🔰 «شتر» ما و «سگ» اروپا!
👤 #حسین_شریعتمداری
🔸اتحادیه اروپا با صدور بیانیهای از تحریم سه شرکت هواپیمایی ایران خبر داده و اعلام کرده است؛ «سه شرکت هواپیمایی ایرانایر، ماهانایر و هواپیمایی ساها، به علت آنکه موشکها و پهپادهای ساخت ایران را به روسیه منتقل کردهاند مورد تحریم این اتحادیه قرار گرفته و نمیتوانند به کشورهای اروپایی پرواز کنند»!
🔸همه شواهد بهوضوح حکایت از آن دارند که اتهام حمل موشک و پهپاد به روسیه! فقط یک بهانه است و این اقدام اتحادیه با هدف حمایت از رژیم وحشی و جنایتکار صهیونیستی صورت میپذیرد و بازتاب خشم دولتهای اروپایی از ایران اسلامی، به علت دفاع جانانه از مظلومان لبنان و فلسطین است.
🔸 در ضربالمثل آمده است «بعضیها آنقدر بیدست و پا
هستند که اگر سوار شتر هم بشوند، باز هم سگ پاچهشان را گاز میگیرد»!... با تاکید بر این واقعیت بدیهی که در مثل مناقشه نیست باید گفت برای ایران اسلامی با اقتدار مثالزدنی و کمنظیری که از آن برخوردار است، شایسته نیست و به اصطلاح خیلی افت دارد که سران بیهویت کشورهای اروپایی و همپیمان اسرائیل وحشی و جنایتکار دست به تحریم هوایی کشورمان بزنند و از این سوی با هیچ واکنش پشیمانکنندهای روبهرو نشوند.
🔻آن هم در حالی که دهها اهرم قدرتمند برای تنبیه سران بیاختیار و بُزدل اروپا در اختیار داریم! نباید و مبادا مصداق کسی باشیم که بر شتری بلندقامت سوار است ولی باز هم یک سگ کوتاهقد توان گاز گرفتن پاچه او را داشته باشد؟!
🔸تنگه هرمز، دومین تنگه پرترافیک دنیاست که روزانه نزدیک به 18 میلیون بشکه نفت که معادل 42 درصد نفت خام حملشده جهان توسط نفتکشهاست، از آن عبور میکند.
🔻جمهوری اسلامی ایران با استناد به کنوانسیونهای 1958 ژنو و 1982 جامائیکا که موضوع آن «نظام حقوقی آبراههای بینالمللی و حق عبور کشتیهاست» حق دارد و میتواند در صورتی که منافع ملی خود را در مخاطره ببیند، تنگه هرمز را به روی کشتیهای نفتکش و حتی کشتیهای حامل کالای تجاری و تسلیحاتی کشورهای متخاصم (در اینجا کشورهای عضو اتحادیه اروپا) ببندد و دلیلی ندارد که این کشورها از تنگهای که در آبهای سرزمینی کشورمان قرار دارد اجازه عبور داشته باشند.
🔸دیروز، وزارت امور خارجه کشورمان در اعتراض به اقدام اتحادیه اروپا، سفیر کشور مجارستان را که کشورش ریاست دورهای این اتحادیه را بر عهده دارد به وزارت خارجه فراخواند که اقدامی پسندیده و از وظایف تعریفشده وزارت خارجه است ولی بدیهی است که کافی نیست و بستن تنگه هرمز به روی تمامی کشتیها و شناورهای اروپایی لازمه دفاع از منافع ملی و اقتدار جمهوری اسلامی ایران است. وقتی حریف، به قول سعدی «سگ را گشاده» است، چرا باید «سنگها بسته» باشد؟!
#نکته
https://kayhan.ir/001FQz
@Kayhan_online
شیخ نعیم قاسم:
🔰 دستاوردهای ما فراتر از پیشبینیهایمان است
🔸معاون دبیرکل حزبالله در سخنرانی خود ضمن تأکید بر اینکه «رژیم صهیونیستی به هیولای خشمگینی تبدیل شده که تحمل شکست از مقاومت را ندارد، اما ما این حیوان وحشی را به طویله باز میگردانیم» گفت آنچه در این ۲ هفته در میدان انجام دادیم، بیشتر و بهتر از آن چیزی بود که انتظار داشتیم. او افزود که همانطور که سید میخواست، موشکهایمان به حیفا و تلآویو رسید.
