🔹اندیشکده آمریکایی: کنترل خلیجفارس در دست ایران است
🔸اندیشکده آمریکایی هوور ضمن اعتراف به فروپاشی سیاست مهار ایران از سوی آمریکا نوشت: به رغم تلاشهای آمریکا صادرات نفت ایران به دو برابر افزایش پیدا کرده و این ایران است که کنترل خلیج فارس را در دست گرفته است. فایننشال تایمز نیز اذعان کرد که غولهای نفتی غرب به رغم تحریمها مشتری برق ایران هستند.
اندیشکده «هوور» که یک نهاد تحقیقاتی واقع در دانشگاه «استنفورد» در ایالت کالیفرنیا است در تحلیلی از جمهوری اسلامی ایران به عنوان «دشمن مهار نشدنی» آمریکا یاد کرده و نوشته سیاست مهار ایران دچار فروپاشی شده است.
این اندیشکده نوشته است که حکومت مذهبی ایران دشمن مهارنشدنی آمریکاست. چندین دهه است که سیاست زیربنایی آمریکا مهار توانایی ایران جهت تبدیل شدن به قدرت مسلط در منطقه خلیج فارس بوده است.
در ادامه این مطلب آمده است: «از سال ۲۰۱۸، تحریمها از صادرات نفت ایران جلوگیری کردهاند تا باعث توقف برنامه هستهای این کشور شوند، اما این سیاست مهار در حال فروپاشی است.»
اندیشکده هوور ادعا کرده در سال ۲۰۲۰ تعداد کشتیهای خارجی که علیرغم تحریمها نفت ایران را منتقل میکردند ۷۰ کشتی بود، امروز ۳۲۲ کشتی این کار را انجام میدهند.
مطابق این ادعا، ۴ سال پیش میزان صادرات نفت ایران توسط این کشتیهای ناشناس ۵۰۰ هزار بشکه در روز بود در حالی که در سال ۲۰۲۳ این رقم به دو برابر، یعنی یک میلیون بشکه در روز افزایش پیدا کرده است.
ایران اقدام آمریکا
در توقیف محمولههای نفتی خود را جبران کرده است
اندیشکده هوور در ادامه عنوان کرده است که ایران اقدام آمریکا در توقیف محمولههای نفتی خود را جبران کرده است. به نوشته این اندیشکده ۱۰ مارس سال ۲۰۲۲ آمریکا اقدام به توقیف دو محموله نفتی ایران به ارزش حدود
۳۸ میلیون دلار کرد؛ در مقابل ایران روز ۲۷ آوریل این حرکت را با توقیف یک سوپرنفتکش که به بزرگی یک ناو هواپیمابر بوده تلافی کرده است...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/265140
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🖌#یادداشت_روز
🔹داستان یک مرگ!
#سید_محمد_عماد_اعرابی
کابوس تلخی وجود داشت به نام برنامه جامع اقدام مشترک
یا همان «برجام». برنامهای که اکنون با دقت خوبی میتوان گفت شامل هیچ اقدام مشترکی نبود. صرفا مسیر یک طرفهای از تعهدات حداکثری ایران بود بدون آنکه طرفهای غربی به تعهدات حداقلی خود پایبند باشند. توافق نامتوازنی که به روایت آمار و ارقام و اظهارات مسئولان وقت نهتنها «تقریبا هیچ» گرهای از اقتصاد ایران باز نکرد بلکه قفلهای تازهای نیز بر آن زد.
ما با برجام صنعت هستهای خود را سالها به عقب برگرداندیم و با فروش نفت بدون دسترسی کامل به پولهای حاصل از آن، بازار انرژی را به نفع غرب به آرامش رساندیم اما آنها حتی از سوخترسانی به هواپیمای رئیسجمهور و وزیر خارجه وقت ایران خودداری کردند. برجام با همه این تلخیهایش به عنوان ضمیمه قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل یک سند ثبت شده بینالمللی است. شاید به همین دلیل ایران برخلاف طرف مقابل بدون خروج از آن تصمیم به کاهش تعهدات خود گرفت. برجام بدون آنکه کسی خبر مرگش را اعلام کند، مُرد؛ این را رئیسجمهور ایالات متحده 4 نوامبر 2022 گفت: «برجام مرده است اما ما نمیتوانیم این را اعلام کنیم. داستانش طولانی است.»
«مرگ برجام» حالا شاید تنها نقطه توافق ایران و آمریکا باشد و هر مواجهه جدید دیگری میان دو کشور از همین نقطه آغاز خواهد شد. سال ۱۴۰۲ هیچ شباهتی به سال ۱۳۹۴ که در آن توافق به امضا رسید، ندارد. محاسبات طرف آمریکایی این بود که با خروج از برجام و اعمال فشار میتواند میز مذاکره جدیدی با ایران بچیند. محاسباتی که دولت وقت ایران در شکلگیری آن چندان بیاثر نبود. بهخصوص وقتی به یاد بیاوریم دولت دوازدهم دست کم در دو مقطع به طرف آمریکایی این اطمینان را داد که در صورت خروج آنها از توافق به تعهدات یک طرفه خود پایبند خواهد ماند و آن طور که آقای روحانی میگوید حتی برای دیدار با ترامپ نیز چندان بیرغبت نبودند! بر این اساس طمعی در دولتمردان واشنگتن شکل گرفت که میشود باجگیری را ادامه داد و از جمهوری اسلامی امتیازات بیشتری ستاند. میزی که آنها با خروج از برجام برای ایران چیدند دستکم شامل محدودیتهای طولانیمدت هستهای، خلع سلاح ایران در حوزه موشکی و مهار نفوذ منطقهای ایران میشد....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/265147
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹اگر رؤسایجمهور اختیار نداشتند چرا چهار دهه سر و دست میشکستید؟
دبیر کل حزب دولت ساخته کارگزاران، با انکار نقش دولتهای هاشمی و خاتمی و روحانی در دلزده کردن مردم مدعی شد رئیسجمهور، فاقد اختیار در مقابل رهبری است و همین، جمهوریت را تضعیف کرده است!
حسین مرعشی به روزنامه سازندگی گفته است: جمهوریت بهطور چشمگیری تضعیف شده اسـت. تضعیف جمهوریت فقط مربوط به این انتخابات نیست بلکه در مسائلی هم که در قانون اساسی پیشبینی نشـده یا پیشبینی شده، است. ما از یک طرف، ولایت فقیه و رهبری داریم که مستقر اسـت و نهادهایی را در اختیار دارد که اصل قدرت کشـور آنجاست و سیاستهای کلی نظام هم توسط این نهاد ابلاغ میشود. نظامهای سیاسی همواره تابع سیاستهای کلی است، کرسی رهبری مصون از تغییرات فصلی و دورهای است. در ایران مسئولیت نهادهای اصلی و سیاستهای کلی را این نهاد مهم و ثابت مشخص میکند و بعد مردم دست به انتخاب نمایندگان خود برای مجلس یا ریاست جمهوری میزنند. رئیسجمهور و مجلس منتخب باید ذیل سیاستهای کلی رهبری کشـور را اداره کنند. این دو نهاد مستقیم مبعوث از سوی مردم و نهاد رهبری هم با واسـطه مجلس خبرگان منتخب مردم میشـود. از این سه نهاد، نهاد موثـر، نهاد رهبری است در حالی که دو نهاد بعدی در حاشیه قرار میگیرند.
