبینی کرد که با وجود احتمال بهبود اوضاع پس از آتش بس، اما اوضاع مالی و اقتصادی رژیم صهیونیستی از زمان جنگ نیز ضعیفتر خواهد شد.
#سرویس_خارجی
https://kayhan.ir/001HBf
@Kayhan_online