#تیتر_یک
#سرویس_خارجی
https://kayhan.ir/001FQg
@Kayhan_online
🔰 «تاد» اگر قوت داشت آمریکا در عینالاسد و آرامکو تحقیر نمیشد
🔸انتشار خبر «ارسال سامانه دفاع موشکی تاد آمریکا» به اسرائیل بیش از آن که خبری واقعی و مهم و معتبر باشد، عملیات روانی برای دوپینگ روحی اتباع رژیم صهیونیستی است.
🔸طی چند روز گذشته رسانههای عبری و غربی نوشتند که آمریکا سامانه تاد را به اسرائیل میدهد تا محافظی در برابر موشکهای ایرانی باشد. حتی ادعا شد که اسرائیل برنامه حمله به پایگاههای نظامی ایران را به خاطر انتظار برای دریافت سامانه تاد به تأخیر انداخته است.
🔸فارغ از مرز واقعیت و بلوف در این رویکرد خبری، یک واقعیت نقد در این خبر رسانی مستتر بود: این که برخلاف انبوه خبرسازیهای صهیونیستی و غربی مبنی بر شکست عملیات وعده صادق 1 و 2 ایران و رهگیری موشکها و پهپادهای شلیک شده، عملیات ایران موفقیتآمیز بوده است. این خبر به معنای اعلام شکست سه سامانه صهیونیستی گنبد آهنین، فلاخن داود، و آرو (پیکان) است.
🔸درباره این خبر -سازی- محافل عبری و رسانههای غربی، باید به چند نکته توجه داشت. اولاً برخی منابع رسانهای غربی چند سال قبل بارها عنوان کردهاند که سامانه تاد به اسرائیل واگذار شده است. چنان که رادیو فردا هم در تاریخ سوم اسفند ۱۳۹۷ گزارش داده بود: «سامانه ضد بالستیک تاد در کنار فلاخن داوود، آرو (پیکان) و تامیر (گنبد آهنین) از سال ۱۳۹۷ در اسرائیل مستقر بوده و در رینگ پدافندی فعال است». رویترز هم چندی پیش نوشت: «ارتش ایالات متحده آمریکا در سال ۲۰۱۹، سامانه موشکی تاد را به اسرائیل منتقل کرده است»
🔸ثانیاً فارغ از این که سامانه تاد قبلاً به اسرائیل واگذار شده یا اکنون واگذار میشود، سؤال مهمتری در میان است: سامانه تاد برای گنجینه و موزه نظامی آمریکا بوده یا قرار بوده به کار بیاید؟ این سامانه کجا بود وقتی موشکهای ایران پنج سال قبل، پایگاه آمریکایی عین الاسد (چشم شیر) رادر عراق در هم کوبید؟
🔸ثالثاً بنابر ارزیابیها، سامانههای ضد موشکی مانند تاد حتی اگر از نظر تئوریک و برآورد روی کاغذ، صددرصد موفق عمل کنند، فقط توان درگیری همزمان با ۸ تا
۱۰ موشک بالستیک را دارند و در صورت افزایش تعداد شلیکها و کاهش فاصله آنها، امکان درگیری با مابقی موشکهای بالستیک مهاجم را ندارند. نکته آخر این که خود این سامانههای پر خرج میتوانند اهداف خوبی برای رصدگران مهاجم باشند.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001FR3
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رگبار باران در غرب و شمالغرب کشور
🔸امروز در برخی مناطق شمال غرب، غرب سواحل دریای خزر رگبار پراکنده و وزش باد روی میدهد.
🔸فردا در برخی مناطق شمال غرب، غرب و مرکز ایران وزش باد شدید پیشبینی شده است.
🔸از روز جمعه با کاهش دما بارش ها در سواحل شدت پیدا میکند و دریای خزر مواج میشود.
@Kayhan_online