وی میافزاید: برداشت مردم از جمهوریت، انتخاب رئیسجمهور و پارلمان و چرخش برگزیدگان آن است و رهبری با اینکه منتخب خبرگان و ملت است، نماد اسلامیت نظام تلقی میشود و این تعبیر اکنون فراگیر شده است یعنی...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/265072/
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹عجب رویی؟!
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹ادامه ریزش قیمت دلار علیرغم جوسازی دلالان درباره بازار ارز عراق
🔸قیمت دلار در کانالهای تلگرامی طی روزهای گذشته روند کاهشی داشته و چشمانداز استمرار کاهش نرخ ادامه دارد.
به گزارش ایبِنا، روز سهشنبه هم قیمت دلار در کانالهای تلگرامی روند نزولی به خود گرفت و علیرغم تلاش زیاد دلالان برای افزایش نرخ، قیمت اعلامی دلار در کانالهای تلگرامی در حال نزدیک شدن به کف کانال ۵۱ هزار تومان بود.
از دو روز قبل خبرهایی مبنی بر ممنوعیت معاملات با دلار در کشور عراق و اثرگذاری این تصمیم بر بازار ارز کشور منتشر شد. این در حالی بود که هیچکدام از خبرگزاریهای رسمی کشور عراق چنین خبری را منتشر نکرده بودند.
معاملات کشور عراق بیشتر بهصورت نقدی انجام میشود و مردم این کشور بسیاری از داراییهای خود را با دلار نگهداری میکنند، بنابراین شرایط کشور عراق بهگونهای است که اجرائی کردن چنین تصمیمی به سادگی امکانپذیر
نیست. یحیی آلاسحاق؛ رئیس اتاق مشترک ایران و عراق در در رابطه با خبر ممنوعیت معاملات دلار در عراق گفت: معاملات با دلار در عراق مثل بسیاری از کشورهای دیگر در جهان، ممنوع است. این مسئله در گذشته نیز وجود داشته و خبری که روز دوشنبه در رابطه با ممنوعیت معاملات دلار در عراق و اثرات آن بر بازار ارز کشور منتشر شده مربوط به گذشته بوده است....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/265117
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹افزایش قیمت سوخت در زمستانی که گذشت جان 13 هزار انگلیسی را گرفت
🔸موسسه انگلیسی«نشنال انرژی اکشن» اعلام کرده افزایش قیمت سوخت در زمستانی که گذشت به مرگ 13 هزار انگلیسی منجر شده است. پیش از این اعلام شده بود، 68 هزار نفر در سرتاسر اروپا به دلیل «زمستان سخت» جان باختهاند.
زمستانی که اروپا پشت سر گذاشت به اذعان خود مقامات، سران و رسانههای رسمی این کشورها زمستان بسیار سختی بود. البته نه به دلیل سرمای بیسابقه-که این زمستان اتفاقا یکی از زمستانهای گرم اروپا بود- بلکه به دلیل افزایش سرسامآور قیمت سوخت و انرژی. تحریم نفت و گاز روسیه به دلیل جنگ اوکراین، قیمت انرژی را در قاره سبز چند برابر کرد و میلیونها خانوار متوسط و فقیر اروپایی را در دو راهی غمانگیزی بین پرداخت قبوض انرژی یا تامین غذا گرفتار کرد. مدعیان اصلاحات که همه چیزشان غرب است، در ایران مدعی بودند که مسئله زمستان سخت در ایران ساخته و پرداخته ذهن رسانههای اصولگراست و وجود خارجی ندارد اما گزارشهای جدید منابع غربی از تلفات سخت این زمستان ثابت میکند که حق با کدام طرف بوده است. هفتهنامه انگلیسی «اکونومیست» نیز هفته گذشته در گزارشی اعلام کرده بود 68 هزار نفر بهخاطر سرما و افزایش قیمت انرژی در زمستان گذشتۀ اروپا جان خود را از دست دادهاند. در گزارش این نشریه معتبر انگلیسی آمده بود: «نگاهی به کشورهای مختلف نشان میدهد افرادی که بیشترین مرگ و میر را داشتند، معمولاً بیشترین افزایش را در هزینههای سوخت داشتند. برای تفکیک هزینههای انرژی از کووید و تغییرات دما، ما یک مدل آماری ساختهایم. مدل ما همچنین جمعیت شناسی یک کشور، تعداد مرگ و میر ناشی از کووید را قبل از زمستان گذشته و کم گزارش کردن این مرگ و میرها (توسط کشورهای اروپایی) را هم در نظر میگیرد. مدلسازی ما تخمین میزند که قیمتهای بالای انرژی جان ۶۸ هزار نفر را گرفته است. قیمت برق و گاز خانگی در زمستان گذشته در مقایسه با دو سال قبل، ۶۹ درصد و ۱۴۵ درصد افزایش یافته است.» «مؤسسه نشنال انرژی اکشن » انگلیس نیز در گزارش جدیدی از تلفات زمستان سخت انگلیس اعلام....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/265097
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹رئیسی: کتاب باید ارزان و به سهولت به دست همه برسد
🔸رئیسجمهور در ششمین روز برگزاری سی و چهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران به مصلای امام خمینی(ره) رفت و پای حرفها و دغدغههای ناشران و فعالان حوزه کتاب و نشر نشست.
آیتالله سید ابراهیم رئیسی صبح دیروز سهشنبه با حضور در مصلای امام خمینی(ره) تهران از غرفههای مختلف سی و چهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران بازدید کرد.
رئیسجمهور با توجه به اهمیت مسائل حوزه کودک و نوجوان، بازدید خود را بهصورت خاص از سالن ناشران کودک و نوجوان آغاز کرد.
در این بازدید دو ساعت و نیمه که وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیران این وزارتخانه در حوزه کتاب و نشر نیز حضور داشتند، ناشران و فعالان حوزه نشر درباره دغدغههای حوزه کتاب با رئیسجمهور گفتوگو کردند.
«تأمین کاغذ با کیفیت و ارزان قیمت» از مهمترین دغدغهها و مطالبات فعالان حوزه نشر بود که رئیسجمهور با تشریح اقدامات دولت در این زمینه، اعلام کرد با توجه به امکانات کشور و تدابیری که اندیشیده شده، ناشران به زودی خبرهای خوشی در این خصوص خواهند شنید.
آیتالله رئیسی در گفتوگو با ناشران و فعالان حوزه کتاب با تاکید بر «پرهیز از غلبه ترجمه بر تألیف در حوزه نشر» به کارهای انجام شده توسط مؤلفین و ناشرین حوزه کودک و نوجوان اشاره و تصریح کرد: همانطور که نسبت به تغذیه و سلامت جسمی کودکان و نوجوانان حساس هستیم، باید نسبت به سلامت فکری و اندیشه آنها نیز با حساسیت ویژه برنامهریزی کنیم....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/265128
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹اختصاص بیش از 100 هزار میلیارد تومان برای اشتغالزایی در استانها
رئیس مجلس گفت: در تبصره ۱۸ قانون بودجه، که درباره اشتغالزایی است، با نظر یکپارچه مجلس و نظر مثبت رئیسجمهور محترم، امسال مصوب کردیم کل اعتبار مربوط به اشتغال به حساب استانها واریز شود.
محمدباقر قالیباف، رئیسمجلس شورای اسلامی که صبح دیروز سهشنبه، 26 اردیبهشت ماه در جریان سفری یک روزه وارد استان قزوین شده بود، در جلسه شورای اداری شهرستان بوئین زهرا حضور یافت.
قالیباف ضمن تسلیت شهادت حضرت امام صادق(ع) با بیان اینکه مشکلات مطرح شده در این نشست در جای جای کشور وجود دارد، گفت: بر همین اساس در مجلس شورای اسلامی بر این موضوع متمرکز هستیم که امورات جاری مردم و موضوعاتی که از جنس تصدیگری هستند به سرعت تمرکززدایی شده و به مدیران استانی و شهرستانی واگذار شود چرا که به هیچ عنوان نمیتوان این امورات را از مرکز پیگیری کرد.
وی تأکید کرد: یک فرماندار، استاندار، شهردار، بخشدار، دهدار باید بتواند مسائل و مشکلات منطقه خود را به خوبی حل کند و نباید صرفاً انتقال دهنده مشکلات به مرکز کشور باشد.
قالیباف با اشاره به اقداماتی که در این زمینه در مجلس انجام شده است گفت: با ابلاغ برخی قوانین دیگر قابل پذیرش نیست که موضوعات در استانها و شهرستانها روی زمین بماند.
وی در همین زمینه با اشاره به اقدام اساسی و تحولآفرین مجلس در تبصره 18 قانون بودجه که مربوط بهاشتغالزایی در استانهاست، اضافه کرد: پس از حدود 2 سال و نیم بررسی و اصلاح تبصره 18 ماده واحده قانون بودجه، با نظر رئیسجمهور و مجلس مدیریت شد تا کل بودجه مربوط بهاشتغال در یک حساب جدید نزد خزانهداری، در اختیار شورای برنامهریزی استان و شهرستان باشد.
رئیس قوه مقننه خاطرنشان کرد: بر این اساس، هر تخصیصی که از سال 1398 در حوزه اشتغال صورت گرفته و بازپرداخت وامها و تسهیلات آن نیز در کنار تخصیصهایی که از مرکز داده شده به این حساب خزانه در استان واریز میشود یعنی بیش از 100 هزار میلیارد تومان نقدینگی بدون آن که از مسیر سازمان برنامه و بودجه و درخواست تخصیصها عبور داده شود، در اختیار استانها است.
12 قانون برای مولدسازی به بهانههای مختلف زمین مانده است
وی در ادامه با اشاره به موضوع مولدسازی که جوسازیهایی در جریان بررسی آئیننامه آن صورت گرفت، یادآور شد: برخی دوستان در دولت و مجلس نسبت به این موضوع آشنا نبودند. واقعیت این است که ما از سال 1382 تا 1401، 12 قانون جاری در رابطه با مولدسازی اعم از دائم و یکساله در قالب قانون بودجه داریم اما متأسفانه بر زمین مانده است آن هم نه به دلایل متقن بلکه به بهانههای مختلف و با بتپرستی قرن بیست و یکمی که هر کس به پست مدیریتی میرسد تصور میکند صاحب تمام اموالی است که در دسترس اوست، اجازه اجرای این قوانین را نمیدهد.
قالیباف ادامه داد: ما تلاش کردیم این قانون را بهینه کرده و مشکلات آن را برطرف کنیم تا مشکلات اجرایی برطرف شود. اکنون اختیار آن به استانها و شهرستانها داده شده است و همین یک قانون به تنهایی میتواند مشکلات مربوط به این موضوع را حل و فصل کند.
انتقاد صریح از عدم اجرای قانون سکونتگاههای غیرقانونی
رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به یکی از معضلات جدی در حاشیه شهرها گفت: با قوانین مصوب موجود در حوزه شهرداریها دیگر هیچ شهرداری نباید گله داشته باشد که نمیتواند مسائل شهری و آسیبهای اجتماعی را برطرف کند؛ احتماً برخی میپرسند کدام قانون؟ باید بگویم که ما این قانون را سال گذشته تصویب کردهایم که همه زمینهایی که اطراف شهرها هستند و بدون مجوز تبدیل به سکونتگاههایی شدهاند که سند نداشته و امکانات ندارند، از طریق کمیسیون ماده 5 با قیمت منطقهای به ساکنان آن با سند واگذار شود که خود این موضوع یک امکانی برای شهرداریهاست. یا امکانی بهتر از این میشود به شهرداریها داد؟ اما همه بهجای اجرای قانون ایستادهایم و فقط
نامهنگاری میکنیم.
تیغ مجلس به عنوان ناظر اجرای قوانین، بُرّنده است
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/265136
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹شهادت مأمور پلیس در عملیات نجات 2 خانم و روسیاهی حامیان دروغین «زن، زندگی، آزادی»
در جریان رهایی دو خانم به گروگان
گرفتهشده در خاش، یکی از ماموران پلیس به شهادت رسید.
در پی به گروگان گرفتن دو خانم از استان کرمان توسط اشرار و انتقال آنها به خاش و دستور مرجع قضایی به ماموران اداره کل اطلاعات استان، بلافاصله عملیات با همراهی و پشتیبانی پلیس این شهرستان به منظور رهایی گروگانها انجام شد. به محض شروع عملیات، اشرار کوردل به صورت مسلحانه با ماموران درگیر شدند که در این درگیری سرگرد «یاسر عبدلی» از افسران شجاع و متعهد پلیس بر اثر اصابت گلوله اشرار به شهادت رسید.
در ادامه این عملیات دو خانم به گروگان گرفته شده با سلامت کامل آزاد و گروگانگیران با استفاده از شرایط خاص منطقه و تاریکی شب متواری و همچنان تحت تعقیب پلیس استان هستند.
مراسم وداع و تشییع پیکر پاک شهید«یاسر عبدلی» با حضور فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان، بزرگان طوایف و جمعی از مردم شهیدپرور در شهرستان خاش برگزار و برای تدفین به زادگاهش استان کرمان منتقل شد.
روسیاهی حامیان دروغین شعار
«زن، زندگی، آزادی»
جریان غربگرا باید با شنیدن جزئیات خبر گروگانگیری اخیر، عرق شرم بریزد و بابت ظلمی که در جریان آشوب در حق مردم و بهخصوص ظلمی که در حق حافظان امنیت مرتکب شده است، عذرخواهی کند.
به گزارش خبرگزاری فارس، در اغتشاشات سال گذشته شعار «زن، زندگی، آزادی» بهدفعات از سوی حامیان آشوب مطرح شد. این طیف، جمهوری اسلامی را به نقض حقوق زنان متهم کرد. در همین راستا هجمهای گسترده علیه حافظان امنیت نیز شکل گرفت.
بهعنوان نمونه، عبدالحمید در اظهارنظری تأملبرانگیز گفت: «چگونه قاتل مأموری را سریع شناسایی میکنید، اما وقتی قاتل از مأموران باشد، پیدا نمیشود.»...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/265131
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹۹۳ درصد افراد با دریافت اولین پیامک کشف حجاب تمکین و همکاری کردند
🔸معاون فرهنگی اجتماعی و سخنگوی فرماندهی کل انتظامی کشور گفت: طرح عفاف و حجاب مأموریتی است که به پلیس واگذار شده و پلیس براساس وظایف ذاتی، قانونی و دینی به آن عمل خواهد کرد.
سردار سعید منتظرالمهدی در گفتوگو با فارس با بیان اینکه پلیس به عنوان ضابط و مجری قانون براساس مأموریت محوله از سوی وزارت کشور و قوه قضائیه موظف است در این حوزه اقدام کند، افزود: کشف حجاب در قانون به عنوان جرم شناخته شده و با توجه به اینکه پلیس ضابط قضایی است باید با جرم مشهود برخورد کند؛ طبیعتاً برای انجام هر مأموریتی روشهای متعدد و متفاوتی متصور است و پلیس تلاش میکند برای انجام این مهم با رعایت کرامت انسانی و کمترین تزاحم و تقابل وظیفه خود را انجام دهد.
منتظرالمهدی درباره پیامکهای ارسال شده به شهروندان در طرح عفاف و حجاب بیان داشت: بالغ بر ۹۲ تا ۹۳ درصد افرادی که برای بار اول به آنها پیامک کشف حجاب ارسال شد از موضوع تمکین کرده و در مرحله بعدی شاهد همکاری این افراد بودیم. وی در این خصوص که مأموریت پلیس در طرح عفاف و حجاب تا چه زمانی ادامه دارد گفت: تا زمانی که مأموریت بر عهده پلیس گذاشته شده است این روند ادامه دارد. سخنگوی پلیس بااشاره به مأموریت بیست و چند دستگاه در زمینه عفاف و حجاب ادامه داد: همه دستگاههای مسئول در این زمینه باید پای کار بیایند؛ پلیس در این عرصه آخرین حلقه است اما متأسفانه کمکاری دستگاههای دیگر در این زمینه باعث شده است که پلیس در خط اول این میدان قرارگیرد.
منتظر المهدی تأکید کرد: اقدامات اجتماعی امری است رجحان یافته بر اقدامات انتظامی و امنیتی و پلیس تلاش میکند در کنار دیگر دستگاههای فرهنگی به وظایف خود عمل کند. وی با بیان اینکه استفاده از روشهای ایجابی، اقناعی و ترغیبی کماکان در دستورکار پلیس قرار داشته و صرفا با کسانیکه اصرار به هنجارشکنی داشته باشند با استفاده از سازوکارهای انتظامی و قضایی اقدام خواهد شد، خاطرنشان کرد: اعتقاد ما این است که زنان و مردان کشور عزیزمان ایران عفیف هستند و با رعایت قوانین وهنجارهای پذیرفته شده جامعه اسلامی در ایجاد، بسط و گسترش امنیت در ابعاد مختلف از جمله امنیت روانی جامعه کمک خواهند کرد. باید سایر دستگاهها، وزارتخانهها و حراستها هم در این زمینه پیشقدم شوند و به وظایف خود عمل کنند؛ اگرچه بسیاری از آنها، ادبیات و گفتمان لازم را ایجاد کردهاند لیکن باید زمینههای انجام آن را نیز ایجاد کنند....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/265109/%DB%B9%DB%B3
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹سدی در مقابل اجانب
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
#روزنامه_کیهان
🔹 پنج شنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
#روزنامه_کیهان
🔹 شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📂 #تیتر_اول
🔹همت بلند دولت برای آبادانی سیستان و بلوچستان
🔸دست پرُ دولت آیتالله رئیسی برای استان سیستان و بلوچستان و افتتاح چندین طرح و پروژه عمرانی و تجاری در سفر یک روزه به بخش جنوبی این استان نشان میدهد، دولت سیزدهم با رویكردی انقلابی تمام توان خود را برای اجرای عدالت و رفع محرومیت و آبادانی سرزمین نخل و آفتاب بهکار بسته است.
حدود دو سال از سپردن سکان اداره کشور به دولت سیزدهم میگذرد، دولتی که به ریاست آیتالله سید ابراهیم رئیسی و با شعار «دولت مردمی، ایران قوی» کار خود را آغاز کرده و به اذعان بسیاری از کارشناسان و ناظران، در تاریخ دولتهای پس از انقلاب، هیچ دولتی بهاندازه دولت سیزدهم و آیتالله رئیسی میراثدار مشکلات، ضعفها و کاستیهای برجایمانده از دولت پیش از خود نبوده است.
با این حال اما رئیسی بدون لحظهای درنگ و از همان روز نخست آستین همت را بالازده و با تلاش مجدانه، مجاهدانه و شبانهروزی، یک به یک در پی باز کردن گرههای کور مدیریتی گذشته و سامان دادن به اوضاع آشفته کشور برآمده است.
رئیسی همچنین به جای مدیریت امور کشور و دولت صرفاً از دفتر رئیسجمهور و یا به واسطه نظام اداری، در جای جای ایران اسلامی حاضر شده و این حضور و بررسی از نزدیک مسائل را مبنای اصلی تصمیمسازی و تصمیمگیری برای ایران عزیز و مردم قدرشناس آن تعریف کرده است.
در همین راستا زدودن محرومیت و فقر از استانهای کم برخوردار و محروم از ابتدا جزو اولویتهای اصلی دولت مردمی سیزدهم بوده و آیتالله رئیسی نگاه دولت خود را به رفع مشکلات این مناطق بهویژه استان سیستان و بلوچستان معطوف کرده و با برنامهریزی و حساسیتهای بیشتر به اجرای طرحهای مختلف بزرگ و کوچک پرداخته است، به نحوی که استانی را که بیش از ۹۰ درصد روستاهای آن فاقد زیرساختهای لازم بود، پس از قریب به 2 سال به کارگاه بزرگ سازندگی تبدیل کرده و در هر گوشهای از آن طرحها و پروژههای زیربنایی به اجرا در آمده است که بخشی از دستاوردهای کار جهادی دولت در این استان در سفر یک روزه رئیسجمهور به جنوب سیستان و بلوچستان به ثمر نشست....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/265305
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🖌#یادداشت_روز
🔹به تأخیرها خاتمه دهیم
#سعدالله_زارعی
این عبارت را زیاد شنیدهایم «مردم باید بهبود اقتصادی را در سفره خود ببینند». این عبارت عامیانه باشد یا علمی تبدیل به فرهنگ عمومی شده و بهبود وضعیت در سفرهها به مهمترین شاخص در ارزیابی سطح موفقیت دولت تبدیل شده است. این قلم در اینجا نمیخواهد در این خصوص مناقشه کند و به بحث از روایی یا عدم روایی این عبارت و نگاه بپردازد، اما به نظر میآید جدای از این بحث، بهبود سفره مردم موضوعی است که با اهداف انقلاب اسلامی و سیاستهای آن انطباق دارد و به همین جهت میتوانیم بگوییم آنچه در ده سال اخیر در عرصه اقتصادی کشور و به ویژه «معیشت مردم» شاهد بودهایم با اهداف انقلاب و سیاستهای نظام همخوانی ندارد. در این ده سال بدون تردید وضعیت معیشت مردم دچار تنگناهای جدی بوده است و این در حالی است که ظرفیت اقتصادی کشوری با جغرافیای ایران و تنوع منابع آن، بسیار فراتر از احتیاجاتی است که رفع آنها برعهده دولت میباشد. در این خصوص گفتنیهایی است:
1- دولت آیتالله سید ابراهیم رئیسی، اداره کشور را در شرایط دشواری تحویل گرفت. برای درک اندازه این مشکل، نیاز نیست راه دوری برویم. مراجعه به مکاتبات انجام شده فیمابین رئیسسازمان برنامه و بودجه، رئیس بانک مرکزی و رئیسجمهور دولت سابق کفایت میکند.
هر چند امروز این سه، اظهاراتی کاملاً متناقض و حق بهجانب دارند. علاوه بر
متن مکاتبات این سه، دولت آقای حسن روحانی با اقدامات ماههای پایانی خود و به خصوص در حد فاصل برگزاری انتخابات ریاستجمهوری تا تشکیل دولت جدید، دست به اقداماتی زد که نتیجه آن حجم عظیمی از تعهداتی فراتر از توان مالی موجود دولت بود که از آن به عنوان «بدهی دولت» یاد میشود. تا جایی که در یکی - دو ماه اول تشکیل دولت آقای رئیسی اعلام شد، دولت ماهانه با ده هزار میلیارد تومان
بازپرداخت اوراق فروخته شده دولت قبل مواجه است که اصل و سود آن تا سال 1405 حدود 534 هزار میلیارد تومان میشود. کما اینکه بدهی بخش دولتی به سیستم بانکی در پایان دوره روحانی نیز
540 هزار میلیارد تومان ذکر شده است. یک بررسی تحقیقی دیگر که 17 شهریور 1401 از سوی خبرگزاری جمهوری اسلامی منتشر گردیده بیانگر آن است که بدهی بخش دولتی به نظام بانکی که در آغاز به کار دولت روحانی 103/7 هزار میلیارد تومان بوده، در پایان 8 سال (تیر 1400) به 643/9 هزار میلیارد تومان یعنی به 6/2 برابر رسیده است. مجموعه این اعداد را باید با تعهدات خلق شده برای دولت رئیسی در طول...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/265321
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹 فروش نمایشگاه کتاب تهران به 300میلیارد تومان رسید
https://kayhan.ir/fa/news/265301
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹مأموریت استاد بیسواد برای مالهکشی شکست آمریکا
🔸یک استاد غربزده دانشگاه که عوام فریبیهایش در ماجرای برجام موجب خسارات بزرگ به کشورمان شد، این بار ادعا کرد: ایران یمن را داد تا امنیت خود را تامین کند(!)
محمود سریعالقلم به یورو نیوز گفته است: «تا هشتاد درصد توافق اخیر میان عربستان و ایران، به خاطر تصمیم ایران است. حدود ۸ سال پیش وزیر خارجه وقت عربستان در داووس خیلی صریح به من گفت ما حاضریم با ایران در عراق، سوریه، لبنان و دیگر مناطق خاورمیانه به توافقی برسیم و حتی سهم یکدیگر را تبیین کنیم اما در یمن حاضر نیستیم با ایران شراکت کنیم و ایران باید از یمن بیرون برود. در اتفاقات و تحولاتی که از شهریور گذشته در ایران صورت گرفت، حاکمیت به صورت میدانی، به این نتیجه رسید که عربستان در این تحولات چقدر نقش اساسی دارد. در واقع به این نتیجه رسید که عربستان چه هزینههایی علیه امنیت ملی ایران تحمیل کرد. در نتیجه تهران به این جمعبندی رسید که بهتر است یمن را معامله کند».
وی میافزاید: «شاید این توافق به مراتب عمیقتر از آنچه در سال ۱۳۸۲ میان دو کشور حاصل شد ولی دوام نیاورد، باشد. توافق این است که اجماعی که امروز در میان دستگاههای مختلف حاکمیت بر سر این توافق وجود دارد، در آن زمان وجود نداشت. ضمن اینکه الان تشکیلات امنیتی و نظامی این توافق را پیش برده و با آن موافق است نه مجموعه دولت و وزارت امور خارجه. ایران یک یوترن کامل را درباره عربستان انجام داد یعنی کشوری که تا چند وقت قبل در رسانههای ما به عنوان دشمن اول ایران محسوب میشد حالا این فضای مسالمتآمیز با عربستان شروع شده، این نشان میدهد که اگر ایران زیر فشار باشد، یوترن (دور زدن) را انجام میدهد».
گزافهگویی سریعالقلم و تلاش برای وارونه جلوه دادن موفقیت جدید دیپلماتیک کشورمان، در حالی است که تحلیلگران بسیاری در منطقه و غرب تاکید کردهاند جدیت عربستان برای توافق با ایران، نتیجه چند اتفاق غیر قابل انکار بوده است:
- شکستهای پیاپی آمریکا در منطقه و ناکامی تبعی عربستان در سوریه و لبنان و عراق
- شکست عربستان در اشغال یمن در حالی که تصور میکرد حداکثر ظرف چند ماه کار یمن را یکسره میکند.
- حملات موشکی و پهپادی ویرانگر مقاومت یمن به بزرگترین مراکز نظامی و اقتصادی و تجاری و نفتی یمن که حتی موجب تعطیلی شرکت آرامکو برای مدتی شد.
- قدرتمندتر شدن ایران در تحولات منطقهای و حتی جهانی، به نحوی که قدرتی مانند روسیه را به اتحاد راهبردی با ایران کشاند.
نکته مهم این است که تحولات جنگ یمن درست برخلاف تصویرسازی سریعالقلم رقم خورده و عربستان با ناکامی و شکست مجبور به توقف جنگ هشت ساله
شد.....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/265316
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹بشار اسد میوه ۱۲سال مقاومت را دیروز در جده چید
https://kayhan.ir/fa/news/265254
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹اعدام اشرار تروریست پاسخ قوه قضائیه به مطالبه برحق مردم
حکم اعدام «صالح میرهاشمی»، «مجید کاظمی» و «سعید یعقوبی» از عوامل حمله تروریستی محله خانه اصفهان در آبان ماه ۱۴۰۱ که منجر به شهادت سه نفر از نیروهای حافظ امنیت شد، به اجرا درآمد.
به گزارش مرکز رسانه قوه قضائیه، ۲۵ آبان ماه سال ۱۴۰۱، در پی حمله مسلحانه تروریستی در میدان نگهبانی محله خانه اصفهان، سه مدافع امنیت به نامهای «اسماعیل چراغی»، «محسن حمیدی» و «محمد کریمی» به شهادت رسیدند.
عوامل این حمله، با هماهنگی قبلی که با یکدیگر داشتند دست به اقدام تروریستی زده و با کشیدن سلاح به قصد جان مردم و ماموران اقدام به تیراندازی کردند.
در این عملیات تروریستی تعدادی از مردم و نیروهای حافظ امنیت نیز مجروح شدند.
پس از دستگیری عوامل تیراندازی و صدور کیفرخواست، جلسات دادگاه رسیدگی به اتهامات ۶ نفر از متهمین این پرونده در دادگستری استان اصفهان برگزار شد.
در فرآیند برگزاری دادگاه چهار نفر از متهمان دارای وکیل تعیینی بودند و دو نفر نیز به علت عدم معرفی وکیل تعیینی، از امکانات قانونی استفاده کرده و برای آنها وکلای تسخیری در نظر گرفته شد و پس از برگزاری جلسات رسیدگی و بررسی مستندات و اخذ دفاعیات متهمان و وکلای آنها، رای دادگاه بدوی صادر شد.
براساس احکام صادره، «صالح میرهاشمی بلطاقی» متهم ردیف اول پرونده به اتهام محاربه از طریق کشیدن سلاح کلت کمری در معابر عمومی، تشکیل و اداره دسته و گروه مجرمانه به قصد برهم زدن امنیت کشور و اجتماع و تبانی منتهی به جرائم ضد امنیت داخلی و عضویت و همکاری با گروهک منافقین؛ «مجید کاظمی شیخ شبانی» متهم ردیف دوم پرونده به اتهام محاربه از طریق کشیدن سلاح کلاشینکف و عضویت در دستهجات و جمعیت غیرقانونی به قصد برهم زدن امنیت کشور و اجتماع و تبانی منتهی به جرایم ضد امنیت داخلی و «سعید یعقوبی کردسفلی» متهم ردیف سوم پرونده به اتهام محاربه از طریق اقدام به کشیدن اسلحه و استفاده از کلت کمری، عضویت در دستهجات و جمعیت غیرقانونی به قصد برهم زدن امنیت کشور و اجتماع و تبانی منتهی به جرایم ضد امنیت داخلی کشور به اعدام محکوم...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/265307
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹اسب رَم کرد!
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹ریزش دلار به بازار طلا سرایت کرد
🔸پس از ریزش نرخ دلار طی هفته گذشته، بازار طلا هم دستخوش نوسان قیمتی منفی شد.
پس از آنکه قیمتها در بازار ارز یک هفته نزولی را پشتسر گذاشت، قیمت انواع محصولات طلایی هم کاهشی بودند. همچنین با توجه به افت بهای انس طلای جهانی، قیمت سکه و طلا کاهش یافت و حباب سکه ۷۰۰ هزار تومان کاهش یافت.
محمد کشتیآرای؛ فعال بازار سکه و طلا روز پنجشنبه اظهار کرد: در هفته گذشته سیر نزولی قیمتها همچنان ادامه داشت و در کنار افت بهای انس جهانی، نرخ ارز نیز کاهشی بود و این امر باعث کاهش قیمت طلا در بازارهای داخلی شد.
وی بیان کرد: در آخرین معاملات هفته گذشته سکه طرح قدیم یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان، سکه طرح جدید یک میلیون و ۲۵۰ هزار تومان، نیم سکه یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان، ربع سکه ۷۵۰ هزار تومان و سکههای یک گرمی ۳۰۰ هزار تومان کاهش قیمت هفتگی را ثبت کرد.
کشتیآرای اظهار داشت: هر مثقال طلای آب شده ۲۳۵ هزار تومان، هر گرم طلای ۱۸ عیار ۵۵ هزار تومان و هر گرم طلای ۲۴ عیار نیز ۷۲ هزار تومان کاهش قیمت هفتگی داشت.
وی خاطرنشان کرد: با کاهش قیمت طلای جهانی و نرخ ارز، حباب سکه نیز کم شد و در حال حاضر هر قطعه سکه پنج میلیون و ۸۰۰ هزار تومان حباب دارد که نسبت به ابتدای هفته ۷۰۰ هزار تومان کاهش یافته است....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/265294
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹اکثر صهیونیستها معتقدند در جنگ اخیر غزه اسرائیل شکست خورد
سرويس خارجي-
براساس نتايج نظرسنجيها، بسياري از صهيونيستها معتقدند در جنگ اخير غزه شكست خوردهاند و «عوزی برام»؛ نويسنده عبريزبان روزنامه هاآرتص نيز معتقد است كه اين روزها جامعه پراختلاف و پرشكاف تلآويو در برابر جبهه واحد فلسطينيها قرار دارد كه همه آنها فقط هدف نابودي تلآويو را دنبال ميكنند.
يك هفته پس از توقف بمباران اشغالگران در نوار غزه و در مقابل پاسخ راكتي گروههاي مقاومت فلسطين، اكنون بسياري از ساكنان مناطق اشغالي به تدريج به اين نتيجه رسيدهاند كه در جنگ اخير نهتنها دستارودي نداشتهاند، بلكه اين درگيريها نشاندهنده شكست كامل تلآويو در برابر نيروهاي مقاومت فلسطين بود. حقيقت هم آن است كه اگرچه ارتش رژيم صهيونيستي از توان نظامی نسبي برخوردار است، اما فلسطینیها دست بالاتر را در نبردها دارند و اين وضعيت را در پذيرش آتشبس از سوي تلآويو به خوبي ميتوان درك كرد، چون اگر ارتش رژيم صهيونيستي قادر به متوقف كردن مقاومت فلسطين بود، هيچگاه آتشبس را نميپذيرفت.
نتایج يك نظرسنجی در روزنامه عبری معاریو درباره نتايج نبرد اخیر علیه غزه نيز حكايت از آن دارد كه 55.7 درصد از صهيونيستها معتقدند که ارتش نتوانسته است به هیچ پیروزی در غزه دست یابد و مشکل مقاومت همچنان وجود دارد. در حالی که تنها 32.1 درصد معتقدند که در این نبرد ارتش رژيم اسرائیل به پیروزی دست یافته است، همچنين 12.2 درصد از پاسخدهندگان صهيونيستي بر این باور بودند که جنبش «جهاد اسلامی» بهدلیل توانایی خود در تعطیل کردن زندگی در شهرکهای مجاور نوار غزه، پیروز نبرد بوده است.
اذعان به برتري فلسطينيها در روزنامه هاآرتص...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/265251
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹عدم تأمین حقابه هیرمند از سوی افغانستان به هیچوجه قابل قبول نیست
🔸در موضوع دیپلماسی آبی میان ایران و افغانستان حداقل در دو سال گذشته اتفاقات بسیاری افتاده است، از توجیه خشکسالی تا حفر کانال برای انحراف آب هیرمند و حتی رهاسازی آب در بیابانهای خشک افغانستان برای هدررفت آن به جای پرداخت حقابه هیرمند، با علم و آگاهی به این موضوع که در دوسال گذشته قطره آبی از حقابه هیرمند به ایران وارد نشده است. اگرچه حالا با عتاب کمسابقه رئیسجمهور ایران و البته گفتههای وزیر امور خارجه درباره لزوم پرداخت حقابه از سوی حکمرانان افغانستان شاید مسیر تازهای را در پیش بگیرد.
آیتالله سید ابراهیم رئیسی در جریان سفر به چابهار با بیان اینکه تمام تلاش دولت این است تا از دریای عمان آب به مناطق شرق کشور برسد اما این پروژه زمان بر است، بیان کرد: حقابه مردم سیستان از هیرمند را نمیشود مشمول زمان کرد، چرا که انتقال آب از طریق دریا پروژهای طولانی است که اوامر دخیل با انگیزه کار خواهند تا این زمان کمتر
شود.
رئیسجمهور با تاکید بر این مطلب که موضوع آب هیرمند حق مردم منطقه و سیستان و بلوچستان است که در معاهدات و قراردادها آمده و مردم از این آب در چاه نیمهها استفاده میکردند، افزود: به حاکمان افغانستان میگویم این مطلب را عادی تلقی نکنند و موضوع را جدی بدانند، اخطار میدهم حق مردم سیستان و مردم سیستان و بلوچستان را سریعتر
بدهند.
رئیسجمهور کشور ادامه داد: گاها شنیده میشود سد آب چندانی ندارد یا بخشی از آن را لجن فرا گرفته است، حاکمان افغانستان باید اجازه دهند کارشناسان ما مراجعه و صحت و سقم ماجرا را بررسی کنند، اگر کارشناسان ما کمبود آب را تایید کنند حرفی نداریم وگرنه اجازه نخواهیم داد حق مردم ما به هیچ عنوان تضییع شود.
آیتالله رئیسی اظهارداشت: دولت مصمم است در همه شئون حق مردم کشور را هرجا باشد بگیرد، موضوع حقابه هم حق مردم استان است و دنبال میکنیم در تمام نقاط مرزی حق مردم را خواهیم گرفت.
رئیسجمهور با بیان اینکه موضوع آب مسئله تمام دنیا است، تاکید کرد: اجازه نمیدهیم حق مردم ضایع شود حاکمان افغانستان این حرف بنده را جدی بگیرند تا بعدا گلایه نکنند، چرا که گذشت ایام این داستان را حل نمیکند؛ در این راستا به صورت دیپلماسی و گفتوگو پیگیریهایی توسط نماینده در افغانستان و استاندار سیستان و بلوچستان دنبال شده است؛ از حاکمان افغانستان میخواهم که مطلب بنده را جدی گرفته و سریعا اقدام کنند تا مردم این منطقه به حق خود دست یابند.
بیانیه دفتر سخنگوی طالبان درباره حقابه هیرمند
ذبیحالله مجاهد سخنگوی امارت اسلامی اعلامیه طالبان در مورد اظهارت رئیسجمهور کشورمان درباره حقابه هیرمند را منتشر کرد.
در این بیانیه آمده است: روز گذشته رئیسجمهور ایران در مورد آب هلمند یک سلسله اظهارات داشت که وضاحت(توضیح) ما در مورد آن قرار ذیل است: موافقتنامه آب که میان افغانستان و ایران نیم قرن قبل در سال ۱۳۵۱ هجری شمسی به امضا رسیده تا هنوز پابرجاست و امارت اسلامی متعهد است که به تعهدات انجام شده عمل نماید.
در این بیانیه با بیان این که از این که در سالهای اخیر در افغانستان و منطقه خشکسالی رخ داده و سطح آب پایین آمده است به شمول دریای هلمند تعداد زیادی از ولایات و مناطق کشور از خشکسالی رنج میبرند و آب کافی وجود ندارد، خواست مکرر ایران برای آب و آنچه اظهارات نا مناسب در رسانهها عنوان شده، زیانآور خوانده شده است.
امارت اسلامی همچنین با فرافکنی و با این ادعا که مقامات ایرانی ابتدا باید معلومات خود را در مورد آب هلمند تکمیل نمایند، از ایران خواسته درخواستش را با الفاظ به زعم آنها مناسب مطرح کند.
در ادامه این بیانیه ادعا شده است که اگر واقعیت درست مطالعه نشود و چنین اظهارات مطرح گردد، میتواند فضای سیاسی میان مردم و کشورهای دو ملت مسلمان را آسیب بزند که با نفع هیچ طرفی نیست و باید تکرار نگردد...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/265318
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹دختران از جایگاه بینظیری در نظام جمهوری اسلامی برخوردارند
🔸امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی نقطه عطفی برای بازشناسی ظرفیت بانوان و دختران است، تأکید کرد: اهمیتی که نظام جمهوری اسلامی برای دختران منظور کرده، بینظیر است و در هیچ جای دنیا چنین جایگاهی برای دختران منظور نشده است.
حجتالاسلام و المسلمین کاظم صدیقی در خطبههای نماز جمعه تهران که در دانشگاه تهران برگزار شد، خاطرنشان کرد: علت پیچیده و سخت شدن و هجوم شدائد و آغاز جنگ ترکیبی نشاندهنده آن است که در حال نزدیک شدن به قله هستیم. همچنان که یک کوهنورد در آغاز راه تازه نفس است و هرچه پیش میرود، سختی بر او بیشتر میشود.
به گزارش فارس، وی ادامه داد: هر کس به جایی رسیده، در اثر صبر و استقامت بوده است، چراکه بدون پافشاری و عزم رسیدن به قله، هیچ ملت یا شخصی به نتیجه نمیرسد. مشکلات این روزها بهانهای شده تا دشمن مردم را ناامید کند، اما امید ما همچون امامین انقلاب در همه کورانها و بحرانها خداوند است. آنها بر خلاف شیاطین که همیشه مشکلات را عمده جلوه میدهند تا مردم را ناامید و خسته کنند، وعده آیندهای روشن میدهند و امید ایجاد میکنند.
امام جمعه موقت تهران با تبریک فرارسیدن دهه کرامت و میلاد باسعادت کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه(س) بیان داشت: نامگذاری این روز به عنوان روز دختر، نشان میدهد همانطور که روز پدر و مادر شأن و جایگاه ویژهای در این کشور دارد، نظام جمهوری اسلامی اهمیت خاصی برای دختران منظور کرده است.
حجتالاسلام و المسلمین صدیقی با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی نقطه عطفی برای بازشناسی ظرفیت بانوان و دختران است، تأکید کرد: اهمیتی که نظام جمهوری اسلامی برای دختران منظور کرده، بینظیر است و در هیچ جای دنیا چنین جایگاهی برای دختران منظور نشده است.
وی خطاب به دختران جامعه، عنوان کرد: یکی از نزدیکان تونی بلر، نخستوزیر پیشین انگلستان وقتی به قم سفر کرد و گنبد و بارگاه حضرت معصومه (س) و حالات عرفانی زائران را دید، به اسلام مشرف شد چرا که ارزشی که دین برای این بانوی کرامت قرار داده بود را فهمید و دید که یک زن میتواند تا این حد به خدا نزدیک شود....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/265312
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹همه مأموریتهای پلیس تا رفع دغدغه مردم ادامه دارد
🔸فرمانده فراجا با تشریح مهمترین دغدغهها و انتظارات مردم از پلیس بر ضرورت پاسخگویی به آنها تاکید کرد.
به گزارش ایسنا، سردار احمدرضا رادان در حاشیه آغاز به کار مرکز جدید فوریتهای پلیسی 110 در ستاد فاتب، با بیان اینکه پلیس به دغدغهها و نگرانیهای مردم توجه ویژهای دارد، گفت: ما بر اساس خواست و مطالبات مردم اقدام میکنیم و هرآنچه که دغدغه مردم باشد برای خدمتگزارانشان در پلیس هم دغدغه محسوب میشود و به دنبال پاسخ به آن هستیم.
رادان درباره اینکه در حال حاضر بیشترین دغدغههای مردم در چه موردی است، اظهارداشت: براساس بررسیهای ما و آنچه که در تماسها خود را نشان داده است، موضوعات سدمعبر، تصادفات و ترافیک، سرقت و معتادان متجاهر جزو دغدغهها و انتظارات اصلی مردم از پلیس است. متاسفانه سد معبر ناراحتی مردم را افزایش داده و بیشترین تماس مردم با پلیس نیز اعتراض به این موضوع بوده است، ما وظیفه داریم که در این خصوص پاسخگوی مردمی باشیم که اذیت شده و ناراحتی خود را مطرح کردهاند.
وی درباره نگرانی مردم از وقوع سرقت نیز بیان داشت: در موضوع سرقت حتما با هماهنگی با دستگاه قضا با سارقان و مالخران برخورد خواهیم کرد. طرحی نیز در این خصوص آغاز شده و همچنان ادامه دارد.
فرمانده فراجا بااشاره به موضوع معتادان متجاهر گفت: درخصوص معتادان متجاهر نیز، ما طبق طرحی که اجرا شد، آنها را جمعآوری کردیم اما این معنایش این نیست که تعداد حضور معتادان متجاهر صفر شده باشد و در این زمینه من به خودم هم انتقاد میکنم چراکه به مردم قول داده بودم که تحت هر شرایطی چه ظرفیت باشد و چه نباشد، معتادان متجاهر را جمعآوری کنیم. این طرح نیز ادامه دارد و خوشبختانه آقای دکتر مومنی، دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر هم قول دادهاند که ظرفیتها افزایش یابد. رادان درپاسخ به پرسشی درباره اجرای طرح عفاف و حجاب نیز اظهارداشت: همه مأموریتهای پلیس تا رفع دغدغه مردم ادامه دارد....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/265267
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹لذت انس با کتاب
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
#روزنامه_کیهان
🔹 یک شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📂 #تیتر_اول
🔹رهبر انقلاب: عزت در سیاست خارجی یعنی نفی «دیپلماسی التماسی»
🔸حضرت آیتالله العظمی خامنهای با تبیین 3 کلیدواژه عزت، حکمت و مصلحت در سیاست خارجی فرمودند: عزت، یعنی نفی دیپلماسی التماسی؛ حکمت یعنی عمل خردمندانه در تعاملات بینالمللی و مصلحت یعنی شناخت موارد انعطاف که منافاتی با اصول ندارد.
حضرت آیتالله العظمی خامنهای رهبر عظیمالشان انقلاب اسلامی صبح روز گذشته در دیدار مسئولان وزارت امور خارجه و سفیران جمهوری اسلامی ایران، با تبیین ضوابط و شاخصهای سیاست خارجی موفق، «عزت» به معنای نفی و پرهیز از دیپلماسی التماسی، «حکمت» به مفهوم تعاملات و فعالیتهای خردمندانه و محاسبه شده و «مصلحت» به معنای انعطاف برای دور زدن موانع سخت و ادامه دادن مسیر را سه کلیدواژه اساسی در دیپلماسی کشور خواندند و مسئولان دیپلماسی کشور را به رصد دائم تحولات تدریجی و حوادث تأثیرگذار در نظم بینالملل برای بهدست آوردن جایگاه شایسته ایران عزیز در نظم آینده جهان فراخواندند.
حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای، سیاست خارجی خوب و دستگاه دیپلماسی کارآمد را رکنی اساسی برای اداره موفق کشور برشمردند و با بیان ۶ ضابطه الزامی در سیاست خارجی گفتند: رعایت این شاخصها، نشانه سیاست خارجی موفق است و اگر این ضابطهها مشاهده نشد، یا در نظریه سیاست خارجی و یا در کارکرد و عملیات دیپلماسی دچار مشکل هستیم.
توانایی تبیین اقناعکننده منطق رویکردهای کشور در مسائل مختلف، اولین ضابطه یک سیاست خارجی موفق بود که رهبر انقلاب اسلامی بیان کردند.
«حضور اثرگذار و جهتبخش در پدیدهها، حوادث و جریانهای مختلف سیاسی-اقتصادی جهان»، «رفع و کاهش سیاستها و تصمیمات تهدیدآمیز علیه ایران»، «تضعیف کانونهای خطرآفرین»، «تقویت دولتها و مجموعههای متحد و همراه با ایران و توسعه عمق راهبردی کشور» و «قدرت تشخیص لایههای پنهان در تصمیمات و اقدامات منطقهای و جهانی»، پنج ضابطه دیگری بود که ایشان در تشریح یک سیاست خارجی موفق و افتخارآمیز، بیان کردند....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/265392
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🖌#یادداشت_روز
🔹میوههای «دیپلماسی عزتمندانه»
#مسعود_اکبری
رهبر معظم انقلاب روز گذشته با اشاره به کلیدواژه «دیپلماسی التماسی» فرمودند:«در سیاست خارجی وقتی میگوییم عزت، یعنی نفی دیپلماسی التماسی. ما در طول این سالها داشتیم مواردی را که دیپلماسی ما، تعبیر درست در قبالش همین تعبیر «التماسی» است، «دیپلماسی التماسی». ممکن است لحنمان هم التماسآمیز نبوده
اما باطن قضیه التماس بوده. عزت یعنی نفی اینجور دیپلماسی،
نفی چشم دوختن به دست و زبانِ این و آن.»
متاسفانه رویکرد «دیپلماسی التماسی» در دولت قبل، خسارتهای بزرگی به کشور تحمیل کرده و فرصتهای متعددی را از بین برد.
به این موارد توجه کنید:
1- در مقطعی که همهگیری کرونا در سراسر جهان و از جمله ایران، هر روز قربانی میگرفت، مقامات ارشد دولت قبل، مقابله با این ویروس منحوس و واردات واکسن و در ادامه، اجرای گسترده واکسیناسیون سراسری را به پیوستن به FATF و رفع تحریمها موکول کردند.
در همین رابطه سخنگوی دولت قبل و همچنین رئیسبانک مرکزی در دولت قبل- و از کاندیداهای ریاست جمهوری در سال 1400- مدعی شدند که نپیوستن ایران به FATF و تحریمها مانع اصلی و اساسی در اجرای واکسیناسیون سراسری است.
این رویکرد دولت، ضمن ارسال پالس ضعف به دولتهای سلطهگر غربی و گستاخ کردن آنها، عزت ملی را خدشهدار کرده و مردم عزیز کشورمان را دچار واهمه و اضطراب کرد. نکته قابل توجه اینجاست که با روی کارآمدن دولت سیزدهم شاهد تحول در واردات واکسن کرونا و افزایش تولید واکسنهای داخلی بودیم.
این در شرایطی بود که نه در عضویت ایران در FATF تغییری ایجاد شده بود و نه تحریمهای آمریکا کنار رفته بود. تنها تغییری که ایجاد شده بود، کنارگذاشتن دیپلماسی التماسی و بهکارگیری دیپلماسی عزتمندانه بود. نتیجه آن شد که از رکورد تأسف برانگیز 700 فوتی روزانه در کرونا رسیدیم به رکوردهای چندین باره در روزهای بدون فوتی کرونا.
2- در نیمه اول سال 1400 و در مقطعی که دولت قبل روی کار بود شاهد قطع مداوم و گسترده برق در شهرهای مختلف کشورمان بودیم. در همان مقطع رسانههای زنجیرهای مدعی شدند که قطعی برق ناشی از تحریمهاست.
در همین رابطه روزنامه اعتماد در مطلبی با عنوان «کمبود برق؛ موضوعی فنی یا سیاسی؟» نوشت: «تاکسیهای قدیمی را یادتان است؟ صندلیهایش آستر نداشت، فنرهای آن وارد بدن میشد، شیشههایش بالا و پایین نمیرفت، چرک سر و روی تاکسی را گرفته بود، چرا؟ چون کرایه آن ارزان بود و تعمیر و نگهداری خودرو صرف نمیکرد. تازه دود هم وارد اتاق میشد. نیروگاههای ایران با قیمت فعلی برق، مشابه همان تاکسیهای خطی است. سرمایهگذاری نمیشود، چون تحریم هستیم،...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/265404
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹اجتماع عظیم «دختران ماه» در مصلای تهران برگزار شد
https://kayhan.ir/fa/news/265413
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper