📌 #خبر_ویژه
🔹 عوامفریبی نکنید ائتلاف امید دود میکند
🔸 گرفتن ژست منتقدنمایانه بهجای پاسخگویی، همچنان رفتار غالب در میان طیف اشرافی کارگزاران و سایر نشریات همسو محسوب میشود.
روزنامه سازندگی اخیراً بهجای مطالبه مدیریت شهری صحیح از شهرداری و شورای شهر تهران، تیتر عاطفی زده مبنی بر اینکه «آسمان حق من است؛ دیدن آسمان آبی و روزی بدون آلودگی، برای بسیاری از مردم تبدیل به یک آرزو شده است. چرا کسی به فکر روز بدون آلودگی نیست؟»
این موضعگیری مبهم و از موضع یک منتقد در حالی است که کرباسچی و مرعشی، تصمیمگیرندگان اصلی در شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان برای بستن فهرست ائتلاف امید در انتخابات شورای شهر بودند و حتی روزنامه آفتاب یزد ادعا کرد دبیر کل کارگزاران برای گذاشتن نامزدها در فهرست، از آنها مطالبه 2 میلیارد تومان کرده است. همچنین رئیس شورای شهر تهران، مهدی هاشمی عضو مرکزیت حزب کارگزاران است که او هم به جای اعمال ریاست و مدیریت، پاسخگویی، از موضع کارشناس منتقد درباره مسائل مدیریت شهری تهران حرف میزند!
در همین حال، روزنامه همشهری ارگان شهرداری تهران هم تیتر «پایان یک هفته خفگی» را به عنوان تیتر نخست خود انتخاب کرد، بی آن که توضیح دهد شهرداری و سایر مدیران ذیربط در این یک سال هنوز یا قبل از آن، غیر از پروژه زمینخورده و لوکس و نمایشی دوچرخههای بیدود، چه تدبیری برای کاهش آلودگی هوا اندیشیدند؟
اما از همه مضحکتر، توییت محمدرضا جوادی یگانه معاون شهرداری تهران است که نوشت «این روزها در آلودگی شدید هوا، مردم کمتر از سالهای گذشته ماسک میزنند. احساس استیصال و درماندگی آموخته شده،توضیح خوبی برای این وضعیت است. نارضایتی و همزمان ناامیدی از اصلاح»…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/178587
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 رئیسکل گمرک:
مجلس در وسعت زیاد مناطق آزاد تجدیدنظر کند
🔸 معاون وزیر اقتصاد و رئیسکل گمرک با بیان اینکه وسعت مناطق آزاد زیاد است و امکان محصور شدن آن و نظارت سخت است، گفت: مسئولیت قاچاق و نظارت بر مناطقی را که در آن استقرار داریم را میپذیریم.
مهدی میراشرفی در گفتوگو با خبرگزاری فارس، در رابطه با حضور گمرک در مبادی ورودی و خروجی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی اظهار داشت: مناطق آزاد ما متفاوت از مناطق آزاد دنیا هستند. وسعت برخی مناطق گاهی به اندازه وسعت یک کشور کوچک است و به جهت بزرگی، اعمال مقررات در آنجا مشکل است. به همین جهت مشکل بنیادی وجود دارد که قانونگذار توجه کافی نکرده است.
وی ادامه داد: پیشنهاد شده که اگر امکان دارد فازبندی برای توسعه مناطق طراحی شود و در مناطقی که زیرساخت آماده است به عنوان منطقه آزاد رویههای تجارت جاری شود که میتواند راهحلی موقت باشد. به طور کلی باید سازوکار ایجاد این مناطق یکجا فراهم شود که پرهزینه است یا به سمت اصلاح قانون برویم که از این همه وسعت زیاد که قوه مقننه تأیید کرده است تجدیدنظر کند. اگر قرار باشد مناطق کنترل شود به دلیل وجود چند شهر و روستا در آن اصول شهروندی نیز به نحوی به چالش کشیده میشود.
معاون وزیر اقتصاد در پاسخ به این سؤال که مسئولان مناطق آزاد میگویند گمرک در مبادی ورودی و خروجی مناطق آزاد حضور دارد، افزود: طبق قانون باید در مبادی خروجی مناطق حضور داشته باشیم. بر اساس مصوبه دولت مبادی ورودی نیز اضافه شد. این موضوع را به ِجـد از وزارت اقتصاد و شورای عالی مناطق آزاد پیگیری میکنیم.
میراشرفی در پاسخ به این سؤال که گمرک مسئولیت قاچاق را در مناطق آزاد میپذیرد، بیان کرد: مناطق آزاد کنونی وسعت بیش از چند هزار هکتار را چگونه باید نظارت کرد؟ آیا قابلیت اجرا دارد؟…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/178558
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹 سفر پنهانی پمپئو به عراق/ توطئه علیه شیعیان شدت میگیرد
🔸 هم زمان با انتشار اخبار ضد و نقیض درباره سفر مخفیانه وزیر خارجه آمریکا به عراق، خبرها حاکی است که توطئه آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه مردم عراق و شیعیان این کشور، شدت گرفته است.
یک سرهنگ وزارت دفاع عراق که نام وی ذکر نشد، دیروز از سفر مخفیانه «مایک پمپئو» به پایگاه آمریکایی«عین الاسد» در استان «الانبار» عراق خبر داد.
به گزارش فارس، این افسر به خبرگزاری آناتولی گفت، پمپئو شبانه به پایگاه هوایی عین الاسد در غرب عراق رفته و با فرماندهان ارتش آمریکا دیدار و گفتوگو کرده است، اما از محتوای بحث او اطلاعی در دست نیست.
در پی انتشار این خبر، یک منبع وابسته به سفارت آمریکا در عراق، که نام او نیز ذکر نشد، دیروز سفر پمپئو به عین الاسد را به طور کل، منکر شد و ادعا کرد که پمپئو وزیر خارجه است و اگر بخواهد به عراق سفر کند، این سفر به شکل رسمی صورت خواهد گرفت. این اظهارات در حالی صورت میگیرد که «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا، سال 2018 به طور غیر رسمی و چراغ خاموش وارد عراق و پایگاه عین الاسد شده بود.
سفر پنهان پمپئو به عین الاسد در حالی صورت گرفت که تحرکات پنهانی آمریکا و رژیم صهیونیستی در عراق شدت گرفته است.
گفته میشود آمریکا حدود 5000 نظامی در عراق دارد و این نیروها در شمال و غرب عراق مستقر هستند.
در ارتباط با مداخلات آمریکا در عراق، «جبار المعموری» رئیساتحادیه علمای مسلمان در دیاله، خبر داد که واشنگتن برای تعطیل ماندن گذرگاه مرزی «مندلی»، بغداد را تحت فشار گذاشت…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/178501
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 عصبانیت زنجیرهایها از رزمایش مشترک دریایی
🔸 روزنامه آرمان در مطلبی نوشت:«يکي از علل اصلي خصومت ايران و غرب، روابط خصمانه تهران و تلآويو است. همراستايي چين و روسيه با غرب در دوستي با اسرائيل مسئلهاي است که باعث ميشود امکان شکلگيري يک ائتلاف نظامي در منطقه از سوي سه کشور روسيه، چين و ايران کمرنگ شود. در نتيجه بايد گفت امکان اطلاق لفظ ائتلاف نظامي به اين همکاري مشترک در موقعيت کنوني چندان دقيق نيست».
هرگاه مقامات آمریکایی از موضوعی عصبانی میشوند، مدعیان اصلاحات و رسانههای زنجیرهای نیز با کاخ سفید همصدا میشوند.
رزمایش مشترک دریایی ایران، روسیه و چین در روزهای اخیر بازتاب بسیار گستردهای در سطح جهان داشته است. کارشناسان مسائل بینالملل تاکید کردهاند که این رزمایش حاکی از تشکیل مثلث جدید قدرت دریایی و نمایش قدرت در برابر نظام سلطه و شکست ناتوی عربی و ائتلاف نظامی خلیجفارس است.
از سوی دیگر، مقامات آمریکایی با عصبانیت نسبت به این رزمایش موضع گرفتند. در حقیقت این رزمایش به کابوس وحشتناکی برای آمریکا بدل شده است.
اما نکته تأمل برانگیز و تأسف برانگیز اینجاست که مدعیان اصلاحات نیز از این رزمایش بسیار مهم عصبانی شده و با کاخ سفید همدردی کردهاند!
http://kayhan.ir/fa/news/178583
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 میلاد عرفانپور در گفتوگو با کیهان:
اوجگیری تقابل با استکبار موج جدیدی در سرودهای انقلابی ایجاد کرد
🔸 میلاد عرفان پور شاعر جوان کشورمان در گفتوگو با کیهان، وضعیت سرود در 40 ساله اول انقلاب را تشریح کرد.
عرفان پور درخصوص مهجور شدن سرود در برههای از تاریخ انقلاب اسلامی گفت: سرود خیلی از مواقع نیازمند به پشتوانه شورانگیزی در جامعه یا فضای اجتماعی سیاسی است. ما در دل انقلاب اسلامی شاهد جهش و اوج گرفتن سرودهای انقلابی هستیم و دیدیم که سرود سوار بر موج انقلاب در دل مردم نفوذ کرد.
وی افزود: این روند در دوران دفاع مقدس نیز ادامه یافت، اما پس از دوران دفاع مقدس، هرچه از فرهنگ اصیل انقلاب و دفاع مقدس فاصله گرفتیم و فرهنگ جامعه با سیاستهای دولت سازندگی تغییر کرد و به تبع آن فضای فرهنگی دستخوش تغییر شد، از سرود نیز فاصله گرفتیم. یعنی هرچه فرهنگ تجملگرایی، مصرف گرایی و رفاهزدگی بیشتر شد پشتوانه اجتماعی سرودهای انقلابی کمتر شد.
شاعر جوان و خوشنام کشورمان خاطر نشان کرد: این روند کمرنگ شدن سرود ادامه داشت تا اواسط دهه 80 که دوباره تقابل ما با مستکبران جهان به اوج خود رسید و موضوع شهدای هستهای و فتنه 88 پیش آمد و پس از آن موضوع مدافعان حرم بسیار جدی شد، در چنین دورانی شاهد موج جدیدی از سرودهای انقلابی بودیم.
مدیر دفتر موسیقی حوزه هنری یادآور شد: شاید هنوز نتوان گفت که از حیث کیفیت چقدر رشد کردهایم، اگر کیفیت را تاثیرگذاری بدانیم، بهنظر من هنوز به دوران اوج انقلاب و تاثیرگذاری سرود مانند آن دوران نرسیدهایم. آن موقع سرودها کمتر بود ولی تاثیرگذاری بیشتری داشت.
وی گفت: اگر کیفیت را از لحاظ فنی و موسیقایی بدانیم، الان در دوره بهتری هستیم. یعنی شعرها، شعرهای پختهتری هستند، میانگین شعرهایی که خوانده میشود بالاتر است. ..
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/178565
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 اثبات درستی هشدار منتقدان درباره مکانیسم ماشه
🔸 مکانیسمی که تیم مذاکرهکننده هستهای ما از آن به عنوان مسیر حل اختلاف یاد میکرد، در عمل به ابزاری برای تهدید و تحریم گسترده ایران تبدیل شده است.
روزنامه وطن امروز درباره تهدید گاه و بیگاه غرب به استفاده از مکانیسم ماشه طبق برجام نوشت: مکانیسم ماشه یا سازوکار حل اختلافات این روزها به موضوعی دردسرساز برای دستگاه سیاست خارجی کشورمان تبدیل شده است؛ موضوعی که در زمان مذاکرات هستهای بارها توسط منتقدان در پیرامون آن هشدار داده شده بود اما مورد توجه ظریف و همکارانش قرار نگرفت.
مکانیسم ماشه، بخش نهایی از سازوکار حل اختلاف ذیل برجام است که میتواند قطعنامههای پیشین سازمان ملل را که بر اساس قطعنامه 2231 تعلیق شده بودند، بازگرداند. تهدید به استفاده از این سازوکار البته محدود به آمریکا نبوده و اخیرا اروپا نیز به دنبال پیگیری این موضوع است. چنانکه یک ماه پیش 3 کشور اروپایی طرف برجام در بیانیهای تهدید کردند: «ما آمادهایم همه مکانیسمها در برنامه جامع اقدام مشترک (توافق هستهای)، از جمله مکانیسم حل مسائل مربوط به اجرای تعهدات ایران در برجام را مدنظر قرار دهیم». 20 روز قبل نیز وزیر خارجه فرانسه، ایران را به فعالسازی مکانیسم ماشه و اعمال تحریمهای سازمان ملل تهدید کرد. ژان ایو لودریان، وزیر خارجه فرانسه با اشاره به احتمال اعمال مکانیسم ماشه علیه ایران گفت: «ایران هر 2 ماه یکبار یک شکاف جدید ایجاد میکند. اوضاع به جایی رسیده است که من به صراحت میتوانم بگویم ما به فعالسازی مکانیسم ماشه تحریمهای اقتصادی فکر میکنیم»! بر اساس متن برجام [2 بند 36 و 37 که مربوط به سازوکار حلوفصل اختلافات است] در صورتی که ایران به عدم اجرای مفاد قطعنامه توسط سایر کشورها اعتراض داشته باشد یا اینکه کشورهای 1+5 ادعا کنند ایران مفاد توافقنامه را رعایت نکرده است، امکان بازگشت تحریمها طی 65 روز وجود دارد…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/178586
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 رئیس دیوان محاسبات:
بیش از 50 درصد شرکتهای دولتی زیانده هستند
🔸 رئیس دیوان محاسبات کشور گفت: بیش از نیمی از شرکتهای دولتی زیانده هستند و به لحاظ مدیریتی و بهره وری مشکل دارند که باید برای آن فکری کرد.
عادل آذر در برنامه تیتر امشب درباره میزان کسری بودجه سال 99 اظهار داشت: خیلی حرفهای عجیب و غریب مطرح میشود درباره کسری 228 هزار میلیارد تومانی، منتهی اگر ما رشد اعتبارات هزینهای را همان 15 درصدی که دولت حساب کرده است روی لایحه بودجه بیاوریم، مابقی را هم مبنا بگذاریم بر عملکرد سال 98، باورمان این است که کسری بودجه واقعی سال 99 چیزی حدود 55 هزار میلیارد تومان خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، وی افزود: ما به کلیات رای دادیم، زیرا اگر رای نمیدادیم در صحن مجلس هم رای نمیدادند و لایحه بودجه به دولت برمیگشت. در این وضع به دولت دو هفته فرصت میدادند تا لایحه را اصلاح کند و در این دو هفته هم هیچ اتفاقی نمیافتاد!
رئیس دیوان محاسبات درباره منابع بودجه گفت: اقلام اساسی درآمدی دولت یکی مالیات است که دولت تا حدودی واقع بینانه دیده است و 95 درصد آن حاصل میشود، منتهی دولت نباید برود سراغ خوش حسابها بلکه باید به دنبال مؤدیان جدید برود و از فرار مالیاتی جلوگیری کند.
آذر اضافه کرد: در حوزه نفت هم دولت اعداد را خوب دیده است، اما نکته مهم در حوزه نفت برداشت از صندوق توسعه ملی است که دولت بخشی (16 درصد) را تحت عنوان فریز آورده و آن را درآمد تلقی کرده است که این باید اصلاح شود و بازگردد…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/178560
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹 ترکیه زیر قولش زد «هرگز از سوریه خارج نخواهیم شد»!
🔸 آنکارا که در نشستهای سوچی و آستانه قول داده بود تروریستها را از مناطق مشخص استان «ادلب» سوریه خارج خواهد کرد، ضمن نادیده گرفتن این وعده، رسما اعلام کرد که هرگز از استان ادلب خارج نمیشود.
«خلوصی آکار» وزیر دفاع ترکیه، دیروز طی سخنانی اعلام کرد که آنکارا هرگز نظامیان ترکیه را از نقاط مراقبت دوازده گانه ادلب سوریه خارج نخواهد
کرد.
وزیر دفاع ترکیه ادعا کرد که نظامیان ترکیه با شجاعت کامل در نقاط دوازده گانه حضور دارند و در حال اجرای ماموریت خود هستند. این نظامیان اگر هدف حمله قرار بگیرند، بدون شک پاسخ خواهند داد. منظور وزیر دفاع ترکیه از این اظهارات، ارتش سوریه است که طی روزهای اخیر بیش از 50 منطقه را در ادلب آزاد کرده و هم اکنون در پشت دروازههای شهر راهبردی «معره النعمان» مستقر است. طبق توافق آستانه که اردیبهشت 1396 حاصل شده است، چند منطقه در سوریه از جمله نقاطی در استان ادلب، جزو مناطق «کاهش تنش» محسوب میشود و بر اساس این توافق، نیروهای ترکیه در استان ادلب مستقر
شدهاند. دمشق تاکنون چند بار اعلام کرده است که ترکیه به تعهدات خود در چارچوب توافق آستانه برای کاهش تنش و عقبنشینی گروههای مسلح از نقاط مورد توافق، عمل نکرده است…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/178499
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 تحقیر پیام رسانهای ایرانی توسط روزنامه حامی دولت
🔸 روزنامه ابتکار در مطلبی با عنوان «علیرغم فیلترینگ و قطعی اینترنت،همچنان پیامرسانهای ایرانی به گردِ پای تلگرام نمیرسند» نوشت:«فیلتر شدن هم نتوانسته جلوی رشد استفاده ایرانیها از پیامرسان تلگرام را بگیرد. در شرایطی که تلگرام به دلایلی همچون امنیت، کاهش جرایم، عدم پذیرش شرایط موردنظر ایران از سوی مدیران این پیامرسان و نیز بهانه عجیب از بین بردن انحصار برای رشد استفاده از پیامرسانهای ایرانی فیلتر شد و همچنین ایران یک قطع اینترنت چند روزه را در آبان و آذرماه تجربه کرد، باز هم این استفاده از تلگرام است که با رشد مواجه میشود و پیامرسانهای ایرانی همچنان در درصدهای یکرقمی از جمعیت آنلاین ایرانیها باقی ماندهاند».
رسانههای زنجیرهای و مدعیان اصلاحات با شعار «ما نمیتوانیم»، استعداد جوانان نخبه و توانمند ایرانی را مورد تحقیر و توهین قرار میدهند. در هفتههای گذشته محسن غفاری، مدیر پیامرسان اجتماعی بومی ایتا در گفتوگو با کیهان در پاسخ به این سؤال که چه میزان از وعدههای دولت پس از فیلترشدن تلگرام در اردیبهشت 97 در قبال پیامرسانهای بومی عملیاتی شد؟، گفته بود: متاسفانه وعدههای دولت تنها در حد دادن 10 تا 20 سرور عملی شد! از دیگر سو اعلام کردند که پیامرسانهای بومی برای تقویت و افزایش توان خدماتدهی میتوانند وام پنج میلیارد تومانی دریافت کنند، اما در شرایطی که کاربران در پیامرسانهای غیربومی حضور دارند حتی اگر ما اقدام به گرفتن وام کنیم تنها خودمان را به خاطر توسعه زیرساخت ملی مقروض کردهایم و باید ماهی 200 میلیون تومان قسط بدهیم؛ این در شرایطی است که برخی از شرکتهای حامی پیامرسانها به مانند ما شرکتی خصوصی هستند که منبع درآمدشان محدود است و توان پس دادن چنین وامهایی را ندارند…
http://kayhan.ir/fa/news/178583
